Кубрат Пулев заби нож в гърба на Бойко: Хората не заслужават тази съдба, обидно е!

Кубрат Пулев вече не подкрепя Бойко Борисов и по всичко изглежда, че с приятелството им е свършено!

Мина времето, когато Бойко Борисов и Кубрат Пулев прекарваха заедно рождените си дни. Днес двамата вече явно не са близки, защото боксьорът разкритикува жестоко властта, пише Bultimes.bg.

Кобрата заяви, че подкрепя протестите и е похвално, че хората си търсят правата. Той е на мнение, че няма кой да ни помогне, ако не самите ние.

„Принцът на бял кон няма да дойде. Трябва да действаме сами, за да извоюваме по-добър живот.“, смята бившият на фолк дивата Андреа.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев подкрепя протестите, за изненада на Борисов

Пулев критикува сериозно сегашното управление, оглавено от Бойко Борисов. Според него то просто не е на нивото, на което трябва да бъде.

„Жалко е, че пенсионерите ни взимат 250-300 лв, жалко за здравната ни система, жалко за спорта… Хората не заслужават тази съдба, обидно е“ – убеден е боксьорът.

Кобрата признава, че той не зависи от положението в България, тъй като парите, които получава, идват от международните му мачове. Все пак обаче го боли за неговия народ, защото много го обича.

Позицията на Кубрат Пулев за протестите е истински нож в гърба на Бойко Борисов. Двамата от дълго време са приятели и често можехме да ги видим на една маса. Нещата обаче вече са се променили и премиерът остана без още един доверен човек.


Кубрат Пулев: Комунистите не ни даваха да четем, криехме книгите в тайници!

Кубрат Пулев винаги ще мрази комунистите и не го крие!

Неприязънта на Кубрат Пулев към комунизма е наследствена. Той е възпитан в такова семейство и се гордее с този факт.

Всичко започва от времето на дядо му, който е имал няколко сладкарници из София. Когато комунистите идват на власт, те биват иззети от държавата и повече никога не се връщат на дядото на Кобрата.

“Фигурин

Това кара не само дядо му, но и баща му да ненавижда комунизма. Именно така са възпитани и известните боксьори Кубрат и Тервел Пулеви.

„Аз няма как да не мразя комунистите и всички партии, свързани с тях. Така съм възпитан. Баща ми си вървеше из вкъщи и ги псуваше“, споделя Кобрата.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев мрази комунистите

Едно от най-негативните неща, които боксьорът си спомня от комунизма, е свързано с книгите. Семейството му е притежавало много книги, забранени от тогавашната власт и затова се е принудило да ги крие в т. нар. „тайници“, пише агенция „БЛИЦ„.

„Баща ми много четеше, вкъщи имахме всякакви книги, много от които бяха забранени. Криехме ги в тайници. У нас често правеха проверки, тъй като бяхме обект на доносници постоянно. Търсеха книгите, но не ги намираха.“ – споделя бившият на Андреа.

От години се знае, че той е близък с премиера Бойко Борисов. Двамата дори са празнували заедно празници.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Затова не е чак такава изненада, че Кобрата мрази комунистите, срещу които Борисов толкова упорито говори.

Самият премиер неведнъж е казвал, че семейството му също е било репресирано от комунистите. Така и обаче това негово твърдение не получи потвърждение чрез доказателства.

Кубрат Пулев е приятел с Бойко Борисов, но не му пести и критиките. Преди няколко години той разкри в ефир, че хората у нас не живеят добре.

„Да, виждам, че се правят много неща, но трябва още доста.“ – каза тогава смачканият от Кличко български профибоксьор.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Христо Стоичков

Христо Стоичков за Бойко Борисов: Ще вкарам зад решетките тази гладна въшка!

Христо Стоичков се превърна в един от най-големите врагове на Бойко Борисов! Както бяха много …

4 коментара

  1. Антоан

    Коврата като брат си да благодари на премиера тиква, че забрави да го спомене Сега Доган му дава да купува гласове.

  2. Пълен таш@к и като човек, и като боксьор, а вече и като Анти-комунист

  3. Кобрата лъже гадно и подло! Защото са национализирали на дядо му сладкарницата! Той просто е –РЕВАНШИСТ! А е бил малък да си спомня тези неща с книгите! Та да го открехна– във всеки квартал имаше по 2-4 обществени библиотеки! Е, той ако не се е интересувал…?!

  4. Защо си мислите, че Бойко ви е виновен за всичко, всеки иска да води скъп начин на живот, а вие какво предлагате, какво можете, какво ще дадете за държавата.. Ако някой си мисли, че в чужбина е по-добре и по-лесно се живее жестоко се лъже.. Да заминава да пробва… По-хубаво от България няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]