Slavi Kiro 600x370
Слави довършва Киро до дни

Слави довърши Киро! С Радев си поделят държавата, Канадеца отива на съд

Слави Трифонов детронира Кирил Петков

Слави и Радев в комбина

След като изтегли своите министри от управлението на страната, Слави Трифонов на практика събори правителството и е въпрос на дни то да падне окончателно. Всичко това обаче е добре дошло и за президента Румен Радев.

Оказва се, че Кирил Петков ще стане жертва на заговор между Слави и Радев, целящ да му вземат управлението изпод носа. Двамата отдавна демонстрират добри чувства един към друг, а познанството им датира от 2008 г., когато държавният глава гостува в „Шоуто на Слави“ в качеството си на военен пилот. Освен това президентшата Десислава Радева преди години е работила за Трифонов.

Оттук нататък на ход е ген. Радев. По закон президентът трябва да даде мандат отново на първата парламентарна сила „Продължаваме промяната“, но вече няма с кого да направи правителство. Този път „Има такъв народ“ ще се възползва от мандата си и ще оглави държавата, като за първи път Радев ще бъде истински доволен от работата на правителството, след разочарованията от ГЕРБ и ПП.

slavi-kiro_600x370
Слави довършва Киро до дни

По-лошата новина за ПП обаче е, че Слави и Радев  възнамеряват да потърсят сметка на Кирил Петков и Асен Василев за 1 милиард и 200 хиляди лева, за които лидерът на ИТН вчера говори. Тези пари потънаха незнайно къде и ако не бъде доказано за какво са използвани, настоящите управници може да отидат на съд.

Припомняме, че именно тази кражба бе изтъкната от Слави като една от причините да напусне кабинета „Петков“. Другата е темата за Северна Македония, тъй като премиерът скришом се опитвал да свали ветото на България.

Двамата с Румен Радев са единодушни по въпроса с РСМ. Ето защо възнамеряват да поемат контрола над държавата, действайки в комбина.

Край с Киро Харварда

Слави Трифонов е човекът, който ще сложи край на управлението на Кирил Петков. От „Има такъв народ“ вече почти са свалили доверието си от „Продължаваме промяната“ и е въпрос на време да напуснат коалицията.

Най-съществените различия между двете партии са по въпроса със Северна Македония. Слави преди дни обвини Петков е готвене на национално предателство, тъй като премиерът имал намерение да свали ветото за влизането на РСМ в ЕС през месец юни.

Бившият шоумен е категоричен, че България не бива да отстъпва от ветото и ако в РСМ продължават да се гаврят с нашата история и традиции, просто не бива да влизат в Алианса.

slavi_600x370
Слави Трифонов отново дава цялата власт на Румен Радев
Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Кирил Петков обаче се опитва да угоди всячески на западните ни партньори, показвайки, че работи повече за тях, отколкото за Бълария. Властта на неговата партия обаче не е толкова голяма и само тя и „Демократична България“ не стигат, тъй като всички други в НС са „за“ ветото.

Според повечето информации Слави Трифонов вече е решил да напусне коалицията и възнамерява да го стори през лятото. Той не се страхувал от разпадането на правителството, защото това ще значи отново служебен кабинет на Румен Радев, който за него е перфектен ръководител.

Влиянието на Америка в България става все по-слабо!

САЩ започват да се отслабват все повече в България. Това е причината настоящото правителство да изглежда обречено, тъй като то е проамериканско.

Четворната коалиция е напът да се пропука по-малко от месец след създаването си. Това стана ясно след публикациите на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Фейсбук днес.

Слави даде ясно да се разбере, че неговата партия няма да даде зелена светлина на Северна Македония към ЕС. Той постави немислими за северномакедонците условия като това да спазват сключения през 2017 г. договор за добросъседство с България. Сега той е потъпкван и погазван от тях, тъй като за българите се говори и пише само с омраза.

„Ходил съм един път в Македония, в Скопие. Срещу българското посолство бяха написали „Бугари, мрете“, сподели Трифонов в социалната мрежа.

Той е категоричен, че няма да се съгласи РСМ да влезе в ЕС при този език на омразата към България. Дори стигна по-далеч и определи македонците за българи.

Продуцентът на „Шоуто на Слави“ даже постави условия на САЩ, ако искат РСМ да влезе в ЕС. Освен изчезването на езика на омразата, България да бъде приета в Шенген и да отпаднат визите за Америка.

slavi_600x350
Слави Трифонов подпечата края на Кирил Петков

Всичко това със сигурност не попада в одобрението на премиера Кирил Петков, чиято слава не е на патриот, каквато има Слави Трифонов. С всяко свое изказване Петков показва, че не иска да влиза в конфликти с ЕС и НАТО, като дори няма против разполагането на допълнителни американски военни бази у нас.

Премиерът обаче по всяка вероятност няма да може да прокара проамериканската си политика, тъй като е в коалиция с партии, които имат друга идеология. БСП никога не би подкрепила влизането на РСМ в ЕС, а за ИТН се разбра, че също няма да го стори. Единствено „Демократична България“ би го направила, но това не стига за пълна подкрепа.

Министърът на отбраната Стефан Янев и президентът Румен Радев също имат доста неудобно за Америка поведение. Единият отхвърли базите на САЩ у нас, а другият обяви Крим за руски.

В тази политическа обстановка става все по-ясно, че проамериканец като Кирил Петков не може да издържи. Влиянието на Русия на Балканите се завръща, което по всяка вероятно ще сложи политическия край на „Продължаваме промяната“. Той вече започна с разединението й с един от коалиционните й партньори по основен проблем за Европа и света.

Анализаторите вече предвиждат оставката на Петков още през пролетта. Самата Америка ще се откаже от него, след като той я разочарова, като не успее да прокара идеите й.

Още за завършилия в „Харвард“ магистратура премиер четете надолу!

Евелина Лютова

Еврото срещу лева

Партията на Слави Трифонов изненада неприятно ЕС и САЩ, като отказа да се подчини по въпроса с еврозоната. „Има такъв народ“  няма намерение да въвежда в скоро време еврото като парична единица на България. Това стана ясно от кандидата за финансов министър Пламен Данаилов, предаде Фрогнюз, цитиран от Petel.bg.

„Ще въведем еврото, когато доходите на българите достигат тези в ЕС“, отсече Данаилов, чието мнение се счита, че е продиктувано от това на Слави Трифонов.

slavi_600x370
Слави Трифонов отказа еврото, оставаме с лева

Предвид факта, че средностатистическият доход на българина е на 50% от западноевропейския, можем да заключим, че еврото ще измести лева след от 20 до 50 години. Това заяви Данаилов.

По всичко личи, че Слави Трифонов няма намерение скоро да приеме влизането ни в еврозоната. Нещо, което е голяма изненада, тъй като на практика той не се съобразява с желанието на ЕС и НАТО, за които твърди, че ги подкрепя на 100%.

Още за Слави Трифонов можете да научите по-надолу!

Слави за Доган

Опасенията на мнозина, че зад партията на Слави Трифонов стои Ахмед Доган, започват да стават все по-силни. Това се разбира от интервю на шоумена, дадено през 2009 г. за списанието L`Europeo, намерено в 24 часа.

В него Слави разкрива политическите си възгледи и мнението си за отделни политически личности. Оказва се, че той е много положително настроен към Ахмед Доган.

„Познавам Доган от може би 15 години. Той е много мъдър човек, интелигентен е. Има настроения срещу него, защото е турчин. Не ми харесва тази идеология. Какво като е турчин?! Аз лош ли съм, защото съм висок и гологлав?! Факт е, че Ахмед Доган казва истината. Единственият, който се осмели да каже истината. Като цяло не мисля, че той е нещо лошо за България.“, споделя Трифонов преди 12 години.

Slavi_600x370 (1)
Слави Трифонов с ласкави думи за Ахмед Доган преди 12 години

Интервюто е направено точно след като Бойко Борисов идва на власт първия път. Тогава вече явно със Слави не са приятели, тъй като шоуменът се изказва критично към кметската му работа в София.

Слави Трифонов се изказва критично и срещу Иван Костов. „Не мога да го понасям, той е с огромно его“, казва Дългия.

Припомняме, че обвиненията срещу Слави са, че „Има такъв народ“ е на Ахмед Доган. С това свое интервю отпреди 12 години не се разсейват тези съмнения.

Още за Слави можете да прочетете по-надолу!

Слави за субсидията

Лидерът на ИТН Слави Трифонов направи уникално разкритие само преди минути. Той го стори чрез Фейсбук, където по традиция се изявява.

Оказва се, че партията на шоумена си е спазила обещанието към своите избиратели и е получила след изборите на 4 април по 1 лв. на глас. Това прави 136 223 лв.

Не така стоят обаче нещата с останалите партии, които са продължили да „смучат“ от държавата. Те са си останали на 8 лв. на глас, което се доказва от справка в Министерството на правосъдието.

slavi_600x350
Слави Трифонов си изпълни обещанието за субсидията

Коалицията ГЕРБ-СДС е прибрала най-голяма сума в периода 4 април – 30 юни 2021 г. Става въпрос за 1 615 742 лв. От тези пари 43 086 лв. са отишли при СДС, а 1 572 656 лв. при партията на Бойко Борисов.

Слави Трифонов разкри подробно в мрежата всички суми, получени от партиите след изборите. Излагаме ги на вниманието ви.

Шоуменът няма право да съди останалите партии, тъй като те спазват закона. Предложението на ИТН за 1 лв. на глас не бе прието, но въпреки това партията на Слави го изпълни за себе си. Затова в момента съди останалите партии морално, което вече е нейно право.

Още за Слави Трифонов можете да прочетете по-надолу!

Първото интервю след изборите

Шоуменът Слави Трифонов няма намерение просто да премахне ГЕРБ от властта, а иска да я заличи изцяло от политическия живот на България. Това стана ясно от първото интервю на лидера на „Има такъв народ“ след изборите. То бе за БНР.

Трифонов заяви категорично, че иска да промени цялата система, което минава през пълен крах на Бойко Борисов и останалите марионетки около него.

„ГЕРБ трябва да бъдат изчегъртани с всички законови средства, с които разполагаме“ – категорично заяви Слави.

slavi_600x400 (15)
Слави Трифонов ще заличава ГЕРБ от лицето на България

Той отказа да даде яснота около своя статут на предсрочните парламентарни избори. Нито потвърди, нито отрече, че би станал мнистър-председател на България. Единственото, което заяви по темата, е „Когато – тогава“.

Лидерът на ИТН още веднъж потвърди обаче, че се е захванал с политика, за да възстанови несправедливостта, че 3,5 млн. души не бяха чути относно организирания от него референдум преди 5 години.

Слави Трифонов отказа да определя партията си като лява или дясна. Той заяви, че тези понятия вече са тотално размити и ИТН ще се проявява и в двете насоки в зависимост от случаите.

Шоуменът поясни, че не се крие, а се изказва само в интернет, защото там е пълната свобода в днешно време, докато повечето медии у нас потвърждават 112-тото ни място по свобода на словото.

Още за Слави четете надолу!

Суверенът над всичко!

Въпреки че вече е политик и от почти месец е най-актуалната личност в България, Слави Трифонов избягва да се поставя най-отгоре. Той все още се има за човек от народа, а същият този народ, който постоянно нарича „суверен“, е началникът на всеки един в парламента.

За шоумена думата на суверена е закон. Той е на мнение, че няма значение какво ще реши той, но щом го е решил, така трябва да е.

slavi_600x370
Слави Трифонов иска цялата власт в суверена

„Никой не може да спре българският народ да направи това, което иска. Аз съм част от този народ. Ако той каже, че трябва България да е президентска република, или парламентарна монархия, или каквото и да е, така трябва да стане.“ – смята Слави.

Разбира се, зад това му мнение прозира желанието му за президентска република. Отдавна той е изразил мнението си, че трябва да има мажоритарен вот. Освен това не крие симпатиите си към Румен Радев, когото ще подкрепи наесен.

Относно слуховете, че зад партията му стои някой друг, Слави Трифонов напълно ги отрече. Както е известно, основните обвинения са, че зад шоумена се крие дългата ръка на Ахмед Доган.

„Зад мен стоят 1 млн. души, те са моят господар.“ – отсича изпълнителят на „Едно Ферари с цвят червен“.

Още за лидера на „Има такъв народ“ можете да научите по-надолу в текста!

Слави подкрепя Радев

Шоуменът Слави Трифонов, който от няколко седмици е най-актуалната личност в страната, одобряяа Румен Радев за наш президент. Той ще го подкрепи на президентските избори през есента.

В свое видео лидерът на „Има такъв народ“ разкритикува жестоко българската прокуратура. Както е известно, през лятото на миналата година прокурори нахлуха в президентството. Това за Слави е погазване на Конституцията, което от своя страна е престъпление.

slavi_600x400 (11)
Слави Трифонов харесва и подкрепя Румен Радев

„Толкова са жалки в опитите си да очернят президента. Това, което направиха, най-малкото не е морално. Нямаш право да нахълтваш така, независимо кой е президент. Това, че са имали съдебна заповед, нищо не значи. Знаем в България съдебната система каква е.“ – изригна Трифонов.

Той е категоричен, че Румен Радев заслужава втори мандат, защото е единственият президент в историята ни до момента, който се бори срещу статуквото, виждайки колко е корумпирано то.

Трифонов и Радев се познават от 2008 г., когато бъдещият президент му гостува в шоуто в качеството си на военен пилот. Интересен факт е, че още тогава Слави вижда нещо в летеца, тъй като го съветва да стане политик един ден.

Слави на нож с всички политици

Шоумен, политик или певец, едно е сигурно, Слави Трифонов не оставя половинчати неща и когато започне нещо, го довършва до самия му край. Именно на това разчитат избирателите му, които останаха изненадани, че не прие предложението на ГЕРБ за въвеждане на мажоритарен вот.

Лидерът на „Има такъв народ“ смята повечето институции у нас за корумпирани. Когато преди 5 години Конституционният съд му отказа промените, заложени в референдума, той се зарече да осъществи своя реванш.

Не е тайна, че Слави направи своята партия напук на властта, която му отказа референдума. Днес той вече бере своите плодове от реваншизма си.

slavi_600x350 (2)
Слави Трифонов не се погажда с останалите политици

„Ние не живеем в демократична държава, а в някаква уродлива форма на партийна аристокрация. В европейската история обаче аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта.

Самите депутати непрекъснато нарушават Конституцията. На практика те постоянно осъществяват държавен преврат, защото не зачитат волята на своя суверен.

Възмездие обаче ще има. Дали с мир или с революция, това няма да остане така. Каквото повикало – такова се обадило. На зла круша –  зъл прът“, пише Трифонов в писмо до медиите, съобщава Epicenter.bg.

Той съвсем ясно се заканва, че е готов да бъде лош, каквито са останалите политици. Така ще може да ги победи с техните камъни по тяхната глава.

Още за Слави и ИТН – по-надолу!

Слави разследва Борисов

Войната между Слави Трифонов и Бойко Борисов тепърва навлиза в разгара си. Лидерът на „Има такъв народ“, по всичко личи, смята премиера в оставка за напълно вреден за българския народ човек.

Днес г-н Трифонов определи във Фейсбук партия ГЕРБ като токсична и написа, че тя трябва да бъде заличена. Нещо, което значи само едно – новите управляващи ще се борят за политическия край на ГЕРБ и всички свързани с нея.

slavi_600x400 (6)
Слави Трифонов довършва Борисов

Доказателство за това е комисията, която днес бе създадена в НС. Тя има за цел да разследва всички далавери в управлението на българската политика през последните 10 години. В това число влизат само двама премиери – Бойко Борисов и Пламен Орешарски.

Комисията се оглавява от Мая Манолова, писа Fakti.bg. Това е много лоша новина за Борисов, тъй като тя е сред най-големите му врагове, а отгоре на всичко е близка приятелка на Слави Трифонов.

Счита се, че именно изпълнителят на „Ела, ела“ стои в основата на тази комисия, която цели изкарване на показ на всички престъпления и кражби, извършени от Борисов, след което да бъде заведен под наказателна отговорност и да влезе в затвора.

Тук има и друга неприятна новина за Бойко Борисов. Когато Слави Трифонов си постави нещо за цел, накрая то става факт. Поиска да влезе във властта, след като не му уважиха референдума и сега е най-важната фигура в родната политика, макар официално да не е в парламента.

Слави отказа премиерския стол

Шоуменът Слави Трифонов, който разби всички стереотипи на парламентарните избори, задминавайки БСП, на практика се отказва от властта. Това става ясно от думите му пред хора от неговата партия „Има такъв народ“.

Оказва се, че г-н Трифонов няма никакво намерение да става премиер. Той е категоричен, че тази работа не е за него, тъй като здравословно не се чувства добре, а и не знае чужди езици, съобщава „Марица„.

„Здравословното ми състояние не ми позволява да стана премиер. А и не зная езици. Няма да се излагам като някои други, като се срещам с политици от други страни. Това е за млади хора. Нашата цел е да им дадем път.“ – отсякъл Трифонов пред колеги от партията си.

Разбира се, относно езиците и излагането той визира Бойко Борисов, който за цяло десетилетие така и не успя да се научи да борави с английския език.

slavi_600x350
Слави Трифонов се отказа от властта в името на народа

Наскоро „24 часа“ излезе с информация, че Слави ще лансира за премиер именно млад човек. Става въпрос за 29-годишниия Румен Чолаков, който е завършил „Кеймбридж“ и е юрист по образование. Той помогна много на Трифонов при организирането на референдума преди 4 години и оттогава шоуменът го харесвал и го смятал подходящ за политик.

Шансовете на Слави Трифонов да стане премиер и да оглави държавата са много големи, но въпреки това той няма да го направи, тъй като поставя суверена над собствената си личност.

Още за Слави четете по-надолу!

Слави ще бъде спрян само през трупа му

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов продължава да иска да промени държавата ни и да държи съдбата й в свои ръце. След като се разбра, че шоуменът е с най-голям вот в чужбина, а той винаги е твърдял, че го боли, че България става все по-безлюдна. можем да очакваме от Слави да приеме властта, независимо дали сега или след 3 месеца.

Собственикът на телевизия „7/8 tv“ избухна срещу диктатурата и мафията у нас. Той е на мнение, че всеки честен човек бива атакуван и охулван. До голяма степен това важи и за самия Трифонов, когото от една седмица насам почти всички политици определят като чалгар, който не може да управлява България.

SLAVI_600x400 (2)
Слави Трифонов няма да се даде пред мафията

„В съседна Турция няма съд, колят ги на моста на Босфора. Дай и тука така да действаме. Като не могат да ме спрат, да ме заколят долу на Орлов мост. Хората имат права.“ – изригна Трифонов в ефир.

Шоуменът е категоричен, че ще направи трите реформи, заради които инициира референдум преди няколко години. Той иска народът да избира началниците в МВР, депутатите да станат 120 и да има електронно гласуване.

Очаква се мандатът да бъде връчен на „Има такъв народ“, тъй като никой не иска да се коалира с ГЕРБ. Слави обаче ще спази обещанието си и няма да направи коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. Това значи, че през лятото ще ходим отново на избори.

Още за Слави и партията му четете по-надолу!

 Слави „закла“ Борисов, Радев ще управлява България

Чалгар или не, трябва да му се признае, че именно Слави Трифонов е този, който сложи края на Бойко Борисов. Постигайки невероятното второ място на парламентарните избори още при своя дебют, „Има такъв народ“ на практика изхвърли ГЕРБ от властта.

Както е известно, Слави отдавна обяви, че няма да се коалира с ГЕРБ, БСП или ДПС. За него остават като варианти „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, но процентите на трите партии общо няма да стигнат за съставяне на правителство.

ГЕРБ също не може да намери коалиционни партньори така, че да направи правителство. Същото се отнася и за БСП.

Като втора политическа сила, именно на „Има такъв народ“ ще се падне да разпределя политическата карта на България. Според повечето информации Слави Трифонов няма да вземе властта, а ще остави Румен Радев да направи служебно правителство и наесен ще има още едни парламентарни избори.

Това значи, че ген. Радев ще поеме властта у нас за няколко месеца, което подпечатва смъртната присъда на Бойко Борисов. Не е тайна, че той ползваше държавата като чадър срещу различни мутри, но ако не е във властта, вече няма какво да го пази и може жестоко да си изпати.

Радев по всяка вероятност ще назначи хора в съдебната ни система, които ще гледат под лупа Борисов, а при него наистина има какво да се види. И всичко това благодарение на Слави Трифонов.

Припомняме, че шоуменът засега има около 17% вот, като в чужбина е безапелационен полбедител с 30% гласове на емигрантите.

Слави ще излезе герой в очите на българите, като не вземе властта сега, а остави Радев да командва. Това ще осигури на Дългия поне двойно повече гласове на следващите избори и той добре го съзнава.

Нека да припомним също, че съвсем наскоро Слави обяви, че ще подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат. Това показва, че двамата са в отлични взаимоотношения и нямат нищо против да управляват заедно.

Още за Слави Трифонов можете да прочетете в предишните ни материали по-надолу!

Слави Трифонов отблъсна избирателите си

Мнозина се надяваха, че Слави Трифонов е човекът, който може да промени ситуацията в България, но това вече изглежда като мираж. След като шоуменът разкри преди няколко дни, че подкрепя напълно европейския път на страната ни и е твърдо „за“ членството ни в НАТО и Европейския съюз, настана истински бунт срещу него.

Надеждите на поне половината хора, които го подкрепяха, бяха, че Дългия ще защитава интересите на България пред Запада, но признанието му във Фейсбук сложи дълбоко съмнение върху това. Ето защо има вероятност много от тези, които го подкрепяха допреди дни, да не гласуват за неговата партия, тъй като в техните очи продължаването на слугуването на Европа и САЩ, каквото се наблюдава от десетилетия насам, не помага по никакъв начин на страната ни, дори пречи.

Не е тайна, че откритите противници на ЕС у нас твърдят, че еврофондовете, които ни се отпускат, служат само за подкуп на управляващите да правят каквото ЕС прецени и нито едно евро не достига до обикновените граждани на България. Дали Слави ще промени това, все още не е ясно, но мнозина вече снеха доверието си от него.

Слави Трифонов
Слави Трифонов подкрепи НАТО и ЕС, с което накара много хора да се почувстват предадени

Най-голямата загуба на „Има такъв народ“ е свързана с русофилите. Имаше немалка част от тях, които отдавна са снели доверието си от БСП, тъй като и партията-майка е проевропейски насочена. Те се надяваха, че Слави Трифонов може да върне сближаването ни с Русия, но очевидно това няма как да стане.

Всъщност Слави винаги е твърдял, че мястото на България е в обединена Западна Европа. Още преди 30 години, когато участваше в „Ку-ку“, цялото предаване беше насочено към този модел и осмиваше СССР и комунизма.

Критиките на Дългия към Бойко Борисов и ГЕРБ, които са много близки с Ангела Меркел, създадоха усещането, че Трифонов може да опита да осъществи друг тип външна политика, но явно плановете му са други.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

15 Мнения

 1. Тоя простак така и не разбра, че не е никакъв фактор.

 2. 2013-та година след февруарските протести, герб спечелиха изборите математически, но не можаха да съберат необходимите проценти за да съставят самостоятелно правителство. Никой не искаше да се коалира тогава с тях, и върнаха мандата на Президента. БСП беше втора политическа партия тогава, полакомиха се за мандата! Приеха го! Пламен Орешарски стана Премиер, и за година и половина, Орешарски и кабинета му поеха цялата обществена омраза и ненавист която беше предназначена принципно за герб и борисов, забравяйки както винаги българина за греховете му на борисов, за кражбите на партийната му банда, за далаверите за милиарди, прехвърляйки удобно цялата вина на Орешарски кабинета му. И 2014 октомври месец на предсрочните избори, б. борисов се завърна като победител на бял кон продължавайки си както го е карал до преди 2013-та година февруари месец. Та сега гологлавият хитрец, ще я направи грешката на Пламен Орешарски, ще се полакоми за властта, ще се оттеглят видимо уж победени, а целта е, прехвърляне на вина другиму, и една известна властова пауза вземайки си почивка както властта от борисов, така и борисов от властта. Ще му я прехвърлят цялата вина на Трифонов, понеже много му знае устата, много ги разбира учиндолският дървен философ. И сега тези които ги критикуваше постоянно, както от екраните на btv години наред, така и от екрана на собствената си телевизия 7/8 TV. Ще направи грешката на БСП да вземе мандата от Президента, и ще го обвинят него умника за техните престъпления и грехове, превръщайки борисов от престъпник, в победител на бял кон, както веднъж вече това се случи отново го припомням през 2014-та година октомври месец на извънредните избори, че след това и чеп за зеле няма да става от славчо трифонов, падайки страшно много в обществената подкрепа напълно забравяйки го. Но нека бе, нека и той да си опита късмета като Политик, пък като се провали, пак няма да е той виновният, ами другите, но не и той. Нееднократно сме ги гледали тези филми, превърнали ги в сериали.

 3. Атанас

  Голям го вадиш бе ! Хахаха !! Герб ти устройва клопка с правителство на малцинството ! Докато го смъкнеш с вот на недоверие ще ти падне ере*цията !

 4. Галина

  Що да те колят,нарцисе…
  Ти сам ще се на@ каш и ще се скриеш,най- малкото ще загубиш интерес.Не е за тебе…
  Не ставаш!Ни тъ бива…!

 5. герб за мен са сатрапи и башибозук,БСП с Корнелия искат само власт,не ги харесвам,не искам да управляват.Също негативно отношение имам и към Мая Манолова и Отровното трио.
  Въобще против партиите съм.
  РУМЕН РАДЕВ
  ПРОФ.
  ИВО ХРИСТОВ
  АКАД.ДРОЗДСТОЙ СТОЯНОВ.
  Това са личности можещи,достойни,милеещи за род и родина.
  Те да решават съдбините на ограбеното и оглозгано до кокъл отечество.
  Защото могат
  Слави не е човекът.
  И той е мутра.
  И без злоба.Ще поживеем ,ще видим.

  • Даниела

   НЕ, Слави не е човекът, и той знае това за себе си и го казал публично няколко пъти, но неговата партия ДА! Гледам новия парламент от самото начало, и съм изненадана от умните, интелигентните и моралните хора, които са в тази партия. И аз, както и повечето българи, не можем толкова лесно да повярваме, че е възможно да се промени нещо, но сега имам надежда…. макар да знам, че трябваше да се случи, по-рано…сега ще е доста трудно, но явно тези хора са достатъчно смели! Според мен подхождат на нашия президент. Трябва да се запази техния курс и за следващите управляващи

 6. Браво Слави !Страхливците са много и те хулят ,но много млади са с теб!Знаеш на кой да се довериш!Спазвай принципа !Долу статуквото!

 7. Слави опреквате за щяло и нещало политиците са мръсни хора но има нещо за което си саслужава да бъдеш българин

 8. Даниела

  Страхотно! ИТН е може би последната надежда и последния шанс, българската нация и Българската държава да продължат да съществуват. Турция живее с единственната мисъл да стане империя с части от Русия, Сирия, Ирак и др. и задължително Балканите. … а САЩ е най-големия й съюзник, макар че, има друго за цел – Русия … толкова е просто ….! Ако точно в този период не се променят нещата, България и нашето съществуване няма да са вече реалност….

 9. Стефанаки

  Искаш да кажеш че и ПЕЕВСКИ от неговата ДПС също не е лош ли ????
  Е тогава си се нагазил И ТИ

 10. АХМЕД ДОГАН НЕ Е ЧИСТ ТУРЧИН. ТОЙ Е ХИБРИД МЕЖДУ ТУРСКО – ЦИГАНСКО СМЕШАТЕЛСТВО. КАКТО КОН И МАГАРЕ И СЕ РАЖДА МУЛЕ. ПОДОБНА ПОРОДА Е И АХМЕД ДОГАН.

 11. иванчо

  тоя, дето трепа майки с деца в пътуващ влак през 1985 – не е лош – ?!!?!?
  Славчо тотално се е …….

 12. николай беловеждов

  ако тези дойдат на власт няма да е губещ бб а целият народ нали ги видяхме за 6 месеца съсипаха всичко

 13. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *