Катя от „Ритон“: Дълбоко оценявам Румен Радев, той е мъж на честта!

Катя от дует „Ритон“ харесва Румен Радев и не крие, че го смята за мъж на място!

Президентът Румен Радев е голям почитател на песните на дует „Ритон“. Ето защо той е в много добри взаимоотношения с Катя и Здравко.

Любовта между тримата започва в началото на 2019 г. Първата крачка прави държавният глава, като праща поздравително писмо до Здравко по случай рожденния му ден. Певецът веднага му отговаря с благодарности.

Месец и половина по-късно ген. Радев изпраща честитка и за рождения ден на Катя, писа ПИК. Това вече окончателно трогва дуета и ги прави фенове на президента.

„Дълбоко оценявам Румен Радев, той винаги ми е оказвал страхотна чест и аз много го уважавам.“ – споделя певицата с най-големите гърди.

Катя от дует Ритон
Катя от дует „Ритон“ подкрепя Румен Радев

Мнението на президента за нея е повече от добро. Той я определя като певица с обществен авторитет и признание, което е плод на дългогодишната й работа.

Катя и Здравко са сред артистите, които не обичат да взимат оношение по политически тематики. Затова стоят встрани от протестите, но това не значи, че са против тях.

По всичко личи, че са в отлични взаимоотношения с Румен Радев, което предполага, че са на негова страна във войната му с Бойко Борисов. В интерес на истината ритонците нямат нито едно изказване за Борисов, откакто той е влязъл в политиката. Това говори, че мнението им за него не е особено добро.

Дует „Ритон“ са преминали през какви ли не управления на страната и във всяко от тях са били на върха. Те изгряха по времето на социализма, но с падането му творчеството им не секна. Напротив, направиха някои от най-големите си хитове след 1989 г.

И до днес Катя и Здравко са сред най-популярните лица в България, което говори, че те никога не са били зависими от властта, а следват своя музикален път с гордо вдигната глава.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Христо Гърбов

Христо Гърбов разкъса Борисов: Защо няма съд и присъда за полуграмотната мутра, която ни размахва среден пръст?

Христо Гърбов не одобрява политическата власт и е против статуквото! Комедийният актьор Христо Гърбов не …

Едино мнение

  1. Димитър

    Единствено от политиците ,Президента Радев заслужава уважение ,мисли и се бори за народа .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]