Заплахите не го спират! Румен Спецов съсипва Борисов

Румен Спецов може да вкара Бойко Борисов и доста хора около него в затвора!

Сред провиненията на Бойко Борисов не липсват доказателства и за укриване на данъци. Те са свързани главно с тайните му сделки, като например къщата му в Барселона или златото в шкафа му.

Шефът на НАП Румен Спецов вече се е заел да провери всички хора от високите етажи на властта, а сред най-големите грешници се предполага, че е именно лидерът на ГЕРБ.

Спецов е от хората, които не се поддават на страх и затова трудно ще бъде сплашен от Борисов, какъвто е обичайният подход на ГЕРБ. Преди дни Асен Василев обяви публично, че е имало заплахи към семейството на Румен Спецов, писа Fakti.bg.

rumen-specov_600x380
Румен Спецов съсипва Бойко Борисов

Той спря 2 милиарда лева, като прекъсна корупцията в НАП. Някой се е почувствал засегнат, че му взимат парите. Това разкри Василев.

Румен Спецов по никакъв начин не се чувства уязвен и продължава все така стриктно да изпълнява работата си. За него е истински срам да се прикриват данъци, зашото по този начин икономиката на цялата страна страда.

Ако Борисов бъде уличен в нещо подобно, той може да получи доста солена присъда. От ЕС и САЩ го оставиха да се оправя сам и това е причината срещу него да има толкова много разследвания в момента. Ако Иван Гешев бъде свален, това ще е краят на Борисов и той ще влезе в затвора със сигурност.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Едино мнение

  1. Д.Кънев

    Ей.Нямате спирка.Е ще спрете в затвора.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *