Кристина Патрашкова за войната: Пълна манипулация, изкарват Путин злодей!

Кристина Патрашкова вижда голяма пропаганда във войната в Украйна!

Главният редактор на в. „Галерия“ Кристина Патрашкова има по-различно мнение за събитията в Украйна и по-специално тяхното отразяване. Според нея в момента тънем в целенасочено медийно затъмнение, което е голям проблем.

Като журналист, дъщерята на светилото в урологията проф. Тодор Патрашков е възмутена от отразяването само на едната гледна точка за войната. Руските медии на практика бяха изтрити в западния свят, тъй като пропагандирали в полза на Русия.

Патрашкова обаче изрази своето несъгласие с този факт по време на сутрешното предаване „На кафе“, което се излъчва по Нова телевизия и където тя работи, писа Vihrogon.bg.

inbound9041943143279788735
Кристина Патрашкова не осъжда сляпо Русия във войната с Украйна

Според журналистката не е редно да се заклеймяват руските медии, защото трябва да бъдат представени и двете гледни точки. Тя намира това за манипулация.

В Русия масово се пише, че инвазията на Владимир Путин е оправдана, тъй като тя е в отговор на тормоза над руснаците в Донбас и Луганкс. Именно това не се харесва на Запада и затова достъпът до руски медии е преустановен.

Тук Кристина Патрашкова вижда голямата манипулация и за нея това не е обективна журналистика.

Целта е ясна, да се изкара Путин злодей. Именно това се описва из цяла Европа от над седмица.

Двойният аршин обаче е явен, тъй като никой не осъждаше САЩ при офанзивите в Ирак или Сирия.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

6 Мнения

 1. Невена

  Аплодисменти за една истинска журналистка, която не е подкупена! Ако всички журналисти казват истината, ние хората ще сме спокойни, че не ни лъжат.Те се заблуждават, че ние им вярваме. Всичко, което казват е лъжа и стъкмистика! Малко са като Патрашкова!!!

 2. Василка J

  Ще приключи с осъдителни присъди от Международния Съд в Хага за Новият Хитлер – президента Путин и шайката фашисти и военнопрестъпници около него……..За Русия би било много по добре самите негови другари да го обесят като Садам Хюсеин

  • Ех тая Василка,бе,сигурна ли си ,че всички мислят като теб.Не мисли,че всички имат мозък като луминалче,че всички приемат ,за достоверно,каквото ни поднасят.продажните медии,че всички пеем в един глас.Много добре знаем,кой е подстрекателя.

   • Василка J

    Violetta ама и ти ли си от руските шпиони които подкрепят масовите убийства на хора , етническите чистки и Геноцид ????…Май много нагли станахте с тези пропаганди за насилие и убийства и ще трябва полицията да ви потърси

 3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *