Разпродажба на кафемашини

Появи се нов сайт, който е специално посветен на разпродажба на кафемашини и друга техника. В него се предлагат разопаковани продукти и всякакви преоценени стоки.

Ако търсите хубава и евтина кафемашина на разпродажба, новият сайт, който се специализира само на такива видове преоценени стоки, е правилното място, което да разгледате! Всички уреди са със силно намалена цена, защото са били разопаковани. Но това не означава, че са дефекни или негодни! Напротив!

Новият сайт Ресток за разпродажба

Почти всички те са чисто нови и сайтът „РеСток“ гарантира за качеството им. По-долу ще ви дадем критерии за избор на кафемашина на разпродажба, благодарение на които няма да допуснете грешка и ще купите нещо наистина добро! Ето откъде се влиза в сайта Ресток:

Стоките са бързооборотни и постоянно дадените модели свършват и се заменят с други разопаковани и преоцененни машинки. Например в момента може да се купи кафеавтомат „Делонги“ за 380 лева вместо за 460, при което се спестяват 80 лева. Има кафемашина Ровента за 65 лева вместо за 160, кафемашина с капсули Филипс Сенсео Вива Кафе за 108 вместо за 160 лева. Намира се кафемашина с капсули на Крупс Есенца Мини Неспреса за 145 вместо за 240 лева (почти наполовина).

Razprodajba Na Kafemashini 02Хубаво е сами да прегледате и да видите какво има в момента, защото утре картинката може да се бъде същата. Постоянно излизат и нови находки. Сега там има 24 модела. Може освен изброените да се избират и уреди на Ариете, Саеко, Сакани, Чибо, Волц.

Още едно ценно място за разпродажби!

Друго райско място за разпродажба на кафемашини онлайн, разбира се, е Емаг. Там към днешна дата се намират около 180 предлагани уреда.

Razprodajba Na Kafemashini 03Най-скъпите са по 3-4 000 лева, но там и преоценката е най-сериозна, защото може да се спестят между 300 и 700 лева при покупката. Рекордьор в цената е кафеавтомат Делонги Маестоза за 4150 лева, като предишната му цена е била 4890 лева. Сами смятайте!

Разбира се, има и по-евтини образци, по 50-60 лева, като например кафемашините Хайнер и по-скъпите – Бош, за около 80-90 лева. Там също ще намерите количества от кафе машини Делонги, с капсули и без капсули, на Саеко има и дори на Долче Густо. Можете да влезете директно в категорията за разпродажба на кафе машини от този бутон:

Как да изберем добра разопакована кафемашина?

Изборът на добра разопакована кафемашина може да бъде предизвикателство, но с малко планиране и проучване можете да намерите перфектната машина за вашите нужди.

Ето няколко съвета за избор на добра разопакована кафемашина:
 • Помислете за типа кафе, което искате да правите. Ако искате да правите еспресо, ще ви трябва еспресо машина. Ако искате да правите филтърно кафе, ще ви трябва филтърна кафемашина.
 • Помислете за размера на своето семейство или домакинство. Ако имате голямо семейство или домакинство, ще ви трябва кафемашина, която може да приготви достатъчно кафе за всички.
 • Помислете за своя бюджет. Разопакованите кафемашини на разпродажба могат да бъдат значително по-евтини от новите, но все пак е важно да си поставите бюджет, преди да започнете да пазарувате.
“Фигурин

Razprodajba Na Kafemashini 04След като сте помислили за тези фактори, можете да започнете да търсите разопаковани кафемашини. Ето няколко места, където можете да намерите разопаковани кафемашини:

 • Споменатите РеСток и Емаг
 • Ако сте склонни да чакате за доставката или живеете в чужбина, онлайн магазини за електроника, като Amazon, Best Buy или Walmart, често предлагат разопаковани кафемашини.
 • Уебсайтове за продажби, като eBay или Craigslist, също могат да бъдат добър източник на разопаковани кафемашини.
 • Онлайн магазините за кафе и чай също често предлагат разопаковани кафемашини на марката. Иначе няма да им излезе сметката да продават само съвсем евтини неща

Razprodajba Na Kafemashini 01Когато избирате разопакована кафемашина, е важно да обърнете внимание на следните неща:

 • Състоянието на кафемашината. Попитайте продавача за състоянието на кафемашината и дали има някакви дефекти.
 • Гаранцията. Много магазини предлагат гаранция за разопаковани кафемашини.
 • Цената. Уверете се, че получавате добра сделка за разопакованата кафемашина.

Ако следвате тези съвети, можете да намерите добра разопакована кафемашина, която ще ви служи добре в продължение на много години.

Razprodajba Na Kafemashini 05Ето още няколко съвета, които могат да ви помогнат да намерите добра разопакована кафемашина:

 • Прочетете отзиви. Отзивите на други клиенти могат да ви дадат добра представа за това какво да очаквате от разопакованата кафемашина.
 • Посетете магазина лично. Ако е възможно, посетете магазина лично, за да видите кафемашината преди да я купите. Това ще ви даде възможност да проверите състоянието на кафемашината и да зададете въпроси на продавача.

С малко планиране и проучване можете да намерите добра разопакована кафемашина, която ще ви даде страхотно кафе в продължение на много години.

Вижте и ТОВА: Кой е добрият бъбъл гофретник в ЛИДЛ? Откъде да поръчам добър тиган за бъбъл гофрети? Видове уреди и рецепти за тях.

Прочети още

Как да се отървем от кокарджа? Легенда за невестулката.

Как се гони невестулка? Опасна ли е за хората? Легенда за Байнова булка (кокарджа)

Разлика между белка и невестулка. Семейство Порове. Опасна ли е невестулката за хората? Как се …

Едино мнение

 1. Мирката

  Ресток е много добър, лошото е, че са единични бройки и бързо изчезват. Но пък има постоянно ценни находки като разпродажба на кафемашини. Затова когато попадна на нещо хубаво с добра отстъпка, действам светкавично и се сдобивам с него. В Емаг също свалят добър процент от цената, затова и там редовно поглеждам. Така си взех от там чудна разопакована кафе машина Долче густо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *