Rosen Petrov 600x400
Росен Петров харесва Владимир Путин

Росен Петров: На България й трябва един Путин! Къде беше Русия преди Путин, къде е сега?!

Росен Петров е човек, който не е срещу Владимир Путин, напук на повечето политици у нас!

Журналистът и тв водещ Росен Петров си остава човек от народа. Това може да се заключи заради мнението му относно Владимир Путин, когото повече от 50% българи харесват, напук на Запада.

Някогашното протеже на Слави Трифонов не споделя възгледите на Дългия за социализма и Русия като цяло. Според него България едно време е била много по-развита страна, отколкото е сега, когато е в ЕС.

Интересното е, че години наред Петров се е надявал да види някой като Путин да управлява страната ни. Според него именно такъв човек трябва на България.

„Един Путин ще оправи България. Той е сериозен държавник. Къде беше Русия преди него, къде е сега?!“, смята Росен Петров.

Нека припомним, че преди Путин Русия беше напът да се разпадне. Борис Елцин беше пионка, с която САЩ си играеше, но това се промени преди 22 години, когато властта бе поета от Владимир Путин.

В началото Путин имаше намерение да продължи добрите взаимоотношения със САЩ, но когато видя, че Америка иска да вземе руските ресурси, но не и самата Русия, Путин се обърна срещу Запада и тогава дойде прословутата му реч в Мюнхен от 2007 г., в която насмете жестоко САЩ и ЕС и обяви, че Русия няма да се съобразява повече с тях.

rosen-petrov_600x400
Росен Петров харесва Владимир Путин

Росен Петров сам признава, че е бил сред доверените хора на Бойко Борисов, но се е разочаровал от него, писа Glasove.com.

„Бях до Борисов 4 години, подкрепях го, вярвах, че той е българският Путин. Оказа се, че е много далеч от Путин“, разкрива бившият депутат.

Както е известно, Росен Петров беше официално срещу Бойко Борисов, тъй като беше част от „България без цензура“, чиято предизборна кампания беше стъпила на критики към ГЕРБ.

Към днешна дата г-н Петров не може да се каже, че подкрепя руската инвазия в Украйна, но разбира, че войната има две страни и не е само това, която показва Западът.

Демир бозан билки за бъбреци

За разлика от екипа на Слави Трифонов, който е настроен антируски, Росен Петров не е така, защото безкрайно много уважава и харесва Владимир Путин.

Още за Росен Петров и възгледите му можете да прочетете по-надолу в текста!

Росен Петров: Комунистите милееха за народа, а демокрацията го обрече на мизерия!

Росен Петров е един от онези, които не хулят комунизма, а напротив – възхвалява го и оценява всичко, което е направено тогава!

Днес е много модерно да се плюе по тоталитарния режим и да се обвиняват за всичко случващо се в България комунистите. Не една и две известни личности се изказаха именно в тази насока, но не и Росен Петров.

Мнението на водещия на „Операция: История“ по Bulgaria On Air е малко по-различно. Той има положително становище относно времето преди 1989 г. въпреки цялата пропаганда, която се изсипва в последните 30 години.

„Комунистите милееха за народа много повече от сегашните партии, които се пишат демократични. По време на социализма имаше 200 семейства партиен елит и 20 Мерцедеса. Единственото хоби на богатите беше да ходят на лов. Сега свръхбогатите са над 20 000, пълно е със скъпи коли по улиците, а народът мизерства и живее много зле.“ – смята Росен Петров, пише Faktor.bg.

Той осъзнава, че много хора ще го обвинят, че се опитва да реставрира комунизма и ще го намразят, защото днес е модерно да се мрази този режим, но тв водещият не може да се криви душата. Бил е на 19 г.. когато идва демокрацията и това му стига да направи разликата с днес.

Росен Петров
Росен Петров оценява това, което направиха комунистите в България

Росен Петров има кратка политическа кариера зад гърба си. Той беше депутат от „България без цензура“ на Николай Бареков.

Към днешна дата обаче 50-годишната бивша дясна ръка на Слави Трифонов се е върнал към телевизията и не иска и да чува за политика.

„Съжалявам, че напуснах телевизията заради политиката. Политиката не е за мен, там не можеш да говориш така, както в журналистиката.“ – споделя Петров, пише Offnews.bg.

Очевидно бившият сценарист е огорчен от мръсните игри в политиката. Той е очаквал, че се работи за народа, а истината, която е видял от първо лице, се е оказала съвсем различна.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Едино мнение

  1. Валентин Ангелов

    Росене , така е когато комунисти творят демокрация.И особено Милиционерите като тебе.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *