Kadirov 600x381
Рамзан кадиров се закани на Просто Киро

Кадиров: Българи, спокойно! Ще пипна Кирил Петков, той е опасен за човечеството

Рамзан Кадиров се закани да помогне на България за свалянето на Кирил Петков!

Лидерът на Чечня първи се обяви срещу Кирил Петков. Рамзан Кадиров не одобрява политиката на възпитаника на „Харвард“ спрямо взаимоотношенията с Русия и си е поставил за цел да го махне от поста, който заема, пише Bulgarskiizgrev.eu.

Според колегите Просто Киро вече е една от мишените на Кадиров, който се слави с безпощадност по принцип. Разбира се, не се знае дали той ще го атакува физически, по-вероятно е да има предвид, че ще го махне от премиерски стол насила.

Рамзан Кадиров бил много разочарован, че България е сред малкото държави, които отказаха да следват руските правила по отношение на доставката на газ.

Президентът на Чечня е с отлични впечатления от българския народ и не вярва, че Кирил Петков и Асен Василев са предствителна извадка за българите. Той дори ги смята за вредни не само за България, но и за цялото човечество.

„Кирил Петков е пионка на САЩ. Такива пионки са опасни за цялото човечество. Вече е една от мишените ни“, разкри Кадиров.

kadirov_600x381
Рамзан Кадиров се закани на Просто Киро

Заканите на чеченеца срещу Киро Канадеца, както го наричат някои у нас, може да стресне премиера, защото в момента той се намира доста близо до Русия и Чечня. Както е известно, Петков и неговият екип са в Украйна, за да се запознаят лично с войната.

Просто Киро днес многократно се включи от Киев, за да намекне, че България до дни официално ще прати оръжие на Украйна. Нещо, което го скара дори с неговия ментор Румен Радев.

Рамзан Кадиров е сред най-доверените хора на Владимир Путин. Той е на фронта в момента и се бие за Русия.

Според него България има бъдеще, но само ако свали от власт Кирил Петков. В противен случай самият Кадиров може да нахлуе в страната ни, за да раздава правосъдие.

Прочети още

Къде живее Йорданка Христова? Синът ѝ Григор Стоичков и дъщеря ѝ Ивана Стоичкова. Съпруг, свекър, сестра и внуци, биография

Йорданка Христова

Къде живее Йорданка Христова? Синът ѝ Григор Стоичков и дъщеря ѝ Ивана Стоичкова. Съпруг, свекър, …

Едино мнение

  1. София Янакиева

    ПРАВ Е ПРЕЗИДЕНТА НИ ИДИОТИ КАТО ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ СА ВРЕДНИ ЗА НАС,НАРОДА НИ НЕ ГИ ИСКА,ТОЙ Е С РУСИЯ И ПУТИН И МНОГО ДОБРЕ ЩЕ СТАНЕ АКО СЕ МАХНАТ,НАРОДА НИ МИЗЕРСТВА КИРО ХРАНИ И ОБГРИЖВА УКРАИНЦИТЕ,НАГЛЕЦ И НАРКОМАН А С ПРОПАДНАЛИЯ СИ НАЧИН НА ЖИВОТ НЕ СА ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *