Какво разбираме под "Хубава и евтина кафемашина"? Къде можем да намерим изгодна разпродажба на кафемашини в интернет и на място?

Хубава и евтина кафемашина. Разпродажба на кафемашини

Какво разбираме под „Хубава и евтина кафемашина“? Къде можем да намерим изгодна разпродажба на кафемашини в интернет и на място? Разопаковани и втора ръка Волц, Сакани и други марки.

Преди да минем към разпродажбата по-долу, нека да посочим кои модели бихме поставили под определението „Хубава и евтина кафемашина“. Ще ви дадем едно много ценно място, откъдето директно можете да си поръчате такива модели с 20-30 процента отстъпка, при това без да са второ качество или втора ръка.

Хубава и евтина кафемашина

Ето трите модела, които представляват нашия избор:

Heinner HCM-750BK

Този модел, както и други уреди от същия тип и качество се намират и в Емаг, разопаковани и в същото време съвсем нови:Хубава и евтина кафемашина 01 Heinner

Една от най-привлекателните кафемашини в тази категория е моделът Heinner HCM-750BK. Този компактен и изискан уред с черен цвят и лъскава повърхност притежава всички качества на един отличен домашен помощник. С мощност от 750 вата тя бързо загрява водата до идеалната температура, като резервоарът ѝ от 1,25 литра позволява да се насладите на няколко чаши ароматно кафе. Благодарение на автоматичното изключване и други интелигентни функции, Heinner спестява ценна енергия. А противокапковата система гарантира, че и най-ранните сутрешни ви досеги с кафето ще са приятни. Според мнозина това е модел, който съчетава стил и достъпност по начин, задоволяващ и най-взискателните.

HiBrew

Друга машина, за която трудно можем да не се възхитим, е мултифункционалната HiBrew. Тази изящна дама с бял цвят и златни детайли внася истински шик във всяка кухня. Но функционалността ѝ е още по-впечатляваща. HiBrew може да приготвя най-различни видове кафе, включително еспресо, както с обикновено смляно кафе, така и с Nespresso капсули. Нейните 19 бара налягане осигуряват богат вкус и нежна, кадифена текстура за всяка чаша. А 1450-те вата мощност позволяват бързото приготвяне на топли напитки. С HiBrew получавате 4 уреда в 1 на цена, която едва ли може да ви разочарова.Хубава и евтина кафемашина 02 Hibrew

Еssenza Mini

И накрая, ако търсите нещо още по-компактно и достъпно, обръщаме вниманието ви към миниатюрната Еssenza Mini от Nespresso. Тази малка, черна перла заема толкова място, колкото кутия за обувки, но може да произведе 30 различни вида напитки. Благодарение на системата от херметично затворени алуминиеви капсули с висококачествено смляно кафе, тя прави кафето за по-малко от 30 секунди. С налягане от 19 бара Essenza Mini извлича максимума от аромата във всяка глътка. Перфектната опция за всеки, който обича разнообразието от вкусове, но не разполага с много пространство.

Хубава и евтина кафемашина 03 Еssenza Mini

“Фигурин

Новият сайт за разпродажба на кафемашини

Появи се нов сайт, който е специално посветен на разпродажба на кафемашини и ѝдруга техника. В него се предлагат разопаковани продукти и всякакви преоценени стоки.

Ако търсите хубава и евтина кафемашина на разпродажба, новият сайт, който се специализира само на такива видове преоценени стоки, е правилното място, което да разгледате! Всички уреди са със силно намалена цена, защото са били разопаковани. Но това не означава, че са дефекни или негодни! Напротив!

Почти всички те са чисто нови и сайтът „РеСток“ гарантира за качеството им. По-долу ще ви дадем критерии за избор на кафемашина на разпродажба, благодарение на които няма да допуснете грешка и ще купите нещо наистина добро! Ето откъде се влиза в сайта Ресток:

разпродажба на кафемашини 02

Стоките са бързооборотни и постоянно дадените модели свършват и се заменят с други разопаковани и преоцененни машинки. Например в момента може да се купи кафеавтомат „Делонги“ за 380 лева вместо за 460, при което се спестяват 80 лева. Има кафемашина Ровента за 65 лева вместо за 160, кафемашина с капсули Филипс Сенсео Вива Кафе за 108 вместо за 160 лева. Намира се кафемашина с капсули на Крупс Есенца Мини Неспреса за 145 вместо за 240 лева (почти наполовина).

Хубаво е сами да прегледате и да видите какво има в момента, защото утре картинката може да се бъде същата. Постоянно излизат и нови находки. Сега там има 24 модела. Може освен изброените да се избират и уреди на Ариете, Саеко, Сакани, Чибо, Волц.

Още едно ценно място за разпродажби!

Друго райско място за разпродажба на кафемашини онлайн, разбира се, е Емаг. Там към днешна дата се намират около 180 предлагани уреда.

Най-скъпите са по 3-4 000 лева, но там и преоценката е най-сериозна, защото може да се спестят между 300 и 700 лева при покупката. Рекордьор в цената е кафеавтомат Делонги Маестоза за 4150 лева, като предишната му цена е била 4890 лева. Сами смятайте!

Разбира се, има и по-евтини образци, по 50-60 лева, като например кафемашините Хайнер и по-скъпите – Бош, за около 80-90 лева. Там също ще намерите количества от кафе машини Делонги, с капсули и без капсули, на Саеко има и дори на Долче Густо. Можете да влезете директно в категорията за разпродажба на кафе машини от този бутон:

Разпродажба на хубави и евтини кафемашини 03

Как да изберем добра разопакована кафемашина?

Изборът на добра разопакована кафемашина може да бъде предизвикателство, но с малко планиране и проучване можете да намерите перфектната машина за вашите нужди.

Ето няколко съвета за избор на добра разопакована кафемашина:
 • Помислете за типа кафе, което искате да правите. Ако искате да правите еспресо, ще ви трябва еспресо машина. Ако искате да правите филтърно кафе, ще ви трябва филтърна кафемашина.
 • Помислете за размера на своето семейство или домакинство. Ако имате голямо семейство или домакинство, ще ви трябва кафемашина, която може да приготви достатъчно кафе за всички.
 • Помислете за своя бюджет. Разопакованите кафемашини на разпродажба могат да бъдат значително по-евтини от новите, но все пак е важно да си поставите бюджет, преди да започнете да пазарувате.

Разпродажба на разопаковани кафемашини 04След като сте помислили за тези фактори, можете да започнете да търсите разопаковани кафемашини. Ето няколко места, където можете да намерите разопаковани кафемашини:

 • Споменатите РеСток и Емаг
 • Ако сте склонни да чакате за доставката или живеете в чужбина, онлайн магазини за електроника, като Amazon, Best Buy или Walmart, често предлагат разопаковани кафемашини.
 • Уебсайтове за продажби, като eBay или Craigslist, също могат да бъдат добър източник на разопаковани кафемашини.
 • Онлайн магазините за кафе и чай също често предлагат разопаковани кафемашини на марката. Иначе няма да им излезе сметката да продават само съвсем евтини неща

А откъде да купим наистина хубави и евтини разопаковани кафемашини на разпродажба 01Когато избирате разопакована кафемашина, е важно да обърнете внимание на следните неща:

 • Състоянието на кафемашината. Попитайте продавача за състоянието на кафемашината и дали има някакви дефекти.
 • Гаранцията. Много магазини предлагат гаранция за разопаковани кафемашини.
 • Цената. Уверете се, че получавате добра сделка за разопакованата кафемашина.

Ако следвате тези съвети, можете да намерите добра разопакована кафемашина, която ще ви служи добре в продължение на много години.
Razprodajba Na Kafemashini 05

Ето още няколко съвета, които могат да ви помогнат да намерите добра разопакована кафемашина:

 • Прочетете отзиви. Отзивите на други клиенти могат да ви дадат добра представа за това какво да очаквате от разопакованата кафемашина.
 • Посетете магазина лично. Ако е възможно, посетете магазина лично, за да видите кафемашината преди да я купите. Това ще ви даде възможност да проверите състоянието на кафемашината и да зададете въпроси на продавача.

С малко планиране и проучване можете да намерите добра разопакована кафемашина, която ще ви даде страхотно кафе в продължение на много години.

Вижте и ТОВА: Кой е добрият бъбъл гофретник в ЛИДЛ? Откъде да поръчам добър тиган за бъбъл гофрети? Видове уреди и рецепти за тях.

Прочети още

Еспресо кафе машината Voltz 5 в 1 V51171B5 е многофункционално устройство

Еспресо машина 5 в 1 Voltz V51171B5. Плюсове и минуси

Еспресо кафе машината Voltz 5 в 1 V51171B5 е многофункционално устройство, което предлага възможност за …

Едино мнение

 1. Мирката

  Ресток е много добър, лошото е, че са единични бройки и бързо изчезват. Но пък има постоянно ценни находки като разпродажба на кафемашини. Затова когато попадна на нещо хубаво с добра отстъпка, действам светкавично и се сдобивам с него. В Емаг също свалят добър процент от цената, затова и там редовно поглеждам. Така си взех от там чудна разопакована кафе машина Долче густо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *