Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември!

Звезадата от легендарната комедия „Дами канят“ Цветана Манева е сред известните личности, които застават с името си зад настоящия президент Румен Радев в кандидатурата му за втори мандат. Актрисата не крие своите пристрастия към бившия летец, тъй като именно той е основната фигура, която допринесе за свалянето на престъпния режим на Борисов.

„Румен Радев е най-великият ни политик през последните 30 години. Той е в основата Борисов да падне, той мисли за народа и е единственият президент, когото сме имали и когото го е грижа за хората.“, смята проф. Манева, която преподава „Актьорско майсторство“ в Нов Български университет.

cvetana-maneva1_600x370
Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев

Тя никога не е криела негативното си мнение за Борисов и всички около него. Преди година звездата на родния театър и кино се подписа за неговото сваляне, а сега участва в Инициативния комитет, който издигна Румен Радев и Илияна Йотова като кандидат-президенстка двойка.

„Борисов ни направи най-бедните, най-болните и психически смачкани хора в Европа. Има едно единствено спасение и то се казва Румен Радев.“, смята актрисата, пише 365novini.com.

Още за Цветана Манева и политическите й възгледи можете да прочетете по-надолу!

Цветана Манева е щастлива от факта, че най-глупавият ни управник вече не е във властта!

Великата актриса Цветана Манева отдавна показа ненавистта си към Бойко Борисов и партията му, но това не я спира да го уязвява дори когато него вече го няма на кормилото на държавата, писа 365novini.com.

Манева е категорична, че за 11 години управление (12, но с 1 прекъсване) България е станала трагична и вината е именно на Борисов. Според нея той е докарал мутрите в управлението на страната. Тя обаче не обвинява само лидера на ГЕРБ, а вижда голяма вина и в депесарите Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Цветана Манева в момента е много доволна от това, което се случва в политиката, защото всички са срещу ГЕРБ. Тя е на мнение, че остават броени дни до „погребението“ на бившата управляваща партия. Освен това напълно подкрепя служебния кабинет и дори го счита за по-добър от всички редовни, които биха се създали.

cvetana-maneva_600x370
Цветана Манева разкъса Бойко Борисов

Актрисата стига дори по-далеч в нападките си срещу Бойко Борисов. Тя смята, че е въпрос на време целият български народ да отпразнува влизането на бившия пожарникар в затвора до живот. Според нея това е неизбежно, тъй като става въпрос за корупция на много високо ниво.

„Взе ни здравето, парите и усмивката, а сега се прави на жертва. Всичко, което му се случва и ще му се случи, си го е заслужил.“, смята Манева.

Демир бозан за безсъние

Малко хора знаят, че от години актрисата се занимава да убеждава близки, приятели, познати и непознати, че не бива да гласуват за ГЕРБ и трябва да се борим срещу престъпния модел на Борисов. Преди почти година тя участва и в подписката на интелектуалците за оставките на Борисов, Гешев и Караянчева.

Още за Цветана Манева с можете да научите по-надолу!

Цветана Манева: Борисов ни разболя и обра, искам главата му!

Цветана Манева е срещу Бойко Борисов и иска оставката му на всяка цена!

Една от звездите на българския театър и кино Цветана Манева се обяви твърдо против правителството и настоява за незабавна оставка на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев, председателя на комисията по култура Вежди Рашидов, генералния директор на БНТ Емил Кошлуков и председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Цветана Манева официално се е обявила „за“ оставките на всичките тези държавни служители, като подписът й фигурира в декларацията на творците срещу правителството, писа Svobodnoslovo.eu.

Цветана Манева
Цветана Манева иска главата на Бойко Борисов!

Според актрисата дъното в България отдавна е стигнато, тъй като сме най-зле от всички в ЕС. Това е сред причините тя да иска всички тези оставки.

„Медийната среда в България се влоши много през последните години, което се доказва от 111-тото ни място по свобода на словото. Ние сме на дъното в ЕС и продължаваме да дълбаем.“ – смята Манева.

Тя е на мнение, че здравеопазването ни е под всякаква критика, което влошава здравето на българите и неслучайно сме с един от най-ниските прагове на смъртност в целия Европейски съюз.

Цветана Манева споделя мнението на Румен Радев, че ни управлява мафията. Тя не крие възгледите си, че парите от еврофондовете в по-голямата си част не се ползват по предзназначение, а се разграбват от Борисов и компания.

В декларацията на творците се обръща внимание и на културата в страната, както и на образованието. Манева и компания намират образователната ни система за много западаща.

„Има катастрофален спад в грамотността на учениците, масово се продава на безценица културното ни наследство и това е позорно“, смята актрисата.

„Има двоен стандарт в българската прокуратура, а съдебната ни система е поставена в зависимост от държавата и не функционира както трябва“ – беснее звездата от „Фамилията“.

В подписката срещу властта, освен Цветана Манева, участват и други известни творци, като Милица Гладнишка, Васил Василев – Зуека, Юлиан Вергов, Деян Донков, Радина Кърджилова и др. Общият им брой е над 1200.

Евелина Лютова

Думата на Цветана Манева тежи много,  тъй като това е човек, който е бил председател на Съюза на артистите в България (1986-1989).

Прочети още

Radev 600x401

Румен Радев отсече: Какво евро с клоуни като Бойко Борисов и Кирил Петков?

Президентът е категоричен, че няма да пусне еврото у нас, ако то доведе до по-голяма …

3 Мнения

  1. Мариян Илиев

    Оставка на всички боклуци във парламента! Всички до един да бъдат вкарани, в затвора до живот ! Всичко да им бъде конфискувано във полза на държавата !!!

  2. Богдан Попов

    Няма какво повече да кажа. Оставихме един пожарникар да ни управлява и да се пише каратист. Иска ми се да се срещна с него ,че да му покажа кой е по добьр. Да му извия кирливия дебел врат та да си види мухлясалия задник.

  3. Юрий Славков

    Подкрепям напълно голямата актриса Цветана Манева в нейното принципно отношение към Бойко Борисов. Този човек за 12 години доведе България до материална и морална деградация. Въплъти ъндърграунда във всички нива на управлението на страната, окраде я и създаде безмилостна към всички останали хора клиентелистка мрежа.

  4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *