Комунистическата снаха Йорданка Христова: Какви протести, не се излагайте!

Йорданка Христова показа, че е против протестите в страната!

Певицата Йорданка Христова не счита, че България има нужда от протести. Тя е на мнение, че това нищо добро няма да донесе на народа ни.

„Какви протести, не ни трябват такива неща. Стига сме се излагали, трябва да си лекуваме психическото състояние след това, което ни причини COVID-19, а най-добрият лек са постановките.“, смята Йорданка Христова, пише „България днес“.

По този начин певицата рекламира участието си в театрално-музикалната програма „Направихте ме на луд“. Там тя ще бъде специален гост.

Йорданка Христова
Йорданка Христова смята, че не ни трябват протести

Мнението на Христова за протестите е интересно, защото те са насочени срещу правителството, което е изцяло проевропейско и изпълнява сляпо всяка заръка на Евроепйския съюз. Певицата обаче е комунистическа снаха.

Както е добре известно, съпругът на Йорданка Христова е син на легендарния член на БКП Григор Стоичков. Освен това певицата имаше дългогодишна любовна връзка с комунистическия лидер на Куба Фидел Кастро.

Имайки предвид всичко това, се очакваше изгората на Кастро да подкрепи протестите. Тя обаче не го направи, сякаш за да докаже, че тези протести нямат цвят и протестиращите не са нито „леви“, нито „десни“, а просто желаят по-добър живот за себе си и семействата си.

Преди две години Йорданка Христова обяви в предаването на Георги Любенов по БНТ, че в страната ни няма никаква демокрация и всички са бивши комунисти. Тя го каза като нещо лошо, с което отново показа, че вече не изповядва комунизма като своя идеология.

Все пак естрадната изпълнителка тогава подчерта, че по време на соца е имало и доста по-хубави неща от сега. Например културата е била на много по-високо ниво и всички са били някак по-одухотворени като хора.

С годините Христова сякаш се модернизира, за да бъде в крак с времето. Дъщеря й Ивана харесва собствения си пол и не го крие, а майка й изобщо не я съди. С това показва, че е широкоскроена, което допреди 30 години нямаше как да стане.

За Михаил Николов

Прочети още

radev-zelenski_600x385

Зеленски избухна: Румен Радев е чудовище!

Румен Радев се превърна във враг на Украйна, смятат управляващите там! Володимир Зеленски не приема …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *