Миро Каризмата към Бойко Борисов: Дърт вампир, ще умреш и Бог ще те съди!

Певецът Миро е убеден, че всички от властта ще си получат заслуженото!

Миро Каризмата се оказа от онези известни личности, които не одобряват настоящото правителство и стоят твърдо зад протестите. Това стана ясно по време на гостуването на певеца в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

Мирослав Костадинов бе поканен, за да разкрие повече за своя нов албум, озаглавен „Мироглед“. 44-годишният поп идол на тийнейджърките обаче взе отношение и на политическа тематика.

Оказва се, че изпълнителят на „Гълъбо“ е голям противник на Бойко Борисов и компания. Той ги обяви за безкрайно алчни хора, които са се вкопчили във властта, която е като наркотик за тях.

„Онова, което не осъзнават, е, че всеки е смъртен и ще отговаря за греховете си. Съд ще има! Тук не приключват нещата, това е само началото.“, убедено отсече Миро.

Миро
Миро избухна срещу властта

По всичко личи, че бившият дуетен партньор на Галка вярва в задгробния живот и представите за ад и рай за него са съвсем реални. Може би не с казана, в който врат грешните души, но те със сигурност ще отговарят за действията си, докато са били на земята.

Става ясно, че Миро говори за всички в управлението, но е нормално думите му да са насочени най-вече срещу Бойко Борисов, тъй като той стои начело на това управление.

Миро, за разлика от много други свои колеги, не пристана на властта. Той обаче не го прави от любов към социализма. Напротив, певецът сподели в ефир, че времето на Тодор Живков е било мрачно време за България.

Надеждата за Миро е да дойдат млади хора, необременени от социализма. Само те могат да оправят България, смята той. Певецът дори оприличи сегашните управляващи на „дърти вампири“, които трябва да си отидат най-после.

Очевидно за блондина сегашните управляващи са комунисти под прикритие. Те говорят много за демокрация, но е факт, че почти всички са бивши членове на БКП. Нещо, заради което ги упрекват от самото им идване на власт.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Рут Колева

Рут Колева за Цвета Караянчева: И правнуците й ще я знаят като ПКП!

Рут Колева е бясна от това, което показва Цвета Караянчева като шеф на Народното събрание! …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]