Синът на Милен Цветков: Ще продължа делото на баща си! (ВИДЕО)

Боян Цветков, който е син на известния журналист Милен Цветков, вече се готви да замени баща си на екран!

Съдържание:

Наследникът на убития Милен Цветков вече е наясно какъв иска да стане, когато навърши нужните години. Боян отсега иска да бъде журналист, за да продължи делото на баща си.

Синът на Милен Цветков умили социалната мрежа

Майка му Ивета сложи снимка на Милен и Боян в социалната мрежа, над която пише „задава точните въпроси“, а снимката е озаглавена „ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“, пише „Галерия“.

Близките на журналиста твърдят, че по характер синът му се е метнал изцяло на него. Не цепел басма никому и задавал доста неудобни въпроси.

Самият Боянчо, след като баща му умрял, се зарекъл, че ще продължи делото му и ще стане журналист. Все пак Милен Цветков беше един от малкото журналисти, които не бяха подвластни на управляващите и не се страхуваха да изказват тезите си публично. Именно затова беше свален от Нова телевизия.

Ако синът му стане поне наполовина като него, то можем да имаме надежда, че обективната журналистика ще оцелее. Защото в момента положението е наистина трагично и неслучайно сме на номер 111 по свобода на словото.

Милен Цветков
Синът на Милен Цветков ще стане като баща си

Образованието на Боян Цветков е подсигурено

Сега Боян Цветков е на 8 г. Има още 10 г. докато завърши училище и се ориентира към продължение на своето образование. Така че можем да очакваме новия Милен Цветков най-рано след 15 години.

Ивета ще може да осигури добро образование на сина си, тъй като вече има събрани над 100 000 лв. в кампанията „За децата на Милен“.

Разбира се, половината от тези пари са за дъщеря му Калина, която е на 24 г. Една част ще отидат и за изплащането на кредити, които журналистът е имал приживе.

Боян Цветков обаче за пореден път разплака България. Първият път беше, когато на погребението на баща си той и полусестра му положиха венец на гроба.

Убиецът Кристиан Николов целенасочено е помел Милен Цветков

В същото време делото срещу неговия убиец Кристиан Николов се протака. Има доказателства, че е взел китайска дрога, което означава, че е бил с всичкия си и наистина нарочно е извършил убийството.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Каквато и присъда да му дадат обаче, тя няма да върне загиналия невинен на пътя. Двете му деца няма да спрат да страдат за своя татко. Дано поне делото му има продължение в лицето на неговия син.

Видео за Милен Цветков и сина му Боян

Повече за връзката между Милен Цветков и сина му можете да разберете във видеото!


Публичен линч за певицата, определила майката на убиеца на Милен Цветков за достоен човек!

Див скандал и дискусия предизвика последната публикация на Деси Тенекеджиева е социалната мрежа!

Певицата, която е също актриса и продуцент, си навлече гнева на много хора със защитата си спрямо убиеца на Милен Цветков и по-конкретно неговата майка.

Оказа се, че тя е близка приятелка на Десислава Николова и я определи като честен, работлив, отговорен и достоен човек. Освен това сподели, че майката на Кристиан в момента издържа образованието на цели 7 деца.

Деси Тенекеджиева твърди, че не защитава Кристиан, но в същия миг пише, че той бил мъж и затова щял да си понесе наказанието. Мъж, понеже бил възпитан от тази майка.

Деси Тенекеджиева
Деси Тенекеджиева си навлече гнева на много хора

Само че певицата много бързо забрави как адвокатът на Кристиан се опита да пробута версията, че друг е карал въпросния джип – убиец. Това ако е мъжко, здраве му кажи.

Според Тенекеджиева, нямало нужда от публичен линч срещу 22-годишния младеж. Такъв обаче е напът да си докара самата тя.

Под публикацията й валят обиди и критики към нея. Хората масово недоволстват, че защитава убиеца на Милен Цветков и се опитва да го изкара добър човек.

Актрисата дори задава въпроси, един от които гласи дали утре хората ще реагират така, ако тяхното дете предизвика ПТП. Само че и тук е несериозно това, което тя се опитва да изкара, тъй като убийството на Милен Цветков не е просто ПТП по невежество или невнимание. То е напълно умишлено. Умишлено се е качил надрусан зад волана. Умишлено не е спрял на червено и умишлено не е набил спирачки преди удара.

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Деси Тенекеджиева твърди, че скърби за Милен Цветков, защото го е познавала. Не е зле обаче да не разглежда и двете страни на монетата, защото в случая има само една страна – вината на Кристиан Николов – убиецът, който не показа никаква съвест дотук.

Още за Милен Цветков и бруталното му убийство, четете по-долу!

Сатана казал на Кристиан да убие Милен Цветков, искал жертвоприношение! (Смазващи разкрития)

Милен Цветков е бил съвсем умишлено убит. Сатана е идолът на Кристиан Николов и приятелката му Симона Цветкова!

Убиецът на Милен Цветков все още се намира в ареста и твърди, че иска да съдейства на следователите и прокуратурата. Това е добре, ако не прозираше тънката му идея за по-кратка присъда и по възможност дори условна такава.

мнения, отзиви, коментари, форум

Кристиан Николов и гаджето му Симона, която също присъства на зверското убийство, не могат да убедят никого, че се разкайват. Като доказателство може да се счете фактът, че девойката не спира да защитава своя любим във Фейсбук.

На няколко пъти лъснаха нейни коментари, в които обяснява, че Кристиан не е искал да убие журналиста, а просто бил надрусан. Сякаш убийството под въздействие на наркотици е по-малко убийство.

Милен Цветков
Кристиан и Симона са искали смъртта на Милен Цветков, колкото и да твърдят друго

Всъщност обаче публикациите в профила на Симона от преди катастрофата, които тя предвидливо изтри, говорят, че убийството е било съвсем умишлено.

Става ясно, че двамата с Кристиан са фенове на Сатана. Има снимки, които доказват, че харесват адовото изчадие.

Дори в някои свои постове Симона се заканва, че от 19 април до 1 май трябва да се направи жертвоприношение, за да се запомни делото им.

Симона обаче веднага изтри скандалните си публикации и дори целия си Фейсбук профил. Кристиан Николов направи същото, или по-скоро някой го е направил от негово име, тъй като от 19 април той е в ареста.

Факт е, че 22-годишният наркоман не е искал да спре на червения светофар. Няма спирачен път, а и след като излиза от автомобила си, изобщо не се интересува от състоянието на Милен Цветков, а гледа за щетите по колата си.

Безскрупулното поведение на Кристиан говори, че той няма развита съвест. Нещо, което е присъщо на Сатана и Дявола.

Симона обяснява в интернет как бъдещият й съпруг не е искал да стане така. С такава ярост го защитава, че да се чуди човек за това момиче човешкият живот означава ли нещо въобще.

Тези наркомани оставих две деца да плачат завинаги за своя баща. Гаджето на убиеца също е отговорна, защото няма данни да му е казала да намали или спре.

България иска справедливост за това жестоко убийство. Да видим дали и този път парите ще спасят един престъпник или популярността на жертвата ще изиграе някаква роля.

Сигурно е едно, убийството е умишлено и затова съдът трябва да стовари цялата строгост на закона върху богаташкото синче.

Вижте скандалната снимка от профила на Симона!

Повече по темата с Милен Цветков и неговото зверско убийство можете да научите от материалите ни по-долу!

Жената на Милен Цветков: Дъщеря ми е пълна с гняв! (ВИДЕО)

Единствената жена, за която Милен Цветков е бил женен, с разтърсващи думи за покойния си бивш съпруг!

Убийството на Милен Цветков вече 10 дни буди изключително много дебати и размисли. Всички се нахвърлиха срещу Кристиан Николов и с право.

Това момче уби един достоен човек. Един баща, който още не се беше порадвал на децата си достатъчно.

Милен Цветков имаше две жени в своя живот. Две големи любови, от които има деца.

Йорданка Нечева на Милен Цветков
Бившата жена на Милен Цветков с прочувствени думи за него

Първата му голяма любов е Йорданка Нечева. Тя е и единствената, с която журналистът е имал сключен брак.

Двамата изкараха заедно около 10 години и плод на любовта им е дъщеря им Калина, която много тежко понася смъртта на баща си.

Майка й за първи път проговори за голямата трагедия. Нейните думи разтърсиха цяла България.

Нечева смята, че е нормално децата на Милен да са гневни в този момент, но добрината и любовта в сърцата им ще надделее.

Въпреки че се разделиха по не най-добрия начин, Йорданка искрено съжалява за смъртта на бившия си мъж. Тя си дава сметка, че на Калина ще й е трудно без баща оттук нататък, защото е само на 24 г.

Какво да кажем обаче за сина на Милен – Боян. Той е само на 8 г., а вече няма татко. Ще трябва да порасне без баща, което е изключително тежко за всеки човек.

Боян е дете на Милен Цветков от доста по-младата от него Ивета. Двамата изкараха бурен романс, който обаче приключи преди няколко години.

Любопитен факт е, че журналистът се е опитвал да се събере с Ивета многократно, но без успех. За това стана ясно от видеото, което Даниел Петканов пусна във Фейсбук преди три дни.

Наистина жалко за децата на Милен. Калина и Боян са най-засегнатите хора от тази трагедия. На погребението му в неделя те поднесоха венец на своя татко по пътя към небесата.

Припомняме, че Калина и майка й Йорданка дойдоха в България специално за погребението на Милен Цветков. Те живеят в Холандия, но искаха да почетат паметта на журналиста, а и точно те организираха погребението.

Ето го цялото прочувствено слово на Йорданка Нечева!

Начева е преуспяла бизнесдама в Холандия. Там тя работи като маркетинг директор на голяма компания.

Дана, както я наричат приятелите, също ражда второ дете след развода. То също е момче. Повече за Дана можете да видите в това видео:

В същото време стана ясно, че майката на убиеца вече е вкъщи, след като е заплатила 100 000 лв. гаранция. Тя попадна в затвора, тъй като синът й уби Милен Цветков с нейна служебна кола.

Адвокатът й каза тази сутрин в ефира на БТВ, че Десислава Николова не е знаела, че синът й се дрогира, както и че е взел автомобила й. Във фаталния Великден тя е била в провинцията по работа. Кристиан взел ключа на колата и офейкал.

22-годишният мъж ще бъде съден за предумишлено убийство. Според прокуратурата има достатъчно основания за това.

Повече по темата около делото срещу убиеца на Кристиан Николов можете да прочетете в следващия ни материал по-долу!

ШОК! Гешев не иска да осъдят убиеца на Милен Цветков? (Сензационни разкрития)

Иван Гешев играе игрички, които ще доведат до пълното оневиняване на убиеца на Милен Цветков, убеден е лидерът на „Боец“.

Изключително големият отзвук от смъртта на журналиста Милен Цветков създаде масова психоза сред населението. Едни вярват, че прокуратурата и съдът ще накажат подобаващо Кристиан Николов, но други имат доста конспиративни становища по въпроса.

Сред вторите е Георги Борисов Георгиев, който е лидер на сдружение „Боец“. Неговото име бе забъркано в много скандали в последно време. Срещу него има обвинения за лъжа и клевета с глоба от 10 до 50 000 лв. Грози го затвор, но Георгиев не се спира.

Милен Цветков и Гешев
Иван Гешев смята убийството на Милен Цветков за умишлено

Той сподели във Фейсбук, че според него обвинението на прокуратурата срещу убиеца на Милен е несъстоятелно. Не може да става дума за умишлено убийство, каквото е обвинението в момента.

Георги обаче стига още по-далеч в разсъжденията си. Според него, главният прокурор Иван Гешев нарочно възлага такова обвинение, тъй като знае, че то няма да мине в съда. По този начин Кристиан Николов щял да остане ненаказан.

От „Боец“ твърдят, че това е стара практика на прокуратурата у нас. Да прехвърля топката на съда с несъстоятелни обвинения, за които няма доказателства и после да обвинява съдебната власт, че не си е свършила работата.

БОЕЦ
Георги от „Боец“ със скандално мнение

По този начин, според Георгиев, прокуратурата излиза „суха“, сякаш е опитала всичко, но съдът не е направил нищо.

Разбира се, ние няма как да знаем дали това е така. Просто ви информираме за гледната точка на един активист, който е в открита война с Гешев, Пеевски, Борисов и др.

Всъщност не е никак сигурно, че няма доказателства за умишлено убийство. Гешев и колегите му твърдят, че щом няма спирачен път и има наркотичен прием преди качване зад волана, Кристиан умишлено е извършил деянието си.

Повечето български граждани са на същото мнение, но въпросът е по закон дали наистина е така. Иначе е вън от съмнение, че Николов трябва да получи най-тежкото наказание.

Към момента той е в ареста, като отказа да излезе от  там и да плати гаранцията си. Делото срещу него ще се гледа на 30 април.

Вижте в оригинал мнението на лидера на „Боец“ Георги Георгиев!

Повече по случая с Милен Цветков можете да видите в следващите ни материали по-долу!

Даниел Петканов посвети специално видео на Милен Цветков, в което изля мъката си за него и разкри неща от живота на покойния журналист!

Лудия репортер, както го наричаха зрителите на „Часът на Милен Цветков“, прикова вниманието с видео за своя ментор. В него Даниел Петканов разкрива непоказвани досега кадри, както и истини за отношенията между двамата.

Дани се чувства виновен, тъй като през последната година е бил скаран с Милен и така и не е можа да се сдобри с него.

Във видеото 34-годишният репортер разкрива неизвестни досега факти. Като например, че Милен Цветков много е тъгувал, че се е разделил с майката на сина си и е искал да се съберат, за да бъдат отново нормално семейство.

Милен Цветков и Даниел Петканов
Даниел Петканов посвети видео на Милен Цветков

Журналистът е искал трето дете, макар че вече е бил прехвърлил 50-те. Не му е липсвало женско внимание, но е бил моногамен във връзките си.

Както е известно, децата на тв водещия са две. Калина на 24 г. и Боян на 8 г. Те са от различни жени. Двамата го изпратиха по пътя към Рая днес, когато беше погребението му.

Петканов определя Цветков като своя най-добър приятел, по-голям брат и втори баща. Обичал го е много, въпреки че са имали често спорове и дори конфликти.

Всичко между тях започва на „Мистър УНСС“ през 2010 г., където Милен е жури. Даниел печели конкурса, след което гостува в предаването му и така бива харесан от Цветков.

Петканов, който нашумя изключително много покрай шумната раздяла с майката на детето си и настояща съпруга Александра, нарича убиеца на Милен „келеш“ и иска строго наказание за него. Във Фейсбук дори се зарича, че ако не накажат Кристиан Николов подобаващо, със семейството си ще емигрира от България и ще отиде някъде, където ценят човешкия живот повече.

Милен Цветков действително обичаше да дава път на младите. Именно така даде път и на Даниел Петканов, който се превърна в негово протеже.

Всички, които са работили с Милен, твърдят, че той е помагал на младите журналисти да пробият в занаята. Лора Крумова, която беше негов екранен партньор преди време, също го потвърди в предаването „120 минути“ по bTV днес..

Екипът на Цветков беше млад, а по ирония на съдбата именно млад човек го уби. Кристиан е само на 22 г., а вече няма съвест, тъй като се опитва да се измъкне от ефективна присъда.

Оставяме ви с видеото, което разплака мнозина. В него ще видите неща, които не сте виждали досега и не сте знаели.

Ако искате да научите повече по темата с убийството на Милен Цветков, прочетете материалите по-надолу!

Да ти се скъса сърцето: Децата на Милен Цветков си взеха последно сбогом с баща си! (Подробности за погребението)

Милен Цветков бе погребан днес. Много негови роднини, колеги и приятели изпратиха журналиста в земния му път!

На гробищния парк в „Бояна“, София, се състоя погребението на Милен Цветков. Днес много хора се събраха, за да почетат журналиста на TV1.

Сред присъстващите бяха, разбира се, двете му деца. Именно те разчувстваха всички, като поднесоха венец на своя баща.

Погребението се забави с почти една седмица, тъй като в България нямаше пълнолетен наследник на Милен, който да организира нещата. Синът му е едва на 8 г., а дъщеря му живее в Холандия.

Милен Цветков
Погребаха Милен Цветков

Преди няколко дни Калина Цветкова и майка й пристигнаха в родината си, за да изпратят журналиста. Предполага се, че двете са организирали погребението.

Днес на гробищата са присъствали и двете най-важни жени от живота на Цветков. Това са майките на двете му деца.

Много негови колеги също си взеха последно „сбогом“ с телевизионера. Сред тях са Генка Шикерова, Ники Кънчев, Радина Червенова, Даниел Петканов и др.

Милен Цветков работи основно в две телевизии. Той започна и се прочу в БНТ, където водеше „По света и у нас“. След това премина в Нова телевизия, където направи грандиозна кариера като водещ и продуцент.

Преди почти 2 години обаче Милен бе принуден да си отиде от Нова ТВ, след като беше решил да обсъди в предаването си тема за остров на Бойко Борисов.

Въпреки че Нова телевизия го освободи почти скандално, от медията също изпратиха венец на погребението му.

Милен Цветков си отиде като част от екипа на TV1. Той започна работа там на 1 април, но за жалост кариерата му в тази телевизия се оказа твърде кратка.

Най-тъжното е, че двете му деца ще трябва да продължат живота си без своя баща. Калина е на 24 г., тя прекарваше всяко лято с баща си в България, предимно на къмпинг.

Боян обаче още е в началните класове и за него е още по-тежко. Той ще трябва да израсне без своя татко.

Припомняме, че Милен Цветков загина точно преди една седмица. Навръх Великден дрогиран шофьор на име Кристиан Николов го помете с джипа си на червен светофар.

В момента 22-годишният убиец се намира в ареста и се очаква да го съдят за предумишлено убийство. Той обаче се опитва да се измъкне от ефективна присъда с нелепи оправдания, което показва, че това момче няма дори съвест.

Днес беше погребението на Милен Цветков. Един достоен журналист, баща и човек, чийто земен път продължи едва 53 години. Нека почива в мир!

Още за убийството на Милен Цветков можете да прочетете по-надолу!

Стряскаща истина: Милен Цветков е познавал убиеца си! „Инцидентът“ не е случаен?

Милен Цветков и Кристиан Николов всъщност са се познавали, което поражда въпроса дали не става въпрос за някакъв вид отмъщение!

Навръх Великден се случи едно от най-бруталните убийства на известна личност у нас. Милен Цветков загуби живота, след като беше убит от Кристиан Николов.

Досега се считаше, че 22-годишният младеж просто е бил надрусан и затова е връхлетял с джипа си върху колата на журналиста. Затова и от защитата отказват да признаят убийството за предумишлено, въпреки липсата на спирачен път.

Всъщност обаче нова информация по случая дава разследването в съвсем друга посока. Оказва се, че Милен и Кристиан не са били толкова непознати.

Милен Цветков и Кристиан
Милен Цветков и Кристиан Николов са се познавали

От разкрития в предаването на Крум Савов по 7/8 ТВ стана ясно, че Цветков и Николов са се познавали лично. Запознанството им е станало по време на къмпинг.

Както е известно, приживе Милен Цветков обожаваше къмпингуването. Това го развличаше най-много, защото само така се отдалечаваше от проблемите в София и се отдаваше на пълен релакс.

Оказва се, че и Кристиан Николов също е фен на къмпингите. Той често разпускал сред природата, като веднъж се засякъл и със самия Милен Цветков.

Двамата били през две каравани на плажа. Дори разменили няколко думи и си поприказвали.

Тогава журналистът не е и подозирал, че този млад мъж е неговият бъдещ убиец. От своя страна Николов пред Милен не бил напушен и направил добро впечатление.

Колко добро обаче не е ясно, защото познанството им поставя нещата в една друга светлина. Всички знаем, че Милен Цветков имаше много остър език, който беше обаче и доста справедлив.

Не е изключено да е влязъл в някакъв спор или конфликт с Кристиан и това да е вбесило младежа. Затова, виждайки го на пътя на Великден, нарочно да го е последвал, за да иска да си отмъсти за нещо.

Всичко това, разбира се, е на хипотетична основа, но е факт, че спирачен път липсва, а и разследващите многократно казаха, че по всичко личи, че убиецът не е искал да спре, т.е. имал е желание да размаже водещия на „Алтернатива“ по TV1.

Под влиянието на 4 вида наркотични вещества човек, който е набрал гняв към някого, може да направи всичко, особено ако е възпитан, че всичко му е позволено.

Както стана ясно, Николов не се чувства виновен и дори се опитва да се оправдае. Нещо, което наистина минава всякаква наглост.

Едно от най-ценните качества на Милен Цветков беше, че не цепеше басма никому. В крайна сметка не е изключено именно това да е погубило живота му.

Все пак помним добре, че преди 2 години той беше свален от ефира на Нова телевизия, защото започна да разисква темата, че Бойко Борисов има собствен остров. Малцина журналисти днес биха се осмели да започнат подобна тема.

Вън от съмнение е, че бившият новинар на БНТ имаше много хора в живота си, които не му желаеха доброто. Това беше точно заради острия му език. Повечето от тези хора обаче не си струва да бъдат обсъждани.

Факт е, че много българи страдат по Милен. Във Фейсбук ври и кипи от желания за справедливост!

Още по темата с Милен Цветков можете да видите  в материала по-долу!

Дъщерята на Милен Цветков: Обичам те, тати! (Вижте СНИМКАТА, която ще ви скъса сърцето)

Милен Цветков си отиде от този свят, но остави две деца да тъгуват за него. Той има дъщеря и син, които останаха без баща!

Изключителната драма с Милен Цветков накара всеки да се замисли върху живота си. Всеки човек има близки, които могат да останат без него във всеки един момент.

Журналистът на TV1 надали си е мислил сутринта на Великден, че това ще е последната му закуска, последните великденски яйца, последното кафе. Затова трябва да оценяваме всички неща, които имаме тук, да оценяваме, че имаме хора, които ни обичат и които не искат да ни загубят.

Милен Цветков имаше двама такива човека в живота си. Това са дъщеря му Калина и синът му Боян.

Връзката му и с двамата беше много силна. Макар да беше разведен с майката на Калина, той се грижеше за щерка си.

Всеизвестно е, че Милен и дъщеря му прекарваха по цяло лято заедно всяка година. Това са били може би най-щастливите мигове в живота на тв водещия.

Калина е на 24 г. Тя завърши образованието си в САЩ, а в момента живее с майка си в Холандия.

Снощи двете кацнаха на летище „София“, където ги посрещна екип от ВМА, който трябва да им направи тест за коронавирус.

Ако всичко е наред, Калина е тази, на която се разчита да организира погребението на баща си, въпреки крехката й възраст.

Нашият екип обаче попадна на една много интересна снимка на Милен Цветков и дъщеря му. Тя е от края на 90-те години, а двамата са сред природата.

Калина изглежда на не повече от 4-5 г. Именно тя е споделила фотото в социалната мрежа, като отгоре е написала „Обичам те, тати“.

Тези думи към днешна дата могат да ти скъсат сърцето, защото Милен вече го няма. Това момиче ще трябва да живее оттук нататък без баща.

Ето я и въпросната снимка от времето, когато Цветков още работеше в БНТ:

Милен Цветков
Милен Цветков с дъщеря си

А какво да кажем за сина му, който е само на 8 г., а вече е полусирак. Наистина прекалено жестока съдба.

Нека все пак припомним, че Милен Цветков беше убит от Кристиан Николов на Великден. 22-годишният надрусан младеж помете колата на журналиста на червен светофар.

В момента Кристиан е в ареста и срещу него се води съдебен процес. Съдът му отказа гаранция и той продължава да е в ареста.

Адвокатът на Кристиан дори оспорва, че той е карал колата – убиец, но съдията сметна, че има достатъчно доказателства за това.

Наказанието му по закон трябва да бъде от 3 до 15 години лишаване от свобода. Твърде малко за това, което извърши.

Още по темата с убийството на Милен Цветков можете да видите по-надолу, където се разкрива голямата манипулация от видеата с катастрофата.

Грандиозна измама, свързана със смъртта на Милен Цветков: Това ВИДЕО разкри същинската истина!

Манипулирани видеа от катастрофата с Милен Цветков за скриване на скандални факти, това са част от разкритията, които стават ясни в това видео!

Милен Цветков беше един от журналистите, които не обичаха недомлъвките. Той винаги търсеше истината и само истината.

Ето защо самият Милен би се вбесил, ако някой преправя истина, свързана с неговата смърт. Именно такива съмнения се появяват от видеото, което споделяме с вас малко по-долу.

Негов автор е режисьорът и фотограф Георги Врабчев. Той прави много интересни и дори скандални разкрития, от които излиза, че видеата от катастрофата, които се разпространяват в последните 24 часа, са изманипулирани и не отразяват реалността.

Става въпрос за това, че хората в тези видеа се движат много бавно. В реална такава ситуация изглежда просто нелепо човек да се обърне толкова бавно при такъв силен трясък.

Георги Врабчев е използвал специална монтажна програма, с която установява, че кадрите са умишлено забавени. Отрязък от 15 секунди в действителност е от 32 секунди.

Това въпросно забавяне движението на хората по всяка вероятност е направено за да забави движението на всички субекти във видеата. Включително и на скоростта на колата, която помита Милен Цветков.

Официалните данни са, че убиецът се е движил с около 100 км. в час. Това обаче вече не изглежда реално, след като Георги Врабчев доказа, че кадрите са забавени. Всъщност голяма е вероятността колата – убиец да се е движила с поне 200 км. в час, което за градско движение е скандално.

Възниква въпросът кой има полза от манипулацията на видеата и кой я е направил. Разбира се, ползата е за убиеца и близките му, които по всяка вероятност ще сторят всичко, за да го отърват от ефективната присъда.

Милен Цветков
Голяма манипулация с катастрофата, при която загина Милен Цветков

Припомняме, че навръх Великден, около 18:00 ч., се случи нещо брутално. Милен Цветков чакаше с автомобила си на червен светофар в близост до мол „Парадайс“ в София, когато джип Audi Q7 връхлетя върху него и без малко да помете и пресичащите пешеходци.

Журналистът е излязъл от колата, твърдят очевидци, но малко след това припаднал. Специалистите твърдят, че е възможно да е бил в съзнание след катастрофата до цели 5 минути, но не е сигурно.

Линейката идва за 5 минути, но на път към „Пирогов“ Цветков издъхва.

Вчера Ники Кънчев зададе много интересни въпроси, свързани с темата за времето от сблъсъка до идването на линейката. Според водещия на „Биг Брадър“, са изминали едни 13 минути, в които нищо не е направено, за да се спаси пострадалият. Така поне смята той.

Убиецът на Милен Цветков е с името Кристиан Николов и е на 22 г. Той е бил в колата – убиец със сина на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов и приятелката си Симона Цветкова. И тримата са били надрусани и са задържани в момента.

Задържана е и майката на Кристиан, чиято собственост се оказа автомобилът. Гаранцията й възлиза на 100 000 лв.

Манипулацията на видеата, която изкарва скоростта на Аудито по-ниска, може да помогне на извършителя за по-малка присъда. В закона на България за такова престъпление се дава от 3 до 15 години затвор.

Аутопсията на жертвата е показала, че тя е имала четири наранявания, несъвместими с живота. Спукана аорта, контузии по белите дробове, счупени ребра, невъзможно е било Милен да оцелее.

Вижте видеото на Георги Врабчев, което поднася много интересни и дори скандални факти.

За Михаил Николов

Прочети още

Ивайло Пенчев

Ивайло Пенчев дари 222 хил. лв. срещу COVID-19 само за своите служители, а сега моли всички за кръв!

Ивайло Пенчев все още се намира в „Пирогов“, състоянието му не е добро и се …

Едино мнение

  1. Дедо Йоцо

    Кой я знае тази Деса…тя се самовеличае,актриса??? Режисьор??? че и ,,певица“ апропо…не зная защо но досега от 100на Деси които познавам и индиректно да има свестни 1-2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *