Поклон! Тази жена отказа да е премиер, защото не иска да краде от народа!

Ива Митева не е готова да оглави държавата, защото не може да краде от народа!

Въпреки спекулациите от последните няколко дни, новият премиер на България няма да се казва Ива Митева. Това обяви самата юристка пред медиите днес, писа Istinata.net.

Тя заяви пред журналистите, че не е готова да заеме най-важния пост в страната, защото не разбира от всички сектори и не може да бъде от полза на хората.

„Не съм готова да стана премиер, не мога да бъде от полза на народа. Нека всеки да работи това, от което разбира“, каза председателят на Народното събрание.

iva-miteva1_600x370
Ива Митева не иска да краде и затова няма да е премиер

Истината обаче е малко по-различна. Зад думите на Митева стои нежеланието й да се облажи за сметка на българския народ, каквато е съдбата на всеки един премиер на България.

„Тя не е човек, който може да лъже и мами, за да си прибира пари за себе си. Няма нищо общо с Костов, Станишев и Борисов. Тези тримата измамиха цяла България, Ива това не може да го стори, тя не може да лъже“, категорични са нейните близки.

Ива Митева била нясно, че като премиер ще бъде принуждавана да мами народа и да краде от него, дори и да не иска, защото Великите сили нямат изгода от прогресираща България. Тя ще трябва да прибира пари от ЕС, за да изпълнява техните искания, дори ако те са против националния ни интерес. Именно това правеше Бойко Борисов години наред. В противен случай ще я сполети съдбата на Жан Виденов.

Ива Митева обаче не може да си позволи да навлезе в корупцията, тъй като има прекалено голямо достойнство. Именно последното й пречи не само да стане премиер, но и да остане в политиката. Все повече се говори, че Митева няма да продължи политическата си кариера и ще напусне не само НС, но и партията на Слави Трифонов, понеже е разочарована, че не се мисли за истинските проблеми на хората, а се обсъждат второстепенни проблеми.

За Михаил Николов

Прочети още

rumen-specov_600x380

Заплахите не го спират! Румен Спецов съсипва Борисов

Румен Спецов може да вкара Бойко Борисов и доста хора около него в затвора! Сред …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *