Александър Кадиев изригна срещу протестите: Не ги понасям!

Александър Кадиев не подкрепя протестите и не го крие!

Водещият на „Преди обед“ и актьор по професия Александър Кадиев си навлече гнева на много хора с думите си за протестиращите. Той осъди строго всички, които създават проблеми на полицаите, пише Lupa.bg.

„Горките полицаи, които се налага да търпят подобна агресия… Трябва да арестуват тия, които ги замерват с яйца, а после да ги съдят. Много съм краен, но не понасям такива неща“ – изригна синът на Катето Евро в ефира на bTV.

„Ако не се протестира по правилата, да се намесва полицията. Аз така го разбирам.“ – каза още Сашо Кадиев.

Александър Кадиев
Александър Кадиев оплю протестите

Партньорката му в ефир Деси Стоянова се опита да му обясни, че правилата трябва да са за всички и много полицаи не ги спазват, а не търпят никакви последствия. Кадиев обаче сякаш не проумя думите на колежката си и продължи да осъжда протестиращите.

Малко след това негативните коментари за него заваляха на Фейсбук страницата на „Преди обед“, което видимо раздразни водещия, но и го принуди да се опита да излезе от положение, като обаяви, че уважава правото на всеки за протест, но нека да е по правилата.

Синът на Катето Евро очевидно не може да влезе в обувките на протестиращите. По улиците са хора, изнемогващи финансово, докато актьорът от години прибира тлъста заплата в bTV, а на всичкото отгоре припечелва и от представления в театъра.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *