Klichko 600x400
Виталий Кличко не разчита на помощта на НАТО

Кметът на Киев Виталий Кличко: На Америка не й пука за Украйна, а Германия е с Русия!

Виталий Кличко разбира, че Украйна е сама срещу Русия и никой няма да й помогне!

Кметът на Киев Виталий Кличко е възмутен от поведението на украинските уж съюзници от НАТО. Според него те имитират помощ, но всъщност никога няма да се сражават срещу Русия.

„На нас ни е ясно, че сме сами срещу Русия. Нито французи, нито германци, нито американци ще се бият за нас. Сами се готвим за война и вярваме, че можем да победим агресора“, разкри бившият боксьор пред медиите в своята страна, писа Bultimes.bg.

Той си позволи да атакува словесно Германия. Според него тя умишлено забавя доставката на оръжие за Украйна. Преди това пък изпрати едва 5000 войници на помощ на украинците, което Кличко определя като истинска гавра.

„Крайно време е Германия да изясни на чия страна е в този спор. До момента не изглежда да е на наша“, смята бившият световен шампион по профибокс.

klichko_600x400
Виталий Кличко не разчита на помощта на НАТО

Въпреки големите приказки на членовете на НАТО, накрая се оказа, че Украйна трябва сама да воюва с Русия, ако се стигне дотам. Кличко е категоричен, че украинската армия е много добре подготвена, като самият той умее да стреля с всякакъв вид оръжие.

Виталий все пак се надява, че до война няма да се стигне. Колкото и да е голяма украинската армия, руската е по-голяма.

Кличко е много разочарован главно от САЩ, които в началото обявяваха как ще защитят Украйна, а вчера президентът Джо Байдън призова всички американци да напуснат Украйна, защото руската армия била огромна.

„Не очаквах Америка да се уплаши, но тя показа, че не можем да разчитаме на нея. Украйна остана сама срещу Русия, но нас това не ни притеснява.“, отсича кметът на Киев.

Той е категоричен, че всички в неговата страна са отлично подготвени във военно отношение и победата на Русия в евентуален сблъсък изобщо не бива да се счита за сигурна.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *