Проф. Козовски: „Пфайзер-Бионтех“ е опасна! (Ето защо се умира от ваксината)

Проф. Иван Козовски е на мнение, че ваксината срещу коронавирус е опасна и не бива да се бърза с нея!

Един от най-големите акушер-гинеколози в България направи на пух и прах теориите на западняците, че ваксината на „Пфайзер“ и „Бионтех“ не е опасна. Проф. Иван Козовски смята, че не бива да се прибързва с ваксинирането, защото то не е изпипано добре.

В интервю за в. „Труд“ 82-годишният лекар разкри какво смята за ваксините и за COVID-19 като цяло. Той е наясно със сериозността на проблема, но не вижда спасението в настоящите ваксини.

„Ваксините по принцип са нещо хубаво. Тази срещу COVID-19 обаче има много странични явления. Има две причини, поради които може нещата да не се развият добре. Едната е налично заболяване на организма, а другата повишена чувствителност. Ние всички имаме ваксинации в определени периоди от живота си, но преди това сме били тествани за чувствителност. Тук това не е направено и затова се стига до тези неща.“ – разкрива проф. Козовски.

Иван Козовски
Проф. д-р Иван Козовски не одобрява ваксината срещу Ковид-19

Той сподели и позицията си относно коронавируса.

„Ковид-19 е тежка инфекция с мортелитетен характер. Това не е нещо ново, имало е много други такива инфекции в миналото. Тогава обаче не се е разбирало дали са изкуствено създадени инфекции или са някакъв бич за човечеството.“ – казва гинекологът.

Той оспорва ширещото се твърдение, че заради пандемията се раждат повече деца. Според него т. нар. „бейби бум“ не е реален, защото има висок процент на стерилитет у нас, много болни хора, както и голям брой емигрирали в други страни.

Проф. Иван Козовски защитава тезата на китайските учени, че Ковид-19 се предава по полов път. Според него това е доказано вече и ако някой има вируса, не бива да прави никакви подвизи в леглото с човек, който не е заразен.

По думите на проф. Козовски се разбира, че и той счита ваксината срещу Ковид-19 за опасна и не е голям фен на ваксинацията на този етап. Да не забравяме, че вече има и потвърдени смъртни случай заради „Пфайзер-Бионтех“.

Припомняме, че само преди дни бе съобщено за починали лекар и пациент в САЩ, след като и двамата са били ваксинирани против COVID. Смъртта им и досега е забулена в мистерия, а близките им твърдят, че тя е именно заради ваксината.

Проф. Иван Козовски е сред най-елитните ни настоящи лекари. Той е Медик на годината за 2000 г. По време на управлението на НДСВ (2001-2005) е депутат. Образованието си като лекар получава в Германия. Днес проф. Козовски е на 82 г. и работи като управител на Медицински център за асистирана репродукция “Варна ООД”.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Макар специалността му да е в сферата на гинекологията, проф. Козовски има досег и с Ковид-19. Той твърди, че има досег с много болни от вируса, тъй като при него ежедневно идват много хора, някои от които по-късно разбират, че са заразени с болестта.

До момента обаче проф. Иван Козовски няма информация за свои пациенти, починали от коронавирус. Той не може да приеме настоящите ваксини срещу вируса и е убеден, че трябва да мине време, за да сме сигурни, че те няма да навредят, а и трябва да бъдат тествани преди употреба.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

2 Мнения

  1. Мария Аврамчева

    Не е вярно синът ми се ваксинират с Пфайзър два пъти както е процедурата. Всички негови колеги от Илинойския Университет в Чикаго също и никой не е пострадал . Аз се ваксинират с Модерна както и много мои приятели от Илинойс и Флорида също се чувстваме много добре. Не 9 на защо в България според вас хората умират от Ваксините. Това е психически приом според мен .

    • ненчо ненов

      Не съм сигурен в това което казвате, защото няма как да го докажете?!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *