Neshka Robeva 600x400
Нешка Робева срина НАТО

Нешка Робева срина НАТО: Да дойдат в Югославия да сеят мир! Пардон, нея вече я няма

Нешка Робева не одобрява политиката на САЩ и цялото лицемерие на Запада!

Легендарната ни треньорка по худ. гимнастика Нешка Робева е на мнение, че на запад има твърде много лицемерие. В момента всички укоряват Русия и обявяват Владимир Путин за агресор, но къде бяха всички тези критици преди 20 години?

Преди 23 години НАТО срина из основи Югославия, която месеци след това се разпадна. Робева не може да приеме за съдник в момента именно американците, които разбиха не една или две държави за собствени цели, пише Vtorifront.bg.

„Щом САЩ са такива миротворци, защо не отидат в Югославия да посеят малко мир. А, пардон, нея вече я няма, унищожиха я същите американци, които днес приказват за агресията на Русия. Сърбите са по-малко хора от украинците ли? Не го разбирам това лицемерие“, избухна Нешка.

neshka-robeva_600x400
Нешка Робева срина НАТО

Тя е на мнение, че целият Запад е изключително лицемерен. Говори се и се пише само за Украйна, защото така се изкарва Русия злодей, а от 8 години има война в Йемен и никой не се интересува от това.

„20 милиона души в Йемен се нуждаят от спешна хуманитарна помощ, а се говори само за Украйна. Това не са никакви евроатлантически ценности, това е обикновено двуличие“, смята Робева.

Според нея НАТО не е никаква отбранителна организация, както се твърди и се тиражира. Напротив, именно хората от НАТО са виновни са почернянето на много човешки съдби заради свои егоистични цели.

Още за легендарната треньорка четете надолу!

Нешка Робева е русофил и не го крие. Тя обаче смята, че е най-важно България да следва своя интерес!

Легендата на родната художествена гимнастика Нешка Робева харесва много Русия и счита, че националният интерес на България е именно при руснаците. Това става ясно от нейно интервю, публикувано в сайта Pik.bg.

Бившата треньорка е възмутена от факта, че в България се приема прекалено топло Америка и се счита, че политиката на страната задължително трябва да бъде проамериканска.

„Някой може ли да ми каже защо непременно трябва да сме американско ориентирани. С какво точно Америка помогна на България? С години има да сърбаме попарата им. Аз си признавам, че винаги съм била русофил по душа, но за мен най-важното е интересът на България, а у нас се напълни с дупедавци, които се кланят на Чичо Сам (най-известният американски символ).“ – разкрива гледната си точка Нешка Робева.

neshka-robeva_600x400
Нешка Робева е против дружбата на България с Америка
Демир бозан за безсъние

В друго свое изявление наскоро тя сподели, че си спомня с носталгия времето на социализма и го предпочита пред това, което стана в България след 1989 г., писа Politikata.net.

„Навремето и аз бях обнадеждена, че идва демокрация, но всичко се оказа съвсем различно от това, което си го мислихме. Сега смятам, че по време на соца беше по-добре.“ – казва Робева.

Тя подкрепяше изцяло протестите срещу правителството през лятото, както и президента Румен Радев. Според нея той е най-интелигентният президент, когото сме имали някога.

Нешка Робева е на мнение, че времето на Бойко Борисов изтече и трябва да даде път на другиго. Тя го намира за човек, който знае само себе си, тъй като е голям егоцентрик.

Легендата на художествената гимнастика от години е свързвана с политиката. По време на соца е била член на БКП, но през 1988 г. е изключена от партията заради Русенския комитет. Преди 8 години пък се включи в редиците на „България без цензура“, но днес съжалява, че се е доверила на Николай Бареков.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

4 Мнения

 1. Георги Манолов

  Едните се продали на американците другите на руснаците.А България. ? Кога най после ще гледаме българските интереси ???

 2. Денка Б

  Всеки има какво да взима от България ,имаме всичко но няма управление

 3. Сашка Йорданова

  Бъдещето на България е в стремежа към немското качество и рускиия пазар!За съжаление от запад ни набутват острелите си машини и изискванията на немския стандарт за качество и ни отхвърлят(където за какво ли , се натискаме) от техния пазар, защото там не можем да устоим на цени от Китайските ….Нешка отново няма грешка, ама политиците не искат да го осъзнаят!

 4. Иванчо Глупакът

  Цитат:
  „Навремето и аз бях обнадеждена, че идва демокрация, но всичко се оказа съвсем различно от това, което си го мислихме. Сега смятам, че по време на соца беше по-добре.“
  Да!Така е!
  Г-жа Робева,любимката на Тато, си беше много добре по времето на соца.

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *