Хапчета за подагра от Германия. Кой внася Бензбромарон на най-добра цена

Как действат прочутите хапчета за подагра от Германия? Кой сайт осъществява директен внос на Бензбромарон и го предлага на най-добра цена? Как се ползва Benzbromaron AL 100 и как можем да удвоим действието ѝ с помощта на билки

В пациентските интернет-форуми четем отзиви на болни от подагра, които след курс Бензбромарон спират приемането на Алопуринол и Диклофенак. Новите хапчета за подагра от Германия се споменават често и в положителен аспект. В социалните мрежи разпитват за тях, тъй като мнозина не успяват да се ориентират точно кое немско лекарство се препоръчва.

Ето защо е така: германската компания Aliud Pharma не произвежда количества за България. Засега медикаментът не е регистриран у нас и не се осъществява внос. Българските пациенти, снабдили се с лекарството, получават кутии с немски надписи. Вижте оригиналната опаковка:

benzbromaron_21

Как действат прочутите хапчета за подагра от Германия?

Първо, защо са прочути? Факт е, че лекарството Бензбромарон бързо оглави списъка с лекарства против подагра. То е по-съвременна разработка от предишните поколения урикозурични препарати и най-важното за всеки болен: причинява по-малко негативи. Страничните реакции от него се заключават в диария и кожен обрив, при това – при 4-5% процента от пациентите. Останалите се лекуват с Бензбромарон, без да усетят нищо лошо.

Второ, Бензбромарон съчетава три механизма на действие. Вместо да се приемат 2-3 медикамента, сега може да се взема само един.

Ето какво прави това лекарство:

  1. Пречи за обратното всмукване на пикочна киселина през бъбреците – този процес задържа част от отпадния продукт и така общото му количество в тялото се увеличава;
  2. Увеличава извеждането на пикочна кис. с урината и през червата, значи тялото започва да се изчиства по-бързо и ефективно;
  3. Трето, влияе върху веригата от обменни реакции на пурините. По този начин се получава по-малко количество от този вреден и опасен продукт, който причинява подагра.

Целият процес се обхваща само с едно лекарство. Бензбромарон намалява образуването на нова пикочна киселина, пречи на вече образуваната да се задържа в тялото и трето – усилна нейното изкарване навън с урината. Ето така немедицински можем да обясним защо хапчета за подагра от Германия оглавиха списъка и вече се предпочитат.

Кой сайт осъществява директен внос на Бензбромарон и го предлага на най-добра цена?

Бензбромарон не е регистриран в България, затова не се зарежда от аптеките. Но това не значи, че той се продава незаконно или се „вкарва“ контрабанда. Определени сайтове осъществяват законна доставка и дори постигат отлични цени.

Оптимални условия за закупуването на Бензбромарон откриваме в сайта bg-fitness.com. Цената на кутия със 100 бройки е 53 лв. Това ще бъде стойността и на един курс лечение за 50-200 дни според дозата, която е изписана от специалиста.

Как се ползва Benzbromaron AL 100

Цел на терапията при подагра е да се разтворят образуваните кристали от натриев моноурат, поддържане на пикочната к-на под 360 ммол/л и предотвратяване на формирането на нови кристали. Вземаните до момента диуретици се отменят, освен в случаите на жизнена необходимост.

Лечението се базира на урикозурични агенти и Колхицин. Урикозурични са препарати като пробенецид и сулфинпиразон, но те са противопоказани при уролитиаза. Техен аналог е алопуринол, но не може да се взема в пълна доза при бъбречни патологии.

За по-висока ефективност и при противопоказания се изписва новият Бензбромарон. Той е най-подходящ избор при умерено намаление на бъбречна функция.

Дозата се определя индивидуално и варира от ½ до 2 таблетки дневно, приети наведнъж.

Как да удвоим действието с помощта на билки

Подагра е сред най-старите болести сред хората. Описана е през V век, когато получава името си (в превод: капан за крака). Мъчила е Ал. Македонски, представители на Медичите, Л. да Винчи, Дарвин и Нютон. Векове наред се търси ефикасно лекарство за подагра, но по-сериозен успех постига химията.

benzbromaron_65
Една добра комбинация

Оказва се, че ограничен брой билки са действително ефикасни срещу подагра. Лист от черна боровинка, корен от репей, лист бреза, зелена ябълка, сладък корен, блатен петолистник, девесил, лист от ягода, кедрови ядки и още няколко растения увеличават извеждането на пикочна киселина.

Но при това заболяване са по-ефикасни комплексните билкови средства, които оказват повече лечебни въздействия. Пример за качествено направен сбор при подагра е Демир бозан. Той съчетава 6 билки, които едновременно регулират обменните процеси, подобряват извеждането на отпадните продукти, чистят кръвта, подкрепят бъбреците, ч. дроб и червата, създават условия за по-бързо възстановяване.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Демир бозан, съчетан с лекарства, конкретно Бензбромарон, е доказал своята ефикасност. Множество пациенти са лекували подагра с тези билки и са постигнали трайна ремисия. Дори само диета + Демир бозан оказват достатъчно силен ефект върху нивата на пикочна к-на и отлаганията в тъканите и ставите. Според опита на пациенти, устойчива ремисия се постига за 2 до 3 месеца терапия с билковата смес.

Още за това, как хората се справят с подаграта ТУК: Как помагат билките Демир бозан при прием на Бензбромарон!

За redaktor

Прочети още

leparacid-ivermectin-01

Лепарацид, Ивермектин и други лекарства против паразити

Кои са хубавите лекарства при паразити? Как действат Лепарацид, Ивермектин и другите? На каква цена …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *