Неделя Щонова
Д-р Неделя Щонова вижда по-голяма опасност от коронавируса

Д-р Неделя Щонова избухна: Какъв COVID ви е в главата, истинската опасност е друга!

Неделя Щонова е от лекарите, които не искат да се допуска паника сред населението, защото това е много по-опасно от коронавируса!

Една от най-красивите докторки у нас е твърдо против поведението на НОЩ и цялото правителство, които внасят паника у населението по отношение на COVID-19. Д-р Неделя Щонова смята, че хората трябва да гледат по-ведро на цялата ситуация, пише Izvanredno.info.

„Страхът и паниката са двойно по-опасни от коронавируса. Затова не бива да ги допускаме. В крайна сметка става въпрос за вирус, при които 93% от хоспитализираните оздравяват.“ – споделя д-р Щонова, която е специалист по здравословното хранене.

По-голямата част от тези, които не оздравяват от коронавирусната инфекция, е съставена от хора на над 60-годишна възраст, които имат по-слаб имунитет. Затова поне младите хора трябва да гледат позитивно на всичко, което ги заобикаля.

Неделя Щонова е и против локдауна, тъй като това според нея не дава и няма да даде ефект. Причината е, че вируси от този тип не могат да бъдат спрени.

„Не можем да избягаме от вирус, който се предава от въздушно-капков път, можем само да забавим разпространението му. Този вирус ще бъде победен, когато 60% от населението придобие имунизация.“ – смята красивата лекарка от Пловдив.

Имунитетът срещу вируса може да се придобие по два начина. Единият начин е да се създаде естествен имунитет, който става след сблъсък на организма с болестта. Другият начин е чрез ваксинация.

Неделя Щонова
Д-р Неделя Щонова вижда по-голяма опасност от коронавируса

Д-р Щонова признава, че коронавирусът е опасен, но според нея има много по-опасни болести, които могат да се развият вследствие на страха и стреса от наличието на COVID-19. Затова не е добре това, което става не само в България, но и по цял свят, а именно постоянното насаждане на страх у хората.

Последната тенденция не е спирала от месец март 2020 г. до сега. Факт е, че има хора, които починаха не от коронавирус, а от стрес, че може да са заразени.

Сега отново се насажда паника, че идва нов щам, който бил 7 пъти по-смъртоносен. По този начин народът продължава да бъде държан под стрес, а това отключва много опасни заболявания. От стрес например човек може да получи диабет, инсулт, инфаркт и дори рак.

„Лечението в болница трябва да бъде само при задух, за да се даде кислород на болния. В останалите случаи човек може сам да победи коронавируса чрез имунната си система.“ – смята д-р Щонова.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Тя разкрива, че истинският имунитет е да не се страхуваш и да живееш с позитивни мисли. Защото стресът, страхът и паниката не правят нищо друго, освен да вредят на здравето.

Доц. Кунчев и министър Ангелов обаче не се вълнуват от тези неща. При тях вече е ежедневие да приказват страшни неща, които по-наивните хора считат за истина и се стресират.

Д-р Неделя Щонова съветва хората да спортуват повече, тъй като повечето са натрупали доста килограми от обездвижването по време на пандемията. Тя обаче отрича диетите точно в този период, защото сега на човек му е нужна силна имунна система.

Докога ще продължи цялото това плашене на хората, един Господ знае. Засега се вижда, че това много повече пречи, отколкото да помага, но това явно не се отразява от властта.

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

3 Мнения

  1. Маяриета Данчева

    Това е жестоката истина!

  2. Николай Христов

    Тая е толкова лекарка, колкото баба ми е била генерал!

  3. Айде де две години мина,а ваксинираните търсят БУСТЕРНА Доза ваксината предпазва всички

  4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *