Милен Цветков
Милен Цветков вече го няма, а убиецът му е у дома

Позор! Докато Милен Цветков гние в гроба, убиецът му си гледа удобно телевизия у дома!

Засега не се вижда никаква справедливост за близките на Милен Цветков!

Съдържание:

Делото срещу Кристиан Николов вече очаква своето начало. Доказателствата срещу него са събрани и са внесени в съда.

Убиецът на Милен не е в затвора

Очаква се цялата процедура да започне през тази есен, но най-позорното е, че убиецът на Милен Цветков ще я дочака у дома.

В момента Николов е под домашен арест, което значи, че има всички удобства на дома. Може да гледа телевизия, да чати на компютъра или каквото друго му се иска.

В същото време семейството на Милен Цветков страда всеки ден от липсата му. Липса, която никой не може да запълни в живота на двете му деца.

Милен Цветков
Милен Цветков вече го няма, а убиецът му е у дома

В ефира на БНТ адвокат Марковски разкри, че Кристиан Николов е под домашен арест заради закон в България, че всеки е невинен, докато не му се издаде присъда.

Обвинението на прокуратурата е за умишлено убийство. Ако съдът отсъди именно това, Кристиан може да получи доживотна присъда. Ако не бъде доказана умисъл, може да получи от 10 до 20 години затвор.

Адвокат Марковски поясни, че това, че обвиняемият е бил дрогиран, не означава, че не е разбирал какво прави. Затова е твърде вероятно Кристиан да бъде наказан с най-тежкото.

Припомняме, че навръх Великден тази година 22-годишният Николов връхлетя с автомобила на майка си на червен светофар върху този на журналиста Милен Цветков, в резултат на което го уби. Разследването е установило, че Кристиан се е движил с 99 км. в час при удара.


Кристиан Николов: 75 дни зад решетките стигат за убийството на журналиста, пуснете ме вече!

Убиецът на Милен Цветков иска да излезе на свобода!

Кристиан Николов, който помете известния журналист Милен Цветков с джипа си навръх Великден и го уби, иска да излезе от ареста. Това стана ясно, след като лично той е подал молба до Софийския градски съд за освобождаването му.

Кристиан Николов се мисли за помъдрял

Доводите на Кристиан са, че от дълго време е зад решетките и е имал възможност да преосмисли нещата и да му се попречи да извърши ново престъпление, пише „24 часа“. Той се счита за помъдрял и затова смята, че мястото му е навън.

“Фигурин

Съдът ще реши дали да одобри молбата му в сряда. Ако го направи, обвиняемият ще трябва да заплати огромна парична гаранция.

За излизането от ареста на Кристиан съществена роля ще имат показанията на пешеходците, които той едва не помете преди да се забие в Милен Цветков.

Припомняме, че убийството на журналиста стана навръх Великден. Оттогава, вече 75 дни, Кристиан Николов е в софийския арест, където обаче не му е комфортно и иска да излезе от там.


Убиецът на Милен Цветков изригна от затвора: Аз ще изляза, ама вие ще сте винаги бедни!

По всичко личи, че убиецът на Милен Цветков не се разкайва за случилото се. Нещо повече, той дори не се смята за виновен.

Кристиан Николов е изпратил писмо до редакцията на Istinskitenovini.bg, в което е изразил възмущението си от целия този „хейт“, който се изля върху него, съобщават колегите от сайта.

„Всички, които ме хейтват в мрежата, трябва да се засрамят. Аз ще изляза на свобода, ама те ще са винаги бедни. Не съм убил журналиста, невинен съм!“, пише Кристиан в писмото си.

Той е много ядосан, че го изкарват убиец, а всъщност не вярва във вината си. Най-вероятно 22-годишният младеж смята, че е невинен, защото Милен Цветков не е умрял на място от удара, а е излязъл от колата си за няколко минути, преди да падне в безсъзнание.

Имаше и такава теза на адвоката му преди време – че хората, помогнали на Цветков, били виновни, защото го изкарали от автомобила, което спомогнало за смъртта на журналиста на TV1.

Медицинска експертиза обаче показа, че Цветков е имал несъвместими с живота травми и е нямало как да оцелее при всички положения. Това спря всякакви опити на екипа на Кристиан да го оневини и той остана в ареста.

Делото срещу него все още тече, а прокуратурата му повдигна обвинение за умишлено убийство. Малцина обаче вярват, че Кристиан ще получи много дълга присъда.

Относно частта в писмото му, касаеща, че другите ще са бедни винаги, е обяснимо човек с финансови възможности като него да смята, че парите са най-важното. Припомняме, че той тъне в разкош от бебе, макар да не е работил и един ден през живота си.

Евелина Лютова

Майката на убиеца на Милен Цветков към народа: Простолюдие, вярващо на комунистите!

Десислава Николова не спира да твърди, че няма за какво да се чувства виновна и че не е знаела за проблемите на сина си!

Майката на убиеца на Милен Цветков по никакъв начин не може да се съгласи, че синът й е изпълнил поръчка на някого. Тя продължава да твърди, че в престъплението на Кристиан няма никаква умисъл.

Десислава Пешева – Николова е бясна, че се опитват да изкарат, че синът й е убил журналиста заради поръчка от страна на Бойко Борисов. Това я изкарва извън релси.

„Стига с тия глупости, че Бойко Борисов е поръчал убийството, може пък да е президентът Радев, кой знае. Много прост народ, вярващ на комунистите!“, изригна директорката на „Винпром Карнобат“, пише Istinskitenovini.bg, цитирайки вестник „Правда“.

Десислава Николова
Десислава Николова бясна на българския народ

Припомняме, че версията за поръчка се разпространи масово след убийството на Милен Цветков. Жертвата не беше в добри отношения с политиците, за което свидетелства фактът, че предаването на Цветков бе свалено от ефира на Нова телевизия преди 2 години.

В крайна сметка следователите оставиха тази версия, тъй като за нея няма никакви доказателства. Те се насочиха главно към убийство вследствие  употребата на наркотици.

Самата Десислава Николова прекара известно време в ареста, тъй като престъплението беше извършено с неин служебен автомобил. Наложи се дори да си плати гаранцията, която беше в размер на цели 100 бона. Може би това я е озверило още повече срещу хората, които я обвиняват, че не си е възпитала добре детето.

Факт е, че Кристиан Николов не изглежда особено разкаян, след като настоява да не лежи в затвора. Тепърва предстои да се обяви колко ще бъде неговата присъда и дали ще е ефективна.


Синът на Милен Цветков: Ще продължа делото на баща си! (ВИДЕО)

Боян Цветков, който е син на известния журналист Милен Цветков, вече се готви да замени баща си на екран!

Наследникът на убития Милен Цветков вече е наясно какъв иска да стане, когато навърши нужните години. Боян отсега иска да бъде журналист, за да продължи делото на баща си.

Синът на Милен Цветков умили социалната мрежа

Майка му Ивета сложи снимка на Милен и Боян в социалната мрежа, над която пише „задава точните въпроси“, а снимката е озаглавена „ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“, пише „Галерия“.

Близките на журналиста твърдят, че по характер синът му се е метнал изцяло на него. Не цепел басма никому и задавал доста неудобни въпроси.

Самият Боянчо, след като баща му умрял, се зарекъл, че ще продължи делото му и ще стане журналист. Все пак Милен Цветков беше един от малкото журналисти, които не бяха подвластни на управляващите и не се страхуваха да изказват тезите си публично. Именно затова беше свален от Нова телевизия.

Ако синът му стане поне наполовина като него, то можем да имаме надежда, че обективната журналистика ще оцелее. Защото в момента положението е наистина трагично и неслучайно сме на номер 111 по свобода на словото.

Милен Цветков
Синът на Милен Цветков ще стане като баща си

Образованието на Боян Цветков е подсигурено

Сега Боян Цветков е на 8 г. Има още 10 г. докато завърши училище и се ориентира към продължение на своето образование. Така че можем да очакваме новия Милен Цветков най-рано след 15 години.

Ивета ще може да осигури добро образование на сина си, тъй като вече има събрани над 100 000 лв. в кампанията „За децата на Милен“.

Разбира се, половината от тези пари са за дъщеря му Калина, която е на 24 г. Една част ще отидат и за изплащането на кредити, които журналистът е имал приживе.

Боян Цветков обаче за пореден път разплака България. Първият път беше, когато на погребението на баща си той и полусестра му положиха венец на гроба.

Убиецът Кристиан Николов целенасочено е помел Милен Цветков

В същото време делото срещу неговия убиец Кристиан Николов се протака. Има доказателства, че е взел китайска дрога, което означава, че е бил с всичкия си и наистина нарочно е извършил убийството.

Каквато и присъда да му дадат обаче, тя няма да върне загиналия невинен на пътя. Двете му деца няма да спрат да страдат за своя татко. Дано поне делото му има продължение в лицето на неговия син.

Видео за Милен Цветков и сина му Боян

Повече за връзката между Милен Цветков и сина му можете да разберете във видеото!


Даниел Петканов посвети специално видео на Милен Цветков, в което изля мъката си за него и разкри неща от живота на покойния журналист!

Лудия репортер, както го наричаха зрителите на „Часът на Милен Цветков“, прикова вниманието с видео за своя ментор. В него Даниел Петканов разкрива непоказвани досега кадри, както и истини за отношенията между двамата.

Дани се чувства виновен, тъй като през последната година е бил скаран с Милен и така и не е можа да се сдобри с него.

Във видеото 34-годишният репортер разкрива неизвестни досега факти. Като например, че Милен Цветков много е тъгувал, че се е разделил с майката на сина си и е искал да се съберат, за да бъдат отново нормално семейство.

Милен Цветков и Даниел Петканов
Даниел Петканов посвети видео на Милен Цветков

Журналистът е искал трето дете, макар че вече е бил прехвърлил 50-те. Не му е липсвало женско внимание, но е бил моногамен във връзките си.

Както е известно, децата на тв водещия са две. Калина на 24 г. и Боян на 8 г. Те са от различни жени. Двамата го изпратиха по пътя към Рая днес, когато беше погребението му.

Петканов определя Цветков като своя най-добър приятел, по-голям брат и втори баща. Обичал го е много, въпреки че са имали често спорове и дори конфликти.

Всичко между тях започва на „Мистър УНСС“ през 2010 г., където Милен е жури. Даниел печели конкурса, след което гостува в предаването му и така бива харесан от Цветков.

Петканов, който нашумя изключително много покрай шумната раздяла с майката на детето си и настояща съпруга Александра, нарича убиеца на Милен „келеш“ и иска строго наказание за него. Във Фейсбук дори се зарича, че ако не накажат Кристиан Николов подобаващо, със семейството си ще емигрира от България и ще отиде някъде, където ценят човешкия живот повече.

Милен Цветков действително обичаше да дава път на младите. Именно така даде път и на Даниел Петканов, който се превърна в негово протеже.

Всички, които са работили с Милен, твърдят, че той е помагал на младите журналисти да пробият в занаята. Лора Крумова, която беше негов екранен партньор преди време, също го потвърди в предаването „120 минути“ по bTV днес..

Екипът на Цветков беше млад, а по ирония на съдбата именно млад човек го уби. Кристиан е само на 22 г., а вече няма съвест, тъй като се опитва да се измъкне от ефективна присъда.

Оставяме ви с видеото, което разплака мнозина. В него ще видите неща, които не сте виждали досега и не сте знаели.

Ако искате да научите повече по темата с убийството на Милен Цветков, прочетете материалите по-надолу!

Да ти се скъса сърцето: Децата на Милен Цветков си взеха последно сбогом с баща си! (Подробности за погребението)

Милен Цветков бе погребан днес. Много негови роднини, колеги и приятели изпратиха журналиста в земния му път!

На гробищния парк в „Бояна“, София, се състоя погребението на Милен Цветков. Днес много хора се събраха, за да почетат журналиста на TV1.

Сред присъстващите бяха, разбира се, двете му деца. Именно те разчувстваха всички, като поднесоха венец на своя баща.

Погребението се забави с почти една седмица, тъй като в България нямаше пълнолетен наследник на Милен, който да организира нещата. Синът му е едва на 8 г., а дъщеря му живее в Холандия.

Милен Цветков
Погребаха Милен Цветков

Преди няколко дни Калина Цветкова и майка й пристигнаха в родината си, за да изпратят журналиста. Предполага се, че двете са организирали погребението.

Днес на гробищата са присъствали и двете най-важни жени от живота на Цветков. Това са майките на двете му деца.

Много негови колеги също си взеха последно „сбогом“ с телевизионера. Сред тях са Генка Шикерова, Ники Кънчев, Радина Червенова, Даниел Петканов и др.

Милен Цветков работи основно в две телевизии. Той започна и се прочу в БНТ, където водеше „По света и у нас“. След това премина в Нова телевизия, където направи грандиозна кариера като водещ и продуцент.

Преди почти 2 години обаче Милен бе принуден да си отиде от Нова ТВ, след като беше решил да обсъди в предаването си тема за остров на Бойко Борисов.

Въпреки че Нова телевизия го освободи почти скандално, от медията също изпратиха венец на погребението му.

Милен Цветков си отиде като част от екипа на TV1. Той започна работа там на 1 април, но за жалост кариерата му в тази телевизия се оказа твърде кратка.

Най-тъжното е, че двете му деца ще трябва да продължат живота си без своя баща. Калина е на 24 г., тя прекарваше всяко лято с баща си в България, предимно на къмпинг.

Боян обаче още е в началните класове и за него е още по-тежко. Той ще трябва да израсне без своя татко.

Припомняме, че Милен Цветков загина точно преди една седмица. Навръх Великден дрогиран шофьор на име Кристиан Николов го помете с джипа си на червен светофар.

В момента 22-годишният убиец се намира в ареста и се очаква да го съдят за предумишлено убийство. Той обаче се опитва да се измъкне от ефективна присъда с нелепи оправдания, което показва, че това момче няма дори съвест.

Днес беше погребението на Милен Цветков. Един достоен журналист, баща и човек, чийто земен път продължи едва 53 години. Нека почива в мир!

Още за убийството на Милен Цветков можете да прочетете по-надолу!

Стряскаща истина: Милен Цветков е познавал убиеца си! „Инцидентът“ не е случаен?

Милен Цветков и Кристиан Николов всъщност са се познавали, което поражда въпроса дали не става въпрос за някакъв вид отмъщение!

Навръх Великден се случи едно от най-бруталните убийства на известна личност у нас. Милен Цветков загуби живота, след като беше убит от Кристиан Николов.

Досега се считаше, че 22-годишният младеж просто е бил надрусан и затова е връхлетял с джипа си върху колата на журналиста. Затова и от защитата отказват да признаят убийството за предумишлено, въпреки липсата на спирачен път.

Всъщност обаче нова информация по случая дава разследването в съвсем друга посока. Оказва се, че Милен и Кристиан не са били толкова непознати.

Милен Цветков и Кристиан
Милен Цветков и Кристиан Николов са се познавали

От разкрития в предаването на Крум Савов по 7/8 ТВ стана ясно, че Цветков и Николов са се познавали лично. Запознанството им е станало по време на къмпинг.

Както е известно, приживе Милен Цветков обожаваше къмпингуването. Това го развличаше най-много, защото само така се отдалечаваше от проблемите в София и се отдаваше на пълен релакс.

Оказва се, че и Кристиан Николов също е фен на къмпингите. Той често разпускал сред природата, като веднъж се засякъл и със самия Милен Цветков.

Двамата били през две каравани на плажа. Дори разменили няколко думи и си поприказвали.

Тогава журналистът не е и подозирал, че този млад мъж е неговият бъдещ убиец. От своя страна Николов пред Милен не бил напушен и направил добро впечатление.

Колко добро обаче не е ясно, защото познанството им поставя нещата в една друга светлина. Всички знаем, че Милен Цветков имаше много остър език, който беше обаче и доста справедлив.

Не е изключено да е влязъл в някакъв спор или конфликт с Кристиан и това да е вбесило младежа. Затова, виждайки го на пътя на Великден, нарочно да го е последвал, за да иска да си отмъсти за нещо.

Всичко това, разбира се, е на хипотетична основа, но е факт, че спирачен път липсва, а и разследващите многократно казаха, че по всичко личи, че убиецът не е искал да спре, т.е. имал е желание да размаже водещия на „Алтернатива“ по TV1.

Под влиянието на 4 вида наркотични вещества човек, който е набрал гняв към някого, може да направи всичко, особено ако е възпитан, че всичко му е позволено.

Както стана ясно, Николов не се чувства виновен и дори се опитва да се оправдае. Нещо, което наистина минава всякаква наглост.

Едно от най-ценните качества на Милен Цветков беше, че не цепеше басма никому. В крайна сметка не е изключено именно това да е погубило живота му.

Все пак помним добре, че преди 2 години той беше свален от ефира на Нова телевизия, защото започна да разисква темата, че Бойко Борисов има собствен остров. Малцина журналисти днес биха се осмели да започнат подобна тема.

Вън от съмнение е, че бившият новинар на БНТ имаше много хора в живота си, които не му желаеха доброто. Това беше точно заради острия му език. Повечето от тези хора обаче не си струва да бъдат обсъждани.

Факт е, че много българи страдат по Милен. Във Фейсбук ври и кипи от желания за справедливост!

Още по темата с Милен Цветков можете да видите  в материала по-долу!

Дъщерята на Милен Цветков: Обичам те, тати! (Вижте СНИМКАТА, която ще ви скъса сърцето)

Милен Цветков си отиде от този свят, но остави две деца да тъгуват за него. Той има дъщеря и син, които останаха без баща!

Изключителната драма с Милен Цветков накара всеки да се замисли върху живота си. Всеки човек има близки, които могат да останат без него във всеки един момент.

Журналистът на TV1 надали си е мислил сутринта на Великден, че това ще е последната му закуска, последните великденски яйца, последното кафе. Затова трябва да оценяваме всички неща, които имаме тук, да оценяваме, че имаме хора, които ни обичат и които не искат да ни загубят.

Милен Цветков имаше двама такива човека в живота си. Това са дъщеря му Калина и синът му Боян.

Връзката му и с двамата беше много силна. Макар да беше разведен с майката на Калина, той се грижеше за щерка си.

Всеизвестно е, че Милен и дъщеря му прекарваха по цяло лято заедно всяка година. Това са били може би най-щастливите мигове в живота на тв водещия.

Калина е на 24 г. Тя завърши образованието си в САЩ, а в момента живее с майка си в Холандия.

Снощи двете кацнаха на летище „София“, където ги посрещна екип от ВМА, който трябва да им направи тест за коронавирус.

Ако всичко е наред, Калина е тази, на която се разчита да организира погребението на баща си, въпреки крехката й възраст.

Нашият екип обаче попадна на една много интересна снимка на Милен Цветков и дъщеря му. Тя е от края на 90-те години, а двамата са сред природата.

Калина изглежда на не повече от 4-5 г. Именно тя е споделила фотото в социалната мрежа, като отгоре е написала „Обичам те, тати“.

Тези думи към днешна дата могат да ти скъсат сърцето, защото Милен вече го няма. Това момиче ще трябва да живее оттук нататък без баща.

Ето я и въпросната снимка от времето, когато Цветков още работеше в БНТ:

Милен Цветков
Милен Цветков с дъщеря си

А какво да кажем за сина му, който е само на 8 г., а вече е полусирак. Наистина прекалено жестока съдба.

Нека все пак припомним, че Милен Цветков беше убит от Кристиан Николов на Великден. 22-годишният надрусан младеж помете колата на журналиста на червен светофар.

В момента Кристиан е в ареста и срещу него се води съдебен процес. Съдът му отказа гаранция и той продължава да е в ареста.

Адвокатът на Кристиан дори оспорва, че той е карал колата – убиец, но съдията сметна, че има достатъчно доказателства за това.

Наказанието му по закон трябва да бъде от 3 до 15 години лишаване от свобода. Твърде малко за това, което извърши.

Още по темата с убийството на Милен Цветков можете да видите по-надолу, където се разкрива голямата манипулация от видеата с катастрофата.

Грандиозна измама, свързана със смъртта на Милен Цветков: Това ВИДЕО разкри същинската истина!

Манипулирани видеа от катастрофата с Милен Цветков за скриване на скандални факти, това са част от разкритията, които стават ясни в това видео!

Милен Цветков беше един от журналистите, които не обичаха недомлъвките. Той винаги търсеше истината и само истината.

Ето защо самият Милен би се вбесил, ако някой преправя истина, свързана с неговата смърт. Именно такива съмнения се появяват от видеото, което споделяме с вас малко по-долу.

Негов автор е режисьорът и фотограф Георги Врабчев. Той прави много интересни и дори скандални разкрития, от които излиза, че видеата от катастрофата, които се разпространяват в последните 24 часа, са изманипулирани и не отразяват реалността.

Става въпрос за това, че хората в тези видеа се движат много бавно. В реална такава ситуация изглежда просто нелепо човек да се обърне толкова бавно при такъв силен трясък.

Георги Врабчев е използвал специална монтажна програма, с която установява, че кадрите са умишлено забавени. Отрязък от 15 секунди в действителност е от 32 секунди.

Това въпросно забавяне движението на хората по всяка вероятност е направено за да забави движението на всички субекти във видеата. Включително и на скоростта на колата, която помита Милен Цветков.

Официалните данни са, че убиецът се е движил с около 100 км. в час. Това обаче вече не изглежда реално, след като Георги Врабчев доказа, че кадрите са забавени. Всъщност голяма е вероятността колата – убиец да се е движила с поне 200 км. в час, което за градско движение е скандално.

Възниква въпросът кой има полза от манипулацията на видеата и кой я е направил. Разбира се, ползата е за убиеца и близките му, които по всяка вероятност ще сторят всичко, за да го отърват от ефективната присъда.

Милен Цветков
Голяма манипулация с катастрофата, при която загина Милен Цветков

Припомняме, че навръх Великден, около 18:00 ч., се случи нещо брутално. Милен Цветков чакаше с автомобила си на червен светофар в близост до мол „Парадайс“ в София, когато джип Audi Q7 връхлетя върху него и без малко да помете и пресичащите пешеходци.

Журналистът е излязъл от колата, твърдят очевидци, но малко след това припаднал. Специалистите твърдят, че е възможно да е бил в съзнание след катастрофата до цели 5 минути, но не е сигурно.

Линейката идва за 5 минути, но на път към „Пирогов“ Цветков издъхва.

Вчера Ники Кънчев зададе много интересни въпроси, свързани с темата за времето от сблъсъка до идването на линейката. Според водещия на „Биг Брадър“, са изминали едни 13 минути, в които нищо не е направено, за да се спаси пострадалият. Така поне смята той.

Убиецът на Милен Цветков е с името Кристиан Николов и е на 22 г. Той е бил в колата – убиец със сина на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов и приятелката си Симона Цветкова. И тримата са били надрусани и са задържани в момента.

Задържана е и майката на Кристиан, чиято собственост се оказа автомобилът. Гаранцията й възлиза на 100 000 лв.

Манипулацията на видеата, която изкарва скоростта на Аудито по-ниска, може да помогне на извършителя за по-малка присъда. В закона на България за такова престъпление се дава от 3 до 15 години затвор.

Аутопсията на жертвата е показала, че тя е имала четири наранявания, несъвместими с живота. Спукана аорта, контузии по белите дробове, счупени ребра, невъзможно е било Милен да оцелее.

Вижте видеото на Георги Врабчев, което поднася много интересни и дори скандални факти.

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

2 Мнения

  1. Дедо Йоцо

    Кой я знае тази Деса…тя се самовеличае,актриса??? Режисьор??? че и ,,певица“ апропо…не зная защо но досега от 100на Деси които познавам и индиректно да има свестни 1-2

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *