Губернатор на Аляска: Българите са паразити, ще ги унищожим с атомна бомба!

Сара Пейлин смята, че България трябва да бъде унищожена!

Бившият губернатор на Аляска Сара Пейлин направи на пух и прах България и българите. Тя откровено се дразни, че САЩ не са по-настъпателни срещу Русия.

Според 58-годишната Пейлин Америка трябва да се развихри и да започне ядрена война с Руската федерация. Защото в противен случай Русия ще атакува първа и ще има преимущество.

„Не става само със заплахи, трябват действия. Путин показа как се прави, не заплаши никого, просто се настани в Крим. За съжаление, ние сме станали много мекушави. Трябва да действаме като в Хирошима и Нагасаки.“, разкри в интервю Сара Пейлин, писа Pan.bg.

Тя сподели и своите възгледи къде трябва да удари първо НАТО. Това не е Русия, а изненадващо за мнозина – България.

Sarah-Palin_600x400
Сара Пейлин срина България и българите

„България винаги е била „Троянският кон“ на Русия в Европа. Нямаме полза от България, трябва първо там да пуснем атомна бомба, и то в столицата София. Като унищожим България, ще дадем пример на всички за силата на САЩ“, смята бившият губернатор.

Разбира се, официално няма как САЩ да пусне атомна бомба на България, тъй като и двете страни са съюзници в НАТО. Може обаче индиректно да го стори, като атакува Русия от София и я принуди да отвърне на удара.

Сара има изключително негативно мнение за българите. Тя ги счита излишни на човечеството и затова няма да е голяма загуба, ако България изчезне.

„Българите са паразити, които са съществували в няколко империи и все оцеляват след държавите си. Типичен пример за плазмодии“, казва Пейлин.

Политическата й кариера е в Републиканската партия. На изборите през 2008 г. е кандидат за вицепрезидент, но заедно с Джон Маккейн губят изборите от двойката Барак Обама – Джо Байдън.

Загубата кара Сара Пейлин да преосмисли политическата си кариера и няколко месеца по-късно подава оставка като губернатор на Аляска след само 3 години на поста.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

7 Мнения

 1. Минчо Спасов

  Не е била с българин,сигурен съм!
  Ако само веднъж беше пробвала с българинн, нямаше да могат да и насмогнат с билети от авио компаниите да идва до България, пък да не говорим , че щеше да обикаля Аляска за да открие поне един българин за да намали разходите си!,

 2. София Янакиева

  За хора като този „изрод“в пола всяко отмъщение би било много малко,но тя не е на ясно,че който копае гроб другиму,сам пада в него!

  • Димитър

   Ето защо България трябва винаги да бъде с Русия.Тази амеруканка е права,САЩ никога не са зачитали българския народ , това е доказано и с бомбардирането на София и други градове през Втората световна война.И как да бъде иначе,България съществува от 1341години,а Щатите от 250години създават държава,като избиват месното население индианци.САЩ винаги са били агресори и никога за положителен пример!

  • Калинка - Малинка

   Баба Сара да се гледа старините, а не да се вре там , дето не и е работа. И да купи хапчета за куха си лейка. Ето , това е фашистка – нагла и жестока убийца.За такива хора никак не ми е жал. И да видя , че ги убиват пред мен – ще се радвам.

 3. Стефан пенсионера

  Тази несбъднала се жена се е побъркала! Защо на САЩ е притрябвало да унищожава българите с ядрено оръжие. Ние така или иначе се самоунищожаме с незапомнени темпове! Освен това, нали при изолзване на ядрено оръжие би била унищожена и територията, а на САЩ именно територията на изчезващите българи е „жизнено“ необходима открай време!!! По мое скромно мнение, сегашната демографска конфигурация от всеотдайни управляващи и изчезващи пенсионери е най-удобната и им струва нищо джобни пари, без покритие!!! Така че съветите на г-жа пейлин са контрапродуктивни за самите САЩ! Те не струват и пет български стотинки!

 4. Ангелова

  За такива като тази американка си има психиатри!Не е зле да ги посети!

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *