Мартин Карбовски: Тодор Живков завари една селска държава и я направи космическа сила!

Мартин Карбовски се оказа с много добро мнение за социализма!

Журналистът Мартин Карбовски, който в момента търпи жесток скандал на гърба си, се изказа много ласкаво за тоталитарния режим, налаган от Тодор Живков. Това направи в своето предаване по bTV в опит да разясни на плеймейтката Нора Недкова същността на социализма у нас.

Карбовски за Тодор Живков

„Живков заварва една дълбоко селска страна, наричаме я аграрна. След 30 години управление на Живков обаче може да се каже, че България е космическа сила. Всички ще кажат, че в България не е имало свобода. Да, нямаше свобода. Но една държава, която 35 години живее в социализъм, праща двама космонавти, има собствена лобаротария, собствен сателит и собствена космическа програма. А сега нямаме това нещо. “ – каза Карбовски в ефир.

Той допълни, че това е добрата страна на Тодор Живков. Лошата била, че той е бил диктатор.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски похвали Тодор Живков

Нора Недкова пък изненада всички с мнението си по темата. Макар да не е била родена по време на соца, тя смята, че тогава е бил животът много по-добър и не се е залагало толкова много на материалното, всички са били равни, което според нея не е лошо.

От два дни Мартин Карбовски е жертва на огромен скандал. Дизайнерката Мегз обяви във Фейсбук, че той е искал от нея определени физически наслади, за да излъчи предаванията с нея. Тя написа, че същото се било случило с Михаела Тодорова, Николета Лозанова и самата Нора Недкова.

Мегз въвлече и президента Румен Радев в скандала, твърдейки, че Карбовски се е хвалел пред нея колко пари взимал от него, за да хули правителството.


Мартин Карбовски към протестиращите: Вие сте мегабоклуци!

Мартин Карбовски е бесен, че протестите започват да заглъхват и Борисов се закрепва на власт!

Един от журналистите, които най-много ненавиждат сегашната политическа власт, е Мартин Карбовски. Мнозина го хвалят и подкрепят, защото той не крие своята позиция и дори често я демонстрира.

Направи го и снощи, когато избухна с видео от Орлов Мост. Насред центъра на София той си позволи да отправи неприятни епитети по адрес на протестиращите. Причината беше, че тях просто ги нямаше.

Тъй като Орлов мост е обсаден от полицаи и бе обявено, че е затворен, протестите там снощи отсъстваха. Нещо, което вбеси Мартин Карбовски и доказа тезата му, че българинът лесно се уморява да протестира.

„Тия отзад че са боклуци, боклуци са“, каза тв водещият за полицаите. „Но вие сте мегабоклуци, защото днес, когато трябваше да сте тук, вас ви няма“ – изригна Карбовски по адрес на протестиращите.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски изригна от Орлов мост
Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Според него историята се повтаря, пак сме поробени, както са направили с нас турци, германци, руснаци, американци и т.н. Българинът отново не се съпротивлява и се оставя да бъде унижаван.

Ето така Мартин Карбовски обясни липсата на хора на Орлов мост снощи. Той е твърдо против Борисов и не може да стои безучастен, когато гледа как протестите се провалят.

Мартин Карбовски: Само студентите могат да свалят Борисов!

Мартин Карбовски започва да губи надежда, че протестите ще успеят!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вече почти 3 месеца има протести срещу правителството, но властта не си отива. Това озадачава Мартин Карбовски, който е на мнение, че протестите в този си вид няма да постигнат заветната цел.

Журналистът вижда спасението единствено в студентите. Младите хора трябва да свалят Борисов, но властта е започнала да налива пари там чрез студентските съвети и това до момента е причината да няма много студентски групи на протестите.

Карбовски е на мнение, че ако нещата останат така, както са в момента, всички усилия ще се окажат напразни.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски губи надежда за сваляне на Борисов

„Българинът има навика да се уморява да сваля султана. Ще дойде Коледа, Нова година, ще му се прииска праз и сланина, ще се прибере при жената, пък ако има и ракия, нещата приключват.“, твърди тв водещият.

„Системата е проникнала в цялата държава, Борисов пак ще спечели изборите. Без студентите не може да бъде свален.“ – е мнението на Карбовски.

Той изригна по БНР, че оставката на премиера и целия му екип е задължителна, защото не са изпълнили нито едно свое обещание. Нито пътища са направили както трябва, нито нищо, според Карбовски.

Относно компроматите срещу Бойко Борисов и чекмеджето с пари, журналистът иронично каза, че сигурно някой му е направил номер, защото премиерът все нещо не е разбрал и никога не знае какво се случва в тая държава, пише Frognews.bg.


Мартин Карбовски към властта: Пикая върху вас!

Мартин Карбовски изригна срещу управлението на държавата!

Евелина Лютова

Журналистът Мартин Карбовски е от малкото останали хора в гилдията, които открито въстават срещу властта и я критикуват. Направи го за пореден път, при това с доста нелицеприятни и дори обидни думи, пише Senzacia-bg.com.

Карбовски въстава срещу цялата тази свободия, която властва у нас. Той не приема за нормално гей двойки да отглеждат дете, циганите да се женят на 13 г. и липсата на справедлива съдебна система.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски бесен на властта

Тв водещият упреква управляващите заради вечното им оправдание с комунизма. Той твърди, че комунизмът няма нищо общо и трябва да спрат да се оправдават с него, защото истината е, че именно този „лош“ комунизъм ги е отгледал.

мнения, отзиви, коментари, форум

Според Карбовски българската нация умира и виновни за това са продажните ни политици. Вижте нагледно цялото му становище по темата!


Карбовски: Нападат Румен Радев, защото не стана престъпник като тях!

В тези размирни времена, в които се намира българският народ, Мартин Карбовски смята, че единственото спасение на България е Румен Радев. Именно президентът е лицето, което може да промени ситуацията в страната, смята журналистът.

„Ген. Радев е единственият добър ход на БСП в последните години. Най-после случихме на президент, но президент, който отказва да стане политик.“, казва Карбовски в сайта си Lentata.com.

„Хората копняха за достоен човек и го получиха. Очакваше се прегръдката от Банкя да го задуши, защото военният е свикнал да изпълнява команди. Радев обаче не се поддаде.“, продължава Карбовски.

Той е убеден, че настоящият президент на България е първият, който не е корумпиран и отказва да влезе в порочния кръг.

„Предупредиха го толкова пъти, подаваха му ръка, само и само да го превърнат в един от тях. Румен Радев обаче не пожела, не пожела да стане престъпник.“, споделя мнението си тв водещият.

Според него именно защото не са успели да го пречупят и да го превърнат в един от тях са започнали да вадят компроматите срещу него. Така се извадиха СРС-тата, в които стана ясно, че е назначил на работа бъдещата си съпруга не по установения ред. Макар прокуратурата да няма право да изкарва публично СРС-та, тя го направи.

След това започнаха ударите и срещу неговите съветници. Срещу самия Радев обаче нищо не могат да намерят.

Мартин Карбовски е на мнение, че президентът не иска да бъде политик. Той се разграничава от „десните“, но се опитва да не бъде и напълно „ляв“.

Според журналиста именно Румен Радев трябва да поведе народа, той трябва да бъде лицето на протестите, каквото беше в началото. Сега е моментът да покаже, че не е фигурант, смята Карбовски.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Стойчо Керев

Стойчо Керев за Борисов: Жалко същество, сатанински кукловод, който предаде народа си!

Стойчо Керев вижда безхаберието на днешната политическа власт и не може да го приеме за …

Едино мнение

  1. Снежана Нешева

    Карбовски, протестите имаха падение, но за мен бях Величие. А хора, като Вас ми дават надеждата, че след Пожара , България ще излети от Пепелта по-силна от всякога! Моите уважения към Вас !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]