ЖАЛЪК! Джо Байдън се скри зад НАТО срещу Русия, гащите на 78-годишния дядо треперят от Путин

Джо Байдън се прави на велик, а всъщност не му стиска да нападне Русия самостоятелно!

Американският президент Джо Байдън засега изглежда като президент на големите приказки и нищо повече. Той не пропуска да атакува словесно Русия, но не му минава през ум да обяви война на Владимир Путин самостоятелно.

Това стана ясно днес, когато пристигна информация от САЩ, че Байдън е напомнил на Путин член 5 от Северноатлантическия договор, в който се казва, че атаката срещу един член на НАТО е атака срещу всички в НАТО, писа Onovini.eu, цитирайки Fakti.bg.

„Путин иска да разпокъса нашето единство, да подкопае авторитета и доверието в трансатлантическите ценности, защото за Кремъл е по-лесно да тормози страните поотделно, а не като едно цяло, каквото сме. Няма да го позволим, САЩ се завърна.“ – каза Байдън в свое изявление.

Очевидно САЩ има проблем с Русия, а не някоя друга държава, но 78-годишният американски президент няма смелостта и дързостта да атакува директно Владимир Путин и затова се крие зад НАТО.

Повечето от членовете на НАТО нямат нищо против руската държава и дори работят с нея. Германия например упорито отказва да се откаже от „Северен поток 2“, въпреки натиска от САЩ. Унгария и Полша пък предпочетоха ваксината „Спутник“ пред западните ваксини срещу Ковид-19.

Всичко това показва, че проблемът на САЩ с Русия е само и единствено на САЩ. Криейки се зад НАТО обаче, Джо Байдън не показва нищо друго освен страх от Путин.

Джо Байдън
Джо Байдън се крие зад НАТО в конфликта с Русия

И този път от Америка се опитват да направят война на чужда територия. Досега единствената война на територията на Щатите е Гражданската. Във всички други войни американците винаги са били неканени гости.

За да не последва съдбата на Хитлер обаче, Джо Байдън иска да атакува Русия с помощта на почти цяла Европа. Това само по себе си говори твърде зле за САЩ, които се бият в гърдите, че са военна сила номер 1 в света. Ако наистина са такава, защо не воюват с Русия самостоятелно, се пита в загадката.

За Михаил Николов

Прочети още

Владимир Путин

Владимир Путин побесня! Съсипва Запада с нова „Желязна завеса“

Владимир Путин е бесен от опита за намеса на Запада във вътрешните дела на Русия! …

2 коментара

  1. Борислав Христов

    Този път, сащ ще изчезнат, като ГЕОГРАФСКО- понятие…..?!!!!

  2. ангел марков

    То пък едни евроатлантически ценности, които системно тласкат народите от Източна Европа към Путин. В Република България корупцията и беззаконието са превърнати в официална държавна политика, а чрез криминалното парно прилагано от 30 години, завладява всички Европейски институции, включително Съдът на Европа. Българите чрез криминалното парно са превърнати в роби на власт, съд и монополи, и никой не иска да ги чуе, поради което те виждат единственото си спасение при Путин. Ето това Ви е прослофутата демокрация – превръщанета на обикновения човек в роб на властимащите и няма защо да се чудите на настроенията на народите в полза на Путин!

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]