Люба Кулезич за Румен Радев: Увисна като празни ръкави на закачалка! (ВИДЕО)

Люба Кулезич не харесва Румен Радев като празидент и не счита, че той е достоен за държавен глава!

Журналистката Люба Кулезич може да си влоши отношенията с Бойко Борисов, но това не значи, че е на страната на Румен Радев. Тя е доста крайна в оценката си на българския президент.

Тв водещата призна в предаването си по „Евроком“, че счита ген. Радев за лицемер, тъй като е станал президент с внушението, че е натовски генерал, изповядващ евроатлантическите ценности, а действията му показват точно обратното.

Като доказателство тя привежда позицията на Радев за европейските санкции срещу Русия преди няколко години. Тогава българският президент заяви официално, че иска тези санкции да отпаднат, защото това ще улесни бизнеса между Русия и ЕС.

„Сега все повече виси този мундир с празни ръкави на закачалката до лъскавите тоалети на ген. Деси.“ – казва Кулезич.

Люба Кулезич
Люба Кулезич атакува Румен Радев

Според нея Румен Радев е част от плана „Решетников“ и е сред шпионите в ЕС. Тя го вижда като двоен агент, което за нея не е достойно.

Люба Кулезич дори си позволява да отъждествява президента като лъжец, сгащен като в селска изневяра. Тя е на мнение, че българите няма да му простят това лицемерие и няма да гласуват отново за него.

Журналистката дори подлага на съмнение честта на Румен Радев. Тя не смята, че мъж, който казва, че е „за“ НАТО, а подкрепя Русия, заслужава да бъде наречен „мъж на честта“.

„Как да подкрепиш човек, който едновременно е за свободата на словото и подкрепя диктатор“ – смята Кулезич.

Тя очевидно визира Владимир Путин, който за нея явно е диктатор.

Припомняме, че Люба Кулезич беше много близка с Бойко Борисов и дори двамата бяха уловени в размяна на доста интересни смс-и. Впоследствие обаче тв водещата обърна палачинката и започна да критикува премиера. Дори в едно свое интервю преди година каза, че той е приближил България с 3000 км. към дъното.

“Фигурин

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *