Васил Найденов към Киро: Засрами се, младежо, българите мизерстват, а помагаш на украинците!

Васил Найденов е гневен от това, което вижда в България през последните месеци!

Най-големият певец на България Васил Найденов изригна срещу управлението на Кирил Петков. Към днешна дата той счита за грешка, че е гласувал през ноември именно за „Продължаваме промяната“, писа Novini.0.bg.

Васко Кеца е разочарован най-вече от отношението на управляващите към проблемите на народа. Сметките постоянно растат, но никой не прави нищо, за да облекчи българския народ.

Вместо това се помага на чужд народ. На украинските бежанци се осигуряват безплатен престой по хотелите и им се търси усилено работа. Това за българите не се прави.

„Дават се пари и работа на украинците, осигуряват се места за децата им в детските градини, защо всичко това не се прави за българите? Нямам нищо против бежанците, съпричастен съм към съдбата им, но не може държавата ни да се отнася по-добре към тях, отколкото към нас. Кирил Петков е симпатичен младеж, но трябва да се засрами!“, изригна изпълнителят на „Телефонна любов“.

vasil-naidenov_600x370
Васил Найденов бесен на Кирил Петков

Той се отнася критично и към участниците във войната. За певеца е недопустимо главните виновници да се крият по бункери, а на фронта да са млади момчета.

Тук Найденов визира Владимир Путин и Володимир Зеленски. И двамата са се барикадирали в бункери и само дават команди от разстояние.

Разбира се, така е във всяка война през последните 100 години. Вече войните не се водят с лидерите на държавите отпред, както е било през Средновековието например.

Васил Найденов стига дори още по-далеч в нападките си към Путин и Зеленски. Той би ги изправил до една стена и би ги разстрелял без притеснение, защото те са виновни за смъртта на хиляди хора.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *