Николай Малинов: Да лапаш руски газ и да пращаш оръжия, за да избиват руснаци – върхът на цинизма!

Николай Малинов е възмутен от лицемерието на Европейския съюз и го боли от това предателство!

Набеденият за руски шпионин у нас Николай Малинов защити Владимир Путин по темата с войната в Украйна, което не е изненада за никого. Той е на мнение, че Русия е нямала друг избор, освен да защити честта си.

Малинов познава лично Путин и е на мнение, че руският президент няма спиране, когато си постави дадена цел. За бившия агент на КГБ нямало цена, която да не плати, за да постигне целта си, писа сайтът Actualno.com.

По всичко изглежда, че сега целта му е разширяване границите на Русия и отблъскване на НАТО от Източна Европа. Освен това трябва да се защити руското население в Донбас и Луганкс.

nikolai-malinov_600x380-1
Николай Малинов застана на страната на Владимир Путин – каква изненада!

Най-огорчен обаче Путин бил от действията на ЕС и главно на Германия. Това разкри Малинов, който като русофил знае много добре кои са големите болки на руснаците.

„Путин го боли много за предателството на Германия, очакваше друго от нея, а тя помага на Украйна. Да лапаш години наред руски газ и после да пращаш оръжия да се избиват руснаци – това е върхът на цинизма“, категоричен е  Николай Малинов.

Той е на мнение, че най-голяма полза от тази война имат САЩ и именно те са главният виновник за нея. Лидерът на движение „Русофили“ описва американците като разпалвачи на войни.

„Американците искат за трети път да разпалят голяма война в Европа, за да могат да потриват ръце и да печелят пари“, смята Малинов, който през ноември миналата година беше кандидат за президент.

Той описва и позицията на България относно войната в Украйна като предателска, защото българите и руснаците винаги са били близки народи. Затова според него е трябвало да заемем неутралитет, вместо политиците ни да се надпреварват да говорят против Русия.

 

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *