Гледане на карти за любов. Как се гледа на обикновени карти. Гадаене по име. Значение

Какво показват картите на любимия . Схеми за подредба и тълкуване по име. За брак. За любов. За любовна среща. Таблици със значение на обикновените карти. Съвети за начинаещи. Кога предричането не се сбъдва?

Гадаенето по карти, както и всяко друго, изисква специална подготовка. В противен случай предсказанията няма да са точни. Гадателят трябва да се настрои за процеса.

Това трябва да стане на тихо местенце, някъде, където няма кой да попречи. Без деца, без телевизор, телефон и други евентуални дразнители. Препоръчително e да се направи късно вечер или рано сутрин. Гадателят трябва да насочи мислите си изцяло към гледането, да се откъсне от всякакви битовизми.  Преди картите да се подредят, стаята трябва да се изчисти от излишни предмети, особено култови. Масата да се покрие с покривка и да се запали свещ. 

Подготовка за гледане на карти за любов

Добре е да се знае, че строгото спазване на всички общоприети ритуали за гадателство, когато то се прави вкъщи, не е задължително. 

Но има някои изисквания за гледането с карти, които е добре да се зачитат:

 • Насочете вниманието си единствено към интересуващия дадения човек въпрос и откриването на неговия отговор.
 • Когато гледате на себе си, трябва да формулирате отчетливо своето питане или конкретното си желание. 
 • Преди да наредите картите на масата трябва много добре да ги разбъркате. След това – вече поставени на масата – отново ги разбъркайте по посока на часовниковата стрелка. 
 • Съберете тестето и още веднъж го разбъркайте.
 • Преди всяко редене, разбърквайте колодата 2 пъти. 
 • Разпределете картите на 3 купчинки една след друга, като започвате отгоре.  
 • Раздавайте картите само с лявата ръка.

При гледане с обикновени карти за игра, те може  да се подреждат като при Таро или не. Някои дори пробват с тегленето на случайни карти от „казино игри с карти„, защото не им се иска да вадят колодата или да стават от компютъра. При раздаването може да се смесват различни техники. Това няма да наруши мистичните правила. Когато се изпробват нови методи, в крайна сметка се намира най-подходящата за гледане техника.  

Избор на колода

Картите за игра са два вида. Карти с пълна колода от 52 карти и с непълна, която наброява 36. Когато се гледа за любов, любовни връзки и отношения между партньори, се използва тесте с 32 карти. Препоръчително е изображенията върху лицевата страна на картите да са класически, неутрални. Не е подходящо да се използват карти със снимки на знаменитости, красиви момичета, животни, фантастични същества и др. Те може да повлияят отрицателно върху качеството на гадаенето, да тласнат гледането в невярна посока. Цветът и оформлението на обратната страна са без значение. 

Внимание!

 1. Когато се гледа за направена магия, трябва да се разпечата чисто нова колода – и тя да се използва само за тази цел. Да се внимава тя да не попада в чужди ръце.  
 2. Не бива да се гледа и с карти, използвани преди това за хазарт. Възможно е да се получат неверни, дори подигравателни, отговори, когато се гадае за любов.  
Как да се подготви новата колода за гледане

Съществуват сложни, магически ритуали за подготовката на тестето с карти за гледане. Възможно е да бъдат използвани похвати, употребявани и при други видове гадаене. Правят се определени „магии“. Те, освен че са сложни, изискват време и търпение. И не всеки би могъл да ги практикува. В домашни условия е възможно да се направи нещо нетолкова сложно и все пак магическо. Колодата се „настройва“ за гледане, като се постави в кристална купа, разположена на изток. Около купата се палят свещи и се наричат благослови. Три дни никой не бива да докосва картите. 

Още по простичък начин – без магии и специални мистични думи – е енергизирането на колодата. Това означава – гадателят носи със себе си 3 дни новото тесте карти, или го оставя под възглавницата си да преспи 3 нощи.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Вижте още:

Любовно гадаене и гадаене на бъдещето, гледане на карти + още над 10 метода

 Основни правила и особености на гадаенето

Както при всички видове гадаене, така и когато се гледа на карти – за любов, за любим човек – съществуват правила. Те са се оформили през годините и се предават от гадател на гадател. Аматьорите също следва да се съобразяват с тях. Гледането на карти – за развлечение, вкъщи – не бива да ги заобикаля. 

Ето основните:

 • Ако си гледа жена – за съдбата си или за любов, най-благоприятните за това дни през седмицата са с имена в женски род: сряда и събота. 
 • За мъжете – съответно, подходящите дни са с мъжки названия: понеделник, вторник, четвъртък, петък.
 •  Не се препоръчва да се гледа в неделя и когато има църковни празници.
 • Когато се гледа за любов, се запалва червена свещ. За съдба и късмет запалените свещи са зелени или жълти. Ако свещта угасне по време на гледането, гадаенето веднага трябва да се прекрати.
 •  Колодата трябва да е нова или да е използвана само за гледане за бъдеще. Не е годна за този ритуал колода, с която дори само веднъж са се играли карти.

 Гледане за бъдещето на любимия човек

Когато ще си гадаете какво ще е бъдещето на любимия ви, най-добре е това да се направи на рождения ви ден. Смята се, че тогава резултатите ще са най-точни. Разбира се, че е допустимо гледане и в друг ден. 

Запалете три жълти свещи. Разбъркайте добре картите. Съсредоточете се. При пълна концентрация изтеглете от колодата една случайна карата. Боята на тази карта ще определи лицето, за чието бъдеще сте решили да гадаете. Това може да сте вие или някой друг интересуващ ви човек. 

Намерете картата на Попа или на Дамата от тази боя и поставете една от двете, която сте избрали за гледане, в центъра на масата с лицето нагоре. Отново много добре разбъркайте колодата. Мислено, няколко пъти, си задайте въпроса: „Какво предстои?“ 

ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ЗА ЛЮБОВ

Отбройте 6 карти, а седмата поставете над картата на избраното за гледане лице. После отново отбройте 6 карти и 7-та поставете вдясно от картата в центъра. След това същото действие се повтаря, като картите се поставят отдолу и вляво. Последната карта се слага в центъра, върху „сърцето“ на лицето, за което се гледа. (вж. схемата по-долу)

Ето как се тълкува подредбата на картите:

 • Картата отгоре (над главата на Дамата или Попа) символизира бъдещето.
 • Картата долу, в краката – миналото. 
 • Отляво – настоящето, резултат от миналото.
 • Вдясно – настоящето, предпоставка за бъдещето.
 • Последната карта – върху „сърцето“ – показва какво вълнува в настоящето човека, на когото гледат. Това е най-важното за него. 

Когато при гледането трябва да се обозначи конкретен човек, картите (Дама или Поп) се избират по стандартните правила.

Дама

 • Каро – млада, неомъжена жена.
 • Спатия – жена над 50 г., омъжена или разведена.  
 • Купа – жена до 50 г., неомъжена или любовница. 
 • Пика – жена, причиняваща раздяла.

Поп

 • Каро – млад, неженен мъж.
 • Спатия – мъж над 50-те, женен или разведен.  
 • Купа – мъж до 50 г., неженен или любовник.  
 • Пика – враг, неприятел.

Когато при гледането на карти се взема под внимание външността на лицето, се избират и съответните карти. 

Евелина Лютова

Каро характеризира светлорусите. Тъмнорусите и рижавите са купа.  Спатията е за кестеняви. Пиката – за чернокоси.  

Гледане „Мъжки мисли“  

Едно от най-достъпните и лесно изпълними гледания разкрива какво е скрито в сърцето на любимия мъж.  

По време на разбъркването на картите трябва да се съсредоточите над интересуващите ви мисли, които любимият прикрива 

Най-произволно, от колодата се изваждат 6 карти. 

Първата показва мислите на мъжа, втората – какво чувства, третата – съвместното бъдеще, четвъртата – желанията, петата – опасенията, шестата – настоящето. 

Таблици с тълкуване

Таблиците включват основното тълкуване на значенията.

Първата е за картите Купи и Кари

Карта Купа Каро
Шестица Пътешествие  Неголямо пътуване
Седмица  Общуване  Любовна среща
Осмица Разговори Любовна среща
Деветка  Любовна среща Любов между неженени
Десетка  Надежди Планове
Вале Дребни неуредици   Проблеми
Дама  Майка, любовница   Приятелка или любовница на Попа
Поп Женен, или разведен мъж  Неженен мъж
Ас Дом, семейство   Важно писмо

Втората таблица показва значенията на картите със знаците „Спатия“ и „Пика“.

Карти Спатия Пика
Шестица  Делово пътуване Далечно пътешествие
Седмица  Любовна среща Тъга, мъка
Осмица Делова среща  Неочаквана покана
Деветка Силна любов  Болест
Десетка  Парични приходи  Несбъднати мечти
Вале Проблеми с парите  Напразни грижи
Дама  Тъща; колега Ревност, злоба
Поп Шеф;  бащата на любимия       Ново запознанство
Ас Кариера Ако и с острието нагоре – пиянство

Ако сочи надолу – силен стрес; смърт

Не е излишна уговорката: Всяко едно тълкуване на картите би следвало да се приема като предупреждение. Без да се вярва сляпо в него, а като повод да се промени съдбата.

Гледане за любим по име

Този начин на гледане представя по-подробно любимия избраник. Гадаенето помага да се разбере какви са чувствата на любимия ви, има ли шанс за продължителна връзка, за да настроите и собствените си желания и личния си живот. И при този вид „хвърляне“ на карти е съществена възможността вниманието да се съсредоточи към бъдещето, да се определи посоката. 

След като добре се разбъркат, в една редица се отброяват  толкова карти, колкото са буквите в името на любимия. Подреждат се с гърба нагоре. Цялото тесте се разпределя върху тези карти. Взема се купчинката, където са свършили картите. Така – последователно, купчинка след купчинка, докато свършат картите и останат само 2 купчинки. Едновременно с двете ръце от тях се взема по една карта. Ако те са еднакви, се оставят настрана. След като тестето свърши, се гледа значението на двойките карти.

Ако има две: 

 • Шестици: Той търси начин да се запознаете. 
 • Седмици: Иска да се срещнете. 
 • Осмици: Иска сериозно да поговорите. 
 • Деветки: Обича ви. 
 • Десетки: Интересува се от вас.
 • Вале: Ядосан ви е.
 • Дама: Среща се с друга. 
 • Поп: Ревнува ви. 
 • Ас: Иска интимност.

„Обича ме, не ме обича“

Гадаенето под този наслов представя мъжа, когото желаете по-детайлно. За тази цел колодата се разбърква много добре, поне 2 пъти. Пасиансът се реди с лявата ръка, по посока на „сърцето“. В една редица се поставят 6 карти с лицето нагоре. Под тях се редят следващите 6 – и така, докато не свърши тестето. Иска се съсредоточеност: ако се появят карти от една боя по диагонал, те се махат и редът се коригира. Отстранените карти се разбъркват добре и от тях се хвърля нов пасианс, но вече с пет купчинки. Така се процедира, докато не с редуцират на две колонки. Отговорът се крие в броя на останалите извън двете купчинки карти. 

Ето дешифровката: 

 • 1 – има намерение да се ожени. 
 • 2 – искрена любов. 
 • 3 – изпитва влечение.
 • 4 – тъгува по вас. 
 • 5 – непрекъснато мисли за вас. 
 • 6 – среща се с друга. 

Ако картите не са 6, а повече, по-добре ще е гадаенето да се прекъсне и да се отложи за друг път. 

Гледане за брак

Кога ще се омъжа? Отговорът на този въпрос вълнува онези „свободни“ дами, които мечтаят за брак. Картите могат да „погледнат“ в бъдещето и да успокоят или да разтревожат питащите. 

Как се гледа за брак? 

Най-напред се избира съответстващата на дамата карта.    Дама Каро – за девойка. Дама Купа – за жена. Тестето е от 52 карти. Разбърква се добре. 

Първите 20 карти се подреждат с лицето нагоре. Ако сред тях е избраната карта (Дама Купа или Дама Каро), гледането се прекратява. Защото появата й още при първия пасианс сочи: Дамата ще се омъжи още през текущата година (ако силно вярва в това).

Ако предназначената „Дама“ не е между 20-те карти, тя се заменя с една от тях, по избор на търсещата отговор. Получената колода се разбърква много добре. Разпределят я на 5 купчинки от по 4 карти. Номерът на купчинката, в която се намира намислената „Дама“, ще отговори на заветния въпрос.

Тяхното значение за брака
 • 1 (първа купчинка): Брак в близко бъдеще.
 • 2 (втора купчинка): Не се знае кога.
 • 3 (трета купчинка): Брак след известно време. 
 • 4 (четвърта купчинка): Бърз годеж, но без брак. 
 • 5 (пета купчинка): Брак не се очаква скоро.  

Три добри варианта за гледане на карти за любов

За развлечение или за проверка на чувствата, дамите най-често си гледат за любов. За тях са и най-простичките и лесно изпълними варианти. И при трите начина, ще е нужна по една запалена червена свещ.

Гадаене на 3 карти

Колодата от 36 карти се разбърква поне 3 пъти. Колкото по-дълго тестето е в ръцете ви, толкова повече то попива от вашата енергия. То става част от вас. Отговорите започват да извират от сърцето ви и няма как да не са истински. 

Гадае се по следния ред:

 • Намисляте си мечтания мъж. Задавате на картите какъвто и да е въпрос, свързан с него, но чийто отговор може да бъде или „да“, или „не“. Например, „Обича ли ме?“.
 • След това изтегляте от колодата 3 карти и ги поставяте в редица отдясно наляво.

Обърнете внимание на цвета, който имат знаците на сложените карти:

 • Ако и трите карти са от червената боя (купи и кари), отговорът е положителен. Ако и трите карти са черни (спатии и пики),  отговорът е отрицателен. 
 • Ако са се отворили 2 червени и една черна карта – тогава отговорът е „По-скоро да!“. 2 черни и 1 червена карта означават „По-скоро не!“.

ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ЗА ЛЮБОВ

 Схема за лесно гледане на три карти 

Гадаене на Поп

Има и друга разновидност за гледане на 3 карти. На Поп. 

Ето колко е лесно:

 • Поставете в центъра на масата онази карта, която отговаря на възрастта на вашия любим (Как това се определя е описано по-горе в публикацията).
 •  Мислено задайте въпроса си към този мъж, чийто отговор изисква „да“ или „не“.
 • Поставете върху Попа 3 случайно избрани карти.
 • Отговорът на въпроса се определя от цвета на тези 3 карти:
 • 3 червени – Да!   
 • 3 черни – Не!
 • 2 червени + 1 черна – „По-скоро да!“. 
 • 2 черни + 1 червена карта – „По-скоро не!“.

ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ЗА ЛЮБОВ

Схема за „Гледане на Поп“ 

Най-лесното гледане на карти за любим

Стар и достатъчно проверен е този начин да се узнае как се отнася към вас любимият, или избраният от вас мъж. Всеки може сам да си гледа у дома. 

Нужно е тесте от 36 карти за игра. Те се разбъркват добре. 

Трябва да си наумите съответната карта Поп (без Поп Пика) за конкретен мъж.

Започвате да редите с лицето нагоре една след друга картите.

При отварянето на всяка карта произнасяте: „Който и да си, кажи ми ти, обичаш ли ме!“

В такт с обръщането на всяка карта се изрича отговорът:

 • Да, обичам те; 
 • Не, не те обичам; 
 • Друга ще намеря; 
 • Теб харесах веднага, щом те зърнах!

Така се реди и нарича, докато не се появи намислената от вас карта Поп. Какъвто отговор съвпадне с Попа – такъв е късметът ви.

Още хубави подредби на карти

Гледане за любов и отношение с четири Валета

Този популярен и лесен начин за гледане дава възможност да разберете какво е отношението на 4 различни мъже едновременно към вас. 

От колодата с 36 карти се изваждат 4-те Валета. Преди да ги подредите:

 • За всяка една от 4-те карти Вале си намислете конкретен мъж. Съобразете боята на картите с цвета на косите на избраните кавалери: червените са за светли и рижави; черните са тъмнокоси, плешиви или късо подстригани (ако искате си ги запишете, за да не ги объркате после).
 • Ако конкретно ви интересуват един или двама, другите карти може да са непознати.

Самото гледане започва с разбъркване на 4-те карти Валета.

 • Поставете ги в редичка, обърнати с гърба, за да не е ясно кой къде е.
 • Добре разбъркайте колодата с останалите карти. Подредете ги под Валета в 4 колонки – по 8 във всяка
 • От всяка колонка се вземат еднаквите карти и се слагат върху съответното Вале.
 • Оставащите карти отново се разбъркват и същата процедура се повтаря 3 пъти.

ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ЗА ЛЮБОВ

Схема за гледана на 4 Валета

Накрая Валетата се обръщат и може да започнете тълкуването по двойката карти. 

Ето какво може да означават 2 еднакви:

 • 6-ци: Младият мъж е доста стеснителен, за да направи първата крачка. Вземете инициативата в свои ръце. 
 • 7-ци: Предстои ви романтична среща.  
 • 8-ци: Бъдете готови за сериозен разговор. 
 • 9-ки: Симпатична сте на този мъж, но нищо повече. 
 • 10-ки: Обърнете внимание на тоз мъж – той отдавна и безнадеждно е влюбен във вас.  
 • Дами: Сърцето на младия мъж е заето от друга, няма смисъл да се надявате на отговор.  
 • Попове: Този мъж е силно избухлив и ревнив; внимавайте с него.  
 • Аса: Мъжът е влюбен във вас. не се страхувайте да му откриете чувствата си. 

Важно! Имайте предвид, че не бива да си гледате на едни и същи мъже често – едва ли не всеки ден! Нормално е – веднъж в месеца. Иначе картите ще ви накажат за проявеното непремерено любопитство.  

Гледане за любов с 6 карти (+ по име)

С такъв пасианс много лесно може да се научи всичко, което ви интересува за избрания от в а мъж.   Гледането с 6 карти е малко по-различно от стандартното. Колодата се разбърква всеки път преди на масата да се сложи поредната карта. Освен това не се избира коя да е карта, а само горната. 

Въпросите, които се задават са:

 1. За какво мисли мъжът?
 2. Какво го тревожи?
 3. Какво предстои в близко време?
 4. Какви са желанията на мъжа?
 5. На какво не се надява?
 6. Каква е сегашната му ситуация?

За да узнаете отговорите на тези въпроси, започвате последователно да отваряте карта подир карта (според номерацията им на схемата). Тълкуването е име дадено в таблиците по-долу.

За предстояща любовна среща

Предстои ли ви среща с избраника, хвърлете си едни карти. Само за 15-ина минути чрез пасианса ще сте наясно какви са намеренията му и ще се подготвите за бъдещите ви отношения. Картите ще подскажат на дамата как да привлече вниманието на мъжа, как да се държи, за да не може той да устои на чара и. 

Подредете картите според посочената схема. Задайте въпросите. Вижте тълкуването в 4-те таблици по-долу, като отваряте една подир друга картите от 1 до 9.ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ЗА ЛЮБОВ

Въпросите:

 1. Подходящо ли е времето за срещата?
 2. Какво мъжът очаква от срещата?
 3. Личните очаквания от срещата
 4. Какво срещата ще даде на мъжа?
 5. Какво срещата ще ми даде?
 6. Как ще се развият по-нататък отношенията ни?
 7. За какво мисли сега вашият избраник, какво го вълнува?
 8. Това, което не знам за мъжа.
 9. Как да се държа, за да постигна необходимия ми резултат?

„Какво не е както трябва“  

Този вид подредба на карти помага да се разбере причината за особеното поведение на мъжа:  

 • Чувствата му са охладнели. 
 • Появила се е друга жена.
 • Сложни житейски обстоятелства са променили ситуацията.  ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ЗА ЛЮБОВ

Въпросите са:

 1. Какво впечатление правя на мъжа.
 2. За какво си мисли, когато ме гледа?
 3. Какво чувства, когато съм до него?
 4. Какви са желанията му, когато ме види?
 5. Каква е основната причина? Има ли външни обстоятелства (нещо, някой), които възпрепятстват отношенията ни (картите с фигури в тази позиция може да посочат, че избраникът ви вече си има половинка).
 6. Какво не харесва в моето поведение? 
 7. Какво не харесва в моята външност?
 8. Каква ще е неговата реакция, ако предприема решителни действия за по-интимни отношения?
 9. Перспективата за следващите 3 месеца.

И при този лесен пасианс процедурата се повтаря – подреждане по дадената схема; задаване на въпросите по реда на номерацията им; тълкуване според значенията на картите, дадени в 4-те таблици.

Любовна дисхармония

Този вариант за гледане на карти е подходящ за ситуация, в която между партньорите нещо куца – без видими причини. Пасиансът ще изясни кой е виновен за дисхармонията – дали единият от влюбените, или някой страничен човек  Картите ще дадат отговор и ако търканията са в резултат на несъвместими характери или пък на някакъв друг житейски жребий.  

Картите – 12, се редят по дадената тук схема.ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ЗА ЛЮБОВ

12 въпроса: 

 1. Дисхармония в отношенията
 2. Нещо, което на този етап не ми харесва.
 3. Нещо, което ми липсва.
 4. Моята представа за идеален съюз между мъж и жена.
 5. Обстоятелства, които препятстват хармонията.
 6. Магическа намеса (уроки, магия) или хора, които искат да ни скарат.
 7. Нещо, което трябва да променя в себе си за по адекватни действия с мъжа.
 8. Действия, които ще убедят партньора ми, че аз съм идеалната половинка за него. 
 9. Най-работещият вариант на поведение в сегашната ситуация.
 10. Какво ще последва, ако последвам съвета на картите?
 11. Мислите на мъжа за всичко, което става между нас.
 12. Как си представя нашето близко бъдеще?

 12-те отговора са в тълкуването на 12 карти според 4-те таблици по-долу.

Значение на обикновените карти при гадаене

Какво говорят картите? Как ще разтълкуваме знаците им? Разберем ли това, ще открием най-точния отговор на зададения при гадаенето въпрос. Различните видове гледания имат различни значения за картите – те са свързани с конкретността на ритуала. Но има и универсални тълкувания на картите – на боите и знаците им. Внимание! Всяка карта носи своята трактовка. Но! Съчетаването на картите променя индивидуалния им смисъл. Тяхната комбинация ражда ново тълкуване.  

На основата на универсалното гадаене с карти съществува специално, адаптирано значение на картите за гледане за любов и любовни отношения.

Следващите таблици показват точно това

Купи

Картите от този вид са свързани с взаимните чувства, с положителен сценарий, по който ще се развиват отношенията.  

Карта Адаптирано тълкуване за любов и взаимоотношения Универсална трактовка
Шестица Покана за среща

Желание да се видите, тъга

Планира се съвместна разходка или пътуване наблизо

Предстоящо пътуване
Седмица  Човекът изпитва само сексуално влечение или симпатия, за искрена любов дори не става дума. Важен разговор
Осмица  Обяснение в любов или интимна среща   романтична обстановка. Не само взаимни чувства свързва двамата, но и много емоционални събития, които са преживели заедно Среща
Деветка Истинска и чиста любов
Десетка Главозамайващо чувство, страст, желание да потънат един в друг и винаги да са един до друг  Планове и мечти
Вале Мисли  за любимия, терзания по повод на раздялата с него  Проблеми или преживявания
Дама Жена на средна възраст, от 30 до 45 г Близка роднина (майка, баба)
Поп Мъж на средна възраст – от 35 до 50 г Близък роднина (баща дядо)
Ас Сватба или заявка за сериозни намерения, предложения за съвместно   Мястото, където живее този, на когото гледат

Спатии

Всички карти Спатия символизират приятелство и симпатия, душевен комфорт. 

Карта Адаптирано тълкуване за любов и взаимоотношения Универсална трактовка
Шестица  Човекът се  възприема като приятел и общуването с него е само в тези рамки. Картата означава също и приятелски срещи и купони   Командировка
Седмица Доверие Делова среща
Осмица Тези хора веднага са намерили ощ език; имат много общи теми и интереси Преговори
Деветка Любов, в която човек още не е сигурен. Влюбване
Десетка Стабилен брак, дългогодишна връзка

Стабилност

Приятелство от детството или юношеството

Съвместен бизнес

Печалба; парични приходии
Вале Липса на смелост да направиш първата крачка и да признаеш чувствата си или да се примириш  

Страх да не бъдеш разбран или подигран

Грижи, проблеми
Дама Омъжена жена на зряла (пенсионна) възраст Близка роднина или приятелка
Поп Женен мъж на зряла (пенсионна) възраст Шеф, чиновник
Ас Взаимоотношения, които са донесли и мъка, и радост на партньорите, но това ги е спотило още повече   Важна задача, отдаденост  раотата

Каро

Картите Каро се свързват с материалните отношения. 

Карти Адаптирано тълкуване за любов и взаимоотношения Универсална трактовка
Шестица  Уговорена среща, която не се свързва с романтични чувства. Делови преговори или изключително работни или приятелски отношения    Предстоящо пътуване
Седмица Корист, алчност Радостна среща
Осмица Общ бизнес или сътрудничество, което обещава  материална полза и за двамата Приятен разговор
Деветка Любов — спокойно и канализирано чувство без желание за неразумни изблици Любов между мъж и жена, които нямат брак
Десетка Липса на взаимност. Опит вниманието да е купи с подаръци  Мечти, които се сбъдват без особени усилия
Вале Труден избор 

Колебливост в чувствата 

Натрапчиви мисли за човека, който харесвте

Усложнения, пречки
Дама Млада дама Добра приятелка
Поп Младеж, млад неженен мъж Неженен млад приятел
Ас Мотивацията са парите. Вместо любов си прави  материални сетки   Добри новини

Пики

Картите с този знак са белязани с негативизъм в отношенията.

Карти Адаптирано тълкуване за любов и взаимоотношения Универсална трактовка
Шестица  Липса на желание за общуване След дълго време предстои пътуване
Седмица Обида, вълнения, горчиви сълзи Тъга и сълзи
Осмица Битова крамола

Двамата не си подхождат по характер

Липса на желание за компромис

Неразбиране на нуждите и желанията на партньора

Покана за гостуване или посрещане на гости вкъщи
Деветка Липса на всякакви чувства към човека; безразличие

Понякога тази карта означава егоизъм или нарцисизъм, неспособност за любов  

Болест, неразположение
Десетка Приключване на връзката, развод Мечтата няма да се сбъдне
Вале Изневяра, лъжа или разочарование Безполезна загуба на време, безсмислено занимание  
Дама Възрастна жена, която пречи на влюбените Враг, недоброжелател
Поп Възрастен мъж, враг или съперник Човек с власт; някой, от когото зависи всичко
Ас Депресия, раздялата се преживява трудно

Често тази карта означава магия или други мистични влияния  

Неприятна новина

Полезни съвети за начинаещи

Когато човек прави първите си стъпки в гледането на карти у дома, си мисли, че за това са необходими изключителни способности или поне рутина. Не, казват гадателите с опит, не са нужни специални навици и дарби. Според тях, няколко простички стъпки могат да осигурят на начинаещите гадатели максимално реалистични резултати.  Ето най-важните съвети:

  • Картите винаги да се раздават с лявата ръка, към себе си.
  • Да се правят предсказания за много кратък срок (съдбата е променлива, често външни обстоятелства, трети лица „дирижират“ положението).
  • Добре е да се гадае  петъци и на 13-а дата. 
  • Началото на седмицата и особено понеделник не стават за гледане на карти.
  • Всякакви любовни предсказания се сбъдват на Коледа.
  • Преди да се наредят, като настройка за ритуала, картите трябва да се подържат няколко минути в ръце.
  • Въпросите следва да са искрени – всяка преднамереност и подигравка ще ядосат висшите сили.
  • Не бива да се гледа повече от веднъж в седмицата. 
  • Необходима е максимална концентрация. Да се изключат странични мисли и дразнители – телевизор, телефон, хора, нищо не бива да разсейва и пречи на гледането.
  • Силите на гледащия и на картите трябва да се възстановят.
  • Картите за гледане да се съхраняват на специално избрано, затворено за чуждо влияние, място. В чекмедже, в красива кутийка – например.
 • Да се избягва каквато и да е било зависимост от тълкуването на картите. Предсказанията само насочвт действията. Не бива да се възприемат като задължителни правила.

В какви случаи гадаенето не се сбъдва

Картите разкриват бъдещето, отчитайки състоянието, в което е човек в конкретния момент. Промяната на съдбата по собствено желание или по външна намеса може да е причина да не се сбъдне това, което картите са предсказали. Например: според пасианса на младата жена, която има здрава любовна връзка, излиза, че скоро ще се омъжи. Но сериозни обстоятелства извън нея налагат тя незабавно да замине в чужбина. Това отклонява посоката на поетия от нея житейски път. Така че, какво вещаят картите в дадения момент, в случая,  губи смисъла си.  

Логично е да се попитаме: Какво не бива да се нарушава, за да бъдат точни предсказанията ни? Практиката за гледане на карти е синтезирала предпазните мерки.

3 съществени ограничения, които не бива да се пренебрегват: 

  1. Колодата с картите трябва да е неразпечатана. Да не е била използвана за игра на карти. Не бива да се използва чуждо тесте. Най-лесно е да се купи ново. Но дори и то ще работи по-добре, ако попие от енергията на гадателя. Неговите емоции дават живот на картите. Достоверността на гледането се влияе от странични енергийни влияния. Дори и току-що купената колода, или собствената, вече използвана за гадаене, е добре да премине през така нареченото пречистване от евентуално енергийно затлачване. 

Как се прави? Не е сложно:

 • Колодата се държи над запалена свещ.
 • Напръсква се със светена вода.
 • Поръсва се с едра сол.
  1. Да се внимава дали, когато си гледаме за конкретен вълнуващ ни в дадения момент въпрос, вече не сме тръгнали (макар и само мисловно) в друга посока. Да, бъдещето предлага много варианти. От нас зависи кой ще изберем, какво решение ще вземем. 
  2. Добрите предсказания ще се сбъднат, само ако искрено вярваме в тях. Ако пасиансът пророкува нещо не съвсем добро, това не бива да ни изважда от релсите – това е просто едно предупреждение!

Внимание! Да си хвърлим едни карти? Добре! Но да го направим за удоволствие. Да си гледаме, когато сме в добро настроение. Ритуалът се влияе от заобикалящата го енергия. 

Прочети още

Най-добрите уреди за лечение с ултразвук. Апарат за домашна употреба и в кабинет по физиотерапия. Почистване на лице с микродермабразио, мезотерапия,

Най-добрите уреди с ултразвук за лице

Най-добрите уреди за лечение с ултразвук. Апарат за домашна употреба и в кабинет по физиотерапия. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *