Стъки: Махнете терориста Левски от центъра на София и сложете г-н Борисов!

Станислав Недков – Стъки с пореден взривоопасен коментар!

ММА боецът Станислав Недков, известен като Стъки, не спира да хвали властта и да се противопоставя на всеки, който е срещу нея. Освен че е най-яростният противник на протестите срещу правителството, спортистът поругава българската история с почти всяко свое изказване, което вече минава всякаква граница, считат историците.

Стъки е убеден, че един ден трябва да се построи паметник на Бойко Борисов и този паметник да е не къде да е, а на мястото на този на Васил Левски в центъра на София, съобщава Informiran.net.

„Кой е истинският Васил Левски, един терорист и бандит, изнудвал хората за пари. Кой може да докаже, че това, което са му давали, е отивало наистина за революция. С какво се различава той от днешните мутри, които влизат в магазина с бухалки и искат пари за охрана? Това не е никакъв герой.“, е мнението на Недков за Апостола на свободата.

Стъки
Стъки оплю Левски и възхвали Борисов

Той вярва, че друг заслужава паметник и това е нашият премиер.

„Истинският герой по онова време е бил инж. Шевалас, но него никой не го знае. Той е построил множество пътища, както сега прави г-н Борисов. Сигурен съм, че един ден ще има паметник на нашия премиер, защото е направил и прави много за България.“, смята съпругът на Юлияна Дончева.

Стъки тотално отрича турското робство и смята, че българите и османците са живели в хармония заедно. Наскоро обаче той определи своя народ като мързелив, мръсен и гаден, което предизвика още куп критики срещу него.


Острието на Бойко Стъки: Какво турско робство?! Вазов – вън от учебниците!

Станислав Недков – Стъки взриви България с шокиращ коментар на тема история!

Острието на Бойко Борисов взе отношение и по темата за българската история. Станислав Недков – Стъки отрече напълно турското робство, съобщи сайтът Informiran.net.

Това се случи по време на интервю след ММА турнир в Одрин. Възлюбеният на Юлияна Дончева, който от месеци е заклет противник на протестите и заплашва да се саморазправи лично с недоволните хора по улиците, коментира взаимоотношенията ни с Турция.

„Българите и турците винаги са били близки народи. Какво турско робство, за Бога, имало е една обединена и преуспяваща държава. Всички в нея са се подкрепяли и са вървели заедно напред.“ – казва Стъки.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Той стига и по-далеч, като твърди, че Иван Вазов не бива да се изучава в учебниците. „Този автор е манипулативен и не отразява точно действителността от онова време. Ще предложа на министъра на културата да махне част от творбите му от изучаването в училище.“ – казва още ММА боецът.

Той смята, че в образователната система трябва да се заложи повече на изучаването на злините на комунизма и налагането на евроатлантическите ценности. Това за Стъки е единственият правилен път за България.

Станислав Недков Стъки

Спортистът брани сляпо властта и по всичко личи, че иска да е удобен за ДПС, тъй като тази партия играе съдбоносна роля в българската политика от 30 години насам. Именно затова хвали турците и отрича робството.

Стъки е лидер на антипротестите, като се твърди, че ако правителството остане на власт, за него ще има доста приятен пост в политиката. Засега обаче тази информация е непотвърдена.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Не е ясно обаче, според ММА боеца, как така е нямало робство, а е имало такива кланета като Баташкото например. Това не го обяснява.

Всъщност мнението на Стъки донякъде се препокрива с това на Иво Сиромахов, който пък твърди, че по-голямата част от българите изобщо не са искали да се освобождават от османска власт, а Априлското въстание е било направено от шепа ентусиасти и идеалисти.

За Михаил Николов

Прочети още

Костадин Костадинов, Моника Гуцанова

След пандемията на ГЕРБ идва и падението на ГЕРБ? (СНИМКИ+ВИДЕО)

Масовите протести пред Народното събрание предизвикаха сериозен обществен отзвук! Мина повече от половин година, откакто …

8 коментара

  1. Ей луд млъкни… Продажнок…

  2. Ей луд селянин, млъкни с твоите глупости

  3. Левски

    Подлага на мекеретата тоя заслужава смъртна присъда ,за предателите на България смърт смърт и само смърт.

  4. Е така умни хора са измислили пистолета, като се появи някой назобан Стъки и не можеш да го набиеш, тегли му един куршум в ниското чело и го закопай на 2 метра, па плювни отгоре една зелена… аре да не навлизам в подробости…

  5. Ако е казал това този смешник и гладник Стъки то тогава онази уродка жена му и той са големи уроди и трябва да бъдат заплюти от всеки родолюбив българин. Как ще обясни този тъпанар Стъки баташкото клане ,за което свидетелства опръсканата с кръвта на изкланите от османлиите българи .И още подобни кланета е имало по време на турското робство в България.

  6. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]