Nikolay Mihaylov 600x400
Д-р Николай Михайлов попиля Бойко Борисов

Д-р Михайлов размаза Борисов като плюнка: Той е дефект, аномалия, срам за нацията!

Д-р Михайлов е облекчен от липсата на Бойко Борисов в управлението на страната!

Психиатърът и богослов д-р Николай Михайлов направи на пух прах бившия редовен премиер Бойко Борисов. Той е изключително доволен, че управлението на страната вече е поето от други парти и други личности, писа Mignews.info.

„За мен Борисов е една тежка политическа аномалия, културен дефект, срам за нацията ни. Няма по-добро от неговата детронация“, отсече д-р Михайлов в предаването „Политическо НЕкоректно“.

Той обаче не бърза да се радва прекалено, тъй като не е ясно новите управляващи какво ще направят. Психиаърът предпочита да види как ще работят Кирил Петков и Асен Василев, преди да изрази мнение за тях.

„Светите братя Кирил и Асен (с ирония го казвам) удариха една мощна деградираща сила“, каза докторът в ефир, визирайки ГЕРБ под „сила“.

nikolay-mihaylov_600x400
Д-р Николай Михайлов попиля Бойко Борисов

По думите му има два основни аспекта, които правят смяната на властта нещо хубаво за България. Първият е, че се притиска главният прокурор Иван Гешев, който нарича Борисов „шефе“, с цел да бъде свален. Вторият е свързан с натиска срещу Борисов, който е мощен и символичен, но засега, смята д-р Михайлов.

По всичко личи, че за психиатъра няма по-голямо зло от ГЕРБ. Той обаче се съмнява да има някакво наказание за всичките кражби през последните 12 години.

„От КТБ до „Хемус“ е наивно да се мисли за някаква наказуемост. Всичко ще мине през структурата на едно турбокапиталистическо управление, каквото е то у нас от 1989 г. насам.“, убеден е д-р Николай Михайлов, който е освен всичко друго и политически анализзатор.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

6 Мнения

  1. Borislav Stam

    Кой е този и докога ще го въртят по разни канали? Психиатър бил. Що не си стои у психиатрията и не си гледа рабтата. Разбирачи много!

  2. тст 45621

    Аз се чудя има доказателства че се краде и тоз народ пак гласува за герб хора вие слепи ли сте или глухи?????????????

  3. За това, че никое правителство не може да противостои на натиска от вън ще си останем една васална единица без собствен цвят и мирис!

  4. Най после някой да каже нещо хубаво и за тях,но ние си знаем кой е неговия шеф,другаря Костов и сега другарите Дабъли,на тоя побъркан доктор и на него Гешев и Борисов му пречат,как пък не преследват котилото на олигарсите!

  5. Със вси4ки етикети които д-р Михайлов е охарактеризирал тази нагла и безсъвестна ли4ност съм напълно съгласна!!! В момента тази развалина се изявява все още като лидер и ОПГ-ГЕРБ и ръси простотията си пред млади и стари!!! Не се намери и сдин достоен от тази престъпна организация да го спре!!! Не се ли убедихте , 4е нямате никаква нужда от болен мозък и 4е тозо психопат само ви вреди.

  6. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *