Ивайла Бакалова: Борисов и Гешев ще изгният в затвора и аз лично ще ги пратя там!

Ивайла Бакалова съсипва Бойко Борисов и Иван Гешев!

Миската Ивайла Бакалова има всички козове да вкара Бойко Борисов и Иван Гешев зад решетите. Тя някак мина между капките и никой не забеляза, че името й е замесено в мафиотските среди, макар и само косвено.

Бакалова дълги години имаше връзка с олигарха Румен Гайтански, за когото се говори усилено, че е доверен на Борисов човек. Миската дори има дъщеричка от него.

Сега обаче Ивайла Бакалова има друга връзка, ала държавата на Борисов и него погна. Цели 9 месеца Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата, прекара в ареста, без да бъде внесено официално пестановление в съда

Бакалова смята да отмъсти за любимия си, като изкара доказателства за корупцията на експремиера и главния прокурор, който е пикривал делата на наричания с прозвището Баце политик, пише Narod.bg.

ivaila-bakalova_600x400
Ивайла Бакалова съсипва Борисов и Гешев

Миската разполагала с флашки, документи, записи от подслушвания и какво ли не още. Всеки момент се очаква да проговори пред медиите.

Поредица от записани интервюта, разговори за работата на прокуратурата и съда преди задържането на Брадата разкриват истинатга за Иван Гешев и неговия господар Бойко Борисов.

В документите срещу двамата се разкрива как работи специализираното правосъдие, как са се разследвали протестите от миналото лято и какво значи да попаднеш в списък за бърз контрол.

По всички личи, че Весо и Ивайла няма да се спрат пред нищо, докато не унищожат Борисов, а с него и Гешев, който през цялото време му прикрива гърба.

„Борисов и Гешев са голямото зло на България. Мястото им е в затвора, където аз лично ще ги пратя“ – убедена е Бакалова.

Обрачът около двамата се затяга. Очаква се до дни САЩ да обявят и тях в черния си спиък, след като там вече са Делян Пеевски и Васил Божков.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Единственият начин Борисов да влезе в затвора е Гешев да не бъде главен прокурор. Именно това цели Ивайла Бакалова.

За Михаил Николов

Прочети още

borisov-borislava_600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Едино мнение

  1. ангел марков

    САЩ назоваха само даващите подкупи, с което осигуриха на получаващите възможност де се отърват физически от подкупа.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *