Mitio Ochite 600x420
Митьо Очите се обърна срещу Бойко Борисов

Митьо Очите: Всичко минаваше през Борисов! Той е чудовище, ламтящо за пари

Митьо Очите разкри далаверите на Бойко Борисов!

Димитър Желязков, когото познаваме като Митьо Очите, проговори за далаверите си и разкри жестоки неща, свързани с бившия премиер Бойко Борисов. Оказва се, че двамата са работили заедно, поне така казва затворникът, съобщи Faktitegovorqt.com.

Очите твърди, че неговата престъпна група е получавала „чадър“ от властта в продължение на години. В замяна държавата е получавала солидна сума.

„Борисов ни пазеше от полицията, но заграбваше 80% от оборота ни. Не съм виждал по-алчен човек от него. Нашата организация го интересуваше повече от политиката и партията му“, споделя Митьо.

mitio-ochite_600x420
Митьо Очите се обърна срещу Бойко Борисов

Той на няколко пъти лежа в затвора. Последно бе арестуван в Турция и след това екстрадиран у нас. Изкара 3 години на топло, преди да го преместят под домашен арест преди половин година.

В момента Митьо Очите излежава присъдата си у дома под електронно наблюдение. Смята се обаче, че не е приключил с незаконните си действия.

Неговата групировка се занимава с изнудвания, заплахи, рекети, палежи и разпространение на наркотици.

Според Очите Борисов е обсебен от желание за власт и пари. Той го определя като „чудовище“, което не е виждал никъде другаде.

Ако двамата са работили заедно, не е ясно защо Очите бе арестуван през 2018 г., но не е изключено да се е повторил случаят с Васил Божков. Ако Борисов е увеличил таксата към държавата и Митьо не се е съгласил, е разбираемо защо е бил пипнат от полицията.

Към днешна дата бургазлията не иска и да чува за Борисов. Той е щастлив, че ГЕРБ вече не е на власт, защото така рекетът от държавата върху незаконния му бизнес ще изчезне.

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Едино мнение

  1. .на защото пакт за този боклук Бойко айде във пандела ама у бургаския затвор да види там как ще го ебат само де Давид там как се живее мършляк долен макар ебем чичко матрак

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *