Хилда Казасян
Хилда Казасян е отвратена от червения си президент

Хилда Казасян: Гнус ме е от Румен Радев!

Хилда Казасян не крие, че не понася Румен Радев и не може да го приеме за президент на нашата страна, защото е „червен“!

Джаз певицата Хилда Казасян е потресена и силно разочарована от факта, че точно Румен Радев е нашият президент. Тя го определя като комунист и затова никога няма да го приеме като президент на нашата страна.

Хилда винаги е била със сини убеждения и не го крие. Ето защо тя е много натъжена, че ген. Радев спечели президентските избори през 2016 г., тъй като той беше издигнат от БСП.

Певицата намира тоталитарния режим, в който живеехме допреди 31 години, за престъпен и строго осъжда всеки, който иска да върне онова време.

Според нея комунистите са съсипали живота на цели две поколения преди нея. Времето, в което тя е живяла като дете, определя като много тежко за България, пише агенция БЛИЦ.

Хилда Казасян
Чаровната джаз певица Хилда Казасян е отвратена от червения си президент

„След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за президент…“, възмущава се Хилда Казасян.

Певицата откровено е отвратена от самия избор на Радев за президент, тъй като това за нея показва, че в България все още има много комунисти. Журито на „Като две капки вода“ недоумява как толкова много хора могат да подкрепят един „червен“ държавен глава.

Хилда е тотално антикомунистически настроена. Тя не крие, че я е гнус от всички комунисти и не желае даже да ги среща на улицата.

50-годишната красавица не споделя дали подкрепя протестите, но това е малко вероятно, тъй като едно от основните лица на тези протести е именно Румен Радев.

Дъшерята на покойния Вили Казасян се движи в антикомунистическа среда и това винаги е било така. Тя работи за Маги Халваджиян в „Като две капки вода“, а арменският продуцент е открит антикомунист, русофоб и американофил.

Румен Радев никога не е твърдял, че е комунист, макар да беше издигнат от БСП. Самата БСП обаче отдавна няма облика на БКП, а застава открито към НАТО и ЕС.

Ген. Радев също подкредпя членството ни там, поне на думи, но не крие, че смята, че България трябва да възстанови добрите си взаимоотношения и с Русия. Ето защо той често се чува и среща с Владимир Путин.

 

 

Прочети още

Кога е родена Натали Трифонова? Години. Данни тип Уикипедия: Баща, майка, бременност, височина, гадже. Връзки с Христо Стоичков, Бойко Борисов. Сватба.

Натали Трифонова

Кога е родена Натали Трифонова? Години. Данни тип Уикипедия: Баща, майка, бременност, височина, гадже. Връзки …

85 Мнения

 1. Н Вълчев

  СИ Джинпин е Комунист и управлява НАЙ РАЗВИТАТА и богата Държава в Света- Комунистически Китай! Смятам че тези Факти са неразривно свързани! Комунизма е тясно свързан със Развитието и Държавното устройство на Китай!!! Аз ли съм в грешка, или тая Патка Хилда, не знае на кой Свят Е.????

  • Стефан

   В Китай няма комунизъм има капитализъм А българските комунисти и ти сте заробили България и я унищожавате! Путин целта му е и Радев да бъде марионетка!

   • Станински

    Ти,по рождение ли си тъп,или вторично след курсове в ГЕРБ си затъпял !?

   • Станински

    Учудващо е, че си толкова тъп !? Гербер си нали !?

   • Георги Златев

    Ако смяташ,че сегашната партия БСП са комунисти,иди се грумни в топките.Или си много тъп или си много заблуден.

   • Невежеството е неизлечима болест!Според отворкоците, ако купуваш си зависим, ако продаваш ставаш марионетка на купувача.Що за глупости ! Някои Отворковци забравят че без руснаците летовищата ни фалират, без руски купувачи на имоти, бизнес оборота на имотните сделки драстично пада, без руския пазар, виждате какво е дереджето- Илюзорно !

  • Това в Китай не е комунизъм, макар че компартия е на власт

   • Комунизмът е за заблуда на олигофрените. Комунизмът е измислен от богаташа Маркс и обслужва богатите и аристокрацията. Комунизъм никога не е имало и няма и да има, защото целта на неговите идеолози е да експлоатират трудещите се по най-безобразния начин!

   • Официално заявяваната политичеста линия на ККП и Правителството е, че изграждат комунистическо общество. Най-много и редовни посетители на мавзолея на Ленин са китайски граждани. Отделно, че са най-мощната икономика на света и имат най-много спътници в орбити. Пратиха и луноход на обратната страна на луната. рима тайконавти ще прекарат шест месеца в открития космос.
    Пилотираният китайски космически кораб „Шънчжоу-13“ се скачи успешно с главния модул на китайската орбитална станция, съобщи Управлението на програмата за пилотирани космически полети на Китай, цитирано от световните агенции. Мисията на тримата китайски астронавти приключи успешно.

   • Георги Златев

    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Е КОТКАТА,ВАЖНОТО Е ДА ЛОВИ МИШКИ.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК ЩЕ НАРЕЧЕТЕ КОИ СА НА ВЛАСТ В КИТАЙ,ВАЖНОТО ,ЧЕ ВСЕКИ ВТОРИ ЧОВЕК НОСИ СТОКИ И КУПУВА ТЕХНИКА ОТ КИТАЙ,КОЕТО ТРЯБВ ДА ВИ ГОВОРИ НЕЩО,АКО ИМАТЕ ХЕЩО В ГЛАВАТА СИ.

  • Хилда от музика разбираш,но от друго не.Жалко толкова те харесвам.

   • Не мога да разбера ,какво ѝ харесваш.Една дъщеря на Вили Казасян-няма глас и това което пее няма нищо общо с джаза.Мърла,набутана с връзки,пъпчива и асексуална кранта!

    • То обикновено който са грабили с пълни шепи при комунизЪмЪ , сега са най – върлите антикомунисти ! Мислите ли че някой щеше да знае че тая съяествува ако не беше този омразен комунизъм ?

    • Калинка - Малинка

     Една тъпа певачка си позволява да говори така за президента ? Че коя е тя – една никаквица. Даже и не съм чувала за нея.

   • Yordan Yanev

    HILDA DA SI HVASTA PATEKATA I DA DOTICHA V ARMENIJA…TAM STE JA PODKARAT PO ARMENSKI CHE I PO TURSKI…I STE RAZBERE RAZLIKATA…MAIMUNA ROSHAVA

  • Георги Златев

   Както така наречените демократи от 30 години насом докараха българите до просешка тоага,адруги да си правят златни бюстове,така така наречените комунисти докараха България до първите места на глава с износ,спорт,футбол.Във всяко стадо има и мърша,всеки народ си има заблудени граждани,които са слепи,но мислят ПЪРВО за задника си.Президента Радев е първият политик от 30 години насам,има смелостта и доблестта да каже на НАТО,САЩ и ЕС,че БЪЛГАРИЯ съществува.
   Госпожо,ти какво си дала на тази държава,че да мразиш?Ти май обичаш само усмивката си и някой ти плаща за това????

 2. Тази отрепка, казасян не си спомня, че живееше елитарен живот през социализма, а като редица подобни измекяри сега плюе нещо от което се възползуваше. Колкото до т. нар. продуцент халв-ян, ако българите не бяха толкова семпли интелектуално, той щеше да мие чинии в щатите, а не да печели от ужасните бози които прави.

  • Иванов

   Нейно Превъзходителство…Хилда Гъзърян!

  • Права е жената. Комунизмът е отвратително нещо. Незнам дали Радев е комунист но сегашното правителство е. Дори да се свали България няма да се оправи. Просто Повечето българи са комунисти и това е проблема. Не не ние не сме демокрация винаги сме били комунистическа страна.

   • Каката

    Пиши грамотно и не се изказвай неподготвен!Плочата ти хем стара,хем надраскана!Добре,че си вярваш!

   • Georgi Prokopov

    По кое време завърши тази арменкa – по времето на комунизма. Баща и на арменката беше хрантутник на тогавашната власт. Да сме наясно – в България нямаше комунизъм, а социализъм.

   • Станински

    Прав си – Б.Борисов трето поколение комунист , член на БКП , още на осемнадесетгодишна възраст !? Но тъпачка като Казасян не знае , или се прави ,че не знае ,което не и пречи да ръси глупости и за да се излага !?

  • Ана Николова

   Надупи-сян изтрещяла гробарка, да вземе да се гръмне и без това няма никаква полза от нея! Плюс Халва-джиян и сие Некадърници, готови на всякакво малоумие, за да събират трохички от трапезата на богопомазаната тиква и сие, БЕЗ да си дават сметка, че лапат от труда на народа и действат за унищожението на България… А може би това е целта им, която е подкрепена с жълти стотинки от господарите им!

   • Безпартийна

    Трябва да те е гнус от такива безгръбначни като теб, Хилда, некадърни като теб, Хилда! Това, че познаваш нотите и пееш точно, съвсем не означава, че ставаш за певица, Хилда! Трябва да те е гнус от самата теб, защото масово определяна, иначе прекрасни песни от миналото!

    • БЛЕЗПАРТИЙНА

     Tpябвa дa тe e гнyc oт тaĸивa бeзгpъбнaчни ĸaтo тeб, Xилдa, нeĸaдъpни ĸaтo тeб, Xилдa! Toвa, чe пoзнaвaш нoтитe и пeeш тoчнo, cъвceм нe oзнaчaвa, чe cтaвaш зa пeвицa, Xилдa! Tpябвa дa тe e гнyc oт caмaтa тeб, зaщoтo мacoвo ОРЕЗИЛЯВАШ , инaчe пpeĸpacни пecни oт минaлoтo! ПОГЛЕДНИ СЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ И ТОГАВА КРИТИКУВАЙ С ПЛОСКОТО СИ МОЗЪЧЕ ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ БОЙКО И ОТ ЦЯЛАТА ПАСМИНА ПОДЛИЗУРКОВЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ ОКОЛО НЕГО!
     https://zona98.com/2279/hilda-kazasyan/

   • Станински

    Любопитно е какво е мнението на Казасян за комуниста трето поколение Борисов !? Или пък , много и допада , щото , освен бивш комунист е и бивша мутра !?

    • Д.Кънев

     Явно съм пропуснал нещо.Аз зная че е второ поколение комунист.
     Е нямам причина да не ти вярвам.Пък и нищо чудно да е така.Като толкова е мразил комунизма защо е станал пожарникар Да е станал Каменар.Ако майка му го беше водила на църква сега нямаше да го коментираме.Просто нямаше да знаем че въобще го е имало.

     • Станински

      На Борисов дядо му е полковник от МВР ! Бащата на Борисов е също полковник от МВР ! Самият Борисов , като потомствен комунист е приет в БКП на осемнадесетгодишна възраст,впоследствие също полковник от МВР !? На по – начетените им е известно, че в МВР на служба бяха приемани основно т.н,“наши хора“ Просто системата бе непробиваема ! Ако не си наш
      човек, добри служби няма !?

 3. Олег Бойчинов

  А Бойко Борисов комунист приемаш ли за министър председател на България?

 4. Фейсбукпатриот

  тази жена има заразителна усмивка!
  И я харесвам и като жена, и като певачка!
  Но нещо е станало с главицата и!

  • БЛЕЗПАРТИЙНА

   цитат: “ тази жена има заразителна усмивка!
   И я харесвам и като жена, и като певачка!
   Но нещо е станало с главицата и!“ – край на цитата.
   И аз я харесвам като ПЕВАЧКА, НО НЕ И КАТО ПЕВИЦА, ТА ЧАК ПЪК ОЧАРОВАТЕЛНА! МАЙТАПЧИИ! С ГЛАВАТА Е ЯСНО, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е НАРЕД!

 5. Минева

  Аз пък, не съм предполагала, че Хилда може да бъде толкова тесногръда и като кон с капаци. Хилда, не живеем в 50те години на миналия век.

  • Г-а Минева ами са я ударили доста ноти по главата…и какво очаквате да каже. тя си е в нейния свят…….и защо я коментираме …….

 6. Иван Димчев

  Коя си ти Хилда ? Манипулирате обществото с Халваджиян ? Еми вземи си ВЛАКА и право в Ереван. Какви ги дириш в България ? Ти никога няма да бъдеш БЪЛГАРКА! Българският Президент е за Българи. Иди и гласувай за Nikola Pashinyan. Пък може и гласът да бъде проверен,но не и ….

  • Руската

   Какъв президент, какъв държавен глава??(Къде по света е желан и поканен оценката 0 ?А,на родна земя се води битка срещу редовно, законно избрано правителство ОТ ден първи-клетва-закана!!!!МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!

   • На майка ти...

    „законно избрано правителство“ ????? Такова чудо няма и не е имало в тази страна.

   • Каменов

    Това е тъжната , истина . Социалистите , толкова ли мозък имат , че не могат да се сетят че техните предшественици , са нанесли такива удари на народа , че раните трудно ще заздравеят. Ако бсп , пази боже дойдат на власт , тъжна , ви майка , българи !

    • Станински

     Каменов , и ти не си в час момче !? За твое сведение , бившите комунисти в ГЕРБ са над 85 процента, докато в БСП са артисали около петдесет !? Направи си сметката, коя днес е комунистическата партия на България!? Колкото до Борисов, вече го споменах- трето поколение комунист, с дядо и баща полковници от МВР ! Самият Борисов е също полковник от МВР ! Поразително е невежеството и наивността на такива като теб !? За такива шарани се казва, че ги кълват на гола кука без стръв !?

   • Тя ако е патка,то вие какъв сте?Защо трябва да се обижда ,всеки има собствено мнение!Ако сте възпитан добре ,няма да обиждате,нали?

   • МариелаМилева

    Станало? А ти имаш ли изобщо главица или говориш с друга част.

 7. Марио Алмалех

  Хилде стой духай на микрофона , това не е за теб. Въпреки че са ти платили за този коментар!

 8. Тя все пак е била от заможно семейство и мисля че не и е липсвало нещо, докато аз съм бил със семейство разпиляно на четири различни места и съм живял по пансиони цял живот.Този строи ми даде възможност да се ограмотя и да завършва висшето си образование и затова съм благодарен и ще го подкрепям винаги независимо че сме имали много лишения като младо поколение.

  • Веселин Димчев

   Живя при социализма в лукс и охолство, а сега плюе защото е гузна.Половината от гилдията я мрази заради всички предимства, от които се е облажила. А днес като проститутка си продава името! Горкия Вили Казасян – сигурно 100 пъти се е обърнал в гроба!

  • Ана Николова

   Никос, Вие сте честен човек, издигнал се над дребните човешки страсти за властолюбие, алчност, съпроводени от посредственост и липса на ясен поглед.

 9. Тая ли реве,дето баща и беше като днешните олигарси извън закона.Обиколи света,сзтая реве. Да бази Господ от бъклици.

 10. Тоно Гаджалов

  Не знам Румен Радев бил ли е член на БКП но и да е бил то е станало във военното училище и ако е отказал трябвало е да се прости с мечите си,знам че е Американски възпитаник с две Американски военни академии.Ако трябва да определим комуниста на всички времена, най велик комунист,идеал за комунист,Българския Ленин,син на полковник от МВР, той самия майор от МВР и най героичната му постъпка ,1990 МВР е деполитизирана и всички членове на партията върнаха партийните си билети за да могат да продължат работата си в системата,но той напусна системата за да запази партийната книжка,с което много се е гордял пред вожда Тодор Живков за когото беше готов да умре,като негов личен охранител и същия този нарича мръсни комунисти хора който не са и една стотна спрямо него комунисти.

  • Станински

   Досещаме се кой е той- Б. Борисов, но ти защо се въздържаш да му споменеш името !?

 11. Коментиращ!

  „„След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за президент…“, възмущава се Хилда Казасян.
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Хилда – След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за Министър Председател! Ха,ха,ха!

 12. радев румен

  Каква певица е тая простакеса?? Бухахахахахах

  • Ана Николова

   Никога не съм я чувала как пее, но сега я чух. Песен на празна лейка, на която й липсва колкото ум, толкова и секс /горката/

 13. Mного елементарно мислене демонстрира Хилда Казасян. Беше ми симпатична, досега. Най-добре е да не разсъждава в стил ‘стражари и апаши’ и да не прави политически коментари на всеослушание. Защото се излага.

 14. Горката Хилди – сигурно трябваше да изберем партийната секретарка Цецка !!!

  • Станински

   Точно това ни казва,плиткоумната патка !? Някои хора май не са наясно с личния си багаж и умират да се излагат !?

 15. Системите, както аз го разбирам, се състоят от икономика, която може да бъде планова или пазарна, а освен това се определят като демокрация или диктатура. В Китай се опитват да съчеатят пазарно стопанство с еднопартийна комунистическа диктатура . У нас има многопартийна система, няма забранени партии и борбата за власт се счита за легитимна, Антиправителственото говорене не се преследва, дори смятам, че личните нападки минават всякакви граници и на точност, и на възпитание.В Китай такова нещо е немислимо, следва затвор и екзекуция.

 16. ивон радева

  Хилда е от най-долните проститутки!!!
  Да не смее да говори за Радев, да не й се случи случка!!!

 17. Величка Димова

  Хилде, Хилде, защо се обаждаш там , където не ти е мястото. Ти ли ще преценяваш кой е Румен Радев, на който не можеш да стъпиш на малкото пръстче! Чукай си по ударните инструменти, които завърши благодарение на баща си, гледай си ресторантчето и манджите и си въобразявай, че си хай лайф. Щом като можеш да търпиш и да подкрепяш простащината на Боко, щом като можеш да правиш такива семпли изказвания- вече си определи сама цената. Ето от такива блюдолизци страната ни е на такъв хал. жалко, че имаше един талантлив баща, на който не си се метнала, но …. поне се храниш още от парите и славата му. Ти си поредната овца в овчето българско стадо! жалко!

 18. Само това ще ви попитам госпожо Казасян-вие в коя държава получихте образованието си?В
  комунистическа България,където образованието беше преоритет,в държавата,в която образователната суистема беше водеща в европейските държави и,които взаимстваха от нас .Питам ви пак къде е образованието във сегашна България,която я хвалите и въздигате ,държавата ,която се отрече от турското робство,която се отрече от своите писатели и техните произведения ,които поддържаха бългаският дух,които възпитаваха нашите деца в патриотизъм и обич кън нашата мила ,забравена Родина от вас ,госпожо Казасян и други като вас чуждопоклоници и продажници.Помислете!!

  • Атанас Атанасов

   Приветствам Ви ! Госпожа Хилда Казасян е от онези,които потни вода никога не са пили ! Тя и много други като нея са били винаги консуматори-независимо кой управлява Милата ни родина !

  • Ана Николова

   Баща й, ако може да я чуе ще се обърне в гроба, че е оставил такава гадина да мърсува в България. Но скоро ще засвири на гладна цигулка, защото не виждам свестен човек да отиде на концертите й. Всъщност тя наистина ли е певица и наистина ли изнася концерти??!!

 19. Станински

  „ПрИоритет “ Куки !?

 20. А мен ме е гмус от Хилда, да не забравя,че е социалистическо изчадие и да престане да плюе по видни личности.
  Коя е тя? Една певачка ,даже не съм я чувала да пее. По кое време и как се издигна? Сега е само жури защото друго едва ли може.

 21. Ами всички на хранилка на НОВА ТВ реват,щото ще гладуват след 4.04

 22. лигла, гнус ме е да ги гледам как се лигавят

 23. Никола Стоянов

  И аз се погнусявам от малоумни мисирки, които се обаждат, където не им е работата.

 24. Илияна

  Браво Хилда , изцяло те подкрепям . И аз изпитвам същите чувства към Румен Радев и комунистите

 25. Веселин Великов

  Господа и Другари, ако се чувствате за Граждани на България, оставете настрана политическите си предразсъдъци, плод на промиването на мозъците и се опитайте да проумеете простата истина, че всяко политизиране ни отдалечава от истината! Социализма като организация на обществото, беше социален експеримент, нямащ нищо общо с комунистите, но той имаше своите положителни страни! Сега на същите хора е платено , да направят така, че народът да забрави какво е било. Това е друга цветна революция, също платена от вън, но по-жестока и финна в методите си, защото присъства във всеки дом и е готова да купи всеки, който струва нещо за целите и и се продава, т.е. морала му позволява това. Хартийките се печатат, някъде на запад! Там е и мозъчният тръст, определящ кой да бъде купен. Малко са хората проумяли нещата и способни да им се противопоставят, да защитят висши цели, като национални интереси, народ, Родина! За това се иска не само светъл ум , но и гражданска храброст! Дай Боже повече такива хора в България! Амин!

 26. То нас ни е гнус от тебе, ама си траем. Боклук!

 27. капитан Нико-Войвода

  Тая миризлива арменка по добре да си ходи в Армения да воюва с туркменистан ! Тя да не е Българка че коментира нашият президент ? Ние също се срамуваме от Пашиян ама нищо не казвамя

 28. наблюдател

  И мен ме е гнус от теб, защото по арменска линия, магаре-дич – халвата те тика напред без да си го заслужила, както и Рафи, който не е никакъв певец. Навсякъде сте мафия. Още при започване на „капките“ казах кой ще спечели. Уви – прав съм. Но за тези неща никой не ме пита, както и теб не те пита за да се насилваш…

 29. Христо Червенаков

  г
  ТАЗИ ЛИГЛА НИКОГА НЕ Е БИЛА НИКАКВА-ТЯ НИТО Е ПЕВИЦА-НИТО КОМПОЗИТОР-СПИ ИЗЦЯЛО НА ЛАВРИТЕ НА БАЩА СИ-КОЙТО ДЕЙСТВИТЕЛНО БЕШЕ МНОГО КАЧЕСТВЕН ЧОВЕК ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЯ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Я СЛАГАТ ЖУРИ ЗА ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД АКО БАЩА Й СТАНЕОТ ГРОБА ЩЕ Я УШАМАРИ ЗА ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ГОВОРИ ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА

 30. а мен ми е гнус една тъпа арменка да говори против Българския държавен глава абе мръхло ходи си в Армения

 31. Николай Ветев

  Не знам колко е кадърен бащата на тази кифла, но съм сигурен, че е имало поне 100 много по-кадърни от него, АМА ТАЗИ СЕЛСКА ПРЪЧКА, АКО НЕ БЕШЕ ДЪЩЕРЯ НА БАЩА СИ И НЕ ЗАВЪРШВАШЕ НА „ЯН“, ТО ЩЕШЕ ДА БЕЕ САМО НА КОЖЕН МИКРОФОН,….

 32. Ванеса

  Отвръщавам се от тази жена, която се мисли за нещо , а в същност е едно нищо .Не я намирам нито за добра певица, нито за добър бизнесмен. На кого иска да се хареса с това публично отношение и тези демонстрации спряма нашия президент? Угодничи на някого.

 33. Ванеса

  Хилда Казасян е гнусно човешко същество. Едва ли щеше да впечатли с нещо, ако не беше дъщеря на В. Казасян.

 34. Iphigenia Panayotarus

  Да си отива в Армения тази арменка ! Нуе също се гнусим от прости арменци

 35. Николай Ганев

  Хилда и аз като те гледам ми се иска да повърна, щото нито си музикантка, а пък на всичко отгоре си грозна!

 36. И мен ме е гнус от теб Хилда, ако не беше баща ти докъде ли щеше да я докараш !
  Няма друг коментар !!!!

  • Да напомня на по младите – бащата на Хилда при социализма беше тартора
   на мафията в музикалните среди и културата , той определяше кой трябва да излиза на сцената и кой не ,той прослушваше певци артисти и даваше зелена улица на който той определи ,даже имаше такова предаване което се казваше ,тромбата на Вили и свирнеше ли тя певеца излиташе от сцената. Нагаждачи са всички арменци в България и съм сигурен че скоро ще запеят друг глас и ще славят Русия, докато сега я хулят за да се харесат като циганска певица да и залепят някой лев на бюста!!!

 37. Пламен

  То хората се гнусят и от тебе, ама какво да правят, нали си от „елита“

 38. възмутен

  много зле, платени певици , то и толкова певица добре че беше тати казасян , пъък и красавица ей журналисти опомнете се тя е на 50 години престанете да мотате хората ,
  хилда просто престани и си върви
  имаме нужда от сериозни отношения

 39. АБЕ ,СИЛВЕ, ТИ НЕ ЗАВЪРШИЛИ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА!БЪЛГАРИТЕ ГИ Е СРАМ ОТ ТЕБ!ГЛЕДАЙ СИ ПЕЕНЕТО!АКО НЕ БЕШЕ БАЩА ТИ И МАЙКА ТИ,ТИ ДО СЕГА ДА СИ В НЯКАКВА ФАБРИКА!АМАН ОТ НЕКАДЪРНИ ФИЛОСОФИ ,КОЙТО СЕ КЪПЯТ В БЛЯСЪК!

 40. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *