Еспресо кафе машината Voltz 5 в 1 V51171B5 е многофункционално устройство

Еспресо машина 5 в 1 Voltz V51171B5. Плюсове и минуси

Еспресо кафе машината Voltz 5 в 1 V51171B5 е многофункционално устройство, което предлага възможност за приготвяне на различни видове кафе. С мощност от 1650W и налягане от 19 бара, тази машина е способна да произведе качествено еспресо. Системата за варене с нагревателен елемент осигурява равномерно загряване на водата, което допринася за пълно извличане на аромата и вкуса на кафето.

Управлението на машината е опростено, с главен бутон за включване и изключване и опция за избор на късо или дълго еспресо. Светлинният индикатор позволява лесно проследяване на процеса на приготвяне. Потребителите имат възможност за ръчно или автоматично спиране на наливането на кафе, което дава контрол върху желаната дължина на напитката. За допълнително удобство, машината преминава в режим на готовност след 15 минути неактивност, спестявайки енергия.

Вижте непременно и ТОВА: Защо кафе машина Долче Густо е толкова търсена? Какво предлагат в Кауфланд, цени.

Едно от основните предимства на Voltz V51171B5 е нейната съвместимост с различни видове кафе. Тя се предлага с 3 адаптера – за Dolce Gusto и Nespresso капсули, както и цедка за мляно кафе. Това позволява на потребителите да експериментират с различни вкусове и да приготвят предпочитаното от тях кафе.

Kafe Mashina 5v1 Voltz V51171b5 01

Още нещо интересно ТУК: Коя хубава и евтина кафе машина да купя? Видове разпродажби – къде са и на каква цена?

Поддръжката на машината е опростена благодарение на отделящия се прозрачен резервоар за вода, който улеснява пълненето и почистването. Вградената защита от прегряване осигурява безопасна и дълготрайна употреба на устройството.

Въпреки многото предимства, Voltz V51171B5 има и някои потенциални недостатъци. Машината не разполага с вграден мелачка за кафе, което означава, че потребителите трябва да разчитат на предварително смляно кафе или да закупят отделна мелачка. Освен това, в комплекта не е включен адаптер за ESE дози, което ограничава възможностите за използване на този вид кафе.

Цената на Voltz V51171B5 от 259.90 лв. може да се окаже висока за някои потребители, особено като се има предвид, че на пазара съществуват по-евтини модели с подобни функции. Въпреки това, многофункционалността и качеството на изработка на тази машина могат да оправдаят инвестицията за редовните любители на кафето.

Други кафе машини 5 в 1, които могат да се купят

Karaca Hatır Plus Mod 5 в 1

Kafe Mashina 5v1 Voltz V51171b5 02 Hatir

Погледнете и ТОВА: Евтини кафамешини с капсули. Коя е най-добрата и откъде се взема?

Karaca Hatır Plus Mod 5 в 1 е многофункционална кафемашина, която предлага възможност за приготвяне на чай, филтърно кафе, турско кафе, както и за загряване на мляко. С мощност от 1385W и капацитет от 750ml, тази машина е идеална за домашна употреба. Тя разполага с функция за разпенване на мляко, което я прави подходяща за приготвяне на различни млечни напитки. Цената на Karaca Hatır Plus Mod 5 в 1 е около £65, което я прави достъпна опция за хора, търсещи многофункционална кафемашина.

Kotlie 5 in 1 coffee machine AC-513HF
“Фигурин

Kafe Mashina 5v1 Voltz V51171b5 03 Kotlie

Непременно хвърлете едно око и ТУК: Най-добрите кафемашини Филипс. Упътване, цена, откъде?

Подобно на предишната машина, Kotlie 5 в 1 също е съвместима с различни видове капсули и предлага налягане от 19 бара за приготвяне на висококачествено еспресо. Тя поддържа Nespresso Original, Dolce Gusto, Lavazza Mio, L’OR, Starbucks капсули, както и мляно кафе и ESE дозети. Цената на тази кафемашина е около £160, което я прави малко по-скъпа от другите опции, но за тези, които търсят висококачествена многофункционална машина, това може да бъде добра инвестиция.

Melitta M720-1/1 Single5 M 720-1/1 Filter Coffee Maker

Kafe Mashina 5v1 Voltz V51171b5 04 MelitaЗа тези, които предпочитат филтърно кафе, Melitta M720-1/1 Single5 е чудесен избор. Тази компактна кафемашина е идеална за малки домакинства и офиси. С мощност от 600W и пластмасов корпус, тя е лесна за употреба и поддръжка. Потребителите оценяват тази машина с впечатляващите 4.5 от 5 звезди, което показва високо ниво на удовлетвореност от нейното представяне. За съжаление, към момента тази кафемашина не е налична за поръчка.

В заключение, изборът на най-добрата кафемашина 5 в 1 зависи от индивидуалните нужди и предпочитания. Karaca Hatır Plus Mod предлага отлично съотношение цена-качество за тези, които търсят многофункционалност на достъпна цена. За по-взискателните потребители, 5 in 1 Espresso Single Serve Coffee Machine AC-513F и Kotlie 5 in 1 AC-513HF са чудесни опции, въпреки малко по-високата им цена. А за любителите на филтърното кафе, Melitta M720-1/1 Single5 е компактно и ефективно решение, стига да е налично за покупка.

Вижте и ТОВА: Мнения за кафе машина 8 в 1 OV51171B Волц. Описание, технически характеристики.

Прочети още

Кафемашини Philips 800 series - истинско вълшебство за кафе ентусиастите. Упътване и трикове за работа с кафемашина Филипс.

Кафе машина Филипс. Упътване за Philips 800 series

Кафемашини Philips 800 series – истинско вълшебство за кафе ентусиастите. Упътване и трикове за работа …

12 Мнения

 1. Тони Андреева

  Значи всичко което сме учили до сега е лъжа
  Боже някой хора въобще не са в час!
  А този Андрей дали е трезво състояние, трябва да бъде проверен,той се е самозабравил.!

  • Д-р Михаил НИКОЛОВ МИКОВ

   ПЕРВЕРЗЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! ТАКИВА ИЗМЕКЯРИ ДРЪПНАХА НАПРЕД ЗА СМЕТКА НА ПРОПАДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

 2. ginka dimova

  Естествено, че не е имало робство, щом са плащали данъци и са имали земя и къщи. Робство е имало в Египет и Америка. За голяма радост на наследниците на робите, които сега се радват на абсолютна свобода.

  • Димо Гинков

   А за продадените като роби Българи за които и до ден днешен има документи те какви по-точно са били? И никой не е имал никаква собственост единствено султана има притежание останалите имат право да работят и да плащат данъци включително и кръвен такъв

  • Щилиян Русев

   Ех, да си живяла по него време. Да си била бременна. Край теб няколко чалмалии да спорят, мъжко или женско ще родиш и за доказателство да ти разпорят корема с калъча. А, след туй аз да те питам, а ти да ми отговориш, имало ли е турско робство, ако, разбира се, е било възможно подобно нещо.

 3. Абсолютно съм съгласен с г-н Андрей Арнаудов. Просто хората у нас не искат да чуят нещо разумно. Искат само фейк.

 4. Daniela Nikolova

  Ima mnogo promeni ,no po-rano niamashe Horace bez dostap do med.pomosht I bez pension.A sega sa 1 million.

 5. лиляна главчева

  ДА, НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРСИМ НАСЛЕДНИЦИ НА ГЮЗЕЛ МАРИЯ – НАША РОДНИНА ОТКРАДНАТА НА БУНАРО ЗА ВОДА! ДА,МОЖЕМ ДА ОТИДЕМ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕМ ПО СВЕТА ,НООООООО АКО СМЕ МИЛИОНЕРИ КАТО ТЕБЕ, 99% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА БЕДНИ И ГЛАДНИ, ЗАТОВА НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ИМАХМЕ МАЛКО, НО БЯХМЕ ЩАСТЛИВИИИИИИИИ! ТИ СИ ЕДИН ЛИГЛЬО, ТЪП,ГЛУПАВ И ПРОСТ!

 6. наблюдател

  Ти нормален ли си бе? Да не си обратен?

 7. Турско робство е имало и то е било ужасно! Повечето истински българи са били избити. 500 години са ни тъпкали! Сега хулиганите, които управляват вече 30 години твърдят,че сега сме имали свобода! Да имам свободата да умра от глад със заплата 500 лв.Повечето хора получават толкова! Да не говорим за пенсионерите!Няма как да пътуваме по света като нямаме пари! Само циганите пътуват без пари! България беше вражеска,но уважавана държава! Дадохме на Европа оперни певци и големи писатели! Сега ни мислят за цигани и искат да ни избият!Това е по-лошо робство! Това е геноцид!

 8. Христо Николо

  Слави с право ги наричаше Опусуми!! Да не се нарича българин този е вероотстъпник!

 9. Кольо Дончев

  На входа на манастира в гр.Мъглиж има табела, на която пише, че от Мъглиж турците са взели от семействата 2000 /две хиляди/ момчета за ЕНИЧАРИ.Преди това, манастира е бил на друго място в планината но турците са го изгорили.Знаете ит историята какви са били еничарите!На северния край на града, до реката, има местност „Кланите кадъни“-Кадъни са казвали на жените на турците, които не са работели, стояли са зад високите огради, за да не ги гледат мъжете.Когато мъжете им отишли да се бият срещу нашите освободители, българите изклали кадъните на реката.Историята показва, че нашите предци са били роби, за да се стигне до такова отмъщение.Въшката като се нахрани излиза на челото-това е положението с Арнаудов!

 10. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *