Хилда Казасян: Гнус ме е от Румен Радев!

Хилда Казасян не крие, че не понася Румен Радев и не може да го приеме за президент на нашата страна, защото е „червен“!

Джаз певицата Хилда Казасян е потресена и силно разочарована от факта, че точно Румен Радев е нашият президент. Тя го определя като комунист и затова никога няма да го приеме като президент на нашата страна.

Хилда винаги е била със сини убеждения и не го крие. Ето защо тя е много натъжена, че ген. Радев спечели президентските избори през 2016 г., тъй като той беше издигнат от БСП.

Певицата намира тоталитарния режим, в който живеехме допреди 31 години, за престъпен и строго осъжда всеки, който иска да върне онова време.

Според нея комунистите са съсипали живота на цели две поколения преди нея. Времето, в което тя е живяла като дете, определя като много тежко за България, пише агенция БЛИЦ.

Хилда Казасян
Чаровната джаз певица Хилда Казасян е отвратена от червения си президент

„След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за президент…“, възмущава се Хилда Казасян.

Певицата откровено е отвратена от самия избор на Радев за президент, тъй като това за нея показва, че в България все още има много комунисти. Журито на „Като две капки вода“ недоумява как толкова много хора могат да подкрепят един „червен“ държавен глава.

Хилда е тотално антикомунистически настроена. Тя не крие, че я е гнус от всички комунисти и не желае даже да ги среща на улицата.

50-годишната красавица не споделя дали подкрепя протестите, но това е малко вероятно, тъй като едно от основните лица на тези протести е именно Румен Радев.

Дъшерята на покойния Вили Казасян се движи в антикомунистическа среда и това винаги е било така. Тя работи за Маги Халваджиян в „Като две капки вода“, а арменският продуцент е открит антикомунист, русофоб и американофил.

Румен Радев никога не е твърдял, че е комунист, макар да беше издигнат от БСП. Самата БСП обаче отдавна няма облика на БКП, а застава открито към НАТО и ЕС.

Демир бозан за безсъние

Ген. Радев също подкредпя членството ни там, поне на думи, но не крие, че смята, че България трябва да възстанови добрите си взаимоотношения и с Русия. Ето защо той често се чува и среща с Владимир Путин.

 

 

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Васил Василев Зуека

Зуека плю на работата си в NOVA: Мафиотът Борисов разграбва еврофондовете и природата на България!

Васил Василев – Зуека изненадващо се обърна срещу шефовете си и поиска оставката на Бойко …

32 коментара

 1. Н Вълчев

  СИ Джинпин е Комунист и управлява НАЙ РАЗВИТАТА и богата Държава в Света- Комунистически Китай! Смятам че тези Факти са неразривно свързани! Комунизма е тясно свързан със Развитието и Държавното устройство на Китай!!! Аз ли съм в грешка, или тая Патка Хилда, не знае на кой Свят Е.????

  • Стефан

   В Китай няма комунизъм има капитализъм А българските комунисти и ти сте заробили България и я унищожавате! Путин целта му е и Радев да бъде марионетка!

   • Станински

    Ти,по рождение ли си тъп,или вторично след курсове в ГЕРБ си затъпял !?

  • Това в Китай не е комунизъм, макар че компартия е на власт

   • Комунизмът е за заблуда на олигофрените. Комунизмът е измислен от богаташа Маркс и обслужва богатите и аристокрацията. Комунизъм никога не е имало и няма и да има, защото целта на неговите идеолози е да експлоатират трудещите се по най-безобразния начин!

 2. Тази отрепка, казасян не си спомня, че живееше елитарен живот през социализма, а като редица подобни измекяри сега плюе нещо от което се възползуваше. Колкото до т. нар. продуцент халв-ян, ако българите не бяха толкова семпли интелектуално, той щеше да мие чинии в щатите, а не да печели от ужасните бози които прави.

  • Иванов

   Нейно Превъзходителство…Хилда Гъзърян!

  • Права е жената. Комунизмът е отвратително нещо. Незнам дали Радев е комунист но сегашното правителство е. Дори да се свали България няма да се оправи. Просто Повечето българи са комунисти и това е проблема. Не не ние не сме демокрация винаги сме били комунистическа страна.

  • Ана Николова

   Надупи-сян изтрещяла гробарка, да вземе да се гръмне и без това няма никаква полза от нея! Плюс Халва-джиян и сие Некадърници, готови на всякакво малоумие, за да събират трохички от трапезата на богопомазаната тиква и сие, БЕЗ да си дават сметка, че лапат от труда на народа и действат за унищожението на България… А може би това е целта им, която е подкрепена с жълти стотинки от господарите им!

  • Отличен коментар!!!!!!!!!

 3. Олег Бойчинов

  А Бойко Борисов комунист приемаш ли за министър председател на България?

 4. Фейсбукпатриот

  тази жена има заразителна усмивка!
  И я харесвам и като жена, и като певачка!
  Но нещо е станало с главицата и!

 5. Минева

  Аз пък, не съм предполагала, че Хилда може да бъде толкова тесногръда и като кон с капаци. Хилда, не живеем в 50те години на миналия век.

  • Г-а Минева ами са я ударили доста ноти по главата…и какво очаквате да каже. тя си е в нейния свят…….и защо я коментираме …….

 6. Иван Димчев

  Коя си ти Хилда ? Манипулирате обществото с Халваджиян ? Еми вземи си ВЛАКА и право в Ереван. Какви ги дириш в България ? Ти никога няма да бъдеш БЪЛГАРКА! Българският Президент е за Българи. Иди и гласувай за Nikola Pashinyan. Пък може и гласът да бъде проверен,но не и ….

  • Руската

   Какъв президент, какъв държавен глава??(Къде по света е желан и поканен оценката 0 ?А,на родна земя се води битка срещу редовно, законно избрано правителство ОТ ден първи-клетва-закана!!!!МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!

   • На майка ти...

    „законно избрано правителство“ ????? Такова чудо няма и не е имало в тази страна.

   • Абсолютно вярно!

   • Каменов

    Това е тъжната , истина . Социалистите , толкова ли мозък имат , че не могат да се сетят че техните предшественици , са нанесли такива удари на народа , че раните трудно ще заздравеят. Ако бсп , пази боже дойдат на власт , тъжна , ви майка , българи !

 7. Марио Алмалех

  Хилде стой духай на микрофона , това не е за теб. Въпреки че са ти платили за този коментар!

 8. Тя все пак е била от заможно семейство и мисля че не и е липсвало нещо, докато аз съм бил със семейство разпиляно на четири различни места и съм живял по пансиони цял живот.Този строи ми даде възможност да се ограмотя и да завършва висшето си образование и затова съм благодарен и ще го подкрепям винаги независимо че сме имали много лишения като младо поколение.

  • Веселин Димчев

   Живя при социализма в лукс и охолство, а сега плюе защото е гузна.Половината от гилдията я мрази заради всички предимства, от които се е облажила. А днес като проститутка си продава името! Горкия Вили Казасян – сигурно 100 пъти се е обърнал в гроба!

  • Ана Николова

   Никос, Вие сте честен човек, издигнал се над дребните човешки страсти за властолюбие, алчност, съпроводени от посредственост и липса на ясен поглед.

 9. Тая ли реве,дето баща и беше като днешните олигарси извън закона.Обиколи света,сзтая реве. Да бази Господ от бъклици.

 10. Тоно Гаджалов

  Не знам Румен Радев бил ли е член на БКП но и да е бил то е станало във военното училище и ако е отказал трябвало е да се прости с мечите си,знам че е Американски възпитаник с две Американски военни академии.Ако трябва да определим комуниста на всички времена, най велик комунист,идеал за комунист,Българския Ленин,син на полковник от МВР, той самия майор от МВР и най героичната му постъпка ,1990 МВР е деполитизирана и всички членове на партията върнаха партийните си билети за да могат да продължат работата си в системата,но той напусна системата за да запази партийната книжка,с което много се е гордял пред вожда Тодор Живков за когото беше готов да умре,като негов личен охранител и същия този нарича мръсни комунисти хора който не са и една стотна спрямо него комунисти.

 11. Коментиращ!

  „„След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за президент…“, възмущава се Хилда Казасян.
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Хилда – След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за Министър Председател! Ха,ха,ха!

 12. радев румен

  Каква певица е тая простакеса?? Бухахахахахах

  • Ана Николова

   Никога не съм я чувала как пее, но сега я чух. Песен на празна лейка, на която й липсва колкото ум, толкова и секс /горката/

 13. Mного елементарно мислене демонстрира Хилда Казасян. Беше ми симпатична, досега. Най-добре е да не разсъждава в стил ‘стражари и апаши’ и да не прави политически коментари на всеослушание. Защото се излага.

 14. Горката Хилди – сигурно трябваше да изберем партийната секретарка Цецка !!!

  • Станински

   Точно това ни казва,плиткоумната патка !? Някои хора май не са наясно с личния си багаж и умират да се излагат !?

 15. Системите, както аз го разбирам, се състоят от икономика, която може да бъде планова или пазарна, а освен това се определят като демокрация или диктатура. В Китай се опитват да съчеатят пазарно стопанство с еднопартийна комунистическа диктатура . У нас има многопартийна система, няма забранени партии и борбата за власт се счита за легитимна, Антиправителственото говорене не се преследва, дори смятам, че личните нападки минават всякакви граници и на точност, и на възпитание.В Китай такова нещо е немислимо, следва затвор и екзекуция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]