Kiril Petkov4 600x380
Кирил Петков е по-малко българин от изгонен руски дипломат

„Кире, гад мръсна, руските „шпиони“ знаят по-добре български от теб и са живели в България повече от теб!“

Кирил Петков е живял по-малко в България от някои от изгонените руснаци!

Сред изгонените 70 руснаци има хора, които са прекарали голяма част от живота си тук. Такъв е случаят например с Владимир Александрович Климанов, който е генерал консул на Руската федерация през последните 12 години, а е в България от 18 години.

Това разкри публицистът и преводач Мажд Алгафари. Той написа в социалната мрежа, че този човек е прекарал една трета от живота си в България и знае отлично български. В това отношение бие отвсякъде Кирил Петков, когото нарича „гад мръсна“ и който е напуснал България на 13-годишна възраст, а освен това нерядко прави грешки в българския си говор.

Алгафари изобщо не е съгласен тези 70 руски граждани да бъдат изхвърлени от страната ни, защото няма никакви доказателства срещу тях. Той е на мнение, че това се прави целенасочено от НАТО, за да ни скара с Русия, а Просто Киро е само инструмент в техните ръце.

kiril-petkov4_600x380
Кирил Петков е по-малко българин от изгонен руски дипломат

„Дори Русия да нападне България, нито един българин няма да воюва срещу Русия, нито един българин няма да воюва за НАТО. Защото това ще е война на НАТО, а не наша война“, категоричен е Алгафари.

Той е на мнение, че президентът Румен Радев ще спре всички наченки на война и ще вразуми политическите кръгове, че не бива да се дразни Русия.

Мажд взе отношение и относно изявлението на Лена Бориславова, че известни личности у нас получавали по 4000 лв. на месец, за да осъществяват руска пропаганда. Той определи това твърдение като лъжа, защото според него по-вероятно е именно Лена и хората около нея да получават пари, но от Америка.

Румен Радев рискува живота си, като отказва оръжия на Украйна!

Президентът на Република България ще е на косъм от смъртта, докато не се съгласи да предостави военна помощ на Украйна. Това разкри един от доверените му хора Мажд Алгафари, писа Demokrat.bg.

Журналистът смята, че срещу държавния глава се готви грандиозен атентат и случилото се на околовръстното в Пловдив е само предупреждение. Тогава камион с тегло от 20 тона се вряза в кортежа на президента, при което лекарят и един от гардовете на НСО бяха ранени.

Според Агафари катастрофата не е случайна, защото на прав участък в 10 ч. сутринта при идеално време е невъзможно да не видиш такъв кортеж. Геополитическият анализатор счита, че някой умишлено е искал да сплаши ген. Радев.

rumen-radev_600x400 (18)
Готвят ли атентат срещу Румен Радев?
“Фигурин

Причините може да са две. Едната е свързана с Украйна и отказа на президента да предостави оръжие на Зеленски. Другата е отказът му да свали ветото от РСМ за влизане в ЕС, което дори вкарва версията, че може да става дума за македонски атентат.

Според Алгафари обаче по-вероятно е да става дума за Украйна, защото САЩ с всички сили се опитват да въвлекат България във войната, за да могат да използват нашата територия като фронтова зона срещу Русия.

Братът на гербаджията Нидал Алгафари е категоричен, че САЩ винаги са били много сурови към онези, които не изпълняват сляпо заповедите им. А в момента Румен Радев се противи по два въпроса и това може да е мотив за атентат срещу него.

Още за възгледите на Мажд Алгафари можете да научите по-надолу!

Мажд Алгафари срина ЕС за пореден път. Той го вижда като българоубиец!

Журналистът със сирийски корени Мажд Алгафари нападна остро Европейския съюз с публикация във Фейсбук. Той написа колко вредно е за България членството ни там, пише Bultimes.info.

Според него колкото по-рано България напусне ЕС, толкова по-добре. Той е потресен, че все още има българи, които искат членството ни в Съюза, при положение че нищо добро не сме видели от него през тези 15 години.

„Останахме без производство, без земеделие, без електричество, хората изчезнаха, няма нищо. Доволни ли сте сега, още ли искате да сме в ЕС?“, избухна Мажд Алгафари в социалната мрежа.

majd-algafari_600x400
Мажд Алгафари разби ЕС на пух и прах

Той е категоричен, че България е била приета в ЕС само за да бъде използвана, да бъдат заграбени нейните ресурси и работна ръка, а в замяна да не получи нищо.

„Голяма част от търговията на Европа минава през България. Ако не се бяхме включили в Европейския съюз, сега ние щяхме да диктуваме правилата, а не те на нас.“, смята преводачът.

Той не може да гледа повече как българите се трудят за други държави, докато родителите им тук мизерстват. Това за него е тъжна гледка, за която основна вина носи ЕС.

„На всичкото отгоре сега искат да ни натресат и еврото, за да ни довършат окончателно“, убеден е журналистът.

Мажд Алгафари е сред най-големите поддръжници на президента Румен Радев. Той беше сред хората, които издигнаха кандидатурата му за втори мандат. Това говори, че и самият държавен глава не е чак такъв голям фен на ЕС, макар да говори друго по медиите.

Мажд Алгафари е брат на писателя Нидал Алгафари, който пък е в срещуположния лагер – този на ГЕРБ. Двамата братя имат коренно различни мнения за ЕС и за външната политика на България. Единият вижда бъдещето ни с Русия, а другият със Запада.

Евелина Лютова

Ето какво още казва Алгафари:

България може да е малка държава, но е стратегическа.
За съжаление този факт е пропуснат от нашите управници, които направиха какво ли не за да ни набутат в ЕС и НАТО, а се очертава да ни натресат и еврото.
ЕС ни прие в състава си не за друго, а за да може да си осигури по-благоприятни за него условия и правила. Ако не се бяхме включили в ЕС, сега можехме да диктуваме правилата такива, каквито ни удовлетворяват.
Огромна част от търговията на ЕС минава през българска територия. Но за съжаление ЕС диктува правилата, а не ние. ЕС печели от тези правила, а не ние.
ЕС налага свои правила, които не винаги са подходящи за България.
Предвид правилата на ЕС останахме без земеделие, без производство, без електричество, без хора, без нищо. А те си развиха земеделието, производството, енергоизточниците, и си разпределиха нашата работна ръка.
Е, още ли искате да останем в ЕС? Да гледаме как децата ни се трудят за да направят живота на други държави по-добър, а тук нашите майки и бащи да мизерстват?
Сега, като капак искат да ни затрият и българския лев.
Интересите на България са продадени, както и химна ни

Илиян Василев, който не е същия, за когото вероятно се сещате, коментира: Още навремето твърдях, че влизането ни в ЕС ще бъде голяма грешка! България стана проводник на чужди интереси, външна граница на съюза, буферна зона между „белите“ държави и мигрантския поток и т.н., и т.н….

Мария Спирова, която също не е по-известната си съименница, казва: Проследявайки исторически факти констатираме, че след влизане на страната ни в някоя от империите (в т.ч.социализма), тя се разпада. Мария има предвид, че империите се разпадат, а не България.

На това Мажд Алгафари отговаря: За разлика, че по време на тъй наречения социолизъм, имахме правото от нашите „окупатори“ да се развиваме. Да строим и откриваме училища, болници, предприятия, заводи, язовири, енергия и всичко друго. Сега обаче, това ни е забранено.

Кажете и вие как бихте коментирали поставената тема ТУК! или по-долу в коментарите? Според вас има ли ползи от членството ни в Евросъюза, или наистина става въпрос за робство и за загуба на нашата идентичност? Доволни ли сте от това, че можете да пътувате и да ядете банани и домати по всяко време на годината? Стигат ли ви парите? Искате ли да се присъединим към Евразия, новия Съветски съюз? Пишете ни по-долу! Нека да обсъдим тази гореща тема!

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

7 Мнения

 1. Иван Ил.

  Тои е прав от ЕС не можем да очакваме че ще развием като държава.Нима не виждате че ни разби цялата икономика .
  За да им бъдем под царвула .
  И още ще продължават до като ни довъи Трябва да разберете че тяхната цел и на САЩ тука да ни привържат във мюсюлманско общество

  • Даниел Христов

   BULexit. Всичко друго е равно на ритуално самоубийство.

  • Клеопатра

   Г-н Алгафари е прав. Нямаме никаква полза от ЕС И НАТО. Напротив само вреда. Унищожи ха ни земеделието и животновъдството. Кажете ми видял и ли сте откакто е демокрация да има ниви с памук? С него България се гордее ше. А БАЙ-ГАНЬО ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ С РОЗОВОТО МАСЛО, КОЕТО Е БИЛО ПО-СКЪПО И ОТ ЗЛАТО. А СЕГА КЪДЕ НИ Е РОЗОВОТО МАСЛО? МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОТГОВОРИ? А ПАМУКА БЕШЕ БЯЛОТО ЗЛАТО НА БЪЛГАРИЯ. А ПОМНИТЕ ЛИ КОЛКО ВКУСНО БЕШЕ НАШЕТО СИ МЕСО, А НЕ ТОВА ГМО, КОЕТО ПОЛУЧАВАМЕ СЕФА ОТ ЕВРОСЪЮЗА ПЪЛНО СЪС ЗАРАЗИ, КОИТО НАРОЧНО НИ ДАВАТ. А КОЛБАСИТЕ СИ БЯХА ОТ ЧИСТО МЕСО БЕЗ ПРИМЕСИ ГМО. И СЕГА ДОРИ НАЙ ДОБРИЯ САЛАМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАВНЯВА НА ТОГАВАШНИЯ КУЧЕШКИ САЛАМ. ТОГАВА ДОРИ КУЧЕШКИЯ САЛАМ СТАВАШЕ ЗА ЯДЕНЕ. А СЕГА ИМА ЛИ ГО ШПЕКА, КОЙТО БЕШЕ ТОГАВА? А КАШКАВАЛА И СИРЕНЕТО ОТ ЧИСТО МЛЯКО? СЕГА ДОРИ И КИСЕЛОТО МЛЯКО, КОЕТО Е БИЛО ХАРАКТЕРНО САМО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕГО ВЕЧЕ МОДИФИЦИРАХА. ДОРИ ЯПОНЦИТЕ СА НИ ЗАВИЖДАЛИ ЗА КИСЕЛОТО МЛЯКО, ЗАЩОТО КАЗВАХА, ЧЕ МАКАР И ДА Е НАПРАВЕНО В БЪЛГАРИЯ, ЩОМ МИНЕ ГРАНИЦАТА ВКУСЪТ МУ СЕ ПРОМЕНЯ.. АМА ТОВА НЯМА КАК ДА ГО ЗНАЯТ ТЕЗИ, КОИТО СА РОДЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА. ИЗРОДИХА СЕ!!! ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕ ИЗРОДИ.

   • Чавдар Богданов

    Никаква полза от ЕС и САЩ. Искат територията ни, а не нас като население.

 2. Против Росия за това гледат бавно и постепенно да ни унощожат.праветете си сметката
  защо ни дават тази въксина праизер а не друга която е по ефикасна.
  Доцент Мъгъров е казал че дванайсет хиляди човека са починали от тази ваксина по туи ще разберете .
  За какво става въпросотив

 3. Димитър

  Абсолютно вярно…. Ако бяхме с Русия, сега щяхме да имаме и евтин ток и газ…. Но ние сме винаги от страната на булката….Сърбите купуват газ на три пъти по ниски цени….И това е, защото ни командват от Брюксел…. Затворете реакторите, плащайте емисии, затворете си пройзводствата и пр. и пр….. Никога България не е била толкова зле…. Това е благодарение на всички правителства от 90 година насам…. Заблуден народ…..

 4. Екатерина

  Само да посмеят да посегнат на Президента! Целта и на САЩ, и на Европа е да ни обезличат като нация и да ни превърнат в колония! А сега и да ни въвлекат във войната за американските интереси! А планът “ Ран Ът? Бог да ни е на помощ!

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *