Край с НАТО, край с ЕС! Марин Льо Пен размазва Макрон и Путин превзема Европа

Марин Льо Пен ще бъде новият президент на Франция!

Все повече Западът започва да се клати, а Владимир Путин започна да действа по американски – да вербува хора от противникови лагери. Именно това се случва с Марин Льо Пен, която е кандидат за френски президент.

Напук на всички очаквания, Льо Пен достигна до балотаж и ще мери сили с Еманюел Макрон в пряк дуел. Шансовете на дамата са много големи и според някои експерти тя дори е фаворит.

Идването на Марин Льо Пен на власт ще значи само едно – излизане от НАТО и сближаване с Русия. Тя вече обяви тези свои цели. Тогава ще стане много вероятно да се стигне и го Фрекзит, т.е. излизане на Франция от ЕС.

Близостта на Льо Пен с Владимир Путин не е случайна. Преди 8 години нейната партия „Национален сбор“ бе финансирана именно от Русия с 9 млн. евро, писа „Стандарт„.

marin-lio-pen_600x400
Марин Льо Пен вади Франция от НАТО

Льо Пен е категорична, че бъдещето е при Русия и САЩ вече нямат какво да предложат на Франция. Само преди седмици тя се срещна с Владимир Путин.

Всичко това обаче очевидно се харесва на много французи, което е изненада, тъй като не се знаеше, че Путин е успял да пусне пипалата си чак до Париж.

Ако Франция напусне структурите на НАТО и ЕС, шансовете те да се разпаднат са много големи. Още повече че  най-вероятно Унгария на Виктор Орбан ще я последва.

Според редица политолози и експерти войната в Украйна е само началото на новата подредба на сферите на влияние. Светът ще бъде поделен между САЩ, Русия и Китай, а Франция може да измени на Запада.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *