Станислав Недков Стъки и Юлияна Дончева.
Станислав Недков Стъки и Юлияна Дончева. Любов, ММА, биография

Станислав Недков Стъки и Юлияна Дончева. Любов, ММА, биография

Юлияна Дончева и Станислав Недков – Стъки с любов като от приказките! Каква е разликата в техните години и определящо ли е това?

Юлияна Дончева и Станислав Недков са женени от 11 години, но всичко в любовта им е както в самото начало!

Юлияна Дончева и Стъки разкриха в ефира на bTV за рубриката „Менделсон“ на предаването „Тази сутрин“ историята на своя любовен романс. След толкова време заедно вече и най-големите скептици, които се съмняваха в тяхната връзка заради разликата във възрастта им (сега той е на 39 г., а тя на 55 г.), разбраха, че става въпрос за истинска и съвсем чиста любов. Разликата между тях е 16 години и половина и това се отразява идеално на отношенията им.
ММА боецът направил предложение за брак на своята дама едва 6 месеца след запознанството им. Тя не очаквала, но се усъмнила, че има нещо, тъй като през целия ден той бил неспокоен.

Сватбата се състояла преди 11 години във Велико Търново насред Царевец. Стъки бил с тежка контузия, но това не го спряло да бъде пръв в танците.
Най-голямата им радост е свързана с появата на тяхното дете. Когато научила, че е бременна, Юлияна не се сдържала и казала на любимия си по телефона. Той бил до нея през цялото раждане и държал ръката й.Станислав Недков Стъки

С усмивка Юлияна Дончева разказа, че единствената промяна след брака е, че той спрял да й прави вкусни салати след прибирането й от работа. По онова време тя работила в телевизията. За сметка на това пък майката на Стъки им помагала много в домакинската част.
И до днес Юлияна се чувства сигурна и спокойна в ръцете на Стъки, както е било още в началото на връзката им. Тя разкри в шеговит тон, че на него винаги може да се разчита, освен когато сглобява играчките на сина им. Тогава винаги му оставали или липсвали части. Станислав-младши дори казал: „Мамо не ми купувай играчки, които татко не може да ги направи“.

„Любовта ни става все по-силна с времето“, категоричен е ММА боецът Станислав Недков – Стъки.

Биография на Станислав Недков – Стъки

Станислав Недков, който е популярен и известен с прозвището си Стъки, е един от най-добрите състезатели по ММА. Съкращението означава Mixed martial arts или смесени бойни изкуства. Той понастоящем е едно от лицата на UFC, което значи Ultimate Fighting Championship. Явява се вече 7 година президент на националната ММА-федерация в България, а също и на аналогичната федерация на целия Балкански полуостров. Той е и председател на комисия в Световната федерация по ММА-IMMAF и член на дисциплинарната комисия към нея.

Станислав Недков – Стъки е магистър по Политология, Дипломация и национална сигурност с диплома от ВТУ „Кирил и Методий“. Също така има степен бакалавър по Философия.

Роден е на 9 декември 1981 година, зодия Стрелец. Родният му град е Велико Търново. Има собствена страница в ИМДБ с филмите, в които е взел участие.

Стъки в ММА

Учи в Спортното училище в Търново от 10-годишен, където става борец в свободен стил. По-късно получава много медали в български и световни състезания. Бразилско джиу-джицу тренира от 2005 година, а черен колан в ММА взема три години по-късно.

Демир бозан билки за бъбреци

Стъки

Личен живот

През 2010 година става съпруг на Юлияна Дончева, телевизионен водещ и бивш депутат от НДСВ. Тя е родена на 25 юни 1065 година, зодия Рак.
През 2014 година на бял свят се появява и Станислав Недков – Младши, техният син.

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

11 Мнения

 1. Ей луд млъкни… Продажнок…

 2. Ей луд селянин, млъкни с твоите глупости

 3. Левски

  Подлага на мекеретата тоя заслужава смъртна присъда ,за предателите на България смърт смърт и само смърт.

 4. Е така умни хора са измислили пистолета, като се появи някой назобан Стъки и не можеш да го набиеш, тегли му един куршум в ниското чело и го закопай на 2 метра, па плювни отгоре една зелена… аре да не навлизам в подробости…

 5. Ако е казал това този смешник и гладник Стъки то тогава онази уродка жена му и той са големи уроди и трябва да бъдат заплюти от всеки родолюбив българин. Как ще обясни този тъпанар Стъки баташкото клане ,за което свидетелства опръсканата с кръвта на изкланите от османлиите българи .И още подобни кланета е имало по време на турското робство в България.

  • Бабанко

   Ако това е истина, трудно ще се намери по-голям тъпанар от тоя урод! Учудва ме, че жена като Юлияна може да има нещо общо с тая анаболна подлога!

  • Бабанко

   Ако това е истина, трудно ще се намери по-голям тъпанар от тоя урод! Учудва ме, че жена като Юлияна може да има нещо общо с тая анаболна подлога!!!

 6. Никога не бях чел по лъжлив и пристрастен сайт,вие сте комунистическа измет

 7. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *