Бойко Рашков плю на „великата“ Европа! Намалява цената на тока у нас

Бойко Рашков се зае с казуса за огромните сметки за електроенергия, които започнаха да се появяват във всеки български дом!

Цената на тока

Вътрешният министър на България продължава да доказва, че е най-голямото попадение в двата служебни кабинета на президента Румен Радев. Бойко Рашков към този момент изглежда като министъра, който най-много мисли за националния интерес и за българския народ.

Въпреки че не е негова работа да се занимава с цената на тока у нас, Рашков отвори този случай, тъй като вижда, че българското население търпи на практика терор в тази сфера и има основания да се намерят данни за престъпно деяние.

boiko-rashkov1_600x400
Бойко Рашков се застъпи за българския народ по отношение на високите цени на тока

Министърът на вътрешните работи обяви публично днес, че покачването на цената на електроенергията в България през този месец изглежда съмнително и ще бъде проверено с цялата строгост на закона. Той дори посочи, че това изглежда като предварително заложен от старото управление капан, за да може хората да се отвратят от служебното правителство, съобщи Nova.bg.

Тенденцията за увеличаването на електроенергията е в целия Европейски съюз, като се счита, че това е заради коронакризата. На фона на всичко това нито една европейска държава не оспорва тенденцията, освен България в лицето на Бойко Рашков.

Вътрешния министър не го интересува какво се случва в Европа, а защо българските граждани са принудени да плащат такива големи суми за ток. Това коментира човек от екипа на шефа на МВР.

Бойко Рашков е категоричен, че ще направи всичко възможно да поправи тази несправедливост и да занижи цената на тока до нормални граници. Това може да се случи само ако докаже плана на Борисов да изкара служебния кабинет виновен за високите цени у нас.

Още подобни теми можете да прочетете по-надолу!

Бежанците

Бойко Рашков няма да позволи България да се напълни с афганистанци!

Големият проблем с мигрантите отново е на дневен ред, след като талибаните превзеха Афганистан и мирното население започна своето изселване към Европа. Въпросът е обаче кои държави ще ги приемат.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

България няма да бъде една от тях, поне не в мащабите, които иска ЕС. Причината е във вътрешния министър на страната.

boiko-rashkov_600x400
Бойко Рашков ни спасява от бежанците

Бойко Рашков е категоричен, че няма да остави афганистанците да съсипят България. На границата ще има много висок контрол и ще се пускат в страната само хора със семейства, такива, които са доказали, че са мирно население.

Самият Рашков обяви в медиите, че се очаква да пристигне огромна група от Афганистан, която ще желае да се засели в България, писа Vtorifront.bg. Пропусквателният режим обаче ще е много стриктен и няма да се допусне същата грешка като с бежанците от Сирия.

Още за Бойко Рашков можете да научите по-надолу!

Бойко Рашков срещу Борисов заради COVID-19

Бойко Рашков събира все повече и повече доказателства срещу Бойко Борисов!

Вътрешният министър Бойко Рашков погна лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и по друго направление. Този път става дума за така наболялата тема с коронавируса.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вицепремиерът твърди, че бившият премиер е дал заповед да се заразява умишлено народа с „Делта“ варианта на COVID-19, съобщава сайтът Zabranenataistina.eu.

„Имам доказателства, че Борисов е заповядал да се пуска „Делта“ вариантът на коронавируса, за да дестабилизира държавата и служебния кабинет. Това може да му докара поне 20 години лишаване от свобода“, твърди Рашков.

boiko-rashkov_600x400-1
Бойко Рашков спипа Борисов и за коронавируса

Очевидно Бойко Борисов, макар вече да не е на власт, все още има сериозни връзки сред управленските постове на страната, което идва главно от топлите му взаимоотнмошения с доста европейски лидери.

Самият Борисов се ваксинира срещу Ковид преди броени дни, но според мнозина този ход е продиктуван от факта, че иска да се имунизира срещу вируса, който той разпространява в България.

Все още няма потвърждение на новината от големите медии, но предвид 113-тото ни място по свобода на словото, малко вероятно е да се спомене за подобно нещо.

Още за Борисов можете да прочетете по-надолу!

Бойко Рашков разкри Бойко Борисов

Вицепремиерът Бойко Рашков, който е начело на МВР, разкри поредното шокиращо нещо за бившия министър-председател Бойко Борисов. Той твърди, че има доказателства, че експремиерът е изхарчил огромна сума държавни пари за жрици на любовта, съобщава Dailystandart.com.

Сумата за проститутки е варирала всеки месец, но става въпрос за хиляди левове на месец. Пари, предназначени за държавния бюджет.

Евелина Лютова

Това означава, че с парите на българския народ, който си е плащал данъците години наред, Бойко Борисов си е поръчвал леки жени, които да задоволяват либидото му. През това време много български семейства са мизерствали.

boiko-boiko_600x370
Бойко Рашков спипа Бойко Борисов

Както е известно, през последните 20 години Борисов работи официално само като държавен служител. Милиони са минали през ръцете му, но милионите са на ограбения български народ.

Бойко Рашков твърди, че доказателствата за проститутките са още една капка в морето срещу Борисов. Очаква се лидерът на ГЕРБ да бъде арестуван, но надали Иван Гешев ще направи нещо в тази насока.

мнения, отзиви, коментари, форум

Още за Бойко Рашков четете надолу!

Рашков погва Гешев, за да го арестува заедно с Борисов!

Отношенията между МВР и прокуратурата се изострят все повече. Бойко Рашков буквално не може да гледа Иван Гешев, което се разбра от отказа му да приеме поканата за среща на главния прокурор, писа „24 часа”.

„Ще приема поканата на следващия главен прокурор” – отсече министърът на вътрешните работи, с което ясно намекна, че работи по свалянето на Иван Гешев.
Единственият начин да се свали от длъжност главен прокурор е чрез предложение от Висшия съдебен съвет, след което от президента зависи дали да приеме предложението или не.
ВСС обаче е малко вероятно да направи подобно предложение към момента. Това е причината Бойко Рашков да търси алтернативни начини за сваляне на Гешев.

В момента тече разследване срещу прокуратурата, чието лице е именно Иван Гешев. Подслушванията продължават, въпреки съпротивата на прокуратурата, съобщи още „24 часа”.
Срещу Гешев отдавна има обвинения, че работи в полза на Борисов и Пеевски и в ущърб на Радев. Арестите в президентството от миналата година бяха официално обявени за незаконни.

boyko-rashkov_600x400 (1)
Бойко Рашков подгони и Иван Гешев

До този момент обаче няма официално обвинение срещу Гешев и именно това явно цели да направи Бойко Рашков. В момента събира доказателства, за да може до края на мандата му, който засега е на 11 юли, но има индикации да продължи поне до есента, да може да свали главния прокурор от поста му, изправяйки го пред съда.

Ако Рашков успее да докаже незаконни действия на Гешев, то последния го чакат много сериозни проблеми.

Припомняме, че народът отдавна се произнесе срещу Иван Гешев. Срещу него имаше протести още при назначаването му, после през миналото лято, а наскоро те бяха възобновени.

Целта на Рашков е да премахне Гешев от поста му, за да може да арестува Бойко Борисов.

„Докато Гешев нарича Борисов „шефе”, човекът от Банкя има абсолютен имунитет”, каза преди няколко дни вицепремиерът.

Още за Бойко Рашков можете да прочетете по-надолу в теста!

Бойко Рашков коли и беси наред

Вътрешният министър Бойко Рашков коли и беси всичко наред в МВР. Откакто е на този пост, той е уволнил почти всички служители на ръководни длъжности.

Най-голям отпор даде главният секретар на МВР Ивайло Иванов, който днес изригна пред медиите, че уволнението му е било политическо и поръчково.

Рашков не може да приеме тези обвинения, тъй като те идват от човек, който беше на ръководна длъжност по време на скандалните потушавания на протестите.

boyko-rashkov_600x400
Бойко Рачков сега едва започва с голямата чистка

„Гледам как се вайка по медиите. Боляло го как бил изгонен от МВР. Когато прикриваше престъпленията на Борисов, не го болеше. Когато фалшифицираха изборите, не го болеше. Когато пребиваха хората на протестите, не го болеше. Сега тръгнал да се вайка.“ – изригна новият министър на вътрешните работи, пише Kritichno.com.

Той определя всички освободени от своите длъжности до момента като слуги на мутрите. Ето защо не изпитва никаква жалост към тях, а напротив, смята да ги довърши.

„Това е само началото, предстоят още много уволнения, докато не изчистим МВР докрай“, зарича се Бойко Рашков.

Източник: Kritichno.com.

Бойко Рашков върна МВР на България само за 3 дни

Новият министър на вътрешните работи Бойко Рашков, който бе избран за този висок пост от президента Румен Радев, измете само за 3 дни прогнилата стара система. Той уволни цели трима служители на ключови длъжности.

Само преди минути стана ясно, че главният секретар на МВР вече ще бъде друг, след като Ивайло Иванов бе освободен от длъжността. Вчера пък бе освободен шефът на инспектората Николай Гешев, а в сряда поста си загуби административният секретар Бойко Славчев, писа Mediapool.bg.

Всички тези уволнения са подписани с указ от президента Румен Радев. Решенията обаче са взети лично от Бойко Рашков, който очевидно цели да изчисти МВР от ГЕРБ.

boyko_480x300
Бойко Рашков изчисти МВР

Рашков е първият от министрите на служебния кабинет, който подема истинска война с ГЕРБ. Само за 3 дни той направи невероятна чистка в МВР.

Освен министър на вътрешните работи, Бойко Рашков изпълнява длъжността и на вицепремиер. В продължение на 2 месеца той ще „коли и беси“, за да премахне модела ГЕРБ.

При него интересна подробност е, че не е сред любимците нито на сини, нито на червени. Това започна в средата на 90-те години, когато оглави Националната следствена служба.

Бойко Рашков е юрист по образование, което е още една лоша новина за Бойко Борисов. Той е в състояние да изрови и най-големите престъпления в държавната структура, за да накаже виновниците.

Всеизвестен факт е, че МВР дълго време беше овладяно и подвластно на Борисов. Той имаше връзки там още като главен секретар на МВР. Неслучайно бюджетът в МВР се увеличи почти двойно, и то по време на пандемията. Обществена тайна е, че най-много пари държавата харчи именно за МВР.

Бойко Рашков обаче е известен като човек, който не си поплюва и е неподвластен на външни внушения. Това се е доказало в годините, като дори не се е страхувал да се опълчи на бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

За Михаил Николов

Прочети още

kornalia-ninova_600x370

Край с фашизма! Корнелия Нинова освобождава България от Кацаров и всички като него

Корнелия Нинова се закани на министър Кацаров. За нея това, което прави Министерството на здравеопазването, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *