Kiril Arsov 480x380
Кирил Арсов защити Путин

Кирил Арсов: Уж Путин е звяр, а остави руската журналистка-протестър жива!

Кирил Арсов на практика защити Русия в конфликта й с Украйна!

Според бившия обшински съветник на София Кирил Арсов пропагандата срещу Владимир Путин е толкова голяма, че даже логиката на хората, които го мразят, издиша по елементарен начин. Това стана ясно след наказанието на руската журналистка-протестър.

Преди 2 дни тв водещата Марина Овсянникова протестира в ефир срещу войната в Украйна. Това се възприе зле от руските власти и малко по-късно тя бе арестувана. По бързата процедура я изправиха пред съда, но той й наложи наказание от едва 30 000 рубли, което се равнява на 500 лева.

Цял свят помисли, че Путин ще се разправи жестоко с въпросната журналистка, тъй като Западът го описва като жесток диктатор и агресор. Нищо подобно обаче, Марина прекара в ареста едва една нощ, а на следващия ден само бе глобена, при това не особено солено.

kiril-arsov_480x380
Кирил Арсов защити Путин

Кирил Арсов изказа мнението си по случая. Според него, щом Путин е такъв звяр, защо е оставил жива журналистката? Отговор от Запада едва ли ще дойде.

В същото време той се чуди защо украинският президент Зеленски е описван като положителния герой в цялата ситуация, а е разстрелял без съд и присъда един от членовете на преговорната си делегация. Ето защо той заключва, че се води много странна война в Украйна.

Очевидно е, че Арсов не осъжда действията на Русия и смята, че тя е била принудена да защити достойнството си в Украйна. Нещо, което пропагандата на запад изключва. Освен това е спорно кой е истинският диктатор, при положение че руските медии бяха блокирани на запад, поради което войната не се отразява обективно в Европа.

Кирил Арсов в продължение на 8 години беше столичен общински съветник. Той беше част от НДСВ. За него се говори, че е бил агент на „Държавна сигурност“ и редовно е „снасял“ информация на властта преди 10 ноември.

Вижте в оригинал какво написа в социалната мрежа!

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *