Съдия Ченалова: Затворът е неизбежен, има веществени доказателства срещу Борисов!

Румяна Ченалова е категорична, че Бойко Борисов може да бъде пратен в затвора с един замах!

Съдия Румяна Ченалова е сред големите противници на Бойко Борисов и целия му екип. Тя е на мнение, че всички те заслужават да прекарат остатъка от живота си в затвора и ще го направят.

Ченалова разполага с информация, че има много веществени доказателства за престъпления на Борисов. Според нея има и един куп свидетели, които обаче все още се страхуват да излязат наяве.

„В момента служебното правителство се сблъсква с яростна съпротива на мафията. Бойкотът е отвсякъде – агенции, дирекции, щефове на държавни структури, обикновени чиновници. Изнудват и заплашват много хора, някои от които вече са склонни да проговорят.

Има милиони жертви на Борисовото управление – репресирани, ограбени, фалирани, рекетирани, изнудвани, съсипани“ – разкрива съдия Ченалова, която очевидно има вътрешна информация.

„Някои се страхуват да проговорят, други просто са ги купили, но жертвите са наистина прекалено много, за да си затваряме повече очите.“ – продължава Румяна Ченалова.

rumyana-chenalova_600x400
Румяна Ченалова вижда Борисов в затвора

За нея единственият начин да бъде сринат Борисов е същата съдба да сполети и Иван Гешев. Трябва да има независим прокурор, който да обвини Борисов.

„Главният прокурор не може да бъде свален по легитимен начин. Затова всички на площадите веднага, трябва да махнем час по-скоро Борисовия „чадър“ Гешев.“, смята съдията.

Самата тя е сред пострадалите от управлението на Бойко Борисов. През 2015 г. беше уволнена от съдебната система, а самата Ченалова оспорваше решението дълги години, тъй като смята, че то е факт поради това, че е неудобна за властта.

Румяна Ченалова е сред малкото хора от съдебната система, които желаят да видят Бойко Борисов зад решетките. Тя е убедена, че ако се изкарат наяве всички доказателства, лидерът на ГЕРБ ще прекара остатъка от живота си в затвора.

Служебният кабинет действително работи по въпроса със затвора на Борисов. Шефът на МВР Бойко Рашков подаде сигнал до Гешев, но е ясно, че главният прокурор няма да си мръдне пръста.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Източник: Skandalno.net

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

3 Мнения

  1. Крис С.

    На всички е ясно че трябва да се махне Гешев за да почне чистене отгоре надолу

  2. Младен И

    Браво, но трябва да се следи да няма лукс в затвора.

  3. Бозидар Бакалов, ДМН

    Време е да се поиска наем за Амер. бази в България И риска, който поемаме Докога ще сме безплатни проститутки?

  4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *