Ванга: Висок мъж от Русия ще направи България световна сила!

Баба Ванга със сензационно пророчество за времето след Бойко Борисов!

Най-известната пророчица в историята на България е видяла какво ще се случи в родината ни след ерата „Борисов“. Тази тема напоследък придоби голяма популярност, тъй като от почти 3 месеца Бойко Борисов е извън властта у нас.

Оказва се, че Ванга е предсказала неговата поява на политическата сцена. Тя е посочила, че един ден начело на България ще застане як и здрав мъж, който първо ще мине през МВР, а после през други държавни постове и който ще е много близък с американците, пише Petel.bg.

vanga_600x400
Ванга видя наследника на Борисов

Наследникът на Бойко Борисов обаче Ванга го е видяла в чужбина. Малко преди да си отиде от този свят, пророчицата е предрекла, че след лидера на ГЕРБ ще ни управлява висок мъж, който ще дойде от чужбина и по-точно от Източна Европа. По всяка вероятност става въпрос за руснак или поне съветски възпитаник.

Според Ванга именно той ще изправи България на крака и ще я направи конкурентноспособна дори на Великите сили. Той ще я развие икономически до нивата на големите страни от ЕС.

Въпреки че ще е от Източния блок, въпросният висок мъж няма да бъде „подлога“ на Русия, а ще отстоява интересите на България. Интересно обаче какво ще го накара да спаси точно нашата държава?!

Още за Ванга четете по-надолу!

Ванга: Виждам как Владимир Путин владее целия свят през 2030 г.!

Пророчицата Вангелия Пандева Гущерова, известна повече като Баба Ванга, предрече пълен триумф на Русия и Изтока като цяло през 21 век!

Няма я на земята от 25 години, но светът и най-вече България никога няма да забравят легендарната прорчица Ванга. Нейните предсказания продължават да будят неистов интерес у много хора.

Едно от тях в момента е изключително актуално. То касае политическата обстановка в света, която сега е доста изострена.

Ванга още през 1988 г. казва, че вижда един Владимир, който в немного далечното бъдеще ще покори целия свят. Това щял да бъде осмият поред лидер на Русия, а настоящият руски лидер Владимир Путин е именно под номер 8, писа БЛИЦ.

vanga_600x400
Ванга предрече триумф на Путин в света
“Фигурин

По онова време всички се изненадват най-вече, че Ванга говори за Русия, а не за СССР, който тогава е все още жив. Тя обаче предрича не само краха на СССР, но и неговото възстановяване, което ще дойде в първата третина на 21 век.

Пророчицата е определила въпросният Владимир като миротворец, което до момента е точно така. Ако не е Путин, досега да са избухнали немалко войни, като дори може да се счита, че САЩ и Русия не воюват все още именно заради Путин.

Както е известно, Баба Ванга предсказа атентата в САЩ през 2001 г., който дойде само 5 години след телесната й смърт. Затова вече мнозина политици вярват на предсказанията й и дори се водят по тях.

Според Ванга Русия ще стане господар на света до 2030 г., което ще е за сметка на САЩ. Освен това тя е предсказала, че Китай ще се превърне също във велика сила, което ще стане през 2018 г., както се и оказа.

Баба Ванга е предсказала още и завръщането на комунизма. То ще стане през 2076 г., като безкласовите общества ще завладеят света.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Пророчицата дава още много предсказания, но като цяло всичките са насочени към победата на Изтока над Запада. Края на света пък го е определила за 5079 г.

 

За Михаил Николов

Прочети още

kornelia-ninova_600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Оръжието за Украйна Лидерът на БСП олекна …

2 Мнения

  1. Ние докато чакаме някой да ни спаси съвсем ще изчезнем. Ето сега ни се обяснява как вдигат цената на тока и парното и ние си мълчим. Е кой ще чакаш да те Спасява – да се спасим сами. Поклон пред баба Ванга, много е важно да умееш да разтълкуваш какво говори и при това правилно.

  2. Поклон пред паметта на баба ВАНГА, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ВИСОКИЯ МЪЖ ГОВОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА НИ РУМЕН РАДЕВ

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *