Vanga 600x400
Ванга видя наследника на Борисов

Ванга: Висок мъж от Русия ще направи България световна сила!

Баба Ванга със сензационно пророчество за времето след Бойко Борисов!

Най-известната пророчица в историята на България е видяла какво ще се случи в родината ни след ерата „Борисов“. Тази тема напоследък придоби голяма популярност, тъй като от почти 3 месеца Бойко Борисов е извън властта у нас.

Оказва се, че Ванга е предсказала неговата поява на политическата сцена. Тя е посочила, че един ден начело на България ще застане як и здрав мъж, който първо ще мине през МВР, а после през други държавни постове и който ще е много близък с американците, пише Petel.bg.

vanga_600x400
Ванга видя наследника на Борисов

Наследникът на Бойко Борисов обаче Ванга го е видяла в чужбина. Малко преди да си отиде от този свят, пророчицата е предрекла, че след лидера на ГЕРБ ще ни управлява висок мъж, който ще дойде от чужбина и по-точно от Източна Европа. По всяка вероятност става въпрос за руснак или поне съветски възпитаник.

Според Ванга именно той ще изправи България на крака и ще я направи конкурентноспособна дори на Великите сили. Той ще я развие икономически до нивата на големите страни от ЕС.

Въпреки че ще е от Източния блок, въпросният висок мъж няма да бъде „подлога“ на Русия, а ще отстоява интересите на България. Интересно обаче какво ще го накара да спаси точно нашата държава?!

Още за Ванга четете по-надолу!

Ванга: Виждам как Владимир Путин владее целия свят през 2030 г.!

Пророчицата Вангелия Пандева Гущерова, известна повече като Баба Ванга, предрече пълен триумф на Русия и Изтока като цяло през 21 век!

Няма я на земята от 25 години, но светът и най-вече България никога няма да забравят легендарната прорчица Ванга. Нейните предсказания продължават да будят неистов интерес у много хора.

Едно от тях в момента е изключително актуално. То касае политическата обстановка в света, която сега е доста изострена.

Ванга още през 1988 г. казва, че вижда един Владимир, който в немного далечното бъдеще ще покори целия свят. Това щял да бъде осмият поред лидер на Русия, а настоящият руски лидер Владимир Путин е именно под номер 8, писа БЛИЦ.

vanga_600x400
Ванга предрече триумф на Путин в света
“Фигурин

По онова време всички се изненадват най-вече, че Ванга говори за Русия, а не за СССР, който тогава е все още жив. Тя обаче предрича не само краха на СССР, но и неговото възстановяване, което ще дойде в първата третина на 21 век.

Пророчицата е определила въпросният Владимир като миротворец, което до момента е точно така. Ако не е Путин, досега да са избухнали немалко войни, като дори може да се счита, че САЩ и Русия не воюват все още именно заради Путин.

Както е известно, Баба Ванга предсказа атентата в САЩ през 2001 г., който дойде само 5 години след телесната й смърт. Затова вече мнозина политици вярват на предсказанията й и дори се водят по тях.

Според Ванга Русия ще стане господар на света до 2030 г., което ще е за сметка на САЩ. Освен това тя е предсказала, че Китай ще се превърне също във велика сила, което ще стане през 2018 г., както се и оказа.

Баба Ванга е предсказала още и завръщането на комунизма. То ще стане през 2076 г., като безкласовите общества ще завладеят света.

Пророчицата дава още много предсказания, но като цяло всичките са насочени към победата на Изтока над Запада. Края на света пък го е определила за 5079 г.

 

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

2 Мнения

  1. Ние докато чакаме някой да ни спаси съвсем ще изчезнем. Ето сега ни се обяснява как вдигат цената на тока и парното и ние си мълчим. Е кой ще чакаш да те Спасява – да се спасим сами. Поклон пред баба Ванга, много е важно да умееш да разтълкуваш какво говори и при това правилно.

  2. Поклон пред паметта на баба ВАНГА, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ВИСОКИЯ МЪЖ ГОВОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА НИ РУМЕН РАДЕВ

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *