Сузанита в OnlyFans, Инстаграм, бременност и др. подвизи

Какво прави Сузанита в профилите си в OnlyFans и Инстаграм. Бременна. Историите с Орхан Мурад. Години, бебе, биография и семейство

Дъщерята на певеца Орхан Мурад – Сузана Мурадова (Сузанита), записва първото си провокативно видео на 14-годишна възраст. Аз съм кротка, само изпълнявам роля, коментира момичето. Но всичките й изяви впоследствие са все по-провокативни. Сега Сузанита има профил в сайта за възрастни OnlyFans и продава разголени снимки.

Биография на Сузанита накратко
Рождена дата 9 януари 2003
Баща Орхан Мурад
Първи музикални прояви 2012 г.
Самостоятелни песни 5
Дуети 6
Видеоклипове 9
Албуми няма
Семейно положение съжителство без брак
Деца едно момче, Матиас 15 ноември 2022
Приятел Марк Славов, лекоатлет

Сузанита в OnlyFans

Профилът на Мурадова е @mvradova. „Аз съм така мокра и секси, ела в банята с мен“, такъв е призивът към потенциалните потребители от 24 септември 2023 г. Те трябва да се абонират поне за месец, за да разгледат предоставените снимки.

Таксата е 15 щ.д. за месец, 81 щ.д. за 6 месеца (10% отстъпка) и 153 щ.д. за година (15% отстъпка). Без да е платена, се четат само анонсите към снимките, но самите изображения са закрити.

Сузанита 03
Разголване и провокативност са запазена марка на Сузанита; някои сайтове  наричат поведението й пошлост и цинизъм

Текстовете на Сузанита са скромни като дължина – максимум едно изречение, в повечето случаи емотикони. „Понякога се обличам, без да сложа бикини. Ежедневното носене на бикини състарява!“, заявява в един пост провокативната певица. Първата й публикация е събрала най-много лайкове – 108 на брой.

Някои жълти сайтове излязоха миналото лято с приковаващи вниманието публикации, обещавайки снимки на Сузанита от OnlyFans. Внимателният прочит обаче показа, че въпросните  15 долара не са платени, за да види действителното съдържание. Снимките са от други източници, макар и не по-малко провокативни, ако се съди по анонсите.

Сузанита в Инстаграм

Под същото име (@mvradova) Сузанита се изявява и в Инстаграм. Там виждаме разнообразни фотографии – постери, сина й, портрети, селфита. Изображенията изобилстват от плът – едва прикрити бюст, крака, дупе, корем и други акценти. Виждаме Сузанита в луксозна кола, на яхта, в джакузи, в басейн.

В Инстаграм е и прословутата снимка на много бременната певица от деветия й месец. Коремът й е демонстриран в стил Деми Мур и Клаудия Шифър. Единственият оригинален акцент е черната ефирна мрежа върху тялото й.

Сузанита 04
Клаудия Шифър, Деми Мур, Сузана Мурадова

Сузанита – бременна и интригите около това

Когато Сузанита си отваря профил за разголени снимки, много наши сайтове се вълнуват дали Марк знае, дали одобрява и евентуално – дали помага за осигуряването на съдържание.

Регистрацията в OnlyFans съвпада с кратката раздяла на Марк и Сузанита, а е възможно да я следва непосредствено. Но по-късно двойката се събира и Марк пише възторжени постове във връзка с раждането на сина си Матиас.

Демир бозан за безсъние

Славата на Марк Славов надхвърля в пъти тази на Сузанита, въпреки провокативните й изяви. Наричат бургазлията атлетически феномен. Копиехвъргачът, който тази година ще направи кръгло 30 г., написа собствена глава в историята на бг атлетика.

Марк и Сузанита са заедно от началото на 2022 г. Вече имат 2 – 3 сериозни раздели зад гърба си. Феновете могат да проследят отблизо и разделите, и сдобряванията, защото Сузанита споделя чувствата си в социалните мрежи. По последни данни двамата отново са заедно, по-близки от преди, и живеят заедно със сина си в Пловдив.

Знаменитото бебе на Сузанита

Матиас е роден на 15 ноември 2022 г. Проста сметка показва, че е заченат в първите месеци от връзката на Марк и Сузанита. В свои изказвания Сузанита казва, че е „станало“ от първите опити.

Сузанита 02
Бебето Матиас при раждането с баща си и на 1 г. с дядо си

Същевременно се чете коренно различна история – как Сузанита много искала бебе, затова отишла в асеновградската Рибна църква и приспала там, за да забременее (тази църква е свято място за лечението на бездетни жени).

Каквато и да е преисторията, Матиас е желано бебе. В деня на раждането му Марк пише колко е щастлив и как е бил неотлъчно до приятелката си, преживявайки цялата й бременност.

Преди два месеца Матиас навърши 1 г. Рожденият му ден беше белязан от голямо парти и от едно още по-голямо събитие – сдобряването на Сузанита с баща й Орхан Мурад.

Сузанита и баща ѝ Орхан Мурад. Истории

Обичаният певец Орхан Мурад има за дъщеря истинско бедствие. Определението принадлежи на dnes.bg и е съвсем точно. На 14 г. Сузана записва песента „Луцифер и Буда“ и провокативен клип към нея. Във видеото има сексуални движения и цинични знаци, които не подхождат на възрастта й. Налага се баща й да се обяснява пред медиите. Тогава той я защитава с думите, че провокацията помага на един изпълнител да пробие.

В изказването на Орхан Мурад се промъква огорчението на баща и утвърден изпълнител, че дъщеря му не се ползва от неговия музикален опит, че не се допитва до него. Може би тогава се пропукват отношенията между баща и дъщеря. Преди около година – в края на 2022 г. Орхан Мурад споделя, че връзката родител – дете е окончателно провалена. Сузанита е спряла да контактува с баща си и е блокирала всички начини за връзка. Било му е невъзможно дори да я поздрави за раждането на Матиас. „Получих много разочарования от нея“, казва в едно интервю певецът. Той не е в добри отношения и със съпругата си, вече бивша.

За първия рожден ден на сина си Сузанита прави крачка за сдобряване с баща си. Тя му се извинява и му изпраща покана за партито. Решава, че това ще е знак за решението му иска ли или не иска да поправи отношенията с дъщеря си. Орхан Мурад присъства на партито и има снимки с внука си.

Биография на Сузанита

Биографията на Сузанита е кратка, предвид възрастта й. Тя е родена през 2003 г. На 9 януари ще стане на 21 г.

Не проявява интерес към училището. Рано спира да чете книги и да се интересува от образованието си. Това е едно от разочарованията на баща й – той е искал да завърши средно, ако може и висше образование, да има професия.

Сузанита се интересува от музика от 12-год. възраст. Орхан Мурад финансира клипове и прояви. Подкрепя я, но тя губи интерес след 11 песни. Пише в мрежата, че предпочита да печели от тялото си, вместо от гласа си.

На 19 г. Сузанита се запознава с Марк и става майка. Сега двамата живеят в Пловдив.

Сузанита 01
Тя е на 19 г., той – на 29 г. Заедно са от 2 години и имат син

Семейство на Сузанита

Сузанита е малката дъщеря на певеца Орхан Мурад. Голямата се казва Александра Кузева (доведена).

Евелина Лютова

И двете момичета се настройват срещу Орхан, когато през 2021 г. той се развежда с майка им Шенай (и 8 месеца по-късно се жени за Камелия Добрева). Обвиняват го, че ги е изгонил от къщи.

Певецът е откровен пред медиите – причина за развода му са зависимости на съпругата, продължили с години. Също така и прахосничеството на жените в семейството.  Когато той спира да финансира всяко тяхно желание, отношенията се развалят. Мурад се вижда в онзи период като бездушен банкомат.

Майката на Сузанита Шенай Мурад

Шенай не остава встрани от медийното внимание. Тя също дава интервюта, разкрива интимни подробности от живота си с Орхан. След развода помага на дъщеря си в отглеждането на детето.

Шенай Мурад също е била певица. Бракът й с Орхан Мурад продължава 19 години – от 2002 до 2021 г.

Скандалите около Сузанита

Поведението на Сузанита е скандално във всяко отношение. Тя няма образование, нито постоянно занимание. Покрита е с татуировки и сериозни подплънки в бюста и устата. Според Блиц, силиконът в деколтето й е 750 куб. см.

Най-голямата й издънка е пристрастяването към наркотиците. За да се избави от него, влиза в детоксикираща клиника за лечение на наркозависими. Сузанита не се крие и не се притеснява от състоянието си. Тя „излъчва“ в социалните мрежи направо от леглото със системи.

Suzanitta Natalie Trifonova 1

Вижте и ТОВА: Кога е родена Натали Трифонова? Години, биография. Мерки: Височина, килограми. Историите с Бойко Борисов и други любопитни факти.

Песента „Луцифер и Буда“

1.5 млн. показвания на клипа в Ютуб. Почти 5 хил. абонати на канала. Самата песен не блести с нищо – нито с глас, нито с хореография, нито с идея. Текстът и танцът обаче са провокативни: Мога да накарам дявола да танцува и свещи да купува!

Песента „Кво става, брат“

Ангел и Сузанита записват парчето през 2018 г. В Ютуб е показана 6.5 млн. пъти. За жалост коментарите под нея са два типа – съжаления за смъртта на Ангел и негативно отношение към Сузана: „браво Сузке, отново дъно!“

Прочети още

Правилното почистване на лицето е важна част от грижата за кожата за поддържане на нейния здрав и свеж вид.

5 стъпки за правилно почистване на лицето

Правилното почистване на лицето е важна част от грижата за кожата за поддържане на нейния …

Едино мнение

  1. Стойна Иванова

    Горият Орхан Мурад, няма такъв срам! Няма интимна подробност от семейството им, която да не е излята пред медиите. Нищо свято няма за тези момичета.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *