Inbound6838653032652336767
Ан-Лор Бонел разкри престъпленията на властите в Украйна

Журналистката Ан-Лор Бонет: С очите си видях как разкъсаха две учителки в Донбас!

Ан-Лор Бонет е видяла с очите си извращенията в Донбас!

Френската разследваща журналистка Ан-Лор Бонет подлага на голямо съмнение твърдението на Запада, че Владимир Путин е изродът, какъвто го изкарват, тъй като е видяла със собствените си очи какво се случва с руснаците в Донбас през последните 8 години, пише Sputnik.bg.

Бонет твърди, че е заснела много от зверствата и ще ги приложи като доказателства в съда. Всичко е било инициирано от украинското правителство, разкрива французойката.

„Видях какви ли не издевателства над рускоезичното население в Донбас. И всичко се прави от украинските власти. Това, което се случва от 2014 г. насам, е жив терор“, разкрива журналистката.

inbound6838653032652336767
Ан-Лор Бонет разкри престъпленията на властите в Украйна

Тя е провела разследване, което е показало, че отговорни за престъпленията са лица от политичеккия живот в Украйна. Някои от убийствата са били извършени по особено жесток начин.

„Видях с очите си как в училище две учителки ги разкъсаха буквално наполовина. Просто ужасно, сбъднат ад“, посочва Ан-Лор Бонет.

Избитите в Донбас през последните 8 години са 13 000. Бройката е продължавала да расте допреди атаката на Путин.

„13 000 мъртви, това е геноцид. Сега всички съжаляват Украйна, но вижте какви зверства са правили властите там“, казва още разследващата репортерка, която от няколко години живее именно в Донбас.

Тя разкрива също, че ако Путин не бил започнал война, сега издевателствата в Донбас са щели да продължават с пълна сила.

По думите на Бонет става ясно, че Русия не е нападнала Украйна за без нищо. Нещо, което не се твърди в собствената й страна Франция, където строго осъждат действията на Путин.

 

Демир бозан за безсъние

 

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *