Ivaila Bakalova 600x400
Ивайла Бакалова съсипва Борисов и Гешев

Ивайла Бакалова: Борисов и Гешев ще изгният в затвора и аз лично ще ги пратя там!

Ивайла Бакалова съсипва Бойко Борисов и Иван Гешев!

Миската Ивайла Бакалова има всички козове да вкара Бойко Борисов и Иван Гешев зад решетите. Тя някак мина между капките и никой не забеляза, че името й е замесено в мафиотските среди, макар и само косвено.

Бакалова дълги години имаше връзка с олигарха Румен Гайтански, за когото се говори усилено, че е доверен на Борисов човек. Миската дори има дъщеричка от него.

Сега обаче Ивайла Бакалова има друга връзка, ала държавата на Борисов и него погна. Цели 9 месеца Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата, прекара в ареста, без да бъде внесено официално пестановление в съда

Бакалова смята да отмъсти за любимия си, като изкара доказателства за корупцията на експремиера и главния прокурор, който е пикривал делата на наричания с прозвището Баце политик, пише Narod.bg.

ivaila-bakalova_600x400
Ивайла Бакалова съсипва Борисов и Гешев

Миската разполагала с флашки, документи, записи от подслушвания и какво ли не още. Всеки момент се очаква да проговори пред медиите.

Поредица от записани интервюта, разговори за работата на прокуратурата и съда преди задържането на Брадата разкриват истинатга за Иван Гешев и неговия господар Бойко Борисов.

В документите срещу двамата се разкрива как работи специализираното правосъдие, как са се разследвали протестите от миналото лято и какво значи да попаднеш в списък за бърз контрол.

По всички личи, че Весо и Ивайла няма да се спрат пред нищо, докато не унищожат Борисов, а с него и Гешев, който през цялото време му прикрива гърба.

„Борисов и Гешев са голямото зло на България. Мястото им е в затвора, където аз лично ще ги пратя“ – убедена е Бакалова.

Обрачът около двамата се затяга. Очаква се до дни САЩ да обявят и тях в черния си спиък, след като там вече са Делян Пеевски и Васил Божков.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Единственият начин Борисов да влезе в затвора е Гешев да не бъде главен прокурор. Именно това цели Ивайла Бакалова.

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Едино мнение

  1. ангел марков

    САЩ назоваха само даващите подкупи, с което осигуриха на получаващите възможност де се отърват физически от подкупа.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *