Самоубийството на Слави: Изгуби половината си електорат, след като подкрепи НАТО и ЕС!

Слави Трифонов изгуби голяма част от гласоподавателите си далеч преди изборите!

Мнозина се надяваха, че Слави Трифонов е човекът, който може да промени ситуацията в България, но това вече изглежда като мираж. След като шоуменът разкри преди няколко дни, че подкрепя напълно европейския път на страната ни и е твърдо „за“ членството ни в НАТО и Европейския съюз, настана истински бунт срещу него.

Слави Трифонов отблъсна избирателите си

Надеждите на поне половината хора, които го подкрепяха, бяха, че Дългия ще защитава интересите на България пред Запада, но признанието му във Фейсбук сложи дълбоко съмнение върху това. Ето защо има вероятност много от тези, които го подкрепяха допреди дни, да не гласуват за неговата партия, тъй като в техните очи продължаването на слугуването на Европа и САЩ, каквото се наблюдава от десетилетия насам, не помага по никакъв начин на страната ни, дори пречи.

Не е тайна, че откритите противници на ЕС у нас твърдят, че еврофондовете, които ни се отпускат, служат само за подкуп на управляващите да правят каквото ЕС прецени и нито едно евро не достига до обикновените граждани на България. Дали Слави ще промени това, все още не е ясно, но мнозина вече снеха доверието си от него.

Слави Трифонов
Слави Трифонов подкрепи НАТО и ЕС, с което накара много хора да се почувстват предадени

Най-голямата загуба на „Има такъв народ“ е свързана с русофилите. Имаше немалка част от тях, които отдавна са снели доверието си от БСП, тъй като и партията-майка е проевропейски насочена. Те се надяваха, че Слави Трифонов може да върне сближаването ни с Русия, но очевидно това няма как да стане.

Всъщност Слави винаги е твърдял, че мястото на България е в обединена Западна Европа. Още преди 30 години, когато участваше в „Ку-ку“, цялото предаване беше насочено към този модел и осмиваше СССР и комунизма.

Критиките на Дългия към Бойко Борисов и ГЕРБ, които са много близки с Ангела Меркел, създадоха усещането, че Трифонов може да опита да осъществи друг тип външна политика, но явно плановете му са други.


Скандално! Борисов към Слави: Взимаш вота на Радев и правим кабинет 4

Изтече скандален разговор между Бойко Борисов и Слави Трифонов!

Политическите амбиции на Слави Трифонов намират своето обяснение. Дългия осъзнава, че няма как да спечели следващите парламентарни избори, но очевидно се вижда в управлението на страната.

Стенограмата между Борисов и Слави

За това свидетелства скандална стенограма, която се появи днес. В нея има записан разговор между Бойко Борисов и Слави Трифонов, съобщава Istinskitenovini.bg.

Двамата си говорят за бъдещия си общ проект. Шоуменът явно е част от неговия план за съставяне на „Борисов 4“.

В скандалния разговор Борисов казва на Слави, че трябва да обере негативния му вот, който е съставен предимно от поддръжниците на президента на Румен Радев. След което двамата ще измислят начин да се обединят и да управляват заедно.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Доц. Мангъров също е намесен в разговора. Той в момента е много харесван от критиците на правителството и затова Слави поддържал неговата теза. По този начин се цели да обере и неговите фенове, голяма част от които съвпадат с тези на президента.

Опасенията, че Трифонов е „патерица“ на ГЕРБ върлуват от доста време, тъй като шоуменът някога беше приятел с Бойко Борисов. Освен това преди 2 години, когато премиерът гостува в „Шоуто на Слави“, водещият не му зададе нито един неудобен въпрос. Нещо повече, Борисов дори си извади готов лист с цифри, което подсказа, че е знаел предварително какво ще го питат.

Номерът с „патерици“ вече е до болка отигран и използван от ГЕРБ. Този филм го гледахме и с „Атака“, и с Патриотите, и с много други, които преди изборите критикуваха властта, а след това се обединиха с нея.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вижте скандалния разговор между Борисов и Трифонов, публикуван без редакторска намеса от Istinskitenovini.bg!


Росен Плевнелиев: Слави Трифонов ще съсипе България!

Президентът на България в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев взе отношение по наболели в страната въпроси. Той го стори в предаването „Неделята“ по Нова телевизия.

Плевнелиев за бъдещето на България

Прогнозите му за бъдещето не са особено оптимистични. Плевнелиев е на мнение, че икономическият упадък на България и на целия свят след пандемията ще бъде доста сериозен.

Еврозоната, ЕС и Македония

Той е твърдо „за“ влизането на страната ни в еврозоната. Според него, това е най-правилният път за България, защото ще й осигури уважението на цяла Европа.

Плевнелиев, който категорично отказва да се завърне в политиката, определя мандата на кабинета „Борисов 3“ до момента като успешен, тъй като в него България е постигнала две много важни неща. Утвърдила се е в Европейския съюз и се е помирила официално със Северна Македония с онзи договор за дружба преди 3 години.

Все пак съпругът на Деси Банова вижда и някои грешки на правителството. Едната от тях е, че са били изгубени основни принципи и няма дългосрочен план на действие в кризата.

Евелина Лютова
Съвет към Бойко Борисов

Росен Плевнелиев посъветва премиера Борисов да не се поддава на емоциите и да разсъждава възможно най-трезво. Именно така ще може да довърши мандата си, смята той.

Съветът му е главно заради двата пъти, в които Бойко Борисов хвърли оставката си, като вторият беше само заради предизборно обещание.

Плевнелиев за Слави

Плевнелиев обаче на практика срина Слави Трифонов, определяйки го като нещо вредно за България. Той го сравни с Джузепе Грило в Италия.

мнения, отзиви, коментари, форум

„Аз не виждам разлика между Слави Трифонов и Бепе Грило, който също имаше шоу в Италия и обещаваше да подобри живота на хората. После взе властта и 2 години по-късно Италия е на ръба на оцеляването.“, каза Плевнелиев.

По всичко личи, че той не вярва Слави да постигне нещо, ако вземе властта. Напротив, дори предвижда пълен крах на България при подобно стечение на обстоятелствата.

Дългия едва ли ще се трогне от думите на човек, който многократно е бил осмиван в предаването му. Трифонов вече обяви, че ще участва на следващите парламентарни избори с партията си „Има такъв народ“.


Слави Трифонов: Искам да си направя дете! (ВИДЕО)

Слави Трифонов можеше отдавна да бъде баща, но очевидно няма желание за това! Някога обаче нещата стояха по съвсем друг начин!

Шоуменът Слави Трифонов продължава да вълнува обществеността на България от много години насам. Сега той влезе и в политиката, което предизвика още по-голям интерес.

Затова животът му винаги е бил безкрайно любопитен, но той рядко го излага на показ. Вече е на 53 г., а все още е ерген, което буди някои въпроси.

Слави няма деца и не се е женил досега. Към днешна дата изглежда, че няма намерение някога да стане баща, но истината е, че имаше време, когато се надяваше това да се случи.

Връщаме се с 16 години назад, когато Дългия беше на 37 г. Нашият екип изрови едно много интересно видео, в което шоуменът е гост в предаването „Всяка неделя“, излъчвано тогава по Канал 1.

Слави няма да осинови дете

Водещият Кеворк Кеворкян го пита дали би си осиновил дете, на което Трифонов отговаря, че се надява да си направи дете. Ясен знак, че по онова време той все още е искал да стане баща.

Не се знае дали и в момента не иска, но е факт, че няма наследници. Но няма най-вече заради липсата на жена в живота си.

Наскоро Слави Трифонов призна пред Маги Халваджиян, че не се е оженил по причината, че не е срещнал подходящата жена. Все попадал на такива, които не мислят за брак с него.

Любовните връзки на Слави

В живота на тв продуцента има три големи любови. Първата е с психоложката Маги Ангелова. Двамата бяха заедно в продължение на 3 години, а заради нея Слави почти се беше пренесъл да живее във Варна.

Връзката им обаче приключи малко след появата на „Шоуто на Слави“ по bTV, като се говори, че за това е спомогнала главната балерина на балет „Сатен“ Галя.

Учиндолският певец обаче остави Галя в мига, в който при него дойде да работи Алекс Раева. Младата тогава Александра наистина му влезе под кожата и дори се говори, че е направила аборт от него, което сложило край на техния романс и съвместната им работа.

Последната изгора на лидера на „Има такъв народ“ е също от Варна и пак е балерина. Мартина Огнянова успя наистина да накара Слави да мисли за задомяване, докато не му сложи рога с боксьор.

С една дума – жени в живота на изпълнителя на „Йовано, Йованке“ не са липсвали, но така и не се стигна нито до брак, нито до деца.

Какво се е променило от 2004 г. до днес, не можем да знаем. Факт е, че някога Слави е искал семейство.

Лили Иванова и Слави Трифонов

Във видеото, което излагаме на вашето внимание, има и нещо друго, което предизвиква интерес. Лили Иванова също е гост на Кеворкян, но с онлайн връзка. Когато Слави се появява, тя прекъсва връзката и си тръгва от стаята.

По онова време Лили и Слави имаха изключително изострени взаимоотношения. Причината беше в непрестанните осмивания и подигравки с възрастта на певицата в шоуто на Дългия.

В крайна сметка той спря да се шегува с нея, но тя така и не му прости. И до днес не го понася и избягва да се среща с него.

Видеото на Слави във „Всяка неделя“

Вижте видеото отпреди 16 години, което подбрахме специално за вас, читателите на Zona98.com!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Иво Танев

Иво Танев измете пода с Борисов: Само среден пръст за теб и купените ти с кебапчета гласове!

Иво Танев също е от онези, които искат промяната в България! Известният шоумен и оперен …

Едино мнение

  1. Тоя простак така и не разбра, че не е никакъв фактор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]