Ева Тепавичарова за Борисов: Този аморален тип и арогантен лъжец ме кара да се чувствам ужасно!

Ева Тепавичарова е сред големите противници на Бойко Борисов и цялото правителство!

Жените не разбират от политика, смятат някои, но Ева Тепавичарова може да ги обори. Чаровната актриса, станала известна с ролята на Йовка в „Столичани в повече“, повече от всичко желае Бойко Борисов да падне от власт, пише Otupor.com.

Според Ева настоящото управление на България е лишено от всякакъв морал и затова не се страхува да лъже и краде на поразия. Тя намира правителството ни за най-корумпираното в цялата история на България, а и в цяла Европа в момента.

Ето защо актрисата е сред творците, които създадоха петицията за свалянето на Борисов, Гешев, Караянчева, Вежди Рашидов и Кошлуков. Над 1000 творци се подписаха в нея и ясно поставиха своите искания.

„Политиците нямат същите душевни параметри като нас. Може и те да имат сетива, но са ги заглушили заради алчността си. Не им пожелавам да се чувстват така, както аз се чувствам при тяхното управление. Изключително аморално, пълно с лъжи и арогантност поведение. Това явно е път, през който България трябва да мине. Много циничен, но след като го извървим, ще станем по-добре.“ – смята Ева Тепавичарова, която все пак вижда изход от цялото това положение.

Ева Тепавичарова
Ева Тепавичарова срина Бойко Борисов

Тя е убедена, че Бойко Борисов и Делян Пеевски са двамата главатари на мафията, а Ахмед Доган ги подкрепя в сянка. Най-много я натъжава, че ЕС помага на българската мафия, защото еврофондовете се разграбват напълно.

„Мъчно ми е, защото има хора, които живеят с по 300-400 лв. на месец, а политиците си раздават милиони под масата. Как спят тези хора, не знам. Трябва да си опериран от съвест, за да крадеш от деца. Когато крадеш от човек, който има деца, на практика обираш децата му.“ – смята актрисата.

Нейното мнение за образованието, здравната ни система, съдебната власт и прочие не се различава от останалите протестиращи в страната. Тя намира за огромна наглост и нехуманност, че Бойко Борисов не си подаде оставката след всички тези протести през лятото.

„Рухна митът, че живеем в демокрация. Напротив, живеем в един авторитарен режим, който те убива всеки ден.“ – разкрива гледната си точка Йовка от „Столичани в повече“.

Прочети още

Cvetana Maneva1 600x370

Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември! Звезадата …

Едино мнение

  1. Жана Тотева

    Браво!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *