Цветана Манева: Борисов ни разболя и обра, искам главата му!

Цветана Манева е срещу Бойко Борисов и иска оставката му на всяка цена!

Една от звездите на българския театър и кино Цветана Манева се обяви твърдо против правителството и настоява за незабавна оставка на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев, председателя на комисията по култура Вежди Рашидов, генералния директор на БНТ Емил Кошлуков и председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Цветана Манева официално се е обявила „за“ оставките на всичките тези държавни служители, като подписът й фигурира в декларацията на творците срещу правителството, писа Svobodnoslovo.eu.

Цветана Манева
Цветана Манева иска главата на Бойко Борисов!

Според актрисата дъното в България отдавна е стигнато, тъй като сме най-зле от всички в ЕС. Това е сред причините тя да иска всички тези оставки.

„Медийната среда в България се влоши много през последните години, което се доказва от 111-тото ни място по свобода на словото. Ние сме на дъното в ЕС и продължаваме да дълбаем.“ – смята Манева.

Тя е на мнение, че здравеопазването ни е под всякаква критика, което влошава здравето на българите и неслучайно сме с един от най-ниските прагове на смъртност в целия Европейски съюз.

Цветана Манева споделя мнението на Румен Радев, че ни управлява мафията. Тя не крие възгледите си, че парите от еврофондовете в по-голямата си част не се ползват по предзназначение, а се разграбват от Борисов и компания.

В декларацията на творците се обръща внимание и на културата в страната, както и на образованието. Манева и компания намират образователната ни система за много западаща.

„Има катастрофален спад в грамотността на учениците, масово се продава на безценица културното ни наследство и това е позорно“, смята актрисата.

„Има двоен стандарт в българската прокуратура, а съдебната ни система е поставена в зависимост от държавата и не функционира както трябва“ – беснее звездата от „Фамилията“.

В подписката срещу властта, освен Цветана Манева, участват и други известни творци, като Милица Гладнишка, Васил Василев – Зуека, Юлиан Вергов, Деян Донков, Радина Кърджилова и др. Общият им брой е над 1200.

Демир бозан билки за бъбреци

Думата на Цветана Манева тежи много,  тъй като това е човек, който е бил председател на Съюза на артистите в България (1986-1989).

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Деян Донков

Деян Донков към Борисов: Отиваш там, където ти е мястото – в затвора!

Деян Донков е решен да срине Бойко Борисов и настоящата власт! Известният актьор Деян Донков …

2 коментара

  1. Мариян Илиев

    Оставка на всички боклуци във парламента! Всички до един да бъдат вкарани, в затвора до живот ! Всичко да им бъде конфискувано във полза на държавата !!!

  2. Богдан Попов

    Няма какво повече да кажа. Оставихме един пожарникар да ни управлява и да се пише каратист. Иска ми се да се срещна с него ,че да му покажа кой е по добьр. Да му извия кирливия дебел врат та да си види мухлясалия задник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]