Gabriela Petrakieva 590x390
Габриела Петракиева попиля властта

Журналистка на Слави направи на кайма Киро и Асен: С какво украинецът е повече от мен, че му подаряват по 1200 лв. на месец?

Габриела Петракиева е бясна, че държавата ни има пари за бежанците, но няма за собствения си народ, който тъне в мизерия!

Журналистката от телевизия „7/8 tv“ Габриела Петракиева обяви доста остра позиция по отношение на помощите, които правителството ни реши да раздава на бежанците. Както стана ясно, всеки украинец ще получава по 40 лв. на ден, докато пребивава в България.

Според Габриела това е направо върхът на наглостта, защото толкова години държавата не си мръдна пръста за всички мизерстващи хора. Тя отделя най-голямо внимание на родните пенсионери, които са най-зле от всички.

Журналистката дава пример със собственото си семейство. Баба й и дядо й живеят на прага на бедността. Двамата общо получават пенсии в размер на 700 лв. Това е с 500 лв. по-малко от сумата, която един украинец ще получава на месец у нас.

„Тази година сме дали за операции на баба и дядо 2400 лв. Как се спестяват тези пари от 700 лв.? В същото време бежанците ще разполагат с по 1200 лв. Те са освободени от плащане на сметки, имат безплатни лекарства, осободени са от пътни такси (за да карат скъпите си джипове), за какво са им тези 1200 лв.?“, въмущава се Габриела Петракиева.

„На баба и дядо лекарствата им са само 200 лв., а токът 300 лв. Остават им едни 200 лв. да живеят. Как се живее с 200 лв. на месец?!“, пише още репортерката от екипа на Слави Трифонов.

gabriela-petrakieva_590x390
Габриела Петракиева попиля властта

Тя пояснява, че няма нищо против да се помогне на бежанците, но е против двойния аршин. Получава се така, че собствената ни държава е наша мащеха.

Габриела определя като крайно несправедливо решението на Кирил Петков и Асен Василев да спонсорират безвъзмездно бежанците, а в същото време за българските граждани да не се прави нищо. Тя дори определя управляващите като големи лицемери.

„Преди няколко месеца слушахме от екрана от същите тези хора на ПРОМЯНАТА как има пари в държавата и само корупцията им пречи да потекат към народа. И досега нищо не сме видели от тези пари“, беснее блондинката.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

3 Мнения

  1. Тази държанка на слави откога стана журналистка? Каква метаморфоза!

    • Майка ѝ е антипсихиатърката от Черния списък в Ловеч. Още не е осъдена за фалшиви епикризи на психично здрави хора.

  2. Гергана М.

    Много си права мила. Какво са повече от нас. Ние можем да мизерстваме можем да стойм без работа, а за тях веднага ще им намерят работа и то няма край……..

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *