Иван Костов: Румен Радев е слаба ракия!

Иван Костов няма добро мнение за Румен Радев!

Бившият политик Иван Костов не одобрява поведението на Румен Радев и го счита за президент – провал.

Премиерът на България от 1997-2001 г. не вижда кой би гласувал за бившия пилот, ако направи партия, пише Mediapool.bg.

Иван Костов
Иван Костов не вярва във възможностите на Румен Радев

„Сега пред Румен Радев стои въпросът дали да прави партия след президентския си мандат. Сега не може да я направи, но той няма и политическите качества за това. Няма кой да гласува за човек, който използва шаблони като свои лозунги“ – смята Иван Костов.

Той най-вероятно има предвид нашумялото „Мутри – вън“, което стана емблема на протестите срещу правителството през лятото. Костов обаче явно го смята за шаблон, който няма място в речника на българския президент.

По думите на Иван Костов излиза, че той смята ген. Радев за „слаба ракия“, казано на жаргон. Което пък противоричи на факта, че за него гласуваха 2 млн. и половина преди 4 години.


Иван Костов: Пенсиите и социалните помощи трябва да са ниски, задължително е!

Иван Костов смята, че политиката на правителството е под всякаква критика!

Бившият премиер Иван Костов разкритикува жестоко управлението на Бойко Борисов. Пред БНР той заяви, че това правителство ни тегли към дъното, пише Mediapool.bg.

Според министър-председателя на България в периода 1997-2001 г. постоянно се харчат ненужно пари, които покачват разходите в бюджета.

„Да се повишават пенсии и социални в такъв момент е недопустимо. Това ще доведе България до прекомерен структурен дефицит. Така ще се увеличи много бързо дългът на страната, а с него и лихвите му. По този начин държавата ще се превърне в една много слаба държава с много ограничени възможности.“ – изказва мнението си Иван Костов.

Иван Костов
Иван Костов иска ниски пенсии и социални помощи

Той смята, че правителството умишлено дестабилизира икономиката, тъй като наближават избори и всичко е част от плана за спасение.

“Фигурин

Костов има предвид 50-те лв. отгоре, които от няколко месеца получава всеки пенсионер. Също така смята за недопустимо да се дават социални помощи за всички семейства с деца, а не само по доходи, както беше преди това.

Според Командира мерките, които се взимат срещу пандемията, също са неадекватни и закъснели. Той е на мнение, че Борисов и компания ще затрият държавата, ако спечелят и следващите парламентарни избори.

Иван Костов има и лична причина да хули настоящата власт. В момента той е разследван от Иван Гешев за приватизацията през 90-те. Освен това управлението на Костов е изкарвано от всички медии като най-крадливото в ерата на прехода. Ето защо Командира отвръща на удара.


Иван Костов в ужас, Румен Радев му „тегли куршума“!

Бившият премиер Иван Костов иска отново да оглави държавата. Ако правителството на Бойко Борисов падне, ще бъде съставен служебен кабинет, а Костов се гласи за негов лидер.

Този кабинет обаче се прави от президента на България, а Румен Радев няма никакво намерение да оставя страната ни отново в ръцете на Иван Костов. Генералът бил голям критик на синия лидер и не искал и да чува за кабинет с него.

Костов обяви пред „24 часа“, че не е уместно да става пак премиер, но слуховете твърдят, че той е заел тази позиция чак след като Радев му е дал да разбере, че не иска и да чува за него. Неслучайно Костов каза, че няма вяра на Радев, тъй като в момента отношенията им са много обтегнати.

Припомняме, че Иван Костов беше премиер на България в периода 1997-2001 г. и е обвиняван за едни от най-големите престъпления. До ден-днешен той е считан за бащата на приватизацията, която постави началото на икономическата криза, в която се намираме и досега.

Все още не е ясно кого Румен Радев е набелязал за служебен премиер. Счита се, че той вече е готов с няколко варианта, тъй като таи големи надежди Борисов да падне от власт възможно най-скоро. Интересното е, че сред вариантите му са двама бивши премиери като Жан Виденов и Ренета Инджова. За трети бивш като Костов обаче явно няма място.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

5 Мнения

 1. Мигар на този крадлив циганин му искат още мнението, а не са го запряли в някой кауш?
  Е това журналята станаха голяма измет. ЗАЩО ДРАЗНИТЕ НАРОДА, КАТО НИ ГИ ПОКАЗВАТЕ?
  МОЖЕ БИ ДА НЕ ЗАБРАВИМ КОЙ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И УБИ БЪЛТАРСКИЯТ НАРОД?

  • Синя сова

   Не е крадлив ! Той завари България фалирала ! Икономическа катастрофа, празна хазна, 72 предприятия фалирали, разграбени от групировките и обявени от жан виденов за ликвидация! Иван Костов стабилизира икономиката и банковата система! Остави в хазната 8 милиарда лева ! Не го наричайта Иван Костов крадец! Той върна България към живота! Но след него дойдоха отново комунистически и ченгеарски правителства , които разсипват изграденото… А истинският крадец , разбойник и банкянски циганин Бойко Борисов ще затрие България ако го оставим още на власт!!!

   • ТОЗИ ЧЕРНИЯТ Е ВИНОВЕН ЗА банкрота на България..Ако не достигат парите в България да извади от крадените които са в Швейцария

 2. Ваня Николова

  zona 98 e aнти радев проект. Когато видя и чуя някой да говори, а не само да му е изтипосана снимката, ясно е, че всичко е фалш, както се опитаха да набедят Валя Ахчиева с нейна снимка, не с гласово имтервю.

 3. Знaeм Kocтoв , чe cтe cилнa paĸия. xиляди ocтaнaxa бeз бизнecитe cи и бeз paбoтa cлeд пpocлoвтaтa Bи пpeвaтизaция. Имaтe ĸъcмeт ,чe ги нямaшe тoгaвa днeшнитe cмeли xopa.

 4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *