Миро избухна: „Кой не скача, е червен“, а глупаци такива?! Плачете за Бай Тошо!

Към днешна дата Миро Каризмата смята, че Жан Виденов е бил изигран от свои и чужди!

Певецът Мирослав Костадинов, когото цяла България познава под псевдонима Миро Каризмата, не може да понася Бойко Борисов и това е ясно, но той е сред малкото хора, които не обвиняват за всичко комунизма. Напротив, поп идолът на тийнейджърките гледа реално на нещата и си прави реална оценка за тях.

„Едно време крещяха „Кой не скача, е червен“ и си мислеха, че ще спасяват България. Сега същите тези хора се чувстват като глупаци и искат Бай Тошо да се върне.“, смята Миро.

miro_600x370
Миро отново взе отношение в политиката

Той е на мнение, че единственият честен политик в България по време на прехода е Жан Виденов. Само той не е откраднал нищо и е искал наистина да помогне на държавата си, пише Frognews.bg.

„Баща ми беше на протестите през Виденовата зима, аз тогава бях войник, Сега си давам сметка обаче, че на Жан Виденов са му скроили номер хора от партията му и извън нея, защото само той не е искал държавата да се разпродаде.“, споделя още поп певецът.

Той не разкрива дали е гласувал за Жан Виденов на 11 юли, но по думите му се разбира, че няма да е изненада, ако го е направил.

Изпълнителят на „Гълъбо“ е категоричен, че Бойко Борисов не е бил за премиер и е радостно, че вече не е. Той го оприличава на мутра, при това мутра от най-долните етажи.

Миро не дели хората на „десни“ и „леви“, на русофоби и русофили. За него важното е да мислят за България, а политиците ни от последните три десетилетия мислят единствено за своя джоб.

Още за Миро четете по-надолу!

Миро Каризмата към Бойко Борисов: Дърт вампир, ще умреш и Бог ще те съди!

Певецът Миро е убеден, че всички от властта ще си получат заслуженото!

Миро Каризмата се оказа от онези известни личности, които не одобряват настоящото правителство и стоят твърдо зад протестите. Това стана ясно по време на гостуването на певеца в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

“Демир

Мирослав Костадинов бе поканен, за да разкрие повече за своя нов албум, озаглавен „Мироглед“. 44-годишният поп идол на тийнейджърките обаче взе отношение и на политическа тематика.

Оказва се, че изпълнителят на „Гълъбо“ е голям противник на Бойко Борисов и компания. Той ги обяви за безкрайно алчни хора, които са се вкопчили във властта, която е като наркотик за тях.

„Онова, което не осъзнават, е, че всеки е смъртен и ще отговаря за греховете си. Съд ще има! Тук не приключват нещата, това е само началото.“, убедено отсече Миро.

Миро
Миро избухна срещу властта

По всичко личи, че бившият дуетен партньор на Галка вярва в задгробния живот и представите за ад и рай за него са съвсем реални. Може би не с казана, в който врат грешните души, но те със сигурност ще отговарят за действията си, докато са били на земята.

Става ясно, че Миро говори за всички в управлението, но е нормално думите му да са насочени най-вече срещу Бойко Борисов, тъй като той стои начело на това управление.

Миро, за разлика от много други свои колеги, не пристана на властта. Той обаче не го прави от любов към социализма. Напротив, певецът сподели в ефир, че времето на Тодор Живков е било мрачно време за България.

Надеждата за Миро е да дойдат млади хора, необременени от социализма. Само те могат да оправят България, смята той. Певецът дори оприличи сегашните управляващи на „дърти вампири“, които трябва да си отидат най-после.

Очевидно за блондина сегашните управляващи са комунисти под прикритие. Те говорят много за демокрация, но е факт, че почти всички са бивши членове на БКП. Нещо, заради което ги упрекват от самото им идване на власт.

Прочети още

Radev 600x401

Румен Радев отсече: Какво евро с клоуни като Бойко Борисов и Кирил Петков?

Президентът е категоричен, че няма да пусне еврото у нас, ако то доведе до по-голяма …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *