Митьо Очите: Всичко минаваше през Борисов! Той е чудовище, ламтящо за пари

Митьо Очите разкри далаверите на Бойко Борисов!

Димитър Желязков, когото познаваме като Митьо Очите, проговори за далаверите си и разкри жестоки неща, свързани с бившия премиер Бойко Борисов. Оказва се, че двамата са работили заедно, поне така казва затворникът, съобщи Faktitegovorqt.com.

Очите твърди, че неговата престъпна група е получавала „чадър“ от властта в продължение на години. В замяна държавата е получавала солидна сума.

„Борисов ни пазеше от полицията, но заграбваше 80% от оборота ни. Не съм виждал по-алчен човек от него. Нашата организация го интересуваше повече от политиката и партията му“, споделя Митьо.

mitio-ochite_600x420
Митьо Очите се обърна срещу Бойко Борисов

Той на няколко пъти лежа в затвора. Последно бе арестуван в Турция и след това екстрадиран у нас. Изкара 3 години на топло, преди да го преместят под домашен арест преди половин година.

В момента Митьо Очите излежава присъдата си у дома под електронно наблюдение. Смята се обаче, че не е приключил с незаконните си действия.

Неговата групировка се занимава с изнудвания, заплахи, рекети, палежи и разпространение на наркотици.

Според Очите Борисов е обсебен от желание за власт и пари. Той го определя като „чудовище“, което не е виждал никъде другаде.

Ако двамата са работили заедно, не е ясно защо Очите бе арестуван през 2018 г., но не е изключено да се е повторил случаят с Васил Божков. Ако Борисов е увеличил таксата към държавата и Митьо не се е съгласил, е разбираемо защо е бил пипнат от полицията.

Към днешна дата бургазлията не иска и да чува за Борисов. Той е щастлив, че ГЕРБ вече не е на власт, защото така рекетът от държавата върху незаконния му бизнес ще изчезне.

За Михаил Николов

Прочети още

borisov-borislava_600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Едино мнение

  1. .на защото пакт за този боклук Бойко айде във пандела ама у бургаския затвор да види там как ще го ебат само де Давид там как се живее мършляк долен макар ебем чичко матрак

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *