Kubrat Pulev 600x398
Кубрат Пулев размаза Зеленски

Кобрата размаза Зеленски: Стои на един стол и се прави на мъж, покри се като мишка!

Кубрат Пулев е възмутен от президента на Украйна, който според него не действа като истински лидер на страната си!

Войната в Украйна

Боксовата жива легенда на България Кубрат Пулев взе отношение по най-горещата тема през последния месец, а именно войната между Украйна и Русия. Неговото мнение обаче малко се различава от общественото.

Кобрата не вижда нищо положително у Володимир Зеленски. За него той не е никакъв герой и жертва, както го описва западният свят. Нещо повече, бившият на Андреа смята, че украинският президент се е покрил като мишка след избухването на войната.

„Стои на един стол и убеждава народа си как трябва да продължи да умира уж за родината. Някак фалшиво и пошло е всичко това. Ако беше мъжкар, щеше да излезе на бойното поле, а не да се крие като мишка“, категоричен е Пулев, писа Plovdiv24.bg.

Kubrat-Pulev_600x398
Кубрат Пулев размаза Зеленски

Кобрата разкри, че не се страхува да излезе на фронта, ако България влезе по някакъв начин във войната. Той би последвал примера на колегите си братята Кличко, които в момента се бият за родината си.

„Бил съм в казарма и съм обучен да водя война. Не се страхувам, нито се притеснявам да изляза на фронта. За мен дори би било чест да го направя за България“, разкри Кубрат.

Боксьорът не бърза да съди Русия, както го прави целият западен свят. Според него монетата винаги има две страни, поради което и Украйна, и Русия имат вина за случващото се в момента.

За Кобрата е недопустимо подобни неща да се случват в 21 век. Той намира тази война за пълен провал на дипломацията и политиката като цяло.

Кубрат на нож с Борисов

Бившият на Андреа написа много истини в дълъг свой пост в мрежата. Той е много разочарован от управлението на Борисов, когото доскоро считаше за приятел.

Според Пулев има нужда от промяна във всички сектори. Образование, култура, спорт, здравеопазване, съдебна система… Всичко трябва да мине през задължителна реформа.

Публикацията на Кобрата е насочена към всички политици, но прави впечатление, че един от аргументите му да негодува е, че България се е провалила с коронакризата и не е реагирала адекватно. Това значи, че Пулев индиректно казва, че Борисов не си е свършил работата.

kubrat-pulev_600x400 (1)
Кубрат Пулев срази Борисов и компания

Профибоксьорът е бесен и заради доходите на българите. Той е много богат, дори може да се каже, че е милионер, но това не му пречи да осъжда строго ниските заплати и пенсии.

„Живейте вие с 300 лв. на месец, това живот ли е или оцеляване“ – беснее Кобрата в социалната мрежа.

Боксьорът някога беше близък с Бойко Борисов, но днес осъжда управлението му и го намира за неадекватно. Той дори започна да си променя мнението за комунистите, като твърди, че има приятели комунисти.

Вижте публикацията му от днес в оригинал!

Още за Кубрат Пулев можете да прочетете по-надолу!


 

Кубрат Пулев: Хората не заслужават тази съдба, обидно е!

Кубрат Пулев вече не подкрепя Бойко Борисов и по всичко изглежда, че с приятелството им е свършено!

Мина времето, когато Бойко Борисов и Кубрат Пулев прекарваха заедно рождените си дни. Днес двамата вече явно не са близки, защото боксьорът разкритикува жестоко властта, пише Bultimes.bg.

Кобрата заяви, че подкрепя протестите и е похвално, че хората си търсят правата. Той е на мнение, че няма кой да ни помогне, ако не самите ние.

„Принцът на бял кон няма да дойде. Трябва да действаме сами, за да извоюваме по-добър живот.“, смята бившият на фолк дивата Андреа.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев подкрепя протестите, за изненада на Борисов

Пулев критикува сериозно сегашното управление, оглавено от Бойко Борисов. Според него то просто не е на нивото, на което трябва да бъде.

„Жалко е, че пенсионерите ни взимат 250-300 лв, жалко за здравната ни система, жалко за спорта… Хората не заслужават тази съдба, обидно е“ – убеден е боксьорът.

Евелина Лютова

Кобрата признава, че той не зависи от положението в България, тъй като парите, които получава, идват от международните му мачове. Все пак обаче го боли за неговия народ, защото много го обича.

Позицията на Кубрат Пулев за протестите е истински нож в гърба на Бойко Борисов. Двамата от дълго време са приятели и често можехме да ги видим на една маса. Нещата обаче вече са се променили и премиерът остана без още един доверен човек.


Кубрат Пулев: Комунистите не ни даваха да четем, криехме книгите в тайници!

Кубрат Пулев винаги ще мрази комунистите и не го крие!

Неприязънта на Кубрат Пулев към комунизма е наследствена. Той е възпитан в такова семейство и се гордее с този факт.

Всичко започва от времето на дядо му, който е имал няколко сладкарници из София. Когато комунистите идват на власт, те биват иззети от държавата и повече никога не се връщат на дядото на Кобрата.

Това кара не само дядо му, но и баща му да ненавижда комунизма. Именно така са възпитани и известните боксьори Кубрат и Тервел Пулеви.

„Аз няма как да не мразя комунистите и всички партии, свързани с тях. Така съм възпитан. Баща ми си вървеше из вкъщи и ги псуваше“, споделя Кобрата.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев мрази комунистите

Едно от най-негативните неща, които боксьорът си спомня от комунизма, е свързано с книгите. Семейството му е притежавало много книги, забранени от тогавашната власт и затова се е принудило да ги крие в т. нар. „тайници“, пише агенция „БЛИЦ„.

„Баща ми много четеше, вкъщи имахме всякакви книги, много от които бяха забранени. Криехме ги в тайници. У нас често правеха проверки, тъй като бяхме обект на доносници постоянно. Търсеха книгите, но не ги намираха.“ – споделя бившият на Андреа.

От години се знае, че той е близък с премиера Бойко Борисов. Двамата дори са празнували заедно празници.

Затова не е чак такава изненада, че Кобрата мрази комунистите, срещу които Борисов толкова упорито говори.

Самият премиер неведнъж е казвал, че семейството му също е било репресирано от комунистите. Така и обаче това негово твърдение не получи потвърждение чрез доказателства.

Кубрат Пулев е приятел с Бойко Борисов, но не му пести и критиките. Преди няколко години той разкри в ефир, че хората у нас не живеят добре.

„Да, виждам, че се правят много неща, но трябва още доста.“ – каза тогава смачканият от Кличко български профибоксьор.

Прочети още

Vlado Nikolov 600x400

Владо Николов смачка Борисов като фас, Радев е най-великият в историята!

Владимир Николов застава с името си зад Румен Радев и го подкрепя безрезервно! Волейболната ни …

4 Мнения

  1. Антоан

    Коврата като брат си да благодари на премиера тиква, че забрави да го спомене Сега Доган му дава да купува гласове.

  2. Пълен таш@к и като човек, и като боксьор, а вече и като Анти-комунист

  3. Кобрата лъже гадно и подло! Защото са национализирали на дядо му сладкарницата! Той просто е –РЕВАНШИСТ! А е бил малък да си спомня тези неща с книгите! Та да го открехна– във всеки квартал имаше по 2-4 обществени библиотеки! Е, той ако не се е интересувал…?!

  4. Защо си мислите, че Бойко ви е виновен за всичко, всеки иска да води скъп начин на живот, а вие какво предлагате, какво можете, какво ще дадете за държавата.. Ако някой си мисли, че в чужбина е по-добре и по-лесно се живее жестоко се лъже.. Да заминава да пробва… По-хубаво от България няма!

  5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *