Geshev Kiril 600x380
Иван Гешев погна Кирил Петков

Докъде я докарахме! Иван Гешев отървава България от Кирил Петков

Иван Гешев тиква Кирил Петков зад решетките!

Гешев срещу Петков

Кирил Петков вече е сред разследваните лица в България. Все още нищо не е обявено публично, защото има имунитет като част от парламента, но при неуспех да състави нов кабинет, Иван Гешев ще обяви пред цяла България, че лицето К. П. може да се озове на подсъдимата скамейка.

Депутатът Костадин Костадинов внесе до прокуратурата сигнал, с който настоява Просто Киро да бъде арестуван заради серия от престъпни действия. Според лидера на „Възраждане“ върхът е бил изгонването на 70 руски дипломати от България, за повечето от които няма нито едно доказателство, че са шпиони, но на Петков му е трябвала голяма бройка за гонене.

geshev-kiril_600x380
Иван Гешев погна Кирил Петков

Иван Гешев по принцип ненавижда Кирил Петков и цялата му политическа формация, тъй като премиерът в оставка на няколко пъти опита да го свали от поста му. Ето защо главният прокурор с радост ще задейства всички закони, за да изпрати Петков на съд, а защо не и в затвора след това. Основното обвинение ще е злоупотреба с власт.

Има и нещо друго, заради което Киро Канадеца, както е известен у нас, може да влезе в затвора. Това са видеоклипове от сградата на НС, заснети от ДАНС и НСО. Засега не се обявява публично какво има в тях, но се очаква да бъдат показани на медиите в мига, в който Кирил Петков вече не е във властта.

Тошко Йорданов тази сутрин обяви пред Георги Любенов по БНТ, че въпросните записи са предизвикали голям гняв у Петков. Той чак се разтреперил и поискал незабавно главата на шефа на ДАНС.

Гешев беше считан за едно от лицата на мафията у нас, а сега мнозина се надяват на него, за да се спрат безчинствата на Кирил Петков.

Гешев срещу Радев

Краят на Иван Гешев като главен прокурор на Република България бе предизвикан от самия него. Той реши да изпревари събитията и да се покаже по-чист от момина сълза пред Европа, но номерът му не мина.

Обвинител номер едно на страната е изпратил писмо до органи и колеги на ЕС. В него се оплаква от български премиери, министри, президента и граждански активисти. Новината бе съобщена от адв. Николай Хаджигенов от „Ние идваме“, писа Vijti.com.

Писмото на Гешев е адресирано до Давид Сасоли (председател на Европейския парламент), Урсула фон дер Лайен (председател на Европейската комисия), различни еврокомисари и представители на посолства. Главният прокурор се е оплакал, че му искат оставката без причина и подлагат работата му под напрежение.

geshev-radev_600x370
Войната между Иван Гешев и Румен Радев не спира
Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Главно място в оплакванията му е заел президентът Румен Радев. Гешев се е опитал да го изкара виновен за политическата нестабилност в България.

Ген. Радев е останал бесен от уронването на реномето му пред ЕС и се зарекъл да отмъсти на Иван Гешев, като го свали от поста му час по-скоро. Президентът дори е успял да убеди част от тези, до които е било писмото, че Иван Гешев е корумпиран и трябва не само да си подаде оставката, но и да влезе в затвора, като е изтъкнал факти от дружбата му с Бойко Борисов.

Очаква се от Европа да задействат силите си за смяна на главния прокурор у нас.

Още по темата можете да прочетете по-надолу!

Обрат с Румен Радев

Главният прокурор Иван Гешев се ориентира бързо накъде духа вятърът. След като властта се смени, той вече говори с респект за президента Румен Радев. Същият Радев, при когото нахълта като при престъпник преди година и половина.

Днес Гешев вече сякаш е друг човек. Преди няколко дни той покани ген. Радев на среща и точно тогава е демонстрирал промяната в отношението си към него. Главният прокурор се е опитал да се хареса на президента, като го е похвалил за добрата работа и е изразил увереност, че той е истински обединител на нацията, писа СЕГА.

geshev_600x370
Иван Гешев на колене пред Румен Радев

Според слуховете Гешев ще се опита да се помири с Румен Радев и да се хареса на Кирил Петков, за да избегне не само своето сваляне, но и разследване. За да избегне затвора, Иван Гешев бил готов дори да предаде Бойко Борисов и да свидетелства срещу него.

Не е тайна, че единствено бездействието на прокуратурата държи все още лидера на ГЕРБ на свобода. Така и не му се повдига обвинение, което го спасява от затвора.

Сега обаче, когато властта е в ръцете на противниковия лагер в лицето на Румен Радев и Кирил Петков, при положение и че САЩ изостави Борисов, Иван Гешев е готов на всичко, за да изкара мандата си, от който има още 5 години, като междувременно оттърве и затвора.

Още за Иван Гешев ще научите по-надолу!

Край с Бояна

Иван Гешев обмисля сериозно своята оставка. Една година протести срещу него не подействаха, но САЩ успя да му подейства. Западният натиск ще доведе до оставката на главния ни прокурор, писа Novinite-dnes.eu.

Причината за очаквашия се край на Гешев е фактът, че той и семейството му са се изнесли от държавната резиденция в Бояна. Те са подали заявление за това на 1 септември, само седмица след като вътрешният министър Бойко Рашков изрази съмнение в заплахите срещу главния прокурор.

ivan-geshev2_600x400
Иван Гешев ще подаде оставка

Иван Гешев се превърна в първия главен прокурор на България, който ползва държавен имот в Бояна и беше цяла година съсед на премиера и президента. Той е плащал наем за това, който е в размер на около 70 лв. на вечер. За сравнение нощувките в хотелите в района вървят между 90 и 120 лв.

Преди да се нанесе семейство Гешеви, в Дом 5 е било закупено обзавеждане, което варира на 48 204 лв., пише Новините Днес. Държавни пари, идващи от данъците на българските граждани.

Европейските ни партньори и най-вече САЩ вдигнаха мерника на Иван Гешев, след като Бойко Борисов падна от власт. Макар дълго време същите да ги подкрепяха, когато видяха, че народът в България ги мрази и ги обвинява в корупция, ги „хвърлиха за мезе“ и ги замениха с други. Според слуховете тези други са Кирил Петков и Асен Василев.

Счита се, че Гешев вече не е удобен за Америка, понеже закриля Борисов, а за да си спечелят любовта и доверието на българския народ, от Белия дом са готови да хвърлят в жертва лидера на ГЕРБ, като го докарат до затвор, каквито са народните желания през последната година.

Още по темата четете надолу!

Евелина Лютова

 

Борисов пряк началник на Гешев

Главният прокурор Иван Гешев е под пряка зависимост от лидера на ГЕРБ Иван Гешев. Това стана напълно ясно от телефонния разговор между двамата, който е бил засечен от новото управление на ДАНС.

Оказва се, че Гешев нарича Борисов „шефе“ и ако се налага, дори му козирува. Именно заради това точно той е бил избран да заеме поста на главен прокурор.

„И аз обичам да се правя на луд, шефе, ама ти го правиш много успешно“, казва главният прокурор на лидера на ГЕРБ. При което Борисов отвръща: Не, бе, брат ми, лесно ми е, защото съм прост. Кофти е да си сложен, съобщава Frognews.bg.

Този съвсем приятелски разговор показва колко всъщност е независимостта на съдебната власт от изпълнителната и как корупцията в България е стигнала до най-високите нива на етажите.

geshev-borisov_600x370
Бойко Борисов е шефът на Иван Гешев

Иван Гешев от началото на своя мандат работи в полза на Борисов и това е видно дори за хора без особено големи политически познания. Нахлу в президентството, въпреки че по-късно ЕС излезе с решение, че това е била незаконна акция. А Гешев го стори само защото Румен Радев е най-големият дразнител на Борисов.

Няколко месеца по-късно от ЕС започнаха да разследват защо премиерът на България има толкова много евро и злато в чекмеджето си, но нашият главен прокурор заяви, че това е в реда на нещата и прекрати разследването у нас.

Днес Иван Гешев отново показа в чий отбор играе. Той отказа да коментира кадрите с полицейското насилие от протестите по време на миналото лято, като се позова на Коституцията. По този начин той даде да се разбере, че няма да стори нищо, за да осъди виновните полицаи и тези, които са им заповядали да пребият протестиращите.

Наскоро в медийното пространство се завъртя снимка на Иван Гешев и Бойко Борисов на млади години. Твърди се, че двамата се познават още от студентските си години в Симеоново, когато Борисов е учил за пожарникар, а Гешев за полицай. Както е известно, преди да стане юрист със съмнителна диплома, Иван Гешев е бил в системата на МВР. Борисов пък беше главен секретар на МВР, когато Гешев е работил там.

Още за Иван Гешев можете да научите по-надолу!

Иван Гешев е категоричен, че няма да си подаде оставката и няма намерение да изостави борбата с олигарсите! В чужбина обаче му вдигнаха мерника!

Главният прокурор ще остане на своята длъжност, по примера на премиера Бойко Борисов. И двамата са категорични, че няма да подават оставка, въпреки че на протестите именно техните оставки са най-силно искани.

Иван Гешев е бесен на народа

Иван Гешев изригна направо бесен от Шивачево, Сливенско, където заедно с главния секретар на МВР наблюдават акция, свързана с тежко криминално престъпление.

Гешев заяви пред журналистите, че протестистите са огледало на нашия народ и проблемите в него от десетилетия.

„Ей това е проблемът, че вместо като нация да се обединим, ние се разединяваме и се борим, и то не за себе си, а за една шепа олигарси, които ни крадат от 30 г. Е, няма да стане, оставка няма да подам, ще продължавам да се боря!“, отсече главният прокурор, който беше видимо ядосан от факта, че му искат оставката.

Гешев не просто не иска да си подава оставката, но и е бесен от протестите срещу него, което е видимо. Именно за това информира сайтът Istinskitenovini.bg, който твърди, че главният прокурор е казал, че протерстиращите и да се самоубиват по улиците, оставка пак няма да им даде.

Иван Гешев е раздразнен най-вече от факта, че смята, че прави услуга на обществото, като преследва престъпници като Васил Божков, а самото общество не го иска.

Атаката срещу Радев преля чашата

Именно Гешев предизвика тези масови протести, когато с колегите си нахлу в президентството. Това беше капката, която преля чашата за много хора, тъй като Румен Радев има подкрепата на около 2 милиона българи, гласували за него през 2016 г.

Самият президент подкрепи протеста още в първия му ден и призова прокуратурата към оставки и пълна подмяна. Оказа се, че това не е само негово мнение, но и в чужбина са на подобно становище.

В чужбина определят Гешев като престъпник

Днес излезе информация, че действията на Иван Гешев са строго осъждани от германския експерт Кристофер Неринг, който работи в Музея за шпионаж в Берлин, където е ръководител на научния отдел.

Той определя поведението на Иван Гешев като незаконно и направо престъпно относно записите на Васил Божков, в които се твърди, че той е уличен в пряко участие в протестите, пише Dw.com.

Кристофер Неринг и Иван Гешев
Кристофер Неринг определя Иван Гешев като престъпник

Според Неринг, главният прокурор няма право да оповестява подобни неща и това е подсъдно. Освен това той се съмнява в тяхната достоверност, защото прокуратурата по принцип няма право по закон да извършва подслушвания и други подобни действия.

Именно затова атаките на Гешев срещу президента Радев, според германеца, са неоснователни и дори престъпни. Той подкрепя искането за оставката на главния ни прокурор, която смята, че във всяка правова и демократична държава би дошла моментално, но не и в България.

Главният прокурор дискредитира протестите

Неринг счита, че целта на Иван Гешев е дискредитация на протестите, като ги направи уж платени от Васил Божков. Това за него е направо недопустимо поведение за главен прокурор и трябва да бъде наказано дори със затвор.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

4 Мнения

  1. ABSOLUTNO ODOBRIAVAM KAZANOTO

  2. Пронди

    По голямата част от евродепутатите подкрепяха протестите а Бойко Борисов и шайката около него се правят че нищо не се е случило сигурно чакат народа да се вдигне и със сила да ги измете

  3. НОВ ПРОКУРОР САМО АКО ГЕРБ РЕШИ НАЛИ Е МНОГО СИЛЕН КИРО КАНАДЕЦА А СЕГА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГО СМЕНИ БЕЗ МНОЗИНСТВО !!! ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ЛИЖАТ ЗАДНИКА НА ГЕРБ

  4. ДА АМА НЕ !!! ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛИЖАТ ЗАДНИКА НА БОРИСОВ ЗА ДА РЕШИ
    КИРЕ КАКВО СТАНА ? БЕШЕ МНОГО СИЛЕН , А СЕГА СЕ ОКАЗА , ЧЕ БАТИ БОЙКО ТРЯБВА ДА РЕШИ Е ТОВА Е ПОПУЛИЗЪМ !!

  5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *