Стойчо Керев за Борисов: Жалко същество, сатанински кукловод, който предаде народа си!

Стойчо Керев вижда безхаберието на днешната политическа власт и не може да го приеме за нормално!

Телевизионният водещ Стойчо Керев не одобрява това, което вижда на политическата сцена у нас от 30 години насам. Той е на мнение, че Сатана се е намесил сериозно, за да срине България.

Керев е известен с интересните си разсъждения и познания за отвъдния свят и силата на духовността. Именно затова неговото мнение за намесата на Дявола в България е много интересно.

„Има определени сатанински кукловоди, които ръководят държавата ни. Това са същите жалки същества, които оставиха българина без войска. Определят се като национални предатели, тъй като за личното си благо са продали своя народ.“ – споделя в интервю за Liuboslovie.bg Стойчо Керев.

Стойчо Керев
Стойчо Керев смята Борисов за пратен от Сатана

Повече от ясно е, че той говори за Бойко Борисов и останалите от настоящата власт, но и за всички политици на прехода. Журналистът смята, че трябва да има морална революция, и то не само в България, но и по целия свят.

„Сатана е започнал да завладява планетата и този процес не е от вчера, но сега се обостри изключително много. Докато добрите хора не тръгнат срещу лошите, за да си искат своето, няма да се оправят нещата.“ – смята журналистът.

Стойчо Керев е известен като последния, който е взел интервю от Тодор Живков. Това се случва през 1997 г., само година преди Тато да почине. Тогава Керев е водещ на „Всяка неделя“, което е продуцирано от Кеворк Кеворкян.

„За един млад журналист беше наистина много голямо предизвикателство да вземе интервю от последния (и до днес) комунистически лидер на страната. Приех незабавно. Сега студентите по Журналистика могат да научат много от това интервю, препоръчвам им да си вземат тетрадка и химикал и да си го пуснат, има го в интернет.“ – казва Стойчо Керев.

На него му е мъчно да гледа какво се случва у нас през тези 30 години, при положение че България има такава славна история.

„Колко велики българи са загинали за своя народ… Те не са мислили за себе си, както е сега, а са дали живота си за България. Затова ме боли да гледам какво става днес по нашите земи. Пълно е с национални предатели, готови да продадат и майка, и родина за пари.“ – споделя още тв водещият.

Той е бесен и по един друг въпрос, касаещ турското робство. Според Керев е ужасяващо това пренаписване на историята, като от десетилетие насам усилено се пропагандира, че не е имало турско робство, а само присъствие.

“Фигурин

„Трябва революция в ума, сърцето и душата на българина. Това е начинът такива твърдения, и то от българи, да бъдат заклеймявани и изритвани в ъгъла.“ – смята Керев.

Журналистът признава, че има тайни общества, който се крият, но точно те командват света, или поне се опитват. Такива са например илюминатите, заклеймени от мнозина като сатанисти.

„Общувам всяка седмица с хора от тези тайни общества и не виждам нищо нередно в това. Трябва да познаваш тяхната гледна точка, за да не им позволиш да победят.“ – твърди топ журналистът.

Стойчо Керев отказва да коментира изборите на 4 април и защо президентът Румен Радев е избрал именно тази дата.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

2 Мнения

  1. Димитър Пейчев

    Народа вечего е осъдил и преценил .

    • Почтените, смелите, честните, неподкупните, журналисти са рядкост в днешно време. Стойчо Керев е един от тях!
      Възхищавам се на това мнение за сатанистите, ПРОДАЖНИЦИТЕ, ПОДЛОГИТЕ, убийците на нацията, народа български, държавата! Бог да Ви благослови, г-н Керев!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *