Хилда Казасян избухна срещу Радев: Не приемам комунист за президент!

Хилда Казасян не може да приеме комунист да бъде президент на България!

Джаз певицата Хилда Казасян е потресена и силно разочарована от факта, че точно Румен Радев е нашият президент. Тя го определя като комунист и затова никога няма да го приеме като президент на нашата страна.

Хилда винаги е била със сини убеждения и не го крие. Ето защо тя е много натъжена, че ген. Радев спечели президентските избори през 2016 г., тъй като той беше издигнат от БСП.

Певицата намира тоталитарния режим, в който живеехме допреди 31 години, за престъпен и строго осъжда всеки, който иска да върне онова време.

Според нея комунистите са съсипали живота на цели две поколения преди нея. Времето, в което тя е живяла като дете, определя като много тежко за България, пише агенция БЛИЦ.

Хилда Казасян
Хилда Казасян не приема Румен Радев за свой президент

„След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за президент…“, възмущава се Хилда Казасян.

Тя не споделя дали подкрепя протестите, но това е малко вероятно, тъй като едно от основните лица на тези протести е именно Румен Радев.

Дъшерята на покойния Вили Казасян се движи в антикомунистическа среда и това винаги е било така. Тя работи за Маги Халваджиян в „Като две капки вода“, а арменският продуцент е открит антикомунист, русофоб и американофил.

Румен Радев никога не е твърдял, че е комунист, макар да беше издигнат от БСП. Самата БСП обаче отдавна няма облика на БКП, а застава открито към НАТО и ЕС.

Ген. Радев също подкредпя членството ни там, поне на думи, но не крие, че смята, че България трябва да възстанови добрите си взаимоотношения и с Русия. Ето защо той често се чува и среща с Владимир Путин.

Предлагаме на вниманието ви целия пост на Хилда Казасян във Фейсбук. В него тя изразява възмушението си от комунистите и нашия президент.

“Фигурин

За Михаил Николов

Прочети още

Тончо Токмакчиев

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!

Тончо Токмакчиев подкрепя настоящата власт в държавата! Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, …

17 коментара

 1. Н Вълчев

  СИ Джинпин е Комунист и управлява НАЙ РАЗВИТАТА и богата Държава в Света- Комунистически Китай! Смятам че тези Факти са неразривно свързани! Комунизма е тясно свързан със Развитието и Държавното устройство на Китай!!! Аз ли съм в грешка, или тая Патка Хилда, не знае на кой Свят Е.????

  • Стефан

   В Китай няма комунизъм има капитализъм А българските комунисти и ти сте заробили България и я унищожавате! Путин целта му е и Радев да бъде марионетка!

   • Станински

    Ти,по рождение ли си тъп,или вторично след курсове в ГЕРБ си затъпял !?

 2. Тази отрепка, казасян не си спомня, че живееше елитарен живот през социализма, а като редица подобни измекяри сега плюе нещо от което се възползуваше. Колкото до т. нар. продуцент халв-ян, ако българите не бяха толкова семпли интелектуално, той щеше да мие чинии в щатите, а не да печели от ужасните бози които прави.

 3. Олег Бойчинов

  А Бойко Борисов комунист приемаш ли за министър председател на България?

 4. Фейсбукпатриот

  тази жена има заразителна усмивка!
  И я харесвам и като жена, и като певачка!
  Но нещо е станало с главицата и!

 5. Минева

  Аз пък, не съм предполагала, че Хилда може да бъде толкова тесногръда и като кон с капаци. Хилда, не живеем в 50те години на миналия век.

  • Г-а Минева ами са я ударили доста ноти по главата…и какво очаквате да каже. тя си е в нейния свят…….и защо я коментираме …….

 6. Иван Димчев

  Коя си ти Хилда ? Манипулирате обществото с Халваджиян ? Еми вземи си ВЛАКА и право в Ереван. Какви ги дириш в България ? Ти никога няма да бъдеш БЪЛГАРКА! Българският Президент е за Българи. Иди и гласувай за Nikola Pashinyan. Пък може и гласът да бъде проверен,но не и ….

  • Руската

   Какъв президент, какъв държавен глава??(Къде по света е желан и поканен оценката 0 ?А,на родна земя се води битка срещу редовно, законно избрано правителство ОТ ден първи-клетва-закана!!!!МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!

   • На майка ти...

    „законно избрано правителство“ ????? Такова чудо няма и не е имало в тази страна.

 7. Марио Алмалех

  Хилде стой духай на микрофона , това не е за теб. Въпреки че са ти платили за този коментар!

 8. Тя все пак е била от заможно семейство и мисля че не и е липсвало нещо, докато аз съм бил със семейство разпиляно на четири различни места и съм живял по пансиони цял живот.Този строи ми даде възможност да се ограмотя и да завършва висшето си образование и затова съм благодарен и ще го подкрепям винаги независимо че сме имали много лишения като младо поколение.

  • Веселин Димчев

   Живя при социализма в лукс и охолство, а сега плюе защото е гузна.Половината от гилдията я мрази заради всички предимства, от които се е облажила. А днес като проститутка си продава името! Горкия Вили Казасян – сигурно 100 пъти се е обърнал в гроба!

 9. Тая ли реве,дето баща и беше като днешните олигарси извън закона.Обиколи света,сзтая реве. Да бази Господ от бъклици.

 10. Тоно Гаджалов

  Не знам Румен Радев бил ли е член на БКП но и да е бил то е станало във военното училище и ако е отказал трябвало е да се прости с мечите си,знам че е Американски възпитаник с две Американски военни академии.Ако трябва да определим комуниста на всички времена, най велик комунист,идеал за комунист,Българския Ленин,син на полковник от МВР, той самия майор от МВР и най героичната му постъпка ,1990 МВР е деполитизирана и всички членове на партията върнаха партийните си билети за да могат да продължат работата си в системата,но той напусна системата за да запази партийната книжка,с което много се е гордял пред вожда Тодор Живков за когото беше готов да умре,като негов личен охранител и същия този нарича мръсни комунисти хора който не са и една стотна спрямо него комунисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]