Mika Zaykova 600x400
Мика Зайкова със сериозни опасения за бъдещето на България

Мика Зайкова бясна: ЕС ни съсипа! Козунакът е 5,50 лв., това е трагедия

Мика Зайкова вече не вярва на ЕС!

Хиперинфлацията

Един от политиците с най-много почитатели е Мика Зайкова. Това е така, защото тя не цепи басма никому и винаги казва истината в прав текст.

Мика е на 80 г. и не се страхува от нищо. Това я провокира да говори нещата такива, каквито си, да ги нарича с истинските им имена.

Зайкова, която напусна активната политика миналата година, когато се отказа от трети мандат като депутат от квотата на „Има такъв народ“, не е доволна от управлението на Кирил Петков и не го крие. Въпреки че „Продължаваме промяната“ е коалиционен партньор на нейната партия, тя иска час по-скоро Просто Киро да подаде оставка, тъй като се проваля сериозно, и то не само във външната политика, но и във вътрешната.

mika-zaykova_600x400
Мика Зайкова със сериозни опасения за бъдещето на България

Най-голямата трагедия според Мика Зайкова е хиперинфлацията, която цари у нас. Цените на всичко скачат всяка седмица, а доходите почти не мръдват. Тя, като икономист, е наясно, че държавата върви към фалит.

„Намаляването на ДДС трябва да бъде предложено от България на ЕС, няма какво да чакаме Германия. Не сме подчинени на ЕС“, категорична е Зайкова.

Според нея даже през тези 15 години, в които България е член на ЕС, държавата е тръгнала надолу, вместо да просперира, което поставя въпроса защо ни е било влизането в Алианса.

„Най-страшното е инфлацията. Преди 2 седмици си купих козунак за 3 лв., сега го взех за 5,50 лв. Не може така, почти двойна цена за половин месец, това е безумие. Предлагането няма да спре, ще има всичко по магазините, но няма да има кой да го купи“, отсече Мика Зайкова, писа Vihrogon.bg.

Можем да добавим, че Мика явно е попаднала на евтини козунаци, защото в момента по магазините могат да се видят козунаци и на по 10 лв. и нагоре, което за най-бедната държава в Европа е някакво безумие.

Мика Зайкова не вярва на Плана за възстановяване, от който чакаме 12 милиарда от ЕС през следващите години. Според нея този план няма да доведе до икономически ръст на страната ни, а просто едни пари ще отидат в нечии джобове, както сме свикнали да виждаме в родната ни политика.

Безумията в родната ни политика

“Демир

79-годишният социален експерт Мика Зайкова е напът да се откаже от политиката. Причината е, че тя е безкрайно разочарована от мръсните игрички на родната политическа сцена.

Зайкова не може да приеме решението на Слави Трифонов „Има такъв народ“ да отиде в опозиция. Тя е на мнение, че трябваше да се състави правителство, напук на всичко и всички.

Пенсионерката е бясна на протестните партии на Христо Иванов и Мая Манолова, които са в основата да няма кабинет с мандат на ИТН. Тя ги приема за предатели, които са виновни за това, че има реална опасност Бойко Борисов да се завърне на бял кон наесен. Според нея лидерът на ГЕРБ е за затвора, защото е откраднал толкова много пари, но никоя от партиите не говори за това в момента, а всяка има други приоритети.

mika-zaikova_600x400-1
Мика Зайкова напуска политиката

На базата на всичко това Мика Зайкова е взела решение да излезе от политиката. На следващите избори тя няма да бъде в листите на ИТН, писа „Галерия“, цитирана от Nbox.bg.

„Мислят за всичко друго, само не и за хората. Ако мислеха за народа, досега да са приели социалните закони и да са актуализирали бюджета“, категорична е Зайкова.

„Аз съм се клела да помогна на България, а не да крада. Затова ми е толкова болно, като гледам какво се случва в момента. Не искам повече да участвам в това“, отсича най-възрастният депутат.

Тя е втората знакова фигура на ИТН, която не иска повече да се изявява в политиката. Председателят на Народното събрание Ива Митева също е разочарована и иска да излезе от партията.

Всичко това е голям удар по имиджа на Слави Трифонов, който за толкова много години е показал, че от всичко най-много мрази да губи хора от екипа си.

Още за Мика Зайкова четете по-надолу!

Комунистите се бореха за правата на хората, а не като сегашните жалкари! (ВИДЕО)

Мика Зайкова харесва социализма, така излезе от изказването й в парламента!

Най-възрастният депутат Мика Зайкова побесня насред НС. Повод за нейното негодувание стана отрицателната позиция на БСП по отношение на гласуването в чужбина

Както стана ясно вече, БСП и ГЕРБ задружно не гласуваха за тази промяна в Изборния кодекс. Въпреки това предложението бе прието и на следващите избори ще има повече секции зад граница.

Това обаче не омилостиви Мика Зайкова. Тя изрази най-голямото си разочарование от БСП, която преди е уважавала.

mika_600x400
Мика Зайкова бясна в парламента

„Сегашните социалисти, които едно време бяха комунисти и се бореха за правата на хората, днес приказват глупости. Как не ви е срам бе, каква е тази дискриминация. Не можете да забранявате на българи да гласуват. Жалки сте!“ – изригна Мика Зайкова.

Евелина Лютова

По думите й излиза, че някога тя е харесвала тоталитарния режим, но не смята БСП за достоен наследник на БКП.

Зайкова е депутат от „Има такъв народ“. Тя е на 79 г., но тепърва ще навлиза в дълбините на политиката.

Вижте нагледно как възрастната депутатка изригна от парламентарната трибуна!

Четете надолу още за Мика Заайкова!

Мика Зайкова вкарва Борисов в затвора

Най-възрастният депутат в настоящия парламент има огромен шанс да прати Бойко Борисов зад решетките. Мика Зайкова, която е висш експерт по финансовите въпроси, е намерила много несъответствия от парично естество.

„Само за първото тримесечие от годината има дефицит от 1 млрд, и 650 млн. лв. Ананиев твърди, че фискалният резерв е 7,9 млрд. лв. Това са авансовите плащания от ЕС. Те обаче са ги спрели много отдавна. В много държавни предприятия служителите не получават заплати от месеци, за да може да има нещо във фискалния резерв“ – разкрива Мика Зайкова, пише Frognews.bg

По думите й излиза, че фискалният резерв е ограбен от управляващите, а за да го възстановят за пред следващото правителство, са спрели заплати на държавни служители.

mika_600x350
Мика Зайкова се разправя жестоко с Борисов и Ананиев

Г-жа Зайкова е решена да разследва случая докрай. Тя е убедена, че ще се натъкне на много нередности, за които ще трябва да се отговаря в съда.

Финансовият министър Кирил Ананиев е първият, който ще отговаря пред съда за намалелия фискален резерв. Освен него обаче и Бойко Борисов може да си изпати жестоко, защото в това правителство никой не правеше нещо без да го съгласува с премиера.

Бившият министър на финансите Владислав Горанов също може да попадне в полезрението на закона, ако бъде доказана връзка между него и финансовите липси.

Мика Зайкова е решена да изясни истината и да се разбере какво се е случило с фискалния резерв. Дори това да значи затвор за нейни колеги.

Припомняме, че подобни измами не са чужди на Бойко Борисов. Той бе уличен, макар и неофициално, в рекет срещу Васил Божков.

„Голямото ми притеснение е да не стане като при Симеон Дянков, който национализира резерва на Здравната каса и после не го върна.“ – споделя Зайкова в интервю за Кмета.бг.

79-годишната пенсионерка от „Има такъв народ“ не се страхува да разкрие всички финансови престъпления в държавата при управлението на Бойко Борисов и дори да го прати зад решетките.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

3 Мнения

 1. Георги Карамишев как да не съм работила като 10 гд.съм работила без трудов договор уш ми Го пуснаха а след 1 месец са Го махнали без да знам разбрах много по късно и съм работила само нощта смяна след боят от 16чеса и сутрин до 9 часа и като се случи да закъснея съм лягал и в 12 че са на боят и после по същия начин и 14 гд.съм била пенсионер по болест бях с право на работа и от борсата не можаха да ми предложат работа за това време защото не трябваше да съм грешка физическа,умствена напрегнатост,та течение да не съм и аз се преведе и почнах работа на нощните смени и на 7 гд. Защото получих пред инфаркта и тогава разбрах че не съм била осигурявана но такива права им бяхте дарителят персонал нямахме осигуровки биха осигурили техните си хора и като донесат проверяващи те ни гонеха на вън да се скрием да не ни виждат и като си заминат ни извикат да влезем ,а през зимата сме замръзнали като кучета а и стаята сме спали без отопление през зимата и затова съм сега с 18 вида заболявания само 3 ми се водят по деколтето и давам по 200лв.на месец за лекарства а помощи от никъде не вземали жива на квартира и плащам 150лв.бъшка за ток и вода а за храна тия 200лв.където ги вземам за къде по напред и вие казвате че не сме работили така направиха че и половината трудов стаж ми се губи

  • БЕЗПАРТИЙНА

   МОЖЕШЕ И ПО-НЕГРАМОТНО ДА СЕ НАПИШЕ! ТОЛКОВА НЕГРАМОТНО, ЧЕ НЕ СЕ РАЗБИРА СМИСЪЛА НА НАПИСАНОТО ТЪЖНО ЧЕТИВО!

   За жалост, МАФИОТСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ГРАНИЧЕЩА С ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и САДИЗЪМ СПРЯМО РАБОТЕЩИТЕ ПРИЧИНИ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СМЪРТ, ИНСУЛТИ, ИНФАРКТИ, ПСИХИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ФАЛИТИ, ЗАГУБА НА РАБОТА, НА ДОХОДИ, НА ЖИЛИЩА, НА ИДЕНТИЧНОСТ, НА ДОСТОЙНСТВО, ОТ БЕДНОСТ, ОТ НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОСРЕЩАТ НУЖДИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ, ОТ ЛЕКАРСТВА И ЛЕЧЕНИЕ, НЕВЪЗМОЖНОСТ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ ВЪВ ВУЗ ПОРАДИ ЛИПСА НА СРЕДСТВА, ДА ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ПРОФЕСОРИ, ОТ БЕЗИЗХОДИЦА, ОТ ЛИПСА НА ЗАКРИЛА ОТ ПРОФСЪЮЗИ, ОТ ДЪРЖАВАТА!

   ЖИВЕЕМ В МАФИОТСКА ДЪРЖАВА!

   НАВСЯКЪДЕ НА ВХОДА НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ТРЯБВА ДА ИМА ПЛАКАТ С НАДПИС КАТО В АДА, ( НА ДАНТЕ),
   “ НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ ТУКА!“

   ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ДЪРЖАВАТА НА МАФИОТИТЕ, МУТРИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ ОТ НАД 200 ПАРТИИ-МАФИОТСКИ БАНДИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ!

 2. Дикова

  Г-жо Зайкова,ако ИТН вземе властта,управлението на България ще бъде трагично ,като това в момента.След управлението на Б.Борисов всички повярваха,че могат да управляват държавата.Много жалко ,за тази цел се изискват качества,като родолюбие,знание,морал ,и най-вече ум.Този който иска да управлява трябва да вижда като Ванга и да знае какво ще стане с народа му поне 20 години напред.Е,къде е този българин???

 3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *