Мика Зайкова изригна: Комунистите се бореха за правата на хората, а не като сегашните жалкари! (ВИДЕО)

Мика Зайкова харесва социализма, така излезе от изказването й в парламента!

Най-възрастният депутат Мика Зайкова побесня насред НС. Повод за нейното негодувание стана отрицателната позиция на БСП по отношение на гласуването в чужбина

Както стана ясно вече, БСП и ГЕРБ задружно не гласуваха за тази промяна в Изборния кодекс. Въпреки това предложението бе прието и на следващите избори ще има повече секции зад граница.

Това обаче не омилостиви Мика Зайкова. Тя изрази най-голямото си разочарование от БСП, която преди е уважавала.

mika_600x400
Мика Зайкова бясна в парламента

„Сегашните социалисти, които едно време бяха комунисти и се бореха за правата на хората, днес приказват глупости. Как не ви е срам бе, каква е тази дискриминация. Не можете да забранявате на българи да гласуват. Жалки сте!“ – изригна Мика Зайкова.

По думите й излиза, че някога тя е харесвала тоталитарния режим, но не смята БСП за достоен наследник на БКП.

Зайкова е депутат от „Има такъв народ“. Тя е на 79 г., но тепърва ще навлиза в дълбините на политиката.

Вижте нагледно как възрастната депутатка изригна от парламентарната трибуна!

Четете надолу още за Мика Заайкова!

Мика Зайкова вкарва Борисов в затвора

Най-възрастният депутат в настоящия парламент има огромен шанс да прати Бойко Борисов зад решетките. Мика Зайкова, която е висш експерт по финансовите въпроси, е намерила много несъответствия от парично естество.

Демир бозан за безсъние

„Само за първото тримесечие от годината има дефицит от 1 млрд, и 650 млн. лв. Ананиев твърди, че фискалният резерв е 7,9 млрд. лв. Това са авансовите плащания от ЕС. Те обаче са ги спрели много отдавна. В много държавни предприятия служителите не получават заплати от месеци, за да може да има нещо във фискалния резерв“ – разкрива Мика Зайкова, пише Frognews.bg

По думите й излиза, че фискалният резерв е ограбен от управляващите, а за да го възстановят за пред следващото правителство, са спрели заплати на държавни служители.

mika_600x350
Мика Зайкова се разправя жестоко с Борисов и Ананиев

Г-жа Зайкова е решена да разследва случая докрай. Тя е убедена, че ще се натъкне на много нередности, за които ще трябва да се отговаря в съда.

Финансовият министър Кирил Ананиев е първият, който ще отговаря пред съда за намалелия фискален резерв. Освен него обаче и Бойко Борисов може да си изпати жестоко, защото в това правителство никой не правеше нещо без да го съгласува с премиера.

Бившият министър на финансите Владислав Горанов също може да попадне в полезрението на закона, ако бъде доказана връзка между него и финансовите липси.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Мика Зайкова е решена да изясни истината и да се разбере какво се е случило с фискалния резерв. Дори това да значи затвор за нейни колеги.

Припомняме, че подобни измами не са чужди на Бойко Борисов. Той бе уличен, макар и неофициално, в рекет срещу Васил Божков.

„Голямото ми притеснение е да не стане като при Симеон Дянков, който национализира резерва на Здравната каса и после не го върна.“ – споделя Зайкова в интервю за Кмета.бг.

79-годишната пенсионерка от „Има такъв народ“ не се страхува да разкрие всички финансови престъпления в държавата при управлението на Бойко Борисов и дори да го прати зад решетките.

За Михаил Николов

Прочети още

igor_600x400

Игор Матович се изплю върху западните ваксини: Не съм убиец, затова залагам на Русия!

Игор Матович държи словашкият народ да бъде ваксиниран срещу COVID-19 с руската ваксина! Премиерът на …

Едино мнение

  1. Георги Карамишев как да не съм работила като 10 гд.съм работила без трудов договор уш ми Го пуснаха а след 1 месец са Го махнали без да знам разбрах много по късно и съм работила само нощта смяна след боят от 16чеса и сутрин до 9 часа и като се случи да закъснея съм лягал и в 12 че са на боят и после по същия начин и 14 гд.съм била пенсионер по болест бях с право на работа и от борсата не можаха да ми предложат работа за това време защото не трябваше да съм грешка физическа,умствена напрегнатост,та течение да не съм и аз се преведе и почнах работа на нощните смени и на 7 гд. Защото получих пред инфаркта и тогава разбрах че не съм била осигурявана но такива права им бяхте дарителят персонал нямахме осигуровки биха осигурили техните си хора и като донесат проверяващи те ни гонеха на вън да се скрием да не ни виждат и като си заминат ни извикат да влезем ,а през зимата сме замръзнали като кучета а и стаята сме спали без отопление през зимата и затова съм сега с 18 вида заболявания само 3 ми се водят по деколтето и давам по 200лв.на месец за лекарства а помощи от никъде не вземали жива на квартира и плащам 150лв.бъшка за ток и вода а за храна тия 200лв.където ги вземам за къде по напред и вие казвате че не сме работили така направиха че и половината трудов стаж ми се губи

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]