Orlin Goranov 600x350
Орлин Горанов харесва социализма

Орлин Горанов: Който плюе по социализма, лъже!

Орлин Горанов има отлични спомени от времето на Тодор Живков и не се бои да го признае!

В днешно време почти всеки от известните личности говори лоши неща за социализма, но не и Орлин Горанов. Изпълнителят на „Светът е за двама“ е на мнение, че онова време от неговата младост е било наистина добро за него и хората.

orlin-goranov_600x350
Орлин Горанов харесва социализма

На Горанов му липсва предимно чистотата, която е имало. „Липсва ми онази София, която миришеше на липа сутрин. Между 2 и 4 сутринта чистеха улиците тогава.“ – споделя певецът.

На него му липсва и това, че е имало правила тогава. Имало е някакъв ред, докато сега всичко е анархия, пише „България днес„.

„Трябва да има правила, иначе обществото ще деградира.“ – смята Горанов.

Той не е съгласен с лошите думи, които постоянно се казват за тоталитарния режим.

„Да, имаше глупости, всяко време ги има, но тогава България беше някак по-одухотворена. Който не признава добрите страни на социлизма, чисто и просто лъже.“ – смята Орлин Горанов.

Легендарният естраден певец проби на сцената през 80-те години. Тогава се превърна в една от звездите на родната музика.

Именно по време на соца той стана звезда и затова никога не си позволява да плюе по Татовото време. Защото без него можеше да не постигне всичко, което постигна дотук.

Орлин Горанов е от онези звезди у нас, които не искат да сецапат с политика. Той е отказвал няколко пъти предложения да се включи в различни партии.

„Това не за мен. Човек трябва да прави това, от което разбира. Така смятам аз. Предлагали са ми, но съм отказвал. Не се виждам като политик.“ – споделял е неведнъж Горанов.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

През целия си живот дотук той не се е занимавал с нищо друго, освен с пеене. Това го прави един от най-обичаните певци на няколко поколения. Оказва се, че и като човек е достоен.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *