Нешка Робева избухна: Каква Америка, дупедавци такива, само Русия е нашето спасение!

Нешка Робева е русофил и не го крие. Тя обаче смята, че е най-важно България да следва своя интерес!

Легендата на родната художествена гимнастика Нешка Робева харесва много Русия и счита, че националният интерес на България е именно при руснаците. Това става ясно от нейно интервю, публикувано в сайта Pik.bg.

Бившата треньорка е възмутена от факта, че в България се приема прекалено топло Америка и се счита, че политиката на страната задължително трябва да бъде проамериканска.

„Някой може ли да ми каже защо непременно трябва да сме американско ориентирани. С какво точно Америка помогна на България? С години има да сърбаме попарата им. Аз си признавам, че винаги съм била русофил по душа, но за мен най-важното е интересът на България, а у нас се напълни с дупедавци, които се кланят на Чичо Сам (най-известният американски символ).“ – разкрива гледната си точка Нешка Робева.

neshka-robeva_600x400
Нешка Робева е против дружбата на България с Америка

В друго свое изявление наскоро тя сподели, че си спомня с носталгия времето на социализма и го предпочита пред това, което стана в България след 1989 г., писа Politikata.net.

„Навремето и аз бях обнадеждена, че идва демокрация, но всичко се оказа съвсем различно от това, което си го мислихме. Сега смятам, че по време на соца беше по-добре.“ – казва Робева.

Тя подкрепяше изцяло протестите срещу правителството през лятото, както и президента Румен Радев. Според нея той е най-интелигентният президент, когото сме имали някога.

Нешка Робева е на мнение, че времето на Бойко Борисов изтече и трябва да даде път на другиго. Тя го намира за човек, който знае само себе си, тъй като е голям егоцентрик.

Легендата на художествената гимнастика от години е свързвана с политиката. По време на соца е била член на БКП, но през 1988 г. е изключена от партията заради Русенския комитет. Преди 8 години пък се включи в редиците на „България без цензура“, но днес съжалява, че се е доверила на Николай Бареков.

За Михаил Николов

Прочети още

radev_600x370-1

Румен Радев: Зелена сделка ли? Не можем да задраскаме Русия!

Румен Радев смята, че не може да се зачеркне напълно руската роля в енергетиката у …

4 Мнения

 1. Георги Манолов

  Едните се продали на американците другите на руснаците.А България. ? Кога най после ще гледаме българските интереси ???

 2. Денка Б

  Всеки има какво да взима от България ,имаме всичко но няма управление

 3. Сашка Йорданова

  Бъдещето на България е в стремежа към немското качество и рускиия пазар!За съжаление от запад ни набутват острелите си машини и изискванията на немския стандарт за качество и ни отхвърлят(където за какво ли , се натискаме) от техния пазар, защото там не можем да устоим на цени от Китайските ….Нешка отново няма грешка, ама политиците не искат да го осъзнаят!

 4. Иванчо Глупакът

  Цитат:
  „Навремето и аз бях обнадеждена, че идва демокрация, но всичко се оказа съвсем различно от това, което си го мислихме. Сега смятам, че по време на соца беше по-добре.“
  Да!Така е!
  Г-жа Робева,любимката на Тато, си беше много добре по времето на соца.

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *