Hristo Garbov 600x400
Христо Гърбов смята Борисов за посмешище

Христо Гърбов за Борисов: Посмешище, глупак, пълен смешник!

Христо Гърбов не взима насериозно политиците, защото повечето от тях ги има са пълни смешници!

Известният актьор от хитовите продукции на Любо Нейков и Евтим Милошев „Столичани в повече“ и „Комиците“ Христо Гърбов има доста интересно мнение за родната политическа картинка. Той я вижда през призмата на хумора, тъй като от 40 години се занимава с комедия.

„Политиците са най-големите смешници. Те ни заливат отвсякъде – от пресата, от телевизията, казват някоя глупост и стават за посмешище, което се случва често“, разкрива Гърбов в интервю за в. „Стандарт“, пише Ida.bg.

Той е категоричен, че най-добрият образ за осмиване е този на Бойко Борисов, тъй като той е твърде типичен, а и много суетен.

hristo-garbov_600x400
Христо Гърбов смята Борисов за посмешище

Христо Гърбов никога не е криел, че не одобрява начина на провеждане на политика у нас, тъй като е пропит с корупция. Той е от акьорите, които искаха статуквото да падне на 4 април.

Комикът не е привържерник на никоя партия, а просто се дразни, когато вижда как политиците се облагодетелстват за сметка на народа.

Още за Христо Гърбов и мнението му за политиката можете да прочете по-надолу в текста!

Христо Гърбов не одобрява политическата власт и е против статуквото!

Комедийният актьор Христо Гърбов не следва примера на повечето си колеги и не защитава кабинета „Борисов“. Той вижда всички недостатъци в управлението на България.

Според комика е плашещо, че българите не настъпват по-рязко газта, за да изметат от парламента всички политици. Той намира нашия народ за спящ от десетилетия.

„Отчаян съм от мутризацията в политиката. Сивата икономика все повече се разраства, а хората някак свикнаха и не им прави впечатление. Явно е генетично, за жалост. Интелигенцията ни е много утрепана, изгубено е желанието за нормалност, за един друг живот.“ – смята Христо Гърбов.

Той е на мнение, че Бойко Борисов и екипът му са под всякаква критика и са доказали, че не стават за управлението на страната.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

„Управляват ни някакви мутри, полуграмотни хора, които ни размахват среден пръст. За тях защо няма съд и присъда?“ – чуди се звездата от „Столичани в повече“, пише „Марица„.

Христо Гърбов
Христо Гърбов помете властта

Гърбов не вижда надежда за България, тъй като повечето българи са много завистливи и злобни, които мислят предимно за себе си. Не можем да се обединим и това е големият проблем да свалим властта, смята актьорът.

Той определено има доста голямо право, защото през лятото не се надигнаха всички българи на протестите, като дори имаше хора, които бяха против протестите и се сформираха антипротести.

Христо Гърбов е сред изключенията в актьорската гилдия, които не одобряват Борисов и екипа му. Много други актьори дори официално застанаха на страната на статуквото. В това число са Калин Сърменов, Христо Мутафчиев и Антон Радичев.

Гърбов обаче никога не е бил от тези, които се „навеждат“ пред властта. Доказвал го е неведнъж през годините. Той открито определя управляващите като мутри, зародили се през 90-те години на 20-ти век.

Припомняме, че пръв публично определи управляващите като мутри не кой да е, а президентът Румен Радев. Той измисли лозунга „Мутри – вън“, превърнал се в емблема на протестите.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

6 Мнения

 1. Браво Ице много си голям адмирации за което

  • Поздравления! От популярните честни, почтени българи, точно такива отзиви очакваме!
   Не но виждаме глава пред наглите, пред престъпниците, ограбващи по всевъзможни начини българския народ!
   Дори чрез ваксините мнозина политици станаха още по-богат!
   Защо няма прокуратура, съд и ЗАТВОР за тези ПРЕСТЪПНИЦИ?

 2. МНОГО ВИ Е ЕВТИНА И КИЧОЗНА РЕКЛАМАТА!!!
  ИМА СИЛНО ИЗРАЗЕН АНТИ ЕФЕКТ!
  ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ СЕРИОЗНА РЕКЛАМА!

 3. Анелия Иванова

  Това, което става в България по същия сценарии става в целия свят, което показва, че диригентът е един и същ. И както добрите хора се молят на Бог, така и тези, които желаят власт и пари се молят на своя господар.
  Вярата и църквата са играли важна роля в историята на Б-я Господ ни обича! Нека да обявим ден за всеобща молитва за доброто на България и българите. АМИН!

 4. Stoyan Kovatchev

  Kakav general e Boyko?Toi i za starshina me stava.

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *