Stoichkov 600x398
Христо Стоичков стана човек на БСП

Христо Стоичков стана комунист и срина Кирил Петков! ПП от „Пълен провал“ ли е?

Христо Стоичков се сближи със социалистите!

Опасно близък с БСП

Христо Стоичков никога не се е славил като комунист, но само преди дни той установи много тесни взаимотношения с БСП, което изненада всички. Камата се опитва с всички сили да помогне на България, като дори леко влиза в политиката, но съвсем леко засега.

От министерството на туризма обявиха официално, че Стоичков е сред новите посланици на страната ни в областта на туризма. Той публикува видео към всички румънци, в което ги кани на море у нас и им разкрива красотите на България.

Футболната легенда ще прави подобни инициативи и към други народи, за да се опитва да ги привлича за летния сезон. Той е лично назначен като рекламно лице на туристическа дестинация България от министъра на туризма Христо Проданов.

Както е известно, министър Проданов е член на БСП и именно партията-майка го издигна на този пост. Той е сред бесепарите, които никога не си позволяват да кажат и една лоша дума за Тодор Живков и неговото време.

stoichkov_600x398
Христо Стоичков стана човек на БСП

Самият Стоичков не одобрява особено Кирил Петков и Асен Василев и го доказва, защото работи с човек на БСП. Въпреки че „Продължаваме промяната“ и БСП са в обща коалиция, разминаванията им по много въпроси ги правят дори конкуренти.

Христо Стоичков, също като много хора, не вижда никакъв напредък от управлението на Петков и Василев. Той дори се шегувал сред приятели, че ПП означава „Пълен провал“.

Проданов и Камата обсъдили и други съществени проблеми на България. И двамата се обединили около тезата, че спирането на руския газ ще излезе много скъпо на българите.

Легендарната „осмица“ се интересува от политика, но рядко го показва. Майка му преди месеци например разкри, че двамата често си говорят по телефона и обсъждат войната в Украйна. Освен това тя разкри, че синът й е на нейното мнение, че в последните 30 години не само спортът у нас е бил унищожен, но и българската армия.

Вече започнаха слуховете, че нищо чудно в скоро време да видим Христо Стоичков като кандидат за депутат или министър от листата на БСП. Камата има доста милиони, така че парите в тези длъжности не могат да го привлекат. Единствено желанието да помогне на България може да го въвлече в политиката.

Затворът за Борисов

“Фигурин

Най-великият футболист в над 100-годишната история на българския футбол Христо Стоичков отново удари бившия си приятел и премиер Бойко Борисов по слабото място. А то е свързано с влизането му в затвора.

Според Камата „мачото от Банкя“, както го наричат в ЕС, е обречен да се върне зад решетките. Припомняме, че преди 30 години Борисов е лежал в чешки затвор за няколко месеца.

Този път обаче Стоичков вижда по-лошо прекарване в затвора от това в Чехия, тъй като почти целият български народ го мрази.

stoichkov_600x370
Христо Стоичков унизи брутално Бойко Борисов

„В килията ще има достатъчно време за размисъл. За разлика от живота навън обаче, където е сам като куче, поне в затвора ще има компания в лицето на мъжагите, които са там. Аз обещавам да дойда с телефона и да снимам“, иронично подмята героят от САЩ94.

Тук той визира скандалното твърдение на земеделеца Светослав Илчовски, които каза публично, че Борисов е поръчал да изнасилят бизнесмена Миню Стайков в ареста, а после искал видеоклип от бруталното действие.

Според Камата Борисов вече няма как да се върне на власт, защото хората са го разбрали що за стока е, пише Skandalno.net.

Още за Христо Стоичков четете надолу!

Стоичков за Радев

Великият български футболист от немного далечното минало Христо Стоичков ненавижда Бойко Борисов и това се знае от години. Очевидно обаче харесва Румен Радев и би гласувал за него на предстоящите президентски избори наесен.

Президентът на Република България всяка година честити важни празници на Камата, като рожден ден, юбилеи във футбола и др., писа Труд, цитиран от Pan.bg. От своя страна Стоичков му отвръща с благодарности.

hristo-stoichkov_600x400
Христо Стоичков одобрява Румен Радев за президент

„Аз съм богат човек, защото имам такива симпатизанти. Благодарение на тях съм станал това, което съм.“ – разкрива Камата по адрес на Румен Радев.

Очевидно е, че легендарната „осмица“ смята президента за мъж на място, който е в състояние да промени държавата ни и вече го прави. Неслучайно над 2 млн. българи се надяват на него да спаси България.

Ненавистта на Стоичков към Бойко Борисов явно се отразява върху мнението на голмайстора на САЩ94 за ген. Радев. Камата се надява, че до дни ще арестуват Борисов, а главният виновник за това е именно президентът, чието служебно правителство не си поплюва.

Стоичков на нож с Борисов

Както бяха много добри приятели, днес Христо Стоичков и Бойко Борисов се мразят. Причината е, че футболната легенда се чувства омерзен и предаден от премиера, след като преди 7 години се опитаха да го наклеветят, че е спечелил търг за 150 хил. тона дървесина с измама.

Бизнесменът Красимир Дачев хвърли бомбата тогава, но Камата и до днес е убеден, че в основата е Бойко Борисов, който се е опитал да го натопи за собствените си деяния.

Евелина Лютова

Именно затова в наши дни Стоичков „плюе“ по Борисов навсякъде, където може. Протестите срещу правителството получават пълната му подкрепа.

Легендарната „осмица“ на Барса е убеден, че Борисов и целият му екип заслужават затвор и той е един от тези, които биха го осигурили.

„Трябва да се обединим и да вкараме тези мафиоти зад решетките. Хора като тях не могат да се разхождат на свобода“ – смята носителят на „Златната топка“ за 1994 година.

Малко хора знаят, че Стоичков е завел дело срещу Борисов, което тече от години, но все още няма обявено решение. Камата е убеден, че в крайна сметка ще го спечели и премиерът ще влезе в затвора.

Христо Стоичков
Христо Стоичков унищожава Бойко Борисов

Носителят на „Златната обувка“ за 1990 г. не признава за положително нищо направено от ГЕРБ през всичките тези години.

„Да не мислите, че тези магистрали ги е построил Бочко от Банкя? С него или без него, ЕС каза, че трябва да има магистрала до Бургас и това е. Както и с всички останали магистрали. Да не говорим, че те се правят крайно некачествено, за да може Бочко да открадне едни пари“ – беснее Стоичков.

Борисов все пак не показва лошо отношение към Стоичков и дори понякога се опитвал да му се обади, за да се помирят, но бившият футболист му вдигнал телефона само за да му тегли една майна в типичен свой стил.

Христо Стоичков и Бойко Борисов се познават от малко над 30 години. Тяхното познанство стартира покрай Тодор Живков. Камата се е срещал с Тато няколко пъти, за да му бъде позволен трансферът в Барселона, а Борисов бил също там като бодигард на държавния глава.

В политиката Стоичков не подкрепя нито една партия, защото определя всички като „гладни въшки“, пише Topsport.bg.


Христо Стоичков за Бойко Борисов: Без семейство, без приятели, пълен провал!

Легендарният ни футболист Христо Стоичков е един от онези, които се надяват протестите в България да успеят и Бойко Борисов да падне от власт, но този път окончателно.

Стоичков презира Борисов

Камата презира премиера на своята родина, тъй като е запознат с немалко случаи на негови приятели, принудени да фалират под натиска на държавата.

Стоичков намира партия ГЕРБ за изкуствено създадена групировка, която ще се разпадне съвсем скоро. Според него е въпрос на време ГЕРБ да последва съдбата на НДСВ.

„ГЕРБ няма истински симпатизанти, а само хора, които бяха заблудени, че това е промяната, която търсят. Вече и малкото останали от електората на ГЕРБ са се опомнили.“ – смята Стоичков.

Христо Стоичков
Христо Стоичков унищожи Бойко Борисов

Той е щастливо женен от 35 години и има две дъщери, с които е в отлични взаимоотношения. Ето защо си позволява да критикува Бойко Борисов и в личен план.

„Този човек няма никакви истински приятели, не е направил дори читаво семейство, пълен провал и в политиката, и в живота. Така ще си остане вечно сам!“ – отсича Камата по адрес на нашия премиер.

Припомняме, че Борисов има една дъщеря, която живее далеч, чак в САЩ. Той е разведен от много години и дори сам е споделял, че често се налага да си маже сам филията в Банкя, пише Sputnik.bg.

Христо Стоичков не живее в България от 7 години, но живо се интересува какво се случва тук. За него е дошло време разделно и най-после трябва всички бивши членове на БКП да бъдат изкарани от властта.

Легендарната „осмица“ се радва на охолен живот в Маями, където работи като футболен коментатор и анализатор за мексиканска телевизия.

Интересното е, че преди години Стоичков и Борисов бяха приятели и деляха една маса. Днес обаче Камата е на тотално противоположна позиция, както направи с Борислав Михайлов.


Христо Стоичков: Станах това, което съм, защото комунизмът падна!

Христо Стоичков е на мнение, че е било много тежко по време на тоталитарния режим в България!

Най-добрият български футболист в историята направи интересен коментар за комунизма. По всичко личи, че Христо Стоичков не таи добри чувства към онзи режим.

Стоичков за комунизма

Причината е, че по време на социализма България е била със затворени за Запада врати, което е било огромно препятствие за родните ни футболисти, които са искали да се развиват в по-големи отбори.

„Не съм си и представял, че мога да постигна това, което постигнах. По време на комунизма не можеше дори да се мечтае. Беше много тежко, защото не ни позволяваха да излизаме от страната.“, казва Камата в интервю за каталунския канал „TV3“, пише Dsport.bg.

Той не описва живота си, преди да стане футболист, като много тежък, но в никакъв случай не е бил и лек. „Майка ми и баща ми ме научиха на дисциплина. Тя работеше във фабрика, а той беше военен. Научиха ме да бъда победител.“, казва Стоичков.

Голмайсторът на Световното в САЩ е категоричен, че падането на тоталитарния режим е спомогнало за неговото развитие като футболист. Той осъществява славния си трансфер в „Барселона“ още през първото лято след идването на демокрацията.

Христо Стоичков
Христо Стоичков смята комунизма за тежко време
Цесекар, но не и комунист

Както е известно, носителят на „Златната топка“ за 1994 г. е родом от Пловдив и е юноша на „Марица“. След това осъществява трансфер в ЦСКА, който по онова време е считан за отбора на властта. Именно с екипа на „червените“ става известен в България и бива забелязан от чуждите скаути.

Оказва се обаче, че не всеки цесекар обича комунизма, както се смята. Христо Стоичков е пример в това отношение.

Прецакването за „Златната обувка“

Има и друга причина Ицо да не харесва онзи режим. Тя е свързана с факта, че заради социализма не успява да стане едноличен носител на „Златната обувка“.

„Преди да отида в „Барселона“ спечелих „Златната обувка“. Спечелихме я заедно с Уго Санчес, но той трябва да ми благодари. Имахме равен брой голове, но аз имах още един мач. Тогава дойдоха генералите от армията и ми заповядаха да не вкарвам гол, за да не се говори, че има корупция в България.“, спомня си Камата.

Стоичков в Маями

Всъщност той отдавна показва, че предпочита западния свят, тъй като от 6 години живее в Америка, или по-точно в Маями. В интервюто посочва, че е много щастлив там, понеже Маями е много спокойно място за живеене.

Стоичков и до днес говори с любов за годините си в Барса и ги определя като върха на своята кариера. Той е много благодарен на Йохан Кройф, който почина преди няколко години.

В момента легендарната „осмица“ работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията. Твърди, че изкарва добри пари и си гледа спокойно живота.

В Маями живее и голямата му щерка Михаела, която го дари с внучка преди 2 години и половина. Другата му дъщеря Христина, която се разведе, живее в Остин.

По всичко изглежда, че Стоичков е благодарен, че Тодор Живков падна от власт, защото иначе трансферът му в „Барселона“ е можело и да не се състои. Все пак трябва да се отбележи, че в онези години вече някои футболисти бяха напуснали България, като например Любо Пенев, който също се отправи към Испания, но година по-рано.

Прочети още

Kostadin Kostadinov 600x380

Костадин Костадинов горд: Синът ми преби съученик, който е за еврото, а не за лева!

Костадин Костадинов е възпитал децата си в своите ценности! Съдържание:Референдумът за или против евротоНа война …

5 Мнения

 1. Като е хубаво тука,що не си стоиш тука стоичков,ами бягаш с 1200 км.в час за Маями

 2. бай Илия

  Абе и той се прегръщаше с Бойко:-)

  • иванчо

   може и да се е прегръщал, преди да разбере какво продажно, долно говедо е мунчо ……

 3. Станински

  По време на комунизма , отборът на властта бе не ЦСКА , а Левски ! Преценете сами – ЦСКА бе официално отбор на Армията , а, Левски отбор на Държавна сигурност !? Не е трудно за всеки нормален човек да прецени,кое бе по-комунистическо- Армията,или Държавна сигурност,без която комунистическата диктатура бе невъзможна !?

 4. Адмираций

  Ицо, не се излагай ! Ще му осигурим фотограф от предаването „Обектива се смее“,
  !Ха,ха ха !!!

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *