Teodora Stefanova 600x400
Теодора Стефанова със страшни предсказания за ЕС

Ясновидката Теодора Стефанова: 4 години живот остават на ЕС, след това ни поема Русия!

Теодора Стефанова накара всички привърженици на Запада да настръхнат заради това, което вижда тя в близкото бъдеще!

Една от най-известните ясновидки на международно ниво в България е Теодора Стефанова. Тя е известна с точните си предсказания за Силвио Берлускони, който от десетилетия използва услугите й.

Пророчицата обаче този път вижда нещо, което надали ще се понрави на Берлускони. Тя вижда края на Европейския съюз и началото на нова дружба между България и Русия.

Всичко това ще се случи не по-рано от 2025 г. ЕС ще се разпадне, а България отново ще премине към източния лагер и ще се сприятели с Русия, пише Infoburgas.com.

„ЕС ще се разпадне около 2025 г. Ние ще извървим нов път. Най-много ще си взаимодействаме с Русия и Турция. Евразия ще бъде най-мощният проект, който ще създаде нов световен ред.“ – разкрива виденията си Теди Стефанова.

teodora-stefanova_600x400
Теодора Стефанова със страшни предсказания за ЕС

По всичко личи, че промените вече започват. Служебният кабинет на Румен Радев не се церемони и следва изцяло националните интереси, каквито са заръките на президента.

Ген. Радев успешно лавира между Запада и Русия, сякаш знаейки, че един ден България може отново да се ориентира на изток.

Краят на ЕС започна от излизането на Великобритания от него. Пандемията обаче още повече усили нещата.

Лидери като Виктор Орбан не спират да хвалят Русия, а в същото време критикуват ЕС, където Унгария е член.

Всичко това показва, че планът на Владимир Путин „Разделяй и владей“ дава резултати. Това се вижда и по отношението му към България. Вчера честити празника на Северна Македония, която определи като създател на славянската писменост. По този начин Путин налива масло в огъня и скарва още повече двете държави, за да ги овладее по-лесно поотделно след това.

Теодора Стефанова вижда всички тези предстоящи събития и предупреждава всички, че скоро Русия ще играе много важна роля у нас и затова не бива да продължава с откровената си русофобска политика от последните месеци.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Едино мнение

  1. Маргарита Попова

    Аз съм безпартийна, не вярвам вече на никого. Каквото и да се говори от всички ,,активни политици“, става дума за власт и пари. Все ми е едно кой как ще се назове: ,,ляв“, ,,десен“, ,,среден“, ,,ексцентричен“… Важно е държавата ни да се оглави и управлява най-сетне от кадърни, образовани и подготвени хора. А компетентни, интелигентни и креативни по-млади лица за щастие вече има в родината ни! Не им се дава за съжаление все още достъп до ,,по-високите етажи“. Трябва да се извъртят няколко поколения, да дойдат нови и по-млади хора, нямали никаква връзка с предишни партии, служби и правителства, за да очакваме някаква промяна. Дано само доживеем това време!
    А що се отнася до политиката ни спрямо Русия, винаги съм твърдяла, че рано или късно пак ще опрем до нея. Ние сме твърде много исторически обвързани с нея, а и сме твърди малки, за да се справяме сами в световния хаос.
    Браво на унгарския премиер за позицията му спрямо ЕС! Защитава достойно честта на държавата си и
    нейната независимост. А ние си страдаме от финансовата си слабост и овчедушие.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *