Търсим заедно с хората Benzbromaron AL 100, Турция.
Бензбромарон. Аналогът Ürikoliz.

Немско лекарство за подагра Бензбромарон. Намира ли се Benzbromaron AL 100 в Турция?

Търсим заедно с хората Benzbromaron AL 100, Турция. Мнения. Откъде се взема прочутото немско лекарство за подагра Бензбромарон? Аналогът Ürikoliz. Странични ефекти и засилване на ползата от лекарството с билки.

Как действат прочутите хапчета за подагра от Германия? Кой сайт осъществява директен внос на Бензбромарон и го предлага на най-добра цена? Как се ползва Benzbromaron AL 100 и как можем да удвоим действието ѝ с помощта на билки

В пациентските интернет-форуми четем отзиви на болни от подагра, които след курс Бензбромарон спират приемането на Алопуринол и Диклофенак. Новите хапчета за подагра от Германия се споменават често и в положителен аспект. В социалните мрежи разпитват за тях, тъй като мнозина не успяват да се ориентират точно кое немско лекарство се препоръчва.

Ето защо е така: германската компания Aliud Pharma не произвежда количества за България. Засега медикаментът не е регистриран у нас и не се осъществява внос. Българските пациенти, снабдили се с лекарството, получават кутии с немски надписи. Вижте оригиналната опаковка:

Как действат прочутите хапчета за подагра от Германия?

Първо, защо са прочути? Факт е, че лекарството Бензбромарон бързо оглави списъка с лекарства против подагра. То е по-съвременна разработка от предишните поколения урикозурични препарати и най-важното за всеки болен: причинява по-малко негативи. Страничните реакции от него се заключават в диария и кожен обрив, при това – при 4-5% процента от пациентите. Останалите се лекуват с Бензбромарон, без да усетят нищо лошо.

Второ, Бензбромарон съчетава три механизма на действие. Вместо да се приемат 2-3 медикамента, сега може да се взема само един.

Ето какво прави това лекарство:

  1. Пречи за обратното всмукване на пикочна киселина през бъбреците – този процес задържа част от отпадния продукт и така общото му количество в тялото се увеличава;
  2. Увеличава извеждането на пикочна кис. с урината и през червата, значи тялото започва да се изчиства по-бързо и ефективно;
  3. Трето, влияе върху веригата от обменни реакции на пурините. По този начин се получава по-малко количество от този вреден и опасен продукт, който причинява подагра и отоци.

Целият процес се обхваща само с едно лекарство. Бензбромарон намалява образуването на нова пикочна киселина, пречи на вече образуваната да се задържа в тялото и трето – усилна нейното изкарване навън с урината. Ето така немедицински можем да обясним защо хапчета за подагра от Германия оглавиха списъка и вече се предпочитат.

benzbromaron_21

Кой сайт осъществява директен внос на Бензбромарон и го предлага на най-добра цена?

Бензбромарон не е регистриран в България, затова не се зарежда от аптеките. Но това не значи, че той се продава незаконно или се „вкарва“ контрабанда. Определени сайтове осъществяват законна доставка и дори постигат отлични цени.

Оптимални условия за закупуването на Бензбромарон откриваме в сайта bg-fitness.com. Цената на кутия със 100 бройки е 53 лв. Това ще бъде стойността и на един курс лечение за 50-200 дни според дозата, която е изписана от специалиста.

Мнение №1: Как взех аналога на Benzbromaron AL 100 от Турция

miro-atanasov-Benzbromaron-AL-100-1
Мирослав Атанасов от Кърджали

Ако търсите „benzbromaron al 100 турция“, сигурно имате предвид турския аналог Ürikoliz от 300 милиграма, защото самият Бензбромарон се произвежда в Германия, а не в Турция. Той е така търсеното „немско лекарство за подагра“. Просто Ürikoliz е аналог на Бензбромарона и има същото действие. Самият Бензбромарон се продава главно по интернет в България и от Турция няма да го купите по-евтино, защото и там е внос, освен ако не вземете споменатия Ürikoliz, който на практика е същото нещо. Най-евтиният Бензбромарон AL 100 може да се намери у нас на цена от 50 лева (вижте линка по-горе!). Изискването е да се пият повече течности. Аз лично вземам чая Демир бозан, който е за подагра и той засилва действието на лекарството за намаляване на пикочната киселина. Ефектът се удвоява и по-бързо се лекуват нещата. Демир бозан също така дава и по-траен ефект от Бензбромарона, защото това са билки.

Мирослав Атанасов от Кърджали

Повече за билките и как можете да си ги поръчате вижте ТУК: Демир бозан против подагра!

Как се ползва Benzbromaron AL 100

Цел на терапията при подагра е да се разтворят образуваните кристали от натриев моноурат, поддържане на пикочната к-на под 360 ммол/л и предотвратяване на формирането на нови кристали. Вземаните до момента диуретици се отменят, освен в случаите на жизнена необходимост.

Лечението се базира на урикозурични агенти и Колхицин. Урикозурични са препарати като пробенецид и сулфинпиразон, но те са противопоказани при уролитиаза. Техен аналог е алопуринол, но не може да се взема в пълна доза при бъбречни патологии.

За по-висока ефективност и при противопоказания се изписва новият Бензбромарон. Той е най-подходящ избор при умерено намаление на бъбречна функция.

Дозата се определя индивидуално и варира от ½ до 2 таблетки дневно, приети наведнъж.

Как да удвоим действието с помощта на билки

Подагра е сред най-старите болести сред хората. Описана е през V век, когато получава името си (в превод: капан за крака). Мъчила е Ал. Македонски, представители на Медичите, Л. да Винчи, Дарвин и Нютон. Векове наред се търси ефикасно лекарство за подагра, но по-сериозен успех постига химията.

benzbromaron_65
Една добра комбинация

Оказва се, че ограничен брой билки са действително ефикасни срещу подагра. Лист от черна боровинка, корен от репей, лист бреза, зелена ябълка, сладък корен, блатен петолистник, девесил, лист от ягода, кедрови ядки и още няколко растения увеличават извеждането на пикочна киселина.

Но при това заболяване са по-ефикасни комплексните билкови средства, които оказват повече лечебни въздействия. Пример за качествено направен сбор при подагра е Демир бозан. Той съчетава 6 билки, които едновременно регулират обменните процеси, подобряват извеждането на отпадните продукти, чистят кръвта, подкрепят бъбреците, ч. дроб и червата, създават условия за по-бързо възстановяване.

Демир бозан, съчетан с лекарства, конкретно Бензбромарон, е доказал своята ефикасност. Множество пациенти са лекували подагра с тези билки и са постигнали трайна ремисия. Дори само диета + Демир бозан оказват достатъчно силен ефект върху нивата на пикочна к-на и отлаганията в тъканите и ставите. Според опита на пациенти, устойчива ремисия се постига за 2 до 3 месеца терапия с билковата смес.

Мнение №2: За траен ефект добавете към турското лекарство и билки!

dinko-minchev-Benzbromaron-AL-100-1
Динко Минчев от Стара Загора

Ако все пак знаете някъде в Турция да се продава benzbromaron al 100 и как може да се вземе, напишете по-долу в коментарите. Има голямо търсене и един такъв коментар би бил сензация. Ние досега не сме успели да открием, въпреки че сме ходили с тази цел до Турция три пъти. Аз лично си вземам Бензбромарона на цена от 50 лева за 100 таблетки, което е най-изгодното към момента. Мои приятели от Бурса ми пращат и Уриколиз. Той е общо взето същото нещо, но струва 10 лева за 50 таблетки. Там кризата си казва думата. Който иска да спестява от хапчета, да пие успоредно с тях и билки, защото те дават надеждата цялата тази работа да спре в един момент. Билките, за които става дума в този материал, са много добри и се вземат заедно с лекарствата. Аз също ги пия и съм доволен.

Динко Минчев от Стара Загора

Още мнения за това, как хората се справят с подаграта ТУК: Как помагат билките Демир бозан при прием на Бензбромарон!

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Едино мнение

  1. Антон М

    Benzbromaron AL 100 с активната съставка/ Бензбромарон. въобще не същото лекарство като турското Ürikoliz което е с активно вещество (allopurinol) точно като нашия Milurit. С билки ефекта е нищожен, не се заблуждавайте, с диета могат да се свалят едва 60-70 единици пикочна киселина. Алупуринола също е слабоефективен и за да се увеличи ефекта трябват високи дози, а има силни странични действия ако имате проблеми с черния дроб или бъбреците със сърцето или високо кръвно налягане и приемате диуретици и/или някои видове лекарства за понижаване на кръвното налягане, наречени АСЕ инхибитори. Ако имате проблеми с щитовидната жлеза.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *