Мартин Карбовски избухна срещу демокрацията: Соцът беше в пъти по успешен, да се знае!

Мартин Карбовски възхвали социализма, въпреки че никога не е бил комунист!

Уволненият от bTV Мартин Карбовски направи на пух и прах настоящото управление на България и всички политици за последните 30 години. Той дори определи социализма като по-успешен строй от капитализма, в който живеем сега.

Карбовски разби на пух и прах демокрацията

„Аз съм тотален антикомунист, но не мога да не призная заслугите на соца. Беше тоталитаризъм – да, беше. Имаше затвори – да, отвратително беше. Но социализмът успя да накара хората да раждат деца, а демокрацията не успя. Сега никой не си прави планове и не знае какво го чака. Докато при социализма семействата правеха деца и станахме 9 милиона.

Това е единственият критерий, по който се определя един строй дали е успешен. Както и да се хвалят сега какво били направили, отрицателният прираст на демографията те прави неуспешен.“ – каза Карбовски в предаването на Георги Любенов по БНТ.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски защити социализма

Самият Карбовски също има дете. Той има син на 14 г., който се казва Марк.

Журналистът е бесен, че вече няма никаква свобода на словото у нас и всички медии са подчинени на Бойко Борисов. Той обяви, че истинските му колеги като Сашо Диков и Люба Кулезич са натикани в ъгъла, защото са неудобни за властта.

Мартин Карбовски си изпати наскоро, след като предаването му бе свалено от ефира на БТВ. В момента той се занимава само със сайта си, тъй като няма телевизия, която да го иска в редиците си.

Според слуховете причината за тв краха на журналиста е, че през лятото отразяваше и участваше в протестите срещу правителството. Освен това постоянно защитава президента Радев и пише против премиера Борисов.

Карбовски разкри още, че са му се обадили да го канят в политиката, като участва в листите за депутати, но е отказал.


 

Карбовски за Тодор Живков

Журналистът Мартин Карбовски, който в момента търпи жесток скандал на гърба си, се изказа много ласкаво за тоталитарния режим, налаган от Тодор Живков. Това направи в своето предаване по bTV в опит да разясни на плеймейтката Нора Недкова същността на социализма у нас.

„Живков заварва една дълбоко селска страна, наричаме я аграрна. След 30 години управление на Живков обаче може да се каже, че България е космическа сила. Всички ще кажат, че в България не е имало свобода. Да, нямаше свобода. Но една държава, която 35 години живее в социализъм, праща двама космонавти, има собствена лобаротария, собствен сателит и собствена космическа програма. А сега нямаме това нещо. “ – каза Карбовски в ефир.

Демир бозан за безсъние

Той допълни, че това е добрата страна на Тодор Живков. Лошата била, че той е бил диктатор.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски похвали Тодор Живков

Нора Недкова пък изненада всички с мнението си по темата. Макар да не е била родена по време на соца, тя смята, че тогава е бил животът много по-добър и не се е залагало толкова много на материалното, всички са били равни, което според нея не е лошо.

От два дни Мартин Карбовски е жертва на огромен скандал. Дизайнерката Мегз обяви във Фейсбук, че той е искал от нея определени физически наслади, за да излъчи предаванията с нея. Тя написа, че същото се било случило с Михаела Тодорова, Николета Лозанова и самата Нора Недкова.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Мегз въвлече и президента Румен Радев в скандала, твърдейки, че Карбовски се е хвалел пред нея колко пари взимал от него, за да хули правителството.


Мартин Карбовски към протестиращите: Вие сте мегабоклуци!

Мартин Карбовски е бесен, че протестите започват да заглъхват и Борисов се закрепва на власт!

Един от журналистите, които най-много ненавиждат сегашната политическа власт, е Мартин Карбовски. Мнозина го хвалят и подкрепят, защото той не крие своята позиция и дори често я демонстрира.

Направи го и снощи, когато избухна с видео от Орлов Мост. Насред центъра на София той си позволи да отправи неприятни епитети по адрес на протестиращите. Причината беше, че тях просто ги нямаше.

Тъй като Орлов мост е обсаден от полицаи и бе обявено, че е затворен, протестите там снощи отсъстваха. Нещо, което вбеси Мартин Карбовски и доказа тезата му, че българинът лесно се уморява да протестира.

„Тия отзад че са боклуци, боклуци са“, каза тв водещият за полицаите. „Но вие сте мегабоклуци, защото днес, когато трябваше да сте тук, вас ви няма“ – изригна Карбовски по адрес на протестиращите.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски изригна от Орлов мост

Според него историята се повтаря, пак сме поробени, както са направили с нас турци, германци, руснаци, американци и т.н. Българинът отново не се съпротивлява и се оставя да бъде унижаван.

Ето така Мартин Карбовски обясни липсата на хора на Орлов мост снощи. Той е твърдо против Борисов и не може да стои безучастен, когато гледа как протестите се провалят.

Евелина Лютова

Мартин Карбовски: Само студентите могат да свалят Борисов!

Мартин Карбовски започва да губи надежда, че протестите ще успеят!

Вече почти 3 месеца има протести срещу правителството, но властта не си отива. Това озадачава Мартин Карбовски, който е на мнение, че протестите в този си вид няма да постигнат заветната цел.

Журналистът вижда спасението единствено в студентите. Младите хора трябва да свалят Борисов, но властта е започнала да налива пари там чрез студентските съвети и това до момента е причината да няма много студентски групи на протестите.

мнения, отзиви, коментари, форум

Карбовски е на мнение, че ако нещата останат така, както са в момента, всички усилия ще се окажат напразни.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски губи надежда за сваляне на Борисов

„Българинът има навика да се уморява да сваля султана. Ще дойде Коледа, Нова година, ще му се прииска праз и сланина, ще се прибере при жената, пък ако има и ракия, нещата приключват.“, твърди тв водещият.

„Системата е проникнала в цялата държава, Борисов пак ще спечели изборите. Без студентите не може да бъде свален.“ – е мнението на Карбовски.

Той изригна по БНР, че оставката на премиера и целия му екип е задължителна, защото не са изпълнили нито едно свое обещание. Нито пътища са направили както трябва, нито нищо, според Карбовски.

Относно компроматите срещу Бойко Борисов и чекмеджето с пари, журналистът иронично каза, че сигурно някой му е направил номер, защото премиерът все нещо не е разбрал и никога не знае какво се случва в тая държава, пише Frognews.bg.


Мартин Карбовски към властта: Пикая върху вас!

Мартин Карбовски изригна срещу управлението на държавата!

Журналистът Мартин Карбовски е от малкото останали хора в гилдията, които открито въстават срещу властта и я критикуват. Направи го за пореден път, при това с доста нелицеприятни и дори обидни думи, пише Senzacia-bg.com.

Карбовски въстава срещу цялата тази свободия, която властва у нас. Той не приема за нормално гей двойки да отглеждат дете, циганите да се женят на 13 г. и липсата на справедлива съдебна система.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски бесен на властта

Тв водещият упреква управляващите заради вечното им оправдание с комунизма. Той твърди, че комунизмът няма нищо общо и трябва да спрат да се оправдават с него, защото истината е, че именно този „лош“ комунизъм ги е отгледал.

Според Карбовски българската нация умира и виновни за това са продажните ни политици. Вижте нагледно цялото му становище по темата!


Карбовски: Нападат Румен Радев, защото не стана престъпник като тях!

В тези размирни времена, в които се намира българският народ, Мартин Карбовски смята, че единственото спасение на България е Румен Радев. Именно президентът е лицето, което може да промени ситуацията в страната, смята журналистът.

„Ген. Радев е единственият добър ход на БСП в последните години. Най-после случихме на президент, но президент, който отказва да стане политик.“, казва Карбовски в сайта си Lentata.com.

„Хората копняха за достоен човек и го получиха. Очакваше се прегръдката от Банкя да го задуши, защото военният е свикнал да изпълнява команди. Радев обаче не се поддаде.“, продължава Карбовски.

Той е убеден, че настоящият президент на България е първият, който не е корумпиран и отказва да влезе в порочния кръг.

„Предупредиха го толкова пъти, подаваха му ръка, само и само да го превърнат в един от тях. Румен Радев обаче не пожела, не пожела да стане престъпник.“, споделя мнението си тв водещият.

Според него именно защото не са успели да го пречупят и да го превърнат в един от тях са започнали да вадят компроматите срещу него. Така се извадиха СРС-тата, в които стана ясно, че е назначил на работа бъдещата си съпруга не по установения ред. Макар прокуратурата да няма право да изкарва публично СРС-та, тя го направи.

След това започнаха ударите и срещу неговите съветници. Срещу самия Радев обаче нищо не могат да намерят.

Мартин Карбовски е на мнение, че президентът не иска да бъде политик. Той се разграничава от „десните“, но се опитва да не бъде и напълно „ляв“.

Според журналиста именно Румен Радев трябва да поведе народа, той трябва да бъде лицето на протестите, каквото беше в началото. Сега е моментът да покаже, че не е фигурант, смята Карбовски.

За Михаил Николов

Прочети още

Георги Атанасов

Журналистът Георги Атанасов: Промити мозъци такива, да живее Русия, ЕС и НАТО ни унищожават! (ВИДЕО)

Георги Атанасов е бесен от управлението на ГЕРБ и се обявява твърдо против него! Спортният …

2 коментара

  1. Снежана Нешева

    Карбовски, протестите имаха падение, но за мен бях Величие. А хора, като Вас ми дават надеждата, че след Пожара , България ще излети от Пепелта по-силна от всякога! Моите уважения към Вас !

  2. А бе,хора бе хора милиардите откраднати от БОЙКО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ……

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]